Læs den officielle beskrivelse

Klik her for at abonnere - kun USD $ 19,95 per måned

Lær modedesign online fra fagfolk - det største online mode design bibliotek i verden

 • Den første online mode design og business videobibliotek
 • Lektion undervist af mode kollegium professorer og branchefolk
 • Abonnementer inkluderer ubegrænset adgang til alle mode videoer

HØJ KVALITET video lektioner

The University of Fashion bibliotek indeholder hundredvis af lektioner demonstrerer alle facetter af modebranchen og mode design, f.eks draperinger, mønster gør, mode kunst, produktudvikling, CAD, syning, modebranchen, strik, foredrag og meget mere.

Vores erfaringer er organiseret af Begynder, Intermediate og Advanced til både uddanne begynder mode studerende såvel som erfarne, professionelle modedesignere og hjem kloakker ønsker at udvide deres færdigheder.

Undervist af PROFESSIONELLE

Vores lektioner bliver undervist udelukkende af mode kollegium professorer og fagfolk modebranchen.

Et alvorligt god VÆRDI

The University of Fashion virker ved abonnement. En enkelt fast gebyr giver dig adgang til alle vores lektioner, hundredvis af dem, for kun et par cents om dagen. Du vil aldrig finde så mange, høj kvalitet mode lektioner på en bedre værdi ... hvor som helst.

Vi sætte en stor indsats i at gøre vores LEKTIONER EASY-TO-FØLG

Vores video lektioner forklare, hvordan at gøre alting selv, trin-for-trin.

Nogle af vores videoer er korte, fx 10 minutter eller så længe. Men de fleste er længere, dvs. gennemsnitligt 30-40 minutter lang, med nogle, der er godt over en time lange.

Redskaber og forsyninger

Hver af vores How-To lektioner kommer med en liste over de forsyninger og værktøjer, du behøver for at skabe denne lektion er featured projekt.

Hvis du ikke har nogle eller alle de forsyninger, du har brug for til at fuldføre en bestemt lektion, skal du blot klikke på det værktøj på at lektionens videoafspilning side, eller gå til Fashion Design Tools under vores "Resources" fanen i menuen. Fra begge sted, kan du købe de værktøjer og forsyninger, du har brug straks, direkte fra vores hjemmeside!

Klart synlige og forståelige DEMONSTRATIONER

Vores erfaringer er professionelt produceret i et stort, veloplyst studie hjælp professionelle videographers og lydteknikere opererer høj kvalitet kamera, belysning og optageudstyr.

Alle vores erfaringer undervises fra designerens perspektiv, dvs. ser ned på dit arbejde, som du ville, når du opretter noget, selv. Dette er en langt bedre måde at lære end at se en demonstration foran dig, hvor du kan kun se, hvad læreren gør fra en baglæns eller "spejlvendt" perspektiv.

Høre, hvad vores lærere SIGER, KLART

Alle vores erfaringer er produceret med en separat voiceover spor timet til præcist svare til en lærerens handlinger på skærmen. Du kan altid høre og forstå hvert enkelt trin i en University of Fashion lektion. Ingen lange, kedelige pauser. Ingen fejl. Ingen gør-overs.

Mange nyttige "EKSTRA"

Mange af vores erfaringer omfatter nyttige grafik og hente filer til at hjælpe dig med at forstå centrale begreber, gør vanskelige beregninger eller tilpasse dit projekt for forskellige størrelse modeller.

Har du i øjeblikket deltage i en FASHION SCHOOL?

Vi er en stor tilhænger af mode skoler. Mange af vores abonnenter bruger vores video lektion bibliotek og andre ressourcer til at hjælpe dem med at finde og anvende til en god mode skole. Under vores menu Ressourcer, giver vi en omfattende liste over verdens bedste mode skoler, sammen med links til deres hjemmesider.

Har din fashion skole allerede abonnerer på universitetet i Fashion? Hvis ja, så er du heldig! Du får alle vores ressourcer gratis! Dette vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din uddannelse. Hvis ikke, så spørg din skole bibliotekar for at få et abonnement til hele din skole.

Hvordan vi kan hjælpe dig i skolen

Hvis du nogensinde har savnet en central klasse, så du ved, det er umuligt at rekonstruere demonstrationen du gik glip den dag. Selvfølgelig kan du låne en anden studerendes notater. Men ord kan simpelthen ikke beskrive en erfaren lærers fysiske bevægelser. Men, kan universitetet i Fashion virkelig hjælpe! Chancerne er, har vi en lektion, der kommer temmelig tæt på, hvad din professor demonstreret. Men i modsætning til en in-class demonstration, du kan re-spille vores demonstration igen og igen, indtil du forstår det. Dette kan være forskellen mellem at få en A eller en C, når udtrykket slutter.

Mange tusinde studerende fra de bedste mode skoler i verden har set vores erfaringer til at supplere deres formelle mode uddannelse og til at hjælpe dem ace deres hjemmearbejde og særlige projekter.

TESTS og grader

The University of Fashion gør ikke du tager eksaminer eller prøver. Vi gør ikke tildele formelle grader. Vi fokuserer al vores energi på at skabe brugbare mode lektioner og ressourcer.

Helt ærligt, mener vi, at den bedste måde at lære modedesign er fra en kompetent lærer på en skole eller en professionel designer, der kan påvise vigtige færdigheder lige foran dig og, måske vigtigst, besvare dine mange spørgsmål, lige på stedet.

Men hvis du ikke har råd til en formel mode uddannelse, eller hvis du kan bare ikke fysisk rejse langt hjemmefra for at deltage i en mode skole, vi er, hænderne ned, din bedste alternativ, både hvad angår kvaliteten af ​​vores uddannelser og vores meget, meget overkommelig abonnement omkostninger!

RESUMÉ AF YDELSER

 • Stort bibliotek af hundredvis af mode design video lektioner
 • Erfaringer af professionelle modedesignere kun undervist
 • Lær helst tidspunkt af dagen eller om natten, på computere, smartphones eller tablets
 • Skriftlige lektion udskrifter, der styrker læring
 • Få svar på dine spørgsmål
 • Liste over værktøjer og forsyninger til hver lektion og en umiddelbar måde at købe dem
 • Opret synligt bevis på dine færdigheder for arbejdsgivere og mode gymnasier
 • Fashion foredrag, interviews, firma og museum ture og meget mere
 • Fashion terminologi ordbog, anbefalede bøger, magasiner og blogs
 • Lærer dig, hvad du behøver at vide for at få et job, få accepteret af en mode skole eller endda til at starte din egen modedesign virksomhed!

KOSTE

Vores årlige abonnement koster kun USD 189 pr. År. Til gengæld får du ubegrænset adgang til alle vores ressourcer og video lektioner. Alt! Kig rundt på nettet. De fleste andre online-kurser koster mange hundrede, hvis ikke tusinder, af dollars for bare en klasse!

Vi tilbyder også et tilbagevendende månedligt abonnement sats på US $ 19,95 per måned.

HISTORIE

The University of Fashion blev grundlagt og udviklet af Francesca Sterlacci, en New York modedesigner, pædagog og forfatter.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

University of Fashion - Online Fashion Design School

Børnetøj omfatter alle beklædningsgenstande til børn, fra spædbørn til "tweens". Børnetøj mødes normalt en bred vifte af anvendelser, fra spil til skole til fest eller st ... [+]

Hvad er Fashion University?

University of Fashion virker meget anderledes end de fleste mode design skoler. Vi opkræver ikke et særskilt studiegebyr for hver enkelt klasse, du tager. I stedet giver vi dig 24/7, on-demand adgang til alle Af vores mange hundrede fuldlængde video lektioner til et lavt abonnementsgebyr.

UoFs lektioner er udelukkende undervist af modeskoleprofessorer og branchefolk, aldrig af amatører. Du vil se de nøjagtige samme foredrag og "how-to" demonstrationer undervist af de bedste mode skoler, men uden stive klassetider på ubelejlige steder. I stedet bestemmer du hvad, hvornår og hvor du vil lære.

University of Fashion byder på lektioner i alle de store modediscipliner: drapering, mønstrering, CAD mønstrering, tilbehør, syning, mode kunst, strikker, business, produktudvikling, forelæsninger, CAD modekunst, børnetøj og meget mere. ... [-]

USA New York
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk
University of Fashion - Online Fashion Design School

Vores Computer Assisted Design (CAD) lektioner blev oprettet med mode designer, fashion merchandiser og produktudvikler / teknisk designer i tankerne. Du vil lære grundlæ ... [+]

Hvad er Fashion University?

University of Fashion virker meget anderledes end de fleste mode design skoler. Vi opkræver ikke et særskilt studiegebyr for hver enkelt klasse, du tager. I stedet giver vi dig 24/7, on-demand adgang til alle vores mange hundrede fuldlængde video lektioner til et lavt abonnementsgebyr. UoF lektioner er udelukkende undervist af UoF og professionelle fagfolk, aldrig af amatører. Du vil se de nøjagtige samme foredrag og "how-to" demonstrationer undervist af de bedste mode skoler, men uden stive klassetider på ubelejlige steder. I stedet bestemmer du hvad, hvornår og hvor du vil lære. University of Fashion tilbyder lektioner i alle de store mode discipliner: draping, mønstrering, CAD mønstrering, tilbehør, syning, mode kunst, strikker, business, produktudvikling, forelæsninger, CAD mode kunst, børnetøj og meget mere. De fleste skoler opkræver et stort studiegebyr for at undervise i en enkelt modefag på en bestemt måde disciplin, som at sy eller mønster gør. På Fashion University vil du betale meget mindre for at få adgang til alle modefag inden for alle discipliner!... [-]

USA New York
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk
University of Fashion - Online Fashion Design School

Drapering er kunsten at manipulere stof direkte på gine i tre dimensioner. Det er den mest kreative måde for en designer til at vende design ideer til virkelighed. Du vil ... [+]

Hvad er Fashion University?

University of Fashion virker meget anderledes end de fleste mode design skoler. Vi opkræver ikke et særskilt studiegebyr for hver enkelt klasse, du tager. I stedet giver vi dig 24/7, on-demand adgang til alle Af vores mange hundrede fuldlængde video lektioner til et lavt abonnementsgebyr.

UoFs lektioner er udelukkende undervist af modeskoleprofessorer og branchefolk, aldrig af amatører. Du vil se de nøjagtige samme foredrag og "how-to" demonstrationer undervist af de bedste mode skoler, men uden stive klassetider på ubelejlige steder. I stedet bestemmer du hvad, hvornår og hvor du vil lære.

University of Fashion byder på lektioner i alle de store modediscipliner: drapering, mønstrering, CAD mønstrering, tilbehør, syning, mode kunst, strikker, business, produktudvikling, forelæsninger, CAD modekunst, børnetøj og meget mere. ... [-]

USA New York
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk
University of Fashion - Online Fashion Design School

Lad vores eksperter lære dig om modebranchen. Lær, hvordan berømte designere startede deres mode dynastier. Lær om detailhandel, branding, licenser og markedsføring, teks ... [+]

Hvad er Fashion University?

University of Fashion virker meget anderledes end de fleste mode design skoler. Vi opkræver ikke et særskilt studiegebyr for hver enkelt klasse, du tager. I stedet giver vi dig 24/7, on-demand adgang til alle Af vores mange hundrede fuldlængde video lektioner til et lavt abonnementsgebyr.

UoFs lektioner er udelukkende undervist af modeskoleprofessorer og branchefolk, aldrig af amatører. Du vil se de nøjagtige samme foredrag og "how-to" demonstrationer undervist af de bedste mode skoler, men uden stive klassetider på ubelejlige steder. I stedet bestemmer du hvad, hvornår og hvor du vil lære.

University of Fashion byder på lektioner i alle de store modediscipliner: drapering, mønstrering, CAD mønstrering, tilbehør, syning, mode kunst, strikker, business, produktudvikling, forelæsninger, CAD modekunst, børnetøj og meget mere. ... [-]

USA New York
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk
University of Fashion - Online Fashion Design School

Forretningen af ​​mode kombinerer kreativ tænkning med analytiske evner. Vores forretning lektioner omfatter videoer rettet til private købere, merchandising og marketing ... [+]

Hvad er Fashion University?

University of Fashion virker meget anderledes end de fleste mode design skoler. Vi opkræver ikke et særskilt studiegebyr for hver enkelt klasse, du tager. I stedet giver vi dig 24/7, on-demand adgang til alle Af vores mange hundrede fuldlængde video lektioner til et lavt abonnementsgebyr.

UoFs lektioner er udelukkende undervist af modeskoleprofessorer og branchefolk, aldrig af amatører. Du vil se de nøjagtige samme foredrag og "how-to" demonstrationer undervist af de bedste mode skoler, men uden stive klassetider på ubelejlige steder. I stedet bestemmer du hvad, hvornår og hvor du vil lære.

University of Fashion byder på lektioner i alle de store modediscipliner: drapering, mønstrering, CAD mønstrering, tilbehør, syning, mode kunst, strikker, business, produktudvikling, forelæsninger, CAD modekunst, børnetøj og meget mere. ... [-]

USA New York
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk
University of Fashion - Online Fashion Design School

Vores online mode tegning, rendering og illustration video lektioner vil hjælpe dig realisere dine motiver på papir og lave en kunstner ud af dig! At være i stand til at ... [+]

Hvad er Fashion University?

University of Fashion virker meget anderledes end de fleste mode design skoler. Vi opkræver ikke et særskilt studiegebyr for hver enkelt klasse, du tager. I stedet giver vi dig 24/7, on-demand adgang til alle Af vores mange hundrede fuldlængde video lektioner til et lavt abonnementsgebyr.

UoFs lektioner er udelukkende undervist af modeskoleprofessorer og branchefolk, aldrig af amatører. Du vil se de nøjagtige samme foredrag og "how-to" demonstrationer undervist af de bedste mode skoler, men uden stive klassetider på ubelejlige steder. I stedet bestemmer du hvad, hvornår og hvor du vil lære.

University of Fashion byder på lektioner i alle de store modediscipliner: drapering, mønstrering, CAD mønstrering, tilbehør, syning, mode kunst, strikker, business, produktudvikling, forelæsninger, CAD modekunst, børnetøj og meget mere. ... [-]

USA New York
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk
University of Fashion - Online Fashion Design School

Uanset om du er interesseret i at designe din egen samling eller arbejde for et firma, vil vores produktudviklingstimer lære dig, hvordan du styrer forretningsudviklingen ... [+]

Hvad er Fashion University?

University of Fashion virker meget anderledes end de fleste mode design skoler. Vi opkræver ikke et særskilt studiegebyr for hver enkelt klasse, du tager. I stedet giver vi dig 24/7, on-demand adgang til alle Af vores mange hundrede fuldlængde video lektioner til et lavt abonnementsgebyr.

UoFs lektioner er udelukkende undervist af modeskoleprofessorer og branchefolk, aldrig af amatører. Du vil se de nøjagtige samme foredrag og "how-to" demonstrationer undervist af de bedste mode skoler, men uden stive klassetider på ubelejlige steder. I stedet bestemmer du hvad, hvornår og hvor du vil lære.

University of Fashion byder på lektioner i alle de store modediscipliner: drapering, mønstrering, CAD mønstrering, tilbehør, syning, mode kunst, strikker, business, produktudvikling, forelæsninger, CAD modekunst, børnetøj og meget mere. ... [-]

USA New York
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk
University of Fashion - Online Fashion Design School

Vores strik lektion tutorials omfatter cut & sy strik samt kunsten at hånd-strikning. ... [+]

Hvad er Fashion University?

University of Fashion virker meget anderledes end de fleste mode design skoler. Vi opkræver ikke et særskilt studiegebyr for hver enkelt klasse, du tager. I stedet giver vi dig 24/7, on-demand adgang til alle Af vores mange hundrede fuldlængde video lektioner til et lavt abonnementsgebyr.

UoFs lektioner er udelukkende undervist af modeskoleprofessorer og branchefolk, aldrig af amatører. Du vil se de nøjagtige samme foredrag og "how-to" demonstrationer undervist af de bedste mode skoler, men uden stive klassetider på ubelejlige steder. I stedet bestemmer du hvad, hvornår og hvor du vil lære.

University of Fashion byder på lektioner i alle de store modediscipliner: drapering, mønstrering, CAD mønstrering, tilbehør, syning, mode kunst, strikker, business, produktudvikling, forelæsninger, CAD modekunst, børnetøj og meget mere. ... [-]

USA New York
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk
University of Fashion - Online Fashion Design School

Syning er en af ​​de mest kritiske discipliner i modedesign. Vores syning video lektioner dækker alt fra at lære at tråde en symaskine til at lære at sy en af ​​de mest u ... [+]

Hvad er Fashion University?

University of Fashion virker meget anderledes end de fleste mode design skoler. Vi opkræver ikke et særskilt studiegebyr for hver enkelt klasse, du tager. I stedet giver vi dig 24/7, on-demand adgang til alle Af vores mange hundrede fuldlængde video lektioner til et lavt abonnementsgebyr.

UoFs lektioner er udelukkende undervist af modeskoleprofessorer og branchefolk, aldrig af amatører. Du vil se de nøjagtige samme foredrag og "how-to" demonstrationer undervist af de bedste mode skoler, men uden stive klassetider på ubelejlige steder. I stedet bestemmer du hvad, hvornår og hvor du vil lære.

University of Fashion byder på lektioner i alle de store modediscipliner: drapering, mønstrering, CAD mønstrering, tilbehør, syning, mode kunst, strikker, business, produktudvikling, forelæsninger, CAD modekunst, børnetøj og meget mere. ... [-]

USA New York
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk
Location address
The University of Fashion has no classrooms. You don't have travel to take classes at set times. You can learn wherever you want, and whenever you want...online!
New York, New York, US