University of Fashion - Online Fashion Design School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Klik her for at lære mere om at abonnere på University of Fashion

Lær mode design online fra professionelle
 • Det første og største online modedesign og forretningsvideobibliotek i verden
 • Lektion undervist af professorer i modehøjskoler
 • Abonner og nyd ubegrænset adgang til over 500 videolektioner, der underviser i alle facetter af modedesign
 • Besøg University of Fashion-webstedet på UniversityofFashion.com for at gennemse forhåndsvisninger, der er tilgængelige for alle lektioner, og se de mange specialfunktioner på webstedet
Hvordan det virker

Vi arbejder med abonnement. Når du abonnerer på University of Fashion, får du øjeblikkelig adgang til anmodning til alle vores 500 lektioner i 13 forskellige modediscipliner. Du kan se dem når som helst og hvor som helst. De fleste skoler opkræver et separat undervisningsgebyr pr. Kursus. Disse gebyrer kan tilføje op til flere tusinde dollars, før du studerer. Derudover skal du fysisk rejse til skolens klasseværelser i løbet af flere år for at lære, hvad du har brug for at vide. Men med University of Fashion, for kun USD 189, kan du nyde et helt års adgang til alle vores kurser (over 500) og være i stand til at lære modedesign fra ethvert sted så hurtigt eller så langsomt som du vil.

Professionelt producerede lektioner

University of Fashion bibliotek indeholder hundreder af lektioner, der demonstrerer enhver facet af modevirksomhed og modedesign, fx drapering, mønsterfremstilling, modekunst, produktudvikling, CAD, syning, modevirksomhed, strik, foredrag og meget mere. Vores lektioner er organiseret af begyndere, mellemliggende og avanceret til både at uddanne begyndende modestuderende såvel som erfarne, professionelle modedesignere og hjemmekanaler, der ønsker at udvide deres færdigheder.

Undervist af fagfolk, aldrig amatører

Vores lektioner undervises udelukkende af professorer i modehøjskoler og fagfolk inden for modeindustrien.

Let at følge lektioner

Vores videolektioner forklarer, hvordan du gør alt selv, trin for trin. Nogle af vores videoer er korte, f.eks. 10 minutter. Men andre kører i halvanden time. De fleste af vores lektioner kører i gennemsnit 30-40 minutter.

Spørg os om noget

Hvis du har spørgsmål, mens du ser vores lektioner, eller hvis du støder på et problem, mens du arbejder på et af vores projekter, bare skriv os! Vores hjemmeside indeholder en enkel kontaktformular. Vi besvarer næsten altid vores studerendes spørgsmål inden for 24 timer, selv i weekenderne.

Værktøjer og forsyninger

Alle vores lektioner leveres med en liste over de forsyninger og værktøjer, du har brug for for at oprette det lektions omhandlede projekt. Hvis du ikke kender et påkrævet værktøj, eller ikke har nogle eller alle de forsyninger, du har brug for, har vi en Fashion Design Tools-side, der forklarer, hvordan ethvert værktøj ser ud og gør, og som giver forskellige måder at købe, hvad du mangler.

Klart synlige demonstrationer

Vores lektioner er professionelt produceret i et stort, godt oplyst studie ved hjælp af professionelle videografer og lydteknikere, der betjener et kamera af høj kvalitet, lys og optagelsesudstyr. Alle vores lektioner undervises fra designerens perspektiv, dvs. at se ned på dit arbejde, som du ville, når du selv skaber noget. Dette er en meget bedre måde at lære end at se en demonstration foran dig, hvor du kun kan se, hvad læreren laver fra et bagud eller "vendt" perspektiv.

Lukkede billedtekster og udskrifter

Alle vores trin-for-trin-lektioner inkluderer en fuld udskrift, så du kan læse nøjagtigt, hvad instruktøren sagde i lektionen. Alle vores videoer inkluderer også valgfri lukkede billedtekster for at gøre dem mere forståelige.

Fremragende lydkvalitet

Alle vores lektioner er produceret med et separat voiceover-spor, der er tidsbestemt til at svare nøjagtigt til en lærers handlinger på skærmen. Du kan altid høre og forstå hvert eneste trin i en University of Fashion-lektion. Ingen lange, kedelige pauser. Ingen fejl. Ingen do-overs.

Mange nyttige moderessourcer

Mange af vores lektioner leveres med nyttige, downloadbare filer, der hjælper dig med bedre at forstå nøglekoncepter, foretage vanskelige måleberegninger eller tilpasse dit projekt til modeller i forskellige størrelser.

Mange af vores abonnenter er i øjeblikket indskrevet på en modeskole

Vi er en stor tilhænger af modeskoler. Hvis du nogensinde har gået glip af en nøgleklasse, ved du, at det er næsten umuligt at rekonstruere denne demonstration, selv når du låner en vens sedler. Skriftlige ord kan simpelthen ikke beskrive alle de komplekse fysiske bevægelser, som en instruktør bruger, mens hun laver et tøj. Men University of Fashion kan virkelig hjælpe dig her! Chancerne er, at vi har en lektion, der kommer temmelig tæt på at vise nøjagtigt, hvad din professor demonstrerede i klassen.

Vores abonnenter elsker evnen til at afspille vores lektioner igen og igen og se, hvad instruktøren gør og gøre, og derefter gøre de samme skridt, selv ved hjælp af deres egne stoffer og værktøjer. Vores seriøse studerende gentager, hvad de gjorde, som instruktøren gjorde i en af vores lektioner flere gange, indtil de virkelig mestrer den færdighed, der undervises. Dette kan være forskellen mellem at få en A eller en C, når termen slutter. Mange tusinder af studerende fra de bedste modeskoler i verden har set vores lektioner for at supplere deres formelle modeuddannelse og for at hjælpe dem med at essere deres hjemmearbejde og specielle projekter.

Certifikater og grader

Vi tildeler ikke certifikater eller formelle grader. Mange af vores studerende arbejder allerede eller går på en modeskole på heltid. Mange af vores studerende abonnerer på University of Fashion, så de senere kan arbejde for sig selv i deres egen designvirksomhed. Andre University of Fashion-studerende bor for langt væk fra en god modeskole til at være i stand til at gå på den, eller have børn til at passe på og kan kun lære mode om natten eller i weekenden, eller har bare ikke råd til omkostningerne ved at gå til en almindelig skole. Vi giver disse studerende en meget mere overkommelig, fleksibel måde at lære modedesign på. Alligevel kan vores abonnenter stadig bruge vores træning til at få arbejde fra traditionelle emplotere. University of Fashion-studerende demonstrerer deres kompetence over for arbejdsgivere ved at vise arbejdsgiverne de mængder af tøj, de har lavet af dem selv ved hjælp af vores lektioner. Det er et meget bedre bevis på kompetence end et stykke pergament.

Oversigt over fordelene
 • Nyd ubegrænset adgang til et bibliotek, der indeholder mange af hundreder af videotimer om mode-design, alt sammen undervist af professionelle modedesignere
 • Lær ethvert tidspunkt på dagen eller natten på computere, smartphones eller tablets, hvor som helst
 • Kan styrke din læring yderligere ved at læse vores fulde skriftlige lektive udskrifter
 • Få svar på dine spørgsmål hurtigt. Vi har en stab af erfarne modedesignere klar til at besvare dine spørgsmål og løse dine problemer.
 • Få en liste over værktøjer
 • Opret synligt bevis på dine nyfundne færdigheder, der vises til potentielle arbejdsgivere og modeskoler
 • Nyd adskillige modeforelæsninger, designerintervjuer, firma- og museumsture og mere med dit abonnement.
 • Udnyt vores mange ressourcer gratis med dit abonnement, fx brug vores ordbog for modeterminologi, gennemsøg vores anbefalede bøger, magasiner og blogs og download gratis croquis
Koste

Vores årlige abonnement koster kun US $ 189 pr. År. Vi tilbyder også en tilbagevendende månedlig abonnementsrate på US $ 19,95 pr. Måned. Til gengæld får du ubegrænset on-demand-adgang til alle vores ressourcer og videolektioner. Alt! Se dig omkring på nettet. De fleste andre online modekurser koster mange hundreder, hvis ikke tusinder, dollars for kun en klasse! Du finder aldrig en bedre værdi end University of Fashion.

Vores historie

University of Fashion blev grundlagt og udviklet af Francesca Sterlacci. Francesca er uddannet fra Fashion Institute of Technology (FIT) i New York. Hun grundlagde Francesca Sterlacci Ltd, et high-end designermærke i New York, der solgte til Saks, Nordstroms og mange andre luksuriøse forretninger i hele verden. Hun begyndte derefter at undervise på FIT og steg til sidst for at blive deres formand for modedesign. Francesca har skrevet mange skrivebøger om mode, navnlig "Fashion Leather Design", "Historisk ordbog for modebranchen", og i 2019 en 3-bogsserie: "Syteknikker til begyndere", "mønsterfremstillingsteknikker til begyndere" og "Drapningsteknikker til begyndere".

Klik her for at lære mere om at abonnere på University of Fashion

Placeringer

New York

Address
The University of Fashion has no classrooms. You don't have travel to take classes at set times. You can learn wherever you want, and whenever you want...online!
New York, New York, USA