Winthrop University Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Winthrop University er et offentligt omfattende universitet, der er forpligtet til at være blandt de bedste institutioner i sin art i nationen. Når du overvejer Winthrop, vil du finde en streng læseplan og et erfarent fakultet, der er dedikeret fuldt ud til værdier af service, ekspertise, mangfoldighed og til at skabe et stærkt samfund for studerende.

Gennem en uddannelsesmæssig oplevelse, der blander professionelle programmer, global bevidsthed og borgerskab, vil Winthrop hjælpe dig med at udvikle viden, færdigheder og værdier, der beriger dit liv for evigt og forbereder dig på, hvad fremtiden rummer.

Skolehøjdepunkter

 • Regelmæssigt akkrediteret af Kommissionen for colleges of the Southern Association of Colleges and Schools for at tildele baccalaureate, kandidat- og specialister.
 • Grundlagt i 1886.
 • Tilbyder både campusbaseret
 • Smuk campus nær Charlotte i Rock Hill, South Carolina, med ny-georgisk arkitektur opført i National Register of Historic Places .
 • Fællesskabsfokuseret og højt vurderet for sine bidrag til det offentlige.

Rangordninger og anerkendelse

 • Placeret 8. blandt sydlige offentlige universiteter og 19. bedste college for veteraner af US News
 • Placeret 74. ud af 673 institutioner for deres bidrag til den offentlige gavn af Washington Monthly
 • Placeret blandt de "bedste i sydøst" af The Princeton Review

Studerende Befolkning

 • Tilmelding til kandidater: 1.018 (baseret på data fra efteråret 2016)
 • Tilmelding til bacheloruddannelse: 5.091
 • Mand / kvindelig forhold: 30% / 70%
 • Mangfoldighed: 37,5% amerikanske minoriteter
 • Studerende / fakultetsforhold: 14 til 1

Akkreditering

Winthrop University er regionalt akkrediteret af Kommissionen for colleges of the Southern Association of Colleges and Schools for at tildele baccalaureate, kandidat- og specialistuddannelser. Derudover har mange individuelle programmer på Winthrop specialgodkendelse fra brancheakkreditorer.

Økonomisk støtte

Kandidatstuderende kan være berettiget til føderale lån. For at ansøge skal studerende indsende en FAFSA ved hjælp af Winthrops skolekode 003456.

Mission

Winthrop University leverer personaliserede og udfordrende bacheloruddannelser, kandidatuddannelser og efteruddannelsesprogrammer af nationalt kaliber inden for en kontekst dedikeret til offentlig service til nationen og staten South Carolina. Winthrops mangeårige forpligtelse til at være blandt de bedste institutioner i sin art i nationen leder kontinuerligt universitetets mission.

Winthrop University i det 21. århundrede bygger på det 19. århundredes oprindelse som et karakteristisk kvindeskollegium og opnår national statur som en konkurrencedygtig og karakteristisk, sampædagogisk, offentlig, omfattende boligværdisk institution. Værdierne af service, fremragende karakter, mangfoldighed, samfund og lederskab er grundlaget for Winthrops fortsatte udvikling og form Winthrops fortsatte succes.

Winthrop tilmelder sig en præstationsorienteret, kulturelt forskelligartet og socialt ansvarlig studerende, der rekrutterer studerende, hvis tilstedeværelse tilføjer mangfoldighed og berigelse. Winthrop er stolt af at være en institution, der vælges for grupper, der traditionelt er underrepræsenteret på mange universitetsområder.

Placeringer

Rock Hill

Address
701 Oakland Avenue
29733 Rock Hill, South Carolina, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig