Læs den officielle beskrivelse

Winthrop University er et offentligt omfattende universitet, der er forpligtet til at være blandt de bedste institutioner i sin art i nationen. Når du overvejer Winthrop, vil du finde en streng læseplan og et erfarent fakultet, der er dedikeret fuldt ud til værdier af service, ekspertise, mangfoldighed og til at skabe et stærkt samfund for studerende.

Gennem en uddannelsesmæssig oplevelse, der blander professionelle programmer, global bevidsthed og borgerskab, vil Winthrop hjælpe dig med at udvikle viden, færdigheder og værdier, der beriger dit liv for evigt og forbereder dig på, hvad fremtiden rummer.

Skolehøjdepunkter

 • Regelmæssigt akkrediteret af Kommissionen for colleges of the Southern Association of Colleges and Schools for at tildele baccalaureate, kandidat- og specialister.
 • Grundlagt i 1886.
 • Tilbyder både campusbaseret
 • Smuk campus nær Charlotte i Rock Hill, South Carolina, med ny-georgisk arkitektur opført i National Register of Historic Places .
 • Fællesskabsfokuseret og højt vurderet for sine bidrag til det offentlige.

Rangordninger og anerkendelse

 • Placeret 8. blandt sydlige offentlige universiteter og 19. bedste college for veteraner af US News
 • Placeret 74. ud af 673 institutioner for deres bidrag til den offentlige gavn af Washington Monthly
 • Placeret blandt de "bedste i sydøst" af The Princeton Review

Studerende Befolkning

 • Tilmelding til kandidater: 1.018 (baseret på data fra efteråret 2016)
 • Tilmelding til bacheloruddannelse: 5.091
 • Mand / kvindelig forhold: 30% / 70%
 • Mangfoldighed: 37,5% amerikanske minoriteter
 • Studerende / fakultetsforhold: 14 til 1

Akkreditering

Winthrop University er regionalt akkrediteret af Kommissionen for colleges of the Southern Association of Colleges and Schools for at tildele baccalaureate, kandidat- og specialistuddannelser. Derudover har mange individuelle programmer på Winthrop specialgodkendelse fra brancheakkreditorer.

Økonomisk støtte

Kandidatstuderende kan være berettiget til føderale lån. For at ansøge skal studerende indsende en FAFSA ved hjælp af Winthrops skolekode 003456.

Mission

Winthrop University leverer personaliserede og udfordrende bacheloruddannelser, kandidatuddannelser og efteruddannelsesprogrammer af nationalt kaliber inden for en kontekst dedikeret til offentlig service til nationen og staten South Carolina. Winthrops mangeårige forpligtelse til at være blandt de bedste institutioner i sin art i nationen leder kontinuerligt universitetets mission.

Winthrop University i det 21. århundrede bygger på det 19. århundredes oprindelse som et karakteristisk kvindeskollegium og opnår national statur som en konkurrencedygtig og karakteristisk, sampædagogisk, offentlig, omfattende boligværdisk institution. Værdierne af service, fremragende karakter, mangfoldighed, samfund og lederskab er grundlaget for Winthrops fortsatte udvikling og form Winthrops fortsatte succes.

Winthrop tilmelder sig en præstationsorienteret, kulturelt forskelligartet og socialt ansvarlig studerende, der rekrutterer studerende, hvis tilstedeværelse tilføjer mangfoldighed og berigelse. Winthrop er stolt af at være en institution, der vælges for grupper, der traditionelt er underrepræsenteret på mange universitetsområder.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

Winthrop University Online

Winthrop University's Master of Arts in Arts Administration kombinerer nuværende teori, akademisk forskning og anvendt praksis for at udvikle effektive ledere, der kan ar ... [+]

Winthrop University's online Master of Arts i Arts Administration (MAAA) -program giver dig et solidt værktøjssæt til fremme i kunsten. Det kombinerer aktuelle teori, akademisk forskning og anvendt praksis for at udvikle effektive ledere, der kan arbejde med dygtighed, kreativt initiativ og integritet i nonprofit kunstmiljøer.

Støttende: Modtag en-til-en-støtte fra en dedikeret fakultetsmentor gennem hele programmet.Professionel: Vejledt af din mentor, og opret en professionel udviklingsplan, der fokuserer på at udnytte det, du har lært at udvide og berige dine karrieremuligheder ved eksamen.Karrierefokuseret: Modtag assistent med jobplads fra programdirektøren og fakultetet og udforsk jobmuligheder gennem netværk.Praktisk: Færdiggør et kulminerende capstone-projekt med støtte fra fakultetsmentorer og capstone-udvalgsmedlemmer.Aktuelt: Lær fra fakultetet, der i øjeblikket arbejder i kunstadministration med specialiseret ekspertise inden for marketing, jura, tilskuddsskrivning, advokat og lederskab.Praktisk: Har mulighed for at gennemføre dine to krævede feltarbejdskurser hos din nuværende nonprofit-arbejdsgiver eller frivillige organisation.Læringsresultater... [-]
USA Rock Hill
Januar 2020
Engelsk
Deltid
Online
Læs mere på dansk

MBA

Winthrop University Online

Winthrop University's online Master of Business Administration (MBA) -program giver studerende mulighed for at lede med overbevisning i deres nuværende og fremtidige roll ... [+]

Winthrop University's online Master of Business Administration (MBA) -program giver studerende mulighed for at lede med overbevisning i deres nuværende og fremtidige roller. Lær en streng læseplan understøttet af dedikeret fakultet, der er forpligtet til din succes. I dette AACSB-akkrediterede program udvikler du mulighederne og tilliden til at løse dagens hårdeste forretningsudfordringer.

Akademisk rigorøs - Undersøg kerneklasser, der bygger din ekspertise og færdigheder, mens du også inkluderer et fokus på globalisering, analyse, teknologi og kommunikation.Tilpasning - Tilpas din læring til dine karrieremål ved at vælge en koncentration inden for Marketing, Sports MarketingHøj kvalitet - Lær fra fakultetet, der interesserer dig for din succes. De fleste af dine klasser undervises af det samme heltidsfakultet, der underviser i vores on-campus-program.Akkrediteret - Dette program er blandt de kun 5% af MBA-programmer over hele verden, der modtager AACSB-akkreditering. Lær i en læseplan, der holdes efter en højere standard, der sikrer kvalitet, fremmer ekspertise og fremmer løbende forbedringer.Støttende - Modtag rådgivning, karrierevejledning og gradvis progression support gennem hele programmet fra direktøren for studerendes tjenester.Praktisk - Fuldfør alle forudsatte kurser inden du begynder din grad gennem separate moduler i en praktisk online platform.Karriere... [-]
USA Rock Hill
Januar 2020
Engelsk
Deltid
Online
Læs mere på dansk
Winthrop University Online

Winthrop University's online Master of Business Administration (MBA) -program med en koncentration inden for marketing udforsker emner, herunder global konkurrenceevne, e ... [+]

Winthrop University's online Master of Business Administration (MBA) -program tilbyder en koncentration inden for marketing. Dette program udvikler viden om global konkurrenceevne, e-handel, forretningsplanlægning, køberadfærd, marketingundersøgelser og andre marketingemner. Mange kandidater arbejder videre for organisationer som reklamebureauer og marketingafdelinger.

Oplev en streng læseplan understøttet af dedikeret fakultet, der er forpligtet til din succes. I dette AACSB-akkrediterede program udvikler du mulighederne og tilliden til at løse dagens hårdeste forretningsudfordringer.

Akademisk rigorøs - Undersøg kerneklasser, der bygger din ekspertise og færdigheder, mens du også inkluderer et fokus på globalisering, analyse, teknologi og kommunikation.Høj kvalitet - Lær fra fakultetet, der interesserer dig for din succes. De fleste af dine klasser undervises af det samme heltidsfakultet, der underviser i vores on-campus-program.Akkrediteret - Dette program er blandt de kun 5% af MBA-programmer over hele verden, der modtager AACSB-akkreditering. Lær i en læseplan, der holdes efter en højere standard, der sikrer kvalitet, fremmer ekspertise og fremmer løbende forbedringer.Støttende - Modtag rådgivning, karrierevejledning og gradvis progression support gennem hele programmet fra direktøren for studerendes tjenester.Praktisk - Fuldfør alle forudsatte kurser inden du begynder din grad gennem separate moduler på en praktisk online platform.Karriere... [-]
USA Rock Hill
Januar 2020
Engelsk
Deltid
Online
Læs mere på dansk
Winthrop University Online

Winthrop University's online Master of Business Administration (MBA) -program med en koncentration inden for sportsmarkedsføring ... [+]

Winthrop University's online Master of Business Administration (MBA) -program tilbyder en koncentration inden for sportsmarkedsføring

Du udvikler nøglefærdigheder i:

Branding og merchandisingDonorudvikling og filantropiEvent designDataanalyseDigitalt medieWebstreamingKarriere

Der er behov for stærke organisatoriske ledere i sportsbranchen, der kan drive vækst inden for en stadigt skiftende organisation. At vide, hvordan man drejer sig om industriens udfordringer, som fald i den offentlige finansiering og muligheder, såsom eSports, web-streaming og digitale medier - er ensbetydende med succes.

Koncentrationen inden for sportsmarkedsføring

Direktør for donorudvikling og filantropiVice President for Sales MerchandisingSenior manager for digitale medier... [-]
USA Rock Hill
Januar 2020
Engelsk
Deltid
Online
Læs mere på dansk
Winthrop University Online

Winthrop University's online Master of Business Administration (MBA) -program med en koncentration inden for strategisk lederskab lærer de færdigheder, som studerende har ... [+]

Winthrop University's online Master of Business Administration (MBA) -program med en koncentration inden for strategisk lederskab lærer de færdigheder, som studerende har brug for at blive ledere på direktionsniveau gennem kurser i ledelse, global konkurrenceevne og personaleadministration. Lær en streng læseplan understøttet af dedikeret fakultet, der er forpligtet til din succes. I dette AACSB-akkrediterede program udvikler du mulighederne og tilliden til at løse dagens hårdeste forretningsudfordringer som strategisk leder.

Akademisk rigorøs - Undersøg kerneklasser, der bygger din ekspertise og færdigheder, mens du også inkluderer et fokus på globalisering, analyse, teknologi og kommunikation.Høj kvalitet - Lær fra fakultetet, der interesserer dig for din succes. De fleste af dine klasser undervises af det samme heltidsfakultet, der underviser i vores on-campus-program.Akkrediteret - Dette program er blandt de kun 5% af MBA-programmer over hele verden, der modtager AACSB-akkreditering. Lær i en læseplan, der holdes efter en højere standard, der sikrer kvalitet, fremmer ekspertise og fremmer løbende forbedringer.Støttende - Modtag rådgivning, karrierevejledning og gradvis progression support gennem hele programmet fra direktøren for Student Services.Praktisk - Fuldfør alle forudsatte kurser inden du begynder din grad gennem separate moduler i en praktisk online platform.Karriere... [-]
USA Rock Hill
Januar 2020
Engelsk
Deltid
Online
Læs mere på dansk

Masters

Winthrop University Online

Winthrop University's M.Ed. i specialuddannelsesinterventionsprogram forbereder licenserede lærere til at opbygge, lede og deltage i interventionsprogrammer, der bygger s ... [+]

Transformer dine studerendes liv ved at sætte dem på den rigtige vej til succes. Winthrop University's online Master of Education (M.Ed.) i specialuddannelsesinterventionsprogram forbereder licenserede lærere til at bygge, lede og deltage i interventionsprogrammer til støtte for studerende, der ellers ville være optaget i specialpædagogiske programmer. Du lærer at yde næsten problemfri støtte, fra undervisning i klasseværelset til intervention, der skaber selvtillid og forbedrer læring af dine studerende.

Praktisk - Øv det, du lærer i dit nuværende klassemiljø ved at implementere interventionsprojekter som en del af dit kursus.Specialiseret - Studer en fokuseret læseplan, der udruster dig med evnerne til at koordinere og levere evidensstøttede interventioner inden for områder af adfærd, læse- og skrivefærdighed, der kan forhindre behovet for specialundervisning.Fokuseret - Al din forskning fra dit valgte fokusområde bygger en portefølje af information, som du kan anvende til dit grad kulminerende capstone-papir.Ekspert - Lær af bestyrelsescertificerede adfærdsanalytikere, interventionister, psykologer og nationale rådgivende bestyrelsesmedlemmer med henblik på Response to Intervention (RTI) og Multi-tiered System of Support (MTSS) programmer.... [-]
USA Rock Hill
Januar 2020
Engelsk
Deltid
Online
Læs mere på dansk
Winthrop University Online

Winthrop Universitets online Master of Social Work Traditionelt program forbereder studerende uden socialt arbejdsbaggrund til at blive kompetente, specialiserede sociala ... [+]

Winthrop University's online Master of Social Work (MSW) Traditionelt program er et 60-studie-timers gradsprogram for studerende, der har en bachelorgrad, men muligvis ikke har tidligere uddannelse i socialt arbejde. Graden tilbyder en empowerment-fokuseret læseplan, der forbereder dig til at forbedre liv og samfund som en kompetent, specialiseret socialarbejder. Du lærer at måle påvirkningerne af magt og bruge kulturelt relevante vurderings-, interventions- og evalueringsmetoder til at fremme ændringer på tværs af systemer og praksisniveau.

Gennemfør 60-kreditstimet Traditionelt program på tre år.Akkrediteret af CSWE og grundlagt i NASWs etiske kode.Kandidater er berettigede til at ansøge om statligt socialt arbejdslicens på kandidatniveau - statslige licenskrav varierer.Modtag løbende støtte fra en dedikeret fakultetsrådgiver.Undersøg en unik læseplan med et specialiseret fokus på empowerment-praksis.Modtag dedikeret hjælp til at finde feltarbejde til dine praktikpladser fra en feltplads specialist.Læringsresultater... [-]
USA Rock Hill
September 2020
Engelsk
Deltid
3 år
Online
Læs mere på dansk
Winthrop University Online

Winthrop Universitets online Master of Social Work Advanced Standing-program forbereder studerende, der har opnået en bacheloruddannelse i socialt arbejde fra et CSWE-akk ... [+]

Winthrop University's online Master of Social Work (MSW) Advanced Standing-program tilbyder et empowerment-fokuseret læseplan, der forbereder studerende, der har en kandidatgrad i socialt arbejde fra et CSWE-akkrediteret program til at forbedre liv og samfund som en kompetent, specialiseret socialarbejder. Du lærer at måle påvirkningerne af magt og bruge kulturelt relevante vurderings-, interventions- og evalueringsmetoder til at fremme ændringer på tværs af systemer og praksisniveau.

Gennemfør det 39-kreditstime Advanced Standing-program på mindre end to år.Akkrediteret af CSWE og grundlagt i NASWs etiske kode.Kandidater er berettigede til at ansøge om statligt socialt arbejdslicens på kandidatniveau - statslige licenskrav varierer.Modtag løbende støtte fra en dedikeret fakultetsrådgiver.Undersøg en unik læseplan med et specialiseret fokus på empowerment-praksis.Modtag dedikeret hjælp til at finde feltarbejde til dine praktikpladser fra en feltplads specialist.Læringsresultater... [-]
USA Rock Hill
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
Online
Læs mere på dansk