University of Sussex Online

Introduktion

Nye måder at lære, nye måder at lave forandringer på

Universitetet i Sussex blev grundlagt i 1961 og har et langvarigt ry for at give en verdensklasse uddannelse til alle. Vores fjernundervisning kurser giver dig mulighed for at studere i Sussex, uanset hvor du er i verden.

Vi er et forskningsintensivt universitet, der tiltrækker førende akademikere og studerende fra over 100 lande verden over. Vi udfordrer konventionen og fremmer radikale og progressive ideer for at give eleverne en særskilt uddannelseserfaring.

Vores mål er at forbedre vores elevernes liv og give dem værktøjerne til at gøre deres eget bidrag og forandre sig til verden.

"Min vigtigste motivation for at studere International Marketing Masters var at få mere faglige færdigheder og udvikle min viden. Nemlig og fleksibilitet ved online læring appellerede virkelig til mig. Ved at studere online kan jeg studere og arbejde efter min bekvemmelighed. "Kathryn Huang - Digital Marketing Executive og International Marketing MSc (online) studerende, Vancouver, Canada.
  • Propel din karriere
    Dyk dybere ind i emnet, der fascinerer dig, og videre din karriere med færdigheder, som arbejdsgiverne ønsker over hele verden.
  • Læring online
    Undervises 100% online og med seks startdatoer om året, giver vores kurser dig mulighed for at starte dit kursus, når du kan lide og studere i vores egen tid fra dit eget hjem.
  • Støtte til dine studier
    Drage fordel af vores dedikerede online studentesucceshold, som vil støtte dig på din rejse fra tilmelding til eksamen.geralt / Pixabay

Studerer online med Sussex

Vi forstår, at mange af vores studerende vælger at studere en postgraduate kursus for at forbedre deres karriere. Vores online master kurser er designet med fokus på beskæftigelsesegnethed. Vi sikrer, at undervisning og læring er praktisk, med fokus på real-world case studies og give færdigheder, du kan tage direkte ind på arbejdspladsen.

Undervist 100% online, vores fjernundervisningskurser giver fleksibilitet til at passe til dit studie omkring dit liv og karriere. Moduler leveres ved hjælp af en karruselmodel, hvilket betyder, at du når som helst skal tage en pause fra dine studier, du kan simpelthen "træde i" kurset og tilslutte dig igen, når du har tid til at dedikere til dine studier igen * .

Undervisning er leveret af akademikere og praktikere, der leder banebrydende forskning og udvikler nye måder at tænke over verden på. Som med vores on-campus kurser løber en tydelig Sussex-stil af læring gennem hvert master-kursus. Du vil blive opfordret til at tænke over og udfordre normen.

Ved at studere i et virtuelt klasseværelse får du mange flere færdigheder, som værdsættes af arbejdsgivere i dagens digitale verden. Du arbejder sammen med virtuelle projekter og inden for virtuelle hold, med medstuderende placeret i forskellige tidszoner over hele verden. Du vil være sikker på at arbejde inden for digitale platforme og være en digital mester inden for din organisation.

Med online tilgængelighed fast i tankerne er vores kurser bygget til studerende med alle fysiske og kognitive evner i alle geografiske områder.

Og med en menneskelig oplevelse, der erstatter den upersonlige side af fjernundervisning, samler vores online-kurser et globalt netværk af studerende gennem peer-to-peer-læring og diskussionsgrupper.

Vores online masters er her for studerende overalt, der ønsker at lave deres egen form for forandring.

* Maksimal brudstid gælder for kurser.Opstart Stock Photos / Pexels

Placeringer

  • London

Spørgsmål