University of Hull Online

Introduktion

Leder du efter inspiration og udfordring til at få succes i din grad? University of Hull Online er et perfekt valg. Du får undervisningsekspertise og karrierefremmende muligheder, som vi er kendt for. Plus fleksibiliteten ved at studere online.

Med University of Hull Online får du den ekspertundervisning, muligheder og inspiration, du har brug for, for at få succes.

Tilpas dine studier omkring arbejde og andre forpligtelser, når du får de overførbare færdigheder og viden, som arbejdsgivere værdsætter.

Hvorfor være med os?

Tildelt sølv til vores undervisningsekspertise i 2018 *
* Tildelt et sølv inden for rammerne for fremragende undervisning, der anerkender ekspertise i undervisning og læring i britiske universiteter og colleges

Udnævnt til de top 50 britiske institutioner for forskningskraft af Times Higher Education

95,9% af de studerende er i arbejde eller yderligere studier seks måneder efter eksamen **
** Storbritanniens bopæl på fuldtidsuddannelse i første grad; Destinationer for efterladte fra undersøgelse af videregående uddannelser for studieåret 2016/17 udgivet af bureauet for højere uddannelse 2018.

Tag det næste skridt i din karriere

Leder du efter inspiration og udfordring til at få succes i din grad? University of Hull Online er et perfekt valg. Du får undervisningsekspertise og karrierefremmende muligheder, som vi er kendt for. Plus fleksibiliteten ved at studere online.

Her er nogle af grundene til at blive medlem.

 • Få et forspring på din karrierejse. Alle vores kurser er designet med henblik på brugervenlighed. Gennem dine studier lærer du relevante og overførbare færdigheder, som arbejdsgivere værdsætter.
 • Få dit CV til at skille sig ud. Vi har tætte forhold til industrien, regeringen og andre partnere. Dette giver dig muligheden for at få adgang til den virkelige verden know-how for at forbedre dit CV.
 • Vær godt forbundet. Vores onlinekurser forbinder dig til et globalt samfund af ligesindede studerende. Du kan dele værdifuld viden og perspektiver med dine kammerater, mens du studerer.
 • Få livslange venner. De forhold, du bygger, mens du studerer hos os, slutter ikke, når du er færdig med dit kursus. Hos os har du livslang karrierevejledning. Og adgang til vores 85.000 stærke globale alumni-netværk.
 • Deltag i vores liste over præstanter, ledere, påvirkere og eksperter. Vores alumner inkluderer Tom Watson, næstformandleder for Arbejderpartiet; Jeremy Darroch, administrerende direktør for Sky UK; og Dame Eleanor King, dommer for appelretten i England og Wales.
 • Hjælp med at ændre verden. På University of Hull er vi forpligtet til at give dig den ekspertundervisning og -støtte, du har brug for, for at hjælpe med at opbygge en bedre verden. Derfor er vores motto 'Lampadas Ferens' , oversat til 'At bære læringslys' . Kom og vær med!

Fleksibel online læring

På University of Hull Online vil vores ekspertundervisere opfordre dig til at nå dine mål.

Det er ikke nødvendigt at tage en pause fra arbejde eller personlige forpligtelser, mens du studerer vores deltid, online-kurser.

Årsager til at studere online hos os

 • Undersøg på dine egne vilkår. Du har nem online adgang til alle dine kursusmaterialer fra dit skrivebord eller tablet uden ekstra omkostninger.
 • Bevar din arbejds- og livsbalance. Med håndterbare ugentlige emner kan du planlægge dine studier omkring dit arbejde og personlige forpligtelser.
 • Vær en del af et globalt samfund. Del viden og perspektiver med jævnaldrende rundt om i verden og opbyg globale professionelle netværk.
 • Dedikeret support. Du har adgang til en dedikeret studentrådgiver, der giver dig støtte med dine studier, når du har brug for det.

Hvordan det virker

 • Engagér dig, mens du lærer. Dine studier inkluderer en interaktiv blanding af online diskussionsfora, on-demand forelæsninger og live webinarer.
 • Få hjælp fra dine vejledere, når du har brug for det. Via vores online læringsplatform har du nem adgang til support og feedback fra din tutor.
 • Indsend dine opgaver online. Der er ingen grund til at bekymre sig om rejseomkostninger, visa eller fritid for arbejde. Alle opgaver indsendes og klassificeres online.
 • Kom i gang med grundlæggende krav til hardware og software. Vi gør din online læringsoplevelse så problemfri som muligt.
 • Betal som du går, eller betal på forhånd. Vi tilbyder fleksible betalingsmuligheder, så du kan styre din økonomi.

Placeringer

 • Hull

Spørgsmål