Read the Official Description

Velkommen til Walden University

Påvirk din verden med en grad fra Walden. Start i dag! Walden grad og certifikat programmer er designet til at arbejde fagfolk. Indsend formularen til højre for at lære, hvordan du kan foretage en forandring og fremme din karriere. I mere end 40 år har Walden University , en akkrediteret institution, hjulpet fagfolk til at nå deres uddannelsesmål. Walden grad og certifikat programmer er designet til at hjælpe eleverne med at undersøge aktuelle markedstendenser, opnå relevante færdigheder, der kan anvendes straks i den virkelige verden og skabe positive sociale forandringer i deres liv og samfund. Studerende undervises af fakultetets medlemmer, der er både lærde og praktikere, hvilket bringer akademisk perspektiv og praktisk erfaring ind i online klasseværelset.

Hvorfor vælge Walden?

 • Valgmuligheder: Walden tilbyder i øjeblikket mere end 80-graders programmer, mere end 370 specialiseringer og koncentrationer og mere end 50 certifikatprogrammer, så du kan finde det program eller studieområde du har brug for.
 • Peer-netværk: I Walden-samfundet, der består af mere end 127.600 studerende og alumner, har du et netværk af jævnaldrende, der kan støtte dig på din rejse.
 • Mange perspektiver: Walens mangfoldige elevkrop kommer fra alle 50 amerikanske stater og mere end 150 lande.
 • Ekspertfakultet: Walden er mere end 3.000 fakultetmedlemmer, der er eksperter på deres områder, der bringer oplevelsen til deres kurser.
 • Studenttilfredshed: 91% af Walden-kandidater, der reagerede på en 2013-Walden-undersøgelse, viste sig at være meget tilfredse eller tilfredse med deres alma mater. *

* Kilde: www.WaldenU.edu/DATA, 2012-2013

Indlæggelser

Walden University adgangskrav varierer efter program og gradeniveau. Walden tilmelding rådgivere er til rådighed for at hjælpe dig med alle trin i online ansøgning processen, fra at beslutte hvilket program der er rigtigt for dig at søge om økonomisk støtte. Tilmelding rådgivere kan også forklare Waldens overførsel af kreditpolitik for tidligere uddannelsesmæssige erfaringer.

Undervisning og finansiel støtte

At betale for din uddannelse kan være en udfordring, men Walden hjælper dig med at identificere de mange finansieringsmuligheder, der er tilgængelige for dig, herunder stipendier, tilskud og føderale og private lån. Du kan også kontakte din arbejdsgiver for at se, om de tilbyder undervisning refusion for dine kurser. En Walden tilmelding rådgiver kan hjælpe dig med at bestemme, hvilke finansieringsmuligheder der er tilgængelige for dig. Derudover kan du spare tid og penge ved at overføre kreditter tjent tidligere. De fleste Walden graduate programmer giver dig mulighed for at overføre op til 50% af dine krævede kreditter.

Støtte til din succes

Walden har til formål at hjælpe dig med at nå dit. Fra din første forespørgsel gennem hvert trin i dine studier kan du drage fordel af en bred vifte af studietjenesteydelser, der er designet til at hjælpe dig med at lykkes i din uddannelsesmæssige rejse. Walden tilbyder følgende tjenester til studerende: Personlige rådgivere: Modtag personlig opmærksomhed fra rådgivere i tilmelding, finansiel bistand, akademikere og andre supporttjenester for at få mest muligt ud af dit onlineprogram. Teknisk bistand: Undersøg problemfri, idet du har 24/7 adgang til Walden's tekniske support. Brugerdefineret support til online-lærere: Walden's online-bibliotek indeholder overalt 64.000 fuldtekstblade, mere end 100 databaser og mere end 3 millioner afhandlinger. En række tjenester er skræddersyet specielt til online ph.d.-studerende, herunder en fakultet ekspertise bibliotek og bistand med afhandling forskning og mundtlige forsvar. Skrivecenter: Skær dine skrivefærdigheder med støtte fra Walden Writing Center, som tilbyder ressourcer og online vejledning af fuldtidsansatte professionelle redaktører og vejledere. Academic Residencies: Netværk med fakultet, personale og ligestillede i personlige boliger, designet til at give dig yderligere forskning og skriftlig støtte til din kandidat- eller ph.d.-niveau studie. Karriere ydelser: Walden's Career Services Center tilbyder en-til-en rådgivning og en online portefølje af ressourcer til at hjælpe dig med kritiske opgaver, såsom resume skriftlig, jobsøgning og interview strategier.

Online Learning

Walden's fleksibilitet og støtte sætter din uddannelse inden for rækkevidde. Du vil drage fordel af en omfattende online læringserfaring, der omfatter:

 • Praktiske startdatoer hele året.
 • Orienteringen, der forbereder dig til succes i et online miljø.
 • Evne til at gennemføre kursusarbejde, når og hvor det er praktisk for dig.
 • Adgang til kurser og materialer på din smartphone eller tablet.
 • Multimedie ressourcer designet til at øge læreruddannelsen: videoer, casestudier, simuleringer, artikler, tidsskrifter og diskussionsemner.
 • Et globalt online-fællesskab af fakultet, studerende og alumner.

Walden kurser fokuserer på praktiske færdigheder og strategier, du kan søge omgående på arbejdspladsen. Du vil blive opfordret til at bruge det, du lærer at overveje innovative løsninger til virkelige problemer, og mange programmer giver mulighed for at anvende det, du har lært gennem en praktisk erfaring. Kurser tager højde for aktuelle forskning og casestudier for at forbedre kritisk tænkning. Vores onlineformat tilskynder til samarbejde og diskussion, så du kan lære af andre fagfolk på dit område.

Fakultet

Walden fakultetets medlemmer er fokuseret på din succes. Vores ekspertfakultet omfatter lærde, forskere og fremtrædende ledere, der vælges for deres akademiske og industrielle legitimationsoplysninger samt for deres undervisningsevner. De fungerer som mentorer og rådgivere og fremmer et støttende og inkluderende læringsmiljø. Her er tallene: 86% af Walden-fakultetets medlemmer har mindst en ph.d.-grad, og kollektivt har de modtaget over 900 priser for deres professionelle præstationer og fremragende bidrag til deres fagområder. Walden-fakultetet omfatter også 26 Fulbright-akademikere eller specialister. De har en bred vifte af erfaringsmæssige og kulturelle baggrunde og udmærker sig ved at integrere deres ekspertise i klasseværelset.

Alumni Fællesskab

Walden University har mere end 79.800 alumni på tværs af 135 lande rundt om i verden. Vores alumner støttes af en aktiv alumni forening, der holder kandidater forbundet med studerende, fakultet og medstuderende i det større Walden-samfund. Alumni deltager i regionale aktiviteter og forbliver engageret via alumni-ambassadørprogrammet, myWaldenAlumni-vores alumniportal - og universitetets underskriftspublikation, Walden-magasinet, der fremhæver alumniens resultater to gange om året.

Akkreditering

Walden University er akkrediteret af The Higher Learning Commission og medlem af North Central Association, www.ncahlc.org. Walden er stolt af at have optjent specialiserede akkrediteringer fra følgende organisationer:

 • Nationale Råd for Akkreditering af Læreruddannelse (NCATE)
 • Akkreditering Rådet for Business Skoler og Programmer (ACBSP)
 • Kommission for Kollegial Videnskabelig Uddannelse (CCNE)
 • Rådet for Akkreditering af Rådgivning og Beslægtede Uddannelsesprogrammer (CACREP)
 • Project Management Institute (PMI) ® Global Accreditation Center (GAC) til Projektledelse Uddannelsesprogrammer
 • Akkrediteringsrådet for Engineering and Technology, Inc. (ABET)

Akkreditering bekræfter, at et universitet og dets programmer er af høj kvalitet og tilbyder relevant indhold. Walden University akkreditering betyder:

 • Programmer og kurser er af høj kvalitet.
 • Studerende, der kvalificerer, har adgang til føderalt elevhjælp.
 • Indtjente kreditter er lettere at overføre end kreditter optjent hos ikke-akkrediterede institutioner.

Ved bedømmelsen af ​​legitimationsoplysninger søger arbejdsgivere og universiteter ofte efter ansøgere, der har opnået en grad fra et akkrediteret universitet. Find oplysninger om omkostninger, besættelsestyper, gennemførelsesfrekvenser og median lånegæld for disse programmer på http://www.waldenu.edu/programdata.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

DBA

Walden University

Er du parat til at påvirke og fremme fremtiden for forretningspraksis? Walden University ACBSP-akkrediterede Doctor of Business Administration (DBA) -programmet undersøge ... [+]

Er du parat til at påvirke og fremme fremtiden for forretningspraksis? Walden University ACBSP-akkrediterede Doctor of Business Administration (DBA) -programmet undersøger nogle af de udfordringer og udsigter, der for øjeblikket eksisterer i den dynamiske verden, som f.eks. Globalisering, etik og interessentrelationer. Udforsk nye strategier i virksomhedsledelse og avanceret beslutningstagning, samtidig med at man får en dybtgående forståelse af både teori og anvendt forskning inden for erhvervslivet.

SpecialiseringerRegnskabEnergistyringiværksætteriFinansiereGlobal Supply Chain ManagementHealthcare ManagementHomeland SecurityHuman Resource ManagementInformation Systems ManagementInternational forretningLedelseMarketingProjektledelseSelf-DesignetSocial Impact ManagementTeknologi iværksætteri... [-]
USA USA Online
July 2019
Fuldtid
Deltid
4 - 8 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Med en doktor i offentlig administration (DPA) fra Walden kan du lede sociale forandringer og arbejde for at løse problemer med regeringsførelse. Dette karriereorientered ... [+]

Med en doktor i offentlig administration (DPA) fra Walden kan du lede sociale forandringer og arbejde for at løse problemer med regeringsførelse. Dette karriereorienterede, praktiseringsdoktorale program hjælper med at forberede dig på nøgleroller i offentlige, offentlige og ideelle organisationer. I dette professionelle doktorgradsprogram vil du anvende din forskning til at skabe konkrete løsninger og blive en effektiv leder. Gennem læring med real-world relevans og praktiske boliger, samarbejder du med fakultet, professionelle kunder og medstuderende i at løse problemer, der påvirker mennesker i dag.

Specialiseringer (ud over det generelle program)StrafferetEmergency Managem... [-]
USA USA Online
August 2019
Fuldtid
Deltid
4 - 8 år
Online
Læs mere på dansk

MBA

Walden University

Forbered dig på at fremme din karriere og gøre en større effekt i dagens globale arbejdsstyrke. Tjen en Master of Business Administration (MBA) med en specialisering i Pr ... [+]

Forbered dig på at fremme din karriere og gøre en større effekt i dagens globale arbejdsstyrke. Tjen en Master of Business Administration (MBA) med en specialisering i Project Management gennem Tempo Learning ™, Walden Universitets kompetencebaseret uddannelse mulighed. I denne eget tempo online program, kan du:

Selvstændigt lære kritiske lederevner som du kan anvende med det samme. Udforsk konjunkturerne og emner med relevans for nutidens arbejdsgivere og industri. Sæt din pris ved at sætte dit tempo-jo hurtigere du lærer, jo mindre du betaler.

Walden er kompetencebaseret MBA-program er akkrediteret af Akkrediteringsrådet for Business Schools og programmer (ACBSP), en førende specialiseret akkreditering forening, der identificerer og understøtter ekspertise i erhvervsuddannelser.... [-]

USA USA Online
August 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Få den virkelige erhvervskompetence, du har brug for til at opfylde dit faglige potentiale - og fortsæt i en konkurrencedygtig arbejdsstyrke - med Walden University ACBSP ... [+]

Få den virkelige erhvervskompetence, du har brug for til at opfylde dit faglige potentiale - og fortsæt i en konkurrencedygtig arbejdsstyrke - med Walden University ACBSP-akkrediterede Master of Business Administration (MBA) -program. Med dette 100% online-uddannelsesprogram kan du få forretnings- og ledelsesmæssige færdigheder til at tackle din organisations unikke forretningsudfordringer. Vælg mellem forskellige specialer inden for dette mangfoldige og dynamiske felt, herunder corporate finance, iværksætteri, international business, ledelse og projektledelse. Hvad du lærer i klasseværelset kan anvendes umiddelbart i din virksomhed den næste dag. Vores MBA er også tilgængelig via Tempo Learning® af Walden, som giver dig mulighed for at tilpasse din grad og bruge din tidligere erhvervserfaring til at fremskynde dine fremskridt.... [-]

USA USA Online
August 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk

MSc

Walden University

Udvikle ekspertisen til at hjælpe børn med at trives med Walden's MS i Early Childhood Studies-programmet. Uddyb din forståelse af barnets udviklingsstadier, udforske de ... [+]

Udvikle ekspertisen til at hjælpe børn med at trives med Walden's MS i Early Childhood Studies-programmet. Uddyb din forståelse af barnets udviklingsstadier, udforske de nyeste tendenser og teorier i den tidlige barndom, og få de praktiske færdigheder, der er nødvendige for at skabe miljøer, hvor børn lærer og vokser. Vælg mellem specialiseringer, der kan forberede dig til at arbejde som administrator i børnepasningsprogrammer eller -centre, påvirke den offentlige orden, undervise kollegaer i den tidlige barndomspædagog eller uddanne forskellige befolkninger mere effektivt.

SpecialiseringerAdministration, Ledelse og LederskabTidlig barndom Offentlig politik og advokatUndervisning af voksne i barndommenUndervisning og mangfoldighed i tidlig barndomsuddannelse... [-]
USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

MS i Criminal Justice Ledelse og Executive Management Forbered dig på at lede forandringer i din organisation og påvirke politikere i dit samfund. Hvis du er en retshåndh ... [+]

Forbered dig på at lede forandringer i din organisation og påvirke politikere i dit samfund. Hvis du er en retshåndhævende eller strafferetlig professionel, kan Walden University hjælpe dig med at få viden og erfaring til at forberede sig på ledelsesrollen i strafferet eller overgang til en karriere inden for uddannelse eller rådgivning. Walden er MS i Criminal Justice Ledelse og Executive Management program blander kriminel adfærdsteori med studier inden for menneskelige tjenester, teknologi og hjemland sikkerhed for at hjælpe med at udvide dine ledelsesevner.

[-]
USA USA Online
August 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Få erhverv kræver dybde og bredde af videnkundskaber, færdigheder og evner hos nødforvaltere, som kan opfordres til at samarbejde med de første respondenter, påvirke den ... [+]

Få erhverv kræver dybde og bredde af videnkundskaber, færdigheder og evner hos nødforvaltere, som kan opfordres til at samarbejde med de første respondenter, påvirke den offentlige orden eller beskytte kvarterer mod katastrofer. I Walden's MS i Emergency Management-programmet kan du få de avancerede trænings- og ledelsesmæssige færdigheder, der er nødvendige for at lede nødhjælpsindsatsen og udvikle katastrofeforebyggelse og responsplaner. Programmet tilbyder en bred vifte af specialiseringer samt mulighed for at forberede sig til at optjene certifikater fra FEMA's Emergency Management Institute.

Specialiseringer (ud over det generelle program)Selvdesignet [-]
USA USA Online
August 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Erhverve de strategiske, organisatoriske, ledelsesmæssige og analytiske evner, der motiverer og køre dagens arbejdsplads. ... [+]

Erhverve de strategiske, organisatoriske, ledelsesmæssige og analytiske evner, der motiverer og køre dagens arbejdsplads. Uanset om du lige er startet ud eller søger at gå videre til en højere udøvende rolle, Walden Universitets MS i Human Resource Management giver dig praktiske viden, der kan hjælpe dig med at blive en mere effektiv HR professionel.

Udviklet af eksperter på området, er dette program i fuld overensstemmelse med den anbefalede pensum i Society for Human Resource Management (SHRM) og tilbyder et generelt program og tre karriere-fokuserede specialiseringer at supplere din faglige mål.

Specialiseringer (I tillæg til den almindelige Program)

Funktionel Human Resource Management Integration Funktionel og Strategic Human Resource Management Organisatorisk strategi ... [-]
USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Forbered dig på at komme ind i det hurtigt voksende felt inden for industriel og organisatorisk psykologi som en IO-udøver, konsulent, corporate træner eller HR-manager i ... [+]

Forbered dig på at komme ind i det hurtigt voksende felt inden for industriel og organisatorisk psykologi som en IO-udøver, konsulent, corporate træner eller HR-manager i Walden's MS i Industrial and Organizational Psychology. Med fokus på praktisk anvendelse på arbejdspladsen vil du udforske emner som gruppedynamik, lederskab, performance management og medarbejderuddannelse, da du får de færdigheder, der kræves for at opbygge mere produktive og effektive organisationer.

SpecialiseringerRådgivende psykologiAlmindelig praksisHuman Resource ManagementInternational forretningLederskabsudvikling og coachingBemærkning om Licensur

MS i industriel og organisationspsykologi er ikke et licensurprogram og forbereder ikke et individ til at blive en licenseret psykolog faglig.... [-]

USA USA Online
August 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Fra core programmering og networking kurser til avanceret uddannelse i høj efterspørgsel it specialiseringer, Walden MS i Informationsteknologi program er designet til at ... [+]

Fra core programmering og networking kurser til avanceret uddannelse i høj efterspørgsel it specialiseringer, Walden MS i Informationsteknologi program er designet til at hjælpe dig ind og fremskridt i den hurtigt voksende IT-området. En leder i online-undervisning, Walden tilbyder håbefulde og erfarne IT-fagfolk mulighed for at lære i en state-of-the-art virtuelle miljø byder virtuelle laboratorier og Walden eksklusive MobileLearn® teknologi.

Dette program karriere-bygning format giver dig mulighed for at tjene din Graduate Certificate i Information Systems efter afslutning af de første fire kurser * og derefter fortsætte den avancerede studier i et af disse i-demand specialiseringer:... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Lær at skabe effektive teknologibaserede kurser og instruktionsprogrammer til en række forskellige miljøer, herunder højere uddannelse; samfund college uddannelse; corpor ... [+]

Lær at skabe effektive teknologibaserede kurser og instruktionsprogrammer til en række forskellige miljøer, herunder højere uddannelse; samfund college uddannelse; corporate og nonprofit arbejdsstyrke udvikling; og sundhedspleje, militær og statslig uddannelse. Udnyt Waldens egen banebrydende læringsteknologier, da du udforsker læringsteori, instruktionsdesignprocesser og effektive strategier til at engagere elever fra det 21. århundrede.

Du kan arbejde mod din grad med en hastighed, der passer til dig.

Traditionel: Tag et kursus ad gangen. Advance gennem programmet støt, mens du styrer andre forpligtelser.Fast Track: Tag to kurser på en gang. Fokuser mere tid på programmet og færdiggør din grad hurtigere.... [-]
USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Åbn døren til spændende nye karrieremuligheder med en online MS i kommunikation fra Walden University . ... [+]

Åbn døren til spændende nye karrieremuligheder med en online MS i kommunikation fra Walden University . Udforsk de seneste kommunikationspraksis og teorier; mestre kunsten om overbevisende messaging; og lær at udvikle, udføre og måle effektive kommunikationsplaner ved hjælp af traditionelle og digitale medier. Dette program indeholder også et integreret professionelt certifikat, som du er berettiget til inden du får din grad.

[-]
USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Lær strategier for at blive en mere effektiv leder, der kan generere tillid, styrke andre og positivt påvirke fremtidens organisation. ... [+]

Lær strategier for at blive en mere effektiv leder, der kan generere tillid, styrke andre og positivt påvirke fremtidens organisation. Walden University MS i Lederskabsprogram tilbyder en omfattende tilgang til lederskab, der forbereder dig til at imødekomme de udviklende udfordringer i den dynamiske forretningsverden og at dyrke din personlige ledelsesfilosofi. Gennem virkelighedsundervisning kan du styrke dine beslutningskompetencer som en etisk leder i et globalt miljø.

Specialiseringer (ud over det generelle program)Human Resource LeadershipLeader DevelopmentSelf-Designet [-]
USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Fremskynd din karriere i erhvervslivet, nonprofit eller den offentlige sektor ved yderligere at udvikle dine ledelsesmæssige færdigheder gennem Walden University MS in Ma ... [+]

Fremskynd din karriere i erhvervslivet, nonprofit eller den offentlige sektor ved yderligere at udvikle dine ledelsesmæssige færdigheder gennem Walden University MS in Management-program. Dette program forbereder dig til at nå dine professionelle mål ved at give dig den virkelige verden viden, der kan hjælpe dig med at styre projekter effektivt og effektivt lede hold. Lær at integrere og justere organisatoriske processer og systemer samt at motivere medarbejdere til at møde og overgå de udfordringer og mål, der er relevante for nutidens dynamiske arbejdsmiljøer.

Specialiseringer (ud over det generelle program)Healthcare ManagementHuman Resource ManagementLedelseMarketingProje... [-]
USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Kunne du tænke dig at få digital markedsføring færdigheder og strategier, mens erhverve en dybere forståelse af markedsføring fundamentals? ... [+]

Vil du gerne vinde digitale markedsføring færdigheder og strategier, samtidig erhverve en dybere forståelse af markedsføring fundamentals? Som studerende i Walden er MS i Marketing program, vil du udforske:

Traditionelle og cutting-edge marketing emner, fra navnedifferentiering til digital mediestrategi. Betydningen af ​​kundeforståelse og relationship marketing i kundefastholdelse og roller overtalelse og historiefortælling i udviklingslandene indhold. Processen med at analysere marketing målinger som en måde at informere strategisk beslutningstagning.

I dette online markedsføring kandidatuddannelsen, vil du også få mulighed for at syntetisere din viden ved at udvikle en strategisk markedsføringsplan for en reel eller fiktiv virksomhed. ... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Fortsæt dit engagement i social forandring med en MS i Human and Social Services fra Walden. Gennem et professionelt fokuseret online studieprogram, interaktive case stud ... [+]

Fortsæt dit engagement i social forandring med en MS i Human and Social Services fra Walden. Gennem et professionelt fokuseret online studieprogram, interaktive case studies og simuleringer og en interprofessional tilgang, kan du forberede dig til at imødekomme behovene hos enkeltpersoner, lokalsamfund og organisationer inden for en global sammenhæng. Begreber og teorier bringes til liv ved hjælp af animerede casestudier og et simuleret samfund. Du vil undersøge problemer, der er karakteristiske for menneskelig og social service, og få adgang til en række organisationer til at forstå mulige strategier og løsninger.

Med en række specialiseringer at vælge imellem kan du fokusere dine studier på dine interesser og mål og udvikle færdigheder til at udmærke sig på dit felt.... [-]

USA USA Online
August 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Udforsk strategier til succesfuldt at administrere en ideel organisation i Walden University MS i Nonprofit Management og Leadership program. ... [+]

Udforsk strategier til succesfuldt at administrere en ideel organisation i Walden University MS i Nonprofit Management og Leadership program. Fra fundraising til frivillig rekruttering dækker dette program behov og bekymringer hos nutidige nonprofits. Udvid din viden om ideelle organisationer gennem internationale temaer og koncepter indarbejdet i løbet af dine kurser og udforske ledelsesevnerne - herunder budgettering - at nonprofits er afhængige af at udføre deres missioner. Opdag hvordan du kan fremme positiv social forandring med denne online mastergrad.

Specialiseringer (ud over det generelle program)

Globalt lederskabInternationale ikke-statslige organisationerLokal for... [-]
USA USA Online
August 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Lær om business, ledelse og kommunikation færdigheder, der kræves for at forvalte forskellige teams og projekter og samtidig hjælpe din organisation med at nå sine strate ... [+]

Det forudses, at efterspørgslen efter professionelle, der kan forstå den praksis og principper for projektledelse vil have en dramatisk stigning i den nærmeste fremtid. Walden's Master of Science program i Project Management kan lære dig det business, ledelse og kommunikation færdigheder, der kræves for at forvalte forskellige teams og projekter og samtidig hjælpe din organisation med at nå sine strategiske mål. Walden University er blevet godkendt som en projektlederuddannelse udbyder af Project Management Institute (PMI). At være en PMI Registreret Uddannelse Provider (REP), Walden University har indvilget i at overholde kvalitetssikring kriterier, som PMI. Kandidatuddannelsen i Project Management er designet til at imødekomme kritiske behov for arbejdsgivere i den moderne verden og kan hjælpe dig fortjent de legitimationsoplysninger, der er nødvendige for at komme videre i din karriere. Ved at tilmelde dig i MS i Project Management-program vil du have mulighed for at: • Koncentrer dig om de traditionelle ledelsesværktøjer og anvende dem til projektledelse tekniske side. • Lær om risikostyring på projektniveau, såvel som at forstå om dens tilpasning til organisatoriske risiko strategi. • Få det praktiske, teoretiske og analytiske færdigheder til at konstruktivt styre projekter på tværs af flere brancher og domæner. • Brug dit fjernundervisning erfaring på arbejdspladsen og øge din evne til at forvalte projekter på tværs af disciplinære, organisatoriske og geografiske grænser. ... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Walden University MS i Psykologi program giver dig mulighed for at undersøge de sociale, kulturelle og kognitive aspekter af menneskelig adfærd og giver dig en grundlægge ... [+]

Walden University MS i Psykologi program giver dig mulighed for at undersøge de sociale, kulturelle og kognitive aspekter af menneskelig adfærd, hvilket giver dig en grundlæggende forståelse af psykologi principper og hjælper dig med at forberede sig på at løse problemer i virkeligheden i en bred vifte af indstillinger. Få en stærkere forståelse af multikulturelle perspektiver i psykologi og vælg fra en række specialiseringer, der passer til dine individuelle interesser og mål.

SpecialiseringerAnvendt psykologiUddannelsespsykologiGenerel PsykologiSundhedspsykologiLederskabsudvikling og coachingSocialpsykologiBemærkning om Licensur

MS i psykologi er ikke et licensurprogram og forbereder ikke et individ til at blive en licenseret psykolog faglig.... [-]

USA USA Online
August 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Uanset om du lige er begyndt, forbereder din CPA-eksamen eller er interesseret i at fremme din regnskabskarriere, kan Walden University MS i Accounting-program hjælpe dig ... [+]

Uanset om du lige er begyndt, forbereder din CPA-eksamen eller er interesseret i at fremme din regnskabskarriere, kan Walden University MS i Accounting-program hjælpe dig med at styrke dine færdigheder i analyse og økonomisk beslutningstagning. Designet til at hjælpe dig med at gøre fremskridt i dette hurtigt skiftende erhverv dækker den udfordrende læreplan ledelsesregnskab, økonomisk forvaltning, aktuelle emner og juridiske og etiske regnskabspraksis.

SpecialiseringerRegnskab for den professionelleRegnskab med CPA-vægtSelf-Designet

Walden University MS i Accounting er akkrediteret af ACBSP og har optjent organisationens Specialized Accounting Accreditation.

De fleste stater kræver, at enkeltpersoner gennemfører 150 semester (225 kvart) timer inden for bestemte emneområder for at være berettiget til at deltage i Certified Public Accountant (CPA) eksamen og / eller opnå en CPA-licens. Walden's regnskabsprogrammer kan hjælpe kandidater fremskridt i retning af at opfylde disse krav. BS i Accounting tilbyder 120 kvartal (80 semester) kredit timer, der omfatter overordnede kurser inden for emner som finansiel regnskabsføring, revision, beskatning og ledelse regnskab. Den MS i regnskab giver 30 semester (45 kvartal) kredit timer, mens MBA Accounting specialisering tilbyder ni semester (13,5 kvartal) kredit timer. Disse programmer omfatter graduate kurser inden for emner som regnskabsmæssige, ledelsesmæssige og juridiske og etiske regnskabspraksis. Dette vil kræve, at eleverne gennemfører yderligere kurser for at opfylde statslige krav.... [-]

USA USA Online
July 2019
Fuldtid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Walden University MS i Forensic Psychology program forbereder dig til at anvende stærke nye indsigter, færdigheder og perspektiver til en række ikke-kliniske roller inden ... [+]

Walden University MS i Forensic Psychology program forbereder dig til at anvende stærke nye indsigter, færdigheder og perspektiver til en række ikke-kliniske roller inden for områder som cyberkriminalitet, kriminel efterforskning analyse og profilering, terrorisme og offer fortalte. Udforsk biologiske, psykologiske og sociale faktorer, der påvirker kriminel adfærd. Anvend psykologiske tilgange og begreber, da du identificerer lovovertrædere, herunder unge, i en bred vifte af retsmedicinske indstillinger. Vores mange specialer kan give dig den ekspertise, du har brug for til at køre positive forandringer inden for retssystemet. Specialiseringer

Kriminalret (selvudformet)it-kriminalitetFamilie voldJuridiske spørgsmål i retsmedicinsk psykologiMilitærPolitipsykologiSelf-DesignetSex Offender BehaviorTerrorismeviktimologiBemærkning om Licensur... [-]
USA USA Online
August 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Bliv i spidsen for dette udviklende felt, når du studerer de nyeste teorier og udforsk dagens mere og mere sofistikerede strafferetlige spørgsmål. Få bred eksponering ove ... [+]

Bliv i spidsen for dette udviklende felt, når du studerer de nyeste teorier og udforsk dagens mere og mere sofistikerede strafferetlige spørgsmål. Få bred eksponering over for strafferet, herunder hvordan retshåndhævelse, domstole og rettelser fungerer og interagerer med lokale, statslige og føderale niveauer. I MS i Criminal Justice-programmet ved Walden University kan du udforske en unik læseplan, der kombinerer kriminel adfærdstheori med teknologi, hjemlandssikkerhed og ledelseskompetencer, som du kan søge omgående på jobbet eller bruge for at fremme din karriere.

Specialiseringer (ud over det generelle program)

Adfærdsvidenskabit-kriminalitetEmergency ManagementI... [-]
USA USA Online
March 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Få færdighederne til at forberede sig på lederroller i læringsmiljøer for alle børn. ... [+]

Få færdighederne til at forberede sig på lederroller i læringsmiljøer for alle børn. Tjen en MS i barndomsstudier med en specialisering inden for administration, ledelse og ledelse gennem Tempo Learning® af Walden, vores skræddersyede, kompetencebaserede uddannelsesmulighed. Gennem dette online-program uden licens kan du:

Dæmp din forståelse af børns udvikling og læring.Udvid din viden om effektive programmer og tjenester.Forbedre din evne til at knytte spørgsmål om egenkapital og integration til, hvordan elever lærer og vokser.Udforsk real-world problemer for at opnå praktiske, efterspurgte færdigheder og ekspertise.

Programmet er i Richard W. Riley College of Education og Ledelse i Walden, et nationalt råd for akkreditering af læreruddannelse (NCATE) -accredited institution. NCATE akkreditering er en anerkendt standard for ekspertise i professionel preK-12 uddannelse.... [-]

USA USA Online
September 2019
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Walden's MS in Education (MSEd) -program er udviklet af undervisere for undervisere, og kan hjælpe dig med at udvikle de viden og færdigheder, du har brug for for at hjæl ... [+]

Walden's 100% online MS in Education (MSEd) program designet af undervisere til undervisere giver dig mulighed for at udvikle de viden og færdigheder, du har brug for for at hjælpe eleverne med at lykkes i dag. Dette program udforsker bedste praksis og den nyeste forskning inden for uddannelse og giver dig mulighed for at observere masterlærere i deres klasseværelser for at lære afprøvede teknikker til at skabe effektive læringsmiljøer.

Vælg mellem traditionelle online specialiseringer såvel som accelererede MS in Education (MSEd) specialiseringer. De accelererede MSEd-specialer, der er udviklet til selvmotiverede fagfolk, gør det muligt for dig at fuldføre din kandidatgrad i så lidt som 12 måneder til undervisning så lavt som $ 10.000. * Specialiseringer... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

I Walden's online MS i udviklingspsykologi program, vil du anvende teori, forskning og praksis inden for udviklingspsykologi til real-world indstillinger. ... [+]

I Walden's online MS i udviklingspsykologi program, vil du anvende teori, forskning og praksis inden for udviklingspsykologi til real-world indstillinger. At udforske kurser, der fokuserer på aktuelle emner som virkningen af ​​digital teknologi på menneskelig udvikling og de kritiske problemer, som befolkninger som LGBTQ-samfundet og flygtninge står over for, vil styrke din forståelse for samspillet mellem kognitiv, fysisk, følelsesmæssig, social og sundhedsmæssig sundhed. , og kulturelle aspekter af udvikling for at hjælpe andre med at løse kritiske udfordringer. Du kan også vælge mellem seks specialiseringer til at skræddersy dine studier til dine karrieremål.

Specialiseringer (ud over det generelle program)... [-]
USA USA Online
August 2019
Fuldtid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Designet til dem, der ønsker at forfølge en bred vifte af karrierer i videregående uddannelsesinstitutioner, fra fakultetets og medarbejderstillinger til vigtige administ ... [+]

Designet til dem, der ønsker at forfølge en bred vifte af karrierer i videregående uddannelsesinstitutioner, fra fakultetets og medarbejderstillinger til vigtige administrative job, fokuserer Walden's MS i videregående uddannelser på at fremme både organisatorisk og studenters succes. Få en forståelse af business, governance og organisatoriske kulturer i videregående uddannelser. Udforsk bedste praksis til at skabe student-fokuserede læringsmiljøer. Vælg mellem en række specialiseringer designet til at imødekomme dine individuelle behov og interesser.

Du kan arbejde mod din grad med en hastighed, der passer til dig.

Traditionel: Tag et kursus ad gangen. Advance gennem programmet støt, mens du styrer andre forpligtelser.Fast Track: Tag to kurser på en gang. Fokuser mere tid på programmet og færdiggør din grad hurtigere.... [-]
USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk

Masters

Walden University

Forbered dig på seniorniveau informationssystemer og teknologiledelse i den brede vifte af corporate, government, education og nonprofit indstillinger. ... [+]

Forbered dig på seniorniveau informationssystemer og teknologiledelse i den brede vifte af corporate, government, education og nonprofit indstillinger. Kombinerer ledelseskurs og avanceret it-træning, forbereder Walden's Master of Information Systems Management (MISM) programmet dig til at:

Evaluere, designe og styre de informationssystemer, der er kritiske for nutidens virksomheder.Lead tværfunktionelle teams og it-initiativer til at opfylde centrale organisatoriske mål.Forud for ledelsesstillinger.

Designet til at opbygge din it-karriere hurtigt og overkommelig, giver dette program dig også mulighed for at optage et kandidatcertifikat i informationssystemer efter færdiggørelsen af ​​dine første fire kurser. *... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Udforsk strategier til oprettelse og gennemførelse af programmer og projekter, der fremmer positiv social forandring gennem Walden University program for Master of Public ... [+]

Udforsk strategier til oprettelse og gennemførelse af programmer og projekter, der fremmer positiv social forandring gennem Walden University program for Master of Public Administration (MPA). Få ledelses- og organisatoriske færdigheder, når du studerer, hvordan administrationen af ​​politikken kan påvirke underbevidste befolkninger positivt. Undersøg nuværende forskning på området, idet du positionerer dig selv for at fremme samarbejde på tværs af agenturer og afdelinger.

Specialiseringer (ud over det generelle program)

StrafferetEmergency ManagementGlobalt lederskabSundhedspolitikHomeland Security Policy og CoordinationInternationale ikke-statslige organisationer... [-]
USA USA Online
August 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Walden University program for Master of Public Policy (MPP) kan hjælpe dig med at forberede dig på at skabe social forandring gennem effektiv offentlig politik. ... [+]

Walden University program for Master of Public Policy (MPP) kan hjælpe dig med at forberede dig på at skabe social forandring gennem effektiv offentlig politik. Udforsk måder at evaluere, implementere og skabe effektiv politikændring i den private og offentlige sektor. Dette program tilbyder en bred vifte af specialiseringer, så du kan justere dine kurser med dine professionelle mål. Forbered dig på en karriere i et lokalt, statsligt eller føderalt regeringsorgan eller i en nonprofit eller corporate entity.

Specialiseringer (ud over det generelle program)

StrafferetEmergency ManagementGlobalt lederskabSundhedspolitikHomeland Security Policy og CoordinationInternationale i... [-]
USA USA Online
August 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Tag din karriere videre hurtigere med Walden University online Education Specialist (EdS) programmer. Disse EdS-programmer forbereder dig til at forfølge nye ledelsesroll ... [+]

Tag din karriere videre hurtigere ved at tjene en uddannelse specialist (EdS) grad online fra Walden University . Vores EdS-programmer kan forberede dig til at forfølge nye ledelsesrolle, mens du lægger grunden til at forfølge en doktorgrad, hvis du vælger det.

Deltag i de mere end 100 statslærere i året, som har valgt Walden University at opnå deres uddannelsesgrad. Med Walden's Lifelong Learning Pathway , studerende i de fleste af vores Ph.D. i uddannelse, uddannelse doktor (edd) og uddannelse specialist (eds) programmer tager mange af de samme indledende kurser. Du kan starte i en af ​​vores post-master eller ph.d.-uddannelser i uddannelse og flytte til et andet uddannelsesprogram, hvilket sparer tid og penge.... [-]

USA USA Online
August 2019
Fuldtid
Deltid
39 - 96 måneder
Online
Læs mere på dansk

PhD

Walden University

Dette anvendte ph.d.-uddannelsesprogram er designet til at forbedre din tekniske ekspertise, samtidig med at du hjælper dig med at udvikle de lederskabskompetencer, du ha ... [+]

Dette anvendte ph.d.-uddannelsesprogram er designet til at forbedre din tekniske ekspertise, samtidig med at du hjælper dig med at udvikle de lederskabskompetencer, du har brug for til at guide din organisation på et stadigt mere konkurrencedygtigt marked. Forbered dig på ledende stillinger i industri og akademi - f.eks. Chefinformatør, chefstekniker, IS-chef, IT-strateg og højere uddannelsesfakultetmedlem eller administrator gennem ledelsessimulatorer, ansigt til ansigt, seminarkurser og relevante kurser.

[-]
USA USA Online
September 2019
4 - 8 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Som en avanceret socialt arbejde professionelt, er du opfordres til at hjælpe samfundet løse sine mest presserende udfordringer. ... [+]

Som en avanceret socialt arbejde professionelt, er du opfordres til at hjælpe samfundet løse sine mest presserende udfordringer. Med Walden er Doctor of Social Work (DSW) program, kan du blive en mere autoritativ fortaler for social retfærdighed og få de legitimationsoplysninger til at blive anerkendt som en leder i dit område.

Vælg mellem flere specialiseringer at tilpasse dine studier med dine interesser, herunder Medical Socialt Arbejde, Afhængighed og Socialt Arbejde, og klinisk ekspertise.

En af de få tilbudt online, den DSW programmet har en udfordrende læseplan, der kan hjælpe dig med at erhverve de færdigheder til at vurdere, design, og udføre de sociale velfærdsprogrammer, der gør en positiv forskel. En Master of Social Work (MSW) kræves for at tilmelde sig dette program. ... [-]

USA USA Online
August 2019
Fuldtid
Deltid
4 - 8 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Ønsker du at drive transformative uddannelsesmæssige forandringer i din institution og samfund? Walden University online doktorgradsprogram (EdD) er udviklet til praktike ... [+]

Ønsker du at drive transformative uddannelsesmæssige forandringer i din institution og samfund? Walden University online doktorgradsprogram (EdD) er udviklet til praktikere og administratorer fra P-12 til videregående uddannelser og giver fleksibilitet og valg til at opfylde dine behov - selvom disse behov ændrer sig undervejs.

Deltag i de mere end 100 statslærere i året, som har valgt Walden University at opnå deres uddannelsesgrad.

Med Walden's Lifelong Learning Pathway eleverne i de fleste af vores ph.d.-uddannelser, uddannelsesdoktor (EdD) og uddannelsesspecialist (EdS) programmer mange af de samme indledende kurser. Du kan starte i en af ​​vores post-master eller ph.d.-uddannelser i uddannelse og flytte til et andet uddannelsesprogram, hvilket sparer tid og penge.... [-]

USA USA Online
August 2019
Fuldtid
Deltid
4 - 8 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Få den specialiserede viden, du har brug for at fremme i det spændende og forskelligartede område for retsmedicinsk psykologi. ... [+]

Få den specialiserede viden, du har brug for at fremme i det spændende og forskelligartede område for retsmedicinsk psykologi.

I dette onlineprogram får du en dybere forståelse af det strafferetlige system samt psykiske problemer, der kan køre kriminel adfærd. Udforsk måder at evaluere programmer designet til retsmedicinske befolkninger som fængslede, for nylig udgivne lovovertrædere, de psykisk syge og ungdomsforbrydere.

Fremskynde din vej gennem programmet med vores Fast Track option, og vælg fra fem specialer, der giver mulighed for intensiv udforskning af området for retsmedicinsk psykologi, der svarer til dine karrieremål. Forbered dig på en rolle som lærer, forsker eller konsulent i politiet for retshåndhævelse, regering, uddannelse eller nonprofit.... [-]

USA USA Online
August 2019
Fuldtid
Deltid
4 - 8 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Som en af ​​de første online ph.d.-programmer inden for industriel og organisatorisk psykologi, kan Walden's PhD i Industrial and Organizational Psychology programmet gør ... [+]

Som en af ​​de første online ph.d.-programmer inden for industriel og organisatorisk psykologi, kan Walden's PhD i Industrial and Organizational Psychology programmet gøre dig i stand til at uddybe din viden om arbejdsplads og organisatorisk adfærd. Når du udvikler avancerede færdigheder i forandringsledelse, personales psykologi og forskningsteori og design, kan du forberede dig til at fungere som katalysator for ændringer i videregående uddannelser, corporate, government og andre arbejdspladsindstillinger. Vælg mellem en række specialiseringer for at skræddersy dine studier til dine specifikke karrieremuligheder og karrierevej.

SpecialiseringerRådgivende psykologiAlmindelig praksisHuman Resource ManagementInternational forretningLederskabsudvikling og coachingBemærkning om Licensur... [-]
USA USA Online
August 2019
Fuldtid
4 - 8 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Uanset om du søger at dele din ekspertise som en pædagog, en konsulent eller en virksomhedsleder, kan Walden's ACBSP-akkrediterede PhD in Management-program hjælpe dig me ... [+]

Uanset om du søger at dele og udvide din ekspertise som pædagog, konsulent eller virksomhedsleder, kan Walden's ACBSP-akkrediterede PhD in Management-program hjælpe dig med at få de færdigheder, du har brug for for at nå dine professionelle mål. Undersøg ledelsens indflydelse på medarbejdere og organisationer og lær teorier, begreber og teknikker til effektiv beslutningstagning. Gennem et udvalg af specialiseringer kan du forberede sig på at imødekomme de fortsatte udfordringer og muligheder, der findes inden for dit erhverv, mens du udfører original forskning på et område, der supplerer dine interesser.

SpecialiseringerFinansiereHuman Resource ManagementInformation Systems ManagementLederskab og organisationsændringSelf-Designet... [-]
USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Deltid
4 - 8 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Gør en positiv indvirkning i dit samfund og din organisation, når du udforsker strategier for at hjælpe dem, der kæmper med problemer som sygdom, afhængighed, vold og fat ... [+]

Gør en positiv indvirkning i dit samfund og din organisation, når du udforsker strategier for at hjælpe dem, der kæmper med problemer som sygdom, afhængighed, vold og fattigdom. Gennem virtuelle simuleringer, animerede casestudier og en interprofessional tilgang kan Walden's PhD i Human and Social Services program udvide din forståelse af det menneskelige område inden for en global sammenhæng.

Programmet tilbyder en række specialiseringer, der er designet til at opfylde dine behov og interesser. Lær, hvordan effektiv politik og praksis kan forbedre livskvaliteten for underbevarede befolkninger. Gennem den oprindelige forskning kan du udforske de teorier, begreber og strategier, der er indflydelsesrige i området i dag.... [-]

USA USA Online
August 2019
Fuldtid
Deltid
4 - 8 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Med en ph.d. I Public Policy og Administration fra Walden kan du tage en aktiv rolle i at skabe bæredygtige løsninger på problemer, der står over for USA og nationer verd ... [+]

Med en ph.d. I Public Policy og Administration fra Walden kan du tage en aktiv rolle i at skabe bæredygtige løsninger på problemer, der står over for USA og nationer verden over. Dette online ph.d.-program giver dig en detaljeret forståelse af den offentlige politiske teori, forskning og praksis i en global sammenhæng for effektivt og effektivt at fremme forandringer, som positivt påvirker enkeltpersoner og lokalsamfund. Undervises af forskere, kan programmet positionere dig for at opnå et nyt niveau af troværdighed og indflydelse på dit felt og at omfavne spændende nye karrieremuligheder som forsker, lærer på college-niveau eller administrativ leder i den private, offentlige eller nonprofit sektor.... [-]

USA USA Online
August 2019
Fuldtid
Deltid
4 - 8 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Walden University ph.d. i psykologi program kombinerer rigorøse akademikere og original forskning, så du kan opnå det højeste niveau af ekspertise inden for teorier og be ... [+]

Walden University ph.d. i psykologi program kombinerer rigorøse akademikere og original forskning, så du kan opnå det højeste niveau af ekspertise inden for teorier og bedste praksis i psykologi. Dette 100% online-program følger en forsker-praktiserende model, der opfordrer dig til at integrere videnskabelig forskning med din praktiske viden. Undervist af respekterede forskere og eksperter på området, kurser i dette program vil forberede dig til at gøre en forskel i andres liv som praktiserende læge, professor, konsulent eller forsker for regering, nonprofit og private organisationer.

SpecialiseringerKlinisk psykologiUddannelsespsykologiForensic PsychologyGenerel Psykologi (Forskningsmuligheder)Generel Psykologi (Undervisningsmulighed)SundhedspsykologiSocialpsykologi... [-]
USA USA Online
August 2019
Fuldtid
Deltid
4 - 8 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Walden's PhD in Education program giver pædagoger og administratorer mulighed for at vokse som forskere og innovatører inden for videregående uddannelse. Drage fordel af ... [+]

Walden's Ph.D. Undervisningsprogrammet giver pædagoger og administratorer mulighed for at vokse som forskere og innovatører inden for videregående uddannelse. Drage fordel af adgang til kendetegnende fakultetets medlemmer og elevstøttetjenester. Gennemfør oprindelig forskning i dit område af interesse, uddyb dine forskningsfærdigheder og forberede dig på at bidrage som uddannelsesleder, administrator, fakultetmedlem eller politimand. Deltag i de mere end 100 statslærere i året, som har valgt Walden University at opnå deres uddannelsesgrad.

Specialiseringer

Curriculum, Instruction, Assessment, and EvaluationEarly Childhood Leadership and AdvocacyFørskolebistand Specialundervisning (Ikke-Licensur)Uddannelsespolitik, ledelse og ledelseUddannelsesteknologi og designVideregående ledelse, ledelse og politikLæring, Instruktion og InnovationOrganisatorisk forskning, vurdering og evalueringLæsning, læsning, vurdering og evaluering (ikke-licens)... [-]
USA USA Online
August 2019
Fuldtid
4 - 8 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Med en ph.d. i udviklingspsykologi fra Walden University , kan du køre positiv forandring i individers, families og samfunds liv. ... [+]

Med en ph.d. i udviklingspsykologi fra Walden University , kan du køre positiv forandring i individers, families og samfunds liv.

I dette rettidigt relevante program bruger du din forståelse af menneskelig vækst og udvikling til aktuelle emner som teknologi i den digitale tidsalder og befolkningens behov som f.eks. LGBTQ-samfundet og flygtninge.

Specialiseringer (ud over det generelle program)Administration og ledelseBørne- og ungdomsudviklingSundhed og menneskelig udviklingInternationale perspektiver i udviklingspsykologiForskningSelvdesignetBemærkning om Licensur

Ph.d. i udviklingspsykologi er ikke et licensurprogram og forbereder ikke et individ til at blive en licenseret psykolog faglig.... [-]

USA USA Online
August 2019
Fuldtid
4 - 8 år
Online
Læs mere på dansk
Walden University

Walden ph.d. i Socialt Arbejde program kan forberede dig til det næste skridt i dit sociale arbejde karriere som forsker, college-niveau pædagog, eller administrativ lede ... [+]

Walden ph.d. i Socialt Arbejde program kan forberede dig til det næste skridt i dit sociale arbejde karriere som forsker, college-niveau pædagog, eller administrativ leder.

En udfordrende læseplan gør det muligt at analysere avanceret teori og udforske nogle af de mest presserende og avancerede problemstillinger i socialt arbejde i dag. Face-to-face akademiske boliger støtter lærerig oplevelse, så du kan samarbejde med professorer og kolleger, opbygge din sociale og faglige fællesskab, og forbedre din evne til at gennemføre positiv social forandring.

Du vil også få færdigheder i videnskabelig skriftligt, der kan hjælpe dig videre din rolle som leder. Opnå den højeste legitimationsoplysninger i dit erhverv med dette ph.d.-program i socialt arbejde.... [-]

USA USA Online
August 2019
Fuldtid
Deltid
4 - 8 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk

A Higher Degree. A Higher Purpose.

What's It Like to Learn Online?

Financing Your Education