USC Rossier School of Education

Introduktion

Missionen til USC Rossier School of Education (udtalet "ross-EAR") er at forberede ledere til at opnå uddannelsesmæssig egenskab gennem praksis, forskning og politik. Vi arbejder på at forbedre læringsmuligheder og resultater i bymæssige omgivelser og til at løse forskelle, der påvirker historisk marginaliserede grupper. Vi lærer vores elever at værdsætte og respektere de kulturelle sammenhænge i de samfund, hvor de arbejder, og for at forhøre de magtsystemer, der danner politikker og praksis. Gennem innovativ tænkning og forskning stræber vi efter at løse de mest utrættelige uddannelsesproblemer.

USC Rossier School of Education er en del af University of Southern California, et af verdens førende private forskningsuniversiteter. USC ligger i hjertet af Los Angeles og tilbyder studerende et rigt bymiljø at lære, samt mange internationale muligheder for forskning og studier.

Statistik

På USC kommer studerende fra alle 50 stater og 110 lande, herunder mere end 5.000 internationale studerende hvert studieår.

    Placeringer

    • USA Online

    Spørgsmål