Widener University Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor vælge Widener University?

På Widener University dyrker vi stolt udfordrende og kulturelt forskellige læringsmiljøer, hvor akademikere, lederskab og service kommer først. Vores læseplaner er forbundet med samfundsspørgsmål og udfordrer studerende til at tage socialt ansvar for deres rolle i dagens globale samfund.

Grundlagt i 1821 i Chester, Pennsylvania, er Widener nationalt anerkendt for vores engagement i samfundsengagement, service og socialt ansvar. Universitetet er blevet medtaget på den amerikanske præsident Higher Education Community Service Honor Roll med forskel hvert år siden starten i 2006.

Det er vores mål at udvikle ægte ledere, der inspirerer til positive forandringer i hele vores samfund.

Når du studerer med en online-grad fra Widener, er du fuldt forberedt med den professionelle erfaring, viden og kører for at fremme din karriere og føre inden for dit felt.

Vi tilbyder følgende online grader i vores fleksible, innovative format:

  • Master of Business Administration (MBA)
  • Master of Social Work (MSW)
  • Registreret sygeplejerske-bachelor i naturvidenskabelig sygepleje (RN-BSN)

Uanset program eller erhverv lægger en bredere uddannelse vægt på praktisk læring i små klasser, meningsfulde servicelæringsprojekter og relevante arbejdserfaringer.

Økonomisk hjælp ved Widener University

Finansiel støtte, inklusive føderale lån og tilskud, er tilgængelig for studerende på Widener University Online til at betale for uddannelsesudgifter. Ordninger for godtgørelse af arbejdsgiverundervisning kan også laves for kvalificerede studerende med arbejdsgiverdokumentation.

Du kan ansøge om økonomisk hjælp med den gratis ansøgning om Federal Student Aid (FAFSA). Widener University-koden er 003313.

Placeringer

Chester

Address
University Place,One
19013 Chester, Pennsylvania, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig