Wake Forest University Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Wake Forest er grundlagt i 1834 og er et privat, coeducational collegiate university baseret i Winston-Salem, North Carolina. En af de førende institutioner af sin slags, Wake Forest blander intimiteten af ​​et liberal arts college med akademiske vitalitet af et forskningsuniversitet. I hjertet af Wake Forest er lærer-lærde ideel. Professorer er forpligtet til personlig undervisning og deres elevernes individuelle udvikling. Guidet af vores motto Pro Humanitate (For Humanity) er Wake Forest dedikeret til en etisk orienteret uddannelse i et klima, der sætter pris på personlig vækst, samfundsinteraktion og individuel ære.


På Business School er vores mission at forme hele personen. Vi hjælper virksomheder med at skabe en bedre verden ved at udvikle lidenskabelige, etiske virksomhedsledere, der får resultater med integritet og tanke lederskab, som er synlige og positivt påvirker virksomhedens praksis. Vi inviterer studerende, der mener, at præstationen er defineret af hårdt arbejde, samarbejde og karakter for at være med til at gøre en positiv og varig indvirkning på det ædle erhverv. Som et resultat af vores engagement har Wake Forest School of Business konsekvent placeret blandt verdens bedste af store rankingorganisationer. Vores opmærksomhed på kompetence og karakter fører til velprøvede resultater for kandidater, der nyder den prestige, der er i færd med at udfylde rigorerne i vores toprangerede programmer og de livslange fordele ved et robust alumni netværk. Vores kandidater opnår personlig succes, mens de forpligter sig til højere årsager. De stærke kernefilosofier i vores forretnings programmer producerer principledede ledere, som udøver indflydelse langt ud over campus og virksomhedernes verden.


På Wake Forest mener vi, at veluddannede virksomheder kan og bør gøre verden til et bedre sted, samtidig med at der skabes vedvarende værdi for sig selv. Som hold af lærer-lærde og medarbejdere forpligter vi os til at hjælpe virksomheder med at nå dette ædle mål i alt, hvad vi gør. Gennem vores undervisning, stipendium, administration og servicearbejde og vores engagement i ideerne fra Wake Forest University, udvikler og støtter vi principielle forretningsfolk, der effektivt fører beslutninger af højest mulig kvalitet om deres folk, produkter, tjenester, organisationer, og bidrag til vores samfund. Vi udvikler lidenskabelige, etiske virksomhedsledere, der er drevet for at opnå resultater med integritet gennem en dynamisk kombination af tanke lederskab, streng akademisk forberedelse og uovertruffen forbindelse til markedet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Online MSc »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

Master of Science i Business Analytics Online Program (MSBA)

Online Deltid 24 måneder September 2019 USA USA Online

Master of Science i Business Analytics grad (MSBA) på Wake Forest University School of Business, der er designet til at udvikle morgendagens ledere, tilbydes nu online til professionelle fagfolk. Er designet til at arbejde professionelle studerende med to eller flere års postgraduate, professionel erhvervserfaring, læseplanen for MSBA-programmet, der leveres online, forbereder de studerende på at identificere forretningsmæssige udfordringer, der kan løses ved hjælp af data, udnytte data til at finde løsninger på forretningsmæssige udfordringer, og påvirke deres organisationer ved at fortælle historien om, hvordan indsigtige analyser vil løse udfordringer. [+]

Master of Science i Business Analytics grad (MSBA) på Wake Forest University School of Business, der er designet til at udvikle morgendagens ledere, tilbydes nu online til professionelle fagfolk.

Business Analytics muligheder er mange, da store organisationer vedtager data-drevne, teknologibaserede strategier på tværs af næsten alle brancher. I MSBA-programmet lærer du avancerede metoder til at anvende analyser til forretningsmæssige udfordringer på tværs af en række funktioner i hele organisationen.

Er designet til at arbejde professionelle studerende med to eller flere års postgraduate, professionel erhvervserfaring, læseplanen for MSBA-programmet, der leveres online, forbereder de studerende på at identificere forretningsmæssige udfordringer, der kan løses ved hjælp af data, udnytte data til at finde løsninger på forretningsmæssige udfordringer, og påvirke deres organisationer ved at fortælle historien om, hvordan indsigtige analyser vil løse udfordringer.... [-]