World Executive Education Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

World Executive Education Institute

Top online kvalifikationer inden for rækkevidde

WEEI blev oprettet for at give fagfolk sjældne muligheder for at opnå postgraduate kvalifikationer fra prestigefyldte internationale universiteter. Vi opretholder partnerskaber med forskellige institutioner for videregående uddannelser for at levere hele uddannelser online gennem de banebrydende pædagogiske og moderne teknologiske systemer.

Med WEEI kan studerende logge ind og fuldføre arbejde når som helst med deres faglige fremskridt fastlagt efter deres egen tidsplan og læringsstil. Alle vores programmer er industrielle og professionelt relevante for forbedring af samfundet som helhed.

Vores mission:

Vi sigter mod at inspirere fagfolk verden over til at stræbe efter videregående uddannelse. Kulturel bevidsthed, kommunikation og global ledelse er vores styrker i denne bestræbelse. En globaliseret tankegang er vigtig for både professionel og personlig vækst. Vores europæisk stiluddannelse forbereder de studerende med en global bevidsthed, der er baseret på kosmopolitismen.126762_0206_BUS_PAS-L-SPACES-1.jpg

Vores programmer:

Vi forstår, at vi underviser dem, der er aktive i deres karriere og professionelle liv. Derfor er den akademiske proces kondenseret til de væsentlige punkter, der kan anvendes såvel praktisk som professionelt. Vores akademiske team designer og implementerer de mest relevante materialer i hvert kursus for effektiv fremgang.

Akkrediteret kvalitet:

Hos WEEI stræber vi efter at designe de mest brancherelevante kurser, der matcher de internationale karrierekrav. Vores leveringskvalitet er godkendt af flere internationale benchmarks. Dette afspejler vores engagement over for vores studerende og fakultet.

Lad os hjælpe dig med at nå dine akademiske mål.

Akkreditering

Kvalitetsuddannelse skal være gennemsigtig og fagligt godkendt af forskellige internationale organer. Selvom vi ikke er akkrediteret af det amerikanske CHEA, anerkendes vores partnerinstitutioner alle af deres respektive regeringer og er licenseret af deres uddannelsesministerier. WEEI opretholder uafhængigt også følgende kvalitets benchmarks. Kvalifikationerne respekteres således globalt.

123503_Accredited-Member-Logo-310x119.png

Det europæiske center for uafhængig certificering i e-læring (ECICEL) er en international faglig organisation, der styres af Rådet og officerer; det blev oprettet for at styrke professionalisme ved at opretholde standarderne for fjernprogrammer og også forbedre dem. Efter en aftale fra Rådet i 2013 blev ECICEL's godkendelsesprocedurer revideret for at standardisere dets kriterier under henvisning til nationalt forståede benchmarks. ECICEL formand, kasserer og sekretær vælges hvert år blandt akkrediterede medlemmer. Koordinerede medlemmer, der er velkendte inden for erhvervet, og medlemmer, der blev valgt af akkrediterede udbydere, udgør rådet. Rådet udnævner det akkrediterede panel. Panelmedlemmer er passende kvalificerede med erfaring, uafhængig og ekspertise inden for fjernundervisning og træning.

123504_eeua-logo-with-name.jpg

Vi er godkendt af den østeuropæiske universitetsforening. EEUA blev grundlagt i 2010 af de østeuropæiske universiteter med det formål at udvikle systemet med videregående uddannelse som et globalt hjem for internationale studerende. I dag forener EEUA International HigherEd Professionals fra hele verden og fungerer som en initiativtager, facilitator og tilhænger af HigherEd Internationalisering med hensyn til universitetssamarbejde og langsigtede partnerskaber. IUNC startede med Eurasia og er derefter blevet spredt til hele verden. Kendte medlemmer inkluderer Moskva State University, Gomel State University, Kazan Federal University og Southwest State University of Kursk.

123505_ISO-9001-310x117.jpg

WEEI er certificeret af ISO 9001, som er defineret som den internationale standard, der specificerer krav til et kvalitetsstyringssystem (QMS). Organisationer bruger standarden til at demonstrere evnen til konsekvent at levere produkter og tjenester, der opfylder kunde- og lovkrav. Det er den mest populære standard i ISO-ordningen og den eneste standard i serien, som organisationer kan certificere.

Partner institutioner

Financial University under regeringen for Den Russiske Føderation

Den føderale statsfinansierede uddannelsesinstitution for videregående uddannelser "Finansielt universitet under regeringen for Den Russiske Føderation" er et af de ældste russiske centre for finansielle eksperter, finansieringseksperter og regnes som den førende institution inden for økonomiuddannelse af videregående uddannelser i Rusland og CIS. Det blev grundlagt for hundrede år siden. Universitetet kandidater i økonomiske og økonomiske programmer med de bedste konkurrencefordele i Rusland og i udlandet. Medlemmer af Den Russiske Føderations regering, finansministre, anerkendte politikere og forretningsfolk, offentlige personer og lærde er blandt universitetets elitekandidater. Universitetet har etableret partnerrelationer med 90 oversøiske universiteter, uddannelsesinstitutioner, forskningscentre, finansielle institutioner og banker fra 50 lande i verden.

123506_Media_574777_smxx.png

Shenzhen University, Kina

Shenzhen University er et af Kinas førende universiteter oprettet i 1983. Det er akkrediteret af Folkerepublikken Kinas statsråd og finansieres af Shenzhen kommunale regering. Universitetet tog sin første tilmelding samme år på det, som Deng Xiaoping kaldte "Shenzhen Speed". Deng blev også udnævnt til "far til Shenzhen universitet." Det betragtes som det hurtigst udviklende universitet i Kina, og også et af de "Top 100 universiteter i Kina" og et af det øverste universitet, der er opført på verdens topplacering universiteter . En berømt alumnus er Ma Huateng, grundlægger og CEO af Tencent. Siden 2017 har universitetet koncentreret forskningsorienteret undervisning og har investeret meget i at levere moderne teknologiske forskningslaboratorier. I 2017 var forskningsbudgettet i alt 9.705.000 millioner RMB. I 2006 blev tre fakulteter akkrediteret til at tilbyde ph.d. grader.

123507_154426701-310x212.jpg

Placeringer

Pasadena

Address
680 E. Colorado Blvd, Suite 180
91101 Pasadena, Californien, USA