Læs den officielle beskrivelse

112374_WITCC_VGD_BannerFinal.jpg

ER ONLINE TIL MIG?

Med Western Iowa Techs online klasser kan eleverne vælge mellem hundredvis af kursustilbud. Du kan optjene studiepoeng eller endda nogle grader i nogle tilfælde. Alt du behøver er en computer og internetadgang ... bare login og følg vejledningen. Teknisk support er tilgængelig 24/7. Studerende kan stille instruktørspørgsmål, tage prøver, adgangskvaliteter og deltage i diskussioner om diskussioner ... alle online, hvor som helst.

Hvordan ved jeg, om online-undervisning er for mig?

Online kurser er en bekvem måde at forfølge dine uddannelsesmål på; De er imidlertid ikke selvfacede og har regelmæssige deadlines for lektier og prøver, ligesom du ville i klasseværelset. Du har fleksibilitet i at arbejde med dit hjemmearbejde og "klassetid" i din travle tidsplan, men opgaver, papirer, quizzer, eksamener og sådan skal gøres på klassens skema, så ingen falder bagud. Hvis du ikke er sikker på, om online læring er for dig, så prøv at tage et orienteringsforløb.

Du vil potentielt have medstuderende fra hele landet, og de vil ofte have forskellige perspektiver på ting. Vis respekt i online klasseværelset og behandle andre, hvordan du vil blive behandlet.

Vær meget opmærksom på den type klasse du tilmelder dig, fordi der er flere sorter.

Fuldt online 16-ugers kurser løber hele semesterets løbetid og er lidt mere afslappet end et otte-ugers kursus.

Fuldt online 8-ugers kurser komprimerer hele 16 ugers materiale og lærer i otte uger. Som du kan forestille dig, er det hurtigere og kræver mere disciplin end et 16 ugers kursus. Fordelen er at få det gjort hurtigere, så du kan tage to otte ugers klasser pr. Semester.

Fuldt online 12-ugers kurser kan tages i efterår og forårssemester og er et godt kompromis mellem 16 og 8 uger.

Hybridkurser kombinerer online med klasseværelset oplevelse for at gøre klassen lidt mere fleksibel, men stadig give klasseværelset tid, nogle kurser kan kræve at være mest effektive.112440_witcc3images.JPG

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Western Iowa Tech Community College Distance Education

Vi inviterer dig til at opleve vores online-program i videospiludvikling. Programmet udvikler færdigheder inden for modellering, teksturering, grundlæggende scripting, ku ... [+]

Vi inviterer dig til at opleve vores online-program i videospiludvikling. Programmet udvikler færdigheder inden for modellering, teksturering, grundlæggende scripting, kunstnerisk viden og videospil pipeline. Disse færdigheder vil også hjælpe dig med at skabe videospil aktiver og indarbejde dem i en spilmotor. Der lægges vægt på at yde forbedret læring gennem undervisning af komplekse, tekniske begreber på en forståelig måde. Projektbaserede opgaver udnyttes til at udvikle en professionel portefølje, der anvendes ved ansøgning om karriere i branchen.

Se denne video for at opleve et endelige elevprojekt produceret i programmet! Du vil oprette en portefølje af dine værker til brug ved ansøgning om job.... [-]

USA Sioux City
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
Online
Læs mere på dansk