Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

Skolehistorie og placering

University of New Haven blev grundlagt i 1920 på Yale campus og er et privat universitet på New Englands sydlige kyst. Universitetet er levende og varieret, mere end 7.000 studerende kommer fra 50 stater i hele USA og næsten 50 lande rundt om i verden, og andelen af internationale studerende er 12%. Den 80 hektar store campus ligger i nærheden af New Haven, Connecticuts teknologiske og kulturelle center, kun en og en halv times kørsel fra New York City og to og en halv time fra Boston. New Haven er bygget i 1638 og har en lang historie og en rig kulturarv, kendt som "porten til New England".

Sæt succesfuldt sejl herfra

Vores institutioner tilbyder liberal arts, science, arts, business, engineering, sundhedspleje, offentlig sikkerhed og offentlige tjenester for at give de studerende karriereorienterede og transformative uddannelsestjenester. Vi har mere end 100 akademiske programmer, som alle styres af samarbejde, tværfaglig, projektbaseret læring.

Her er læring en personlig og praktisk oplevelse, styret af fremragende lærere, der vil lede hver elev til succes. Holdet af lærere er førende inden for deres respektive områder og giver eleverne inspiration og anerkendelse for at hjælpe dem med at opdage deres potentiale og gøre dem vellykkede på deres valgte område.

Vi kalder det "studerende først" koncept

 • Lærerens faglige viden og dedikation

Lær af professorer, der er forpligtet til at fremme personlig vækst og karriereudvikling. I næsten et århundrede har det været gennem denne orientering, at skolerne har ført utallige elever til at lykkes i deres personlige liv og arbejdspladser.

 • Grundlæggende uddannelse

En gennemprøvet, målrettet uddannelse, der uddanner eleverne med de centrale færdigheder, viden og erfaring, der er nødvendige for at sikre, at de gør en forskel i deres fremtidige karriere og liv.

 • Tværfagligt kursus

Denne type kursus er designet til at opmuntre tværfaglig udforskning og udstyre elever med evnen til at lykkes i det internationale samfund og sikre, at de er fuldt forberedt på at forstå og navigere i den bredere verden.

 • Et stort antal akademiske og fælles aktiviteter muligheder

Der er mange forskellige læringsmuligheder inden for, uden for og i samfundet, så du kan frigøre din lidenskab eller finde nye interesser.

 • Levende campus samfund

Et tæt, livligt campus-samfund, der er mellemstore, små, lette at håndtere og stort nok til at give eleverne en bred vifte af lærings- og opholdsfaciliteter samt deltagelse i sport og ledelsesudvikling. muligheder.

 • Leder og præst

Der er mere end 57.000 alumni i forskellige brancher, og efter graduering har de forskellige forestillinger på deres egne livsstier. Mere end 91% af kandidaterne er ansat eller forfag kandidatgrader inden for et år, og 96% af kandidaterne lykkes inden for deres respektive områder inden for seks år.

Mission statement

New Haven University er et studentorienteret omfattende universitet med enestående faglig og faglig uddannelse. Vores mission er at give den højeste kvalitet uddannelse gennem erfaring, samarbejde og opdagelsesbaseret læring, der hjælper eleverne med at forberede sig på et tilfredsstillende og meningsfuldt liv på internationalt plan.

New Haven University Rankings and Reputation

 • Opført som den øverste universitetsliste i USA i fem på hinanden følgende år - Princeton Review
 • Top 100 nordamerikanske universiteter - 2019 amerikanske nyheder
 • Top 30% af ingeniørhøjskoler i US-2019 US News
 • National Top15 ROI Ranking - Wall Street Journal
 • Bedste Sports Management Professional Ranking # 12- "Sports Business"
 • Sundhedsvidenskabsskolen placerer top 10% i sundhedsprofessionen - "College Factual"
 • Business School er akkrediteret af International Association of Business Schools AACSB og er blandt de top 5% af verden.
 • Best Employment Service Center rangeret 17. i USA

Nylige kandidater er hos Apple, Boston Bruins, ESPN, Google, IBM, Philipps, JP Morgan Chase, PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young (Ernst)

Fremragende stipendium

Provosts assistentship yder 75% undervisningshjælp og er ugentlig tilgængelig i den akademiske sektor med betalt (timeløn).

Dekanens stipendium tilbyder 10% -50% undervisningsbelønninger.

Studerende indgår i stipendieringen efter optagelse, og der er ikke behov for at indsende en stipendieansøgning.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

University of New Haven

University of New Haven tilbyder et 30-kredit-kandidatuddannelse i miljøteknik, der problemfrit bygger bro mellem teori med praktisk anvendelse, der gør det muligt for ka ... [+]

University of New Haven tilbyder et 30-kredit-kandidatuddannelse i miljøteknik, der problemfrit bygger bro mellem teori med praktisk anvendelse, der gør det muligt for kandidater ikke kun at være produktive, men ledere i deres valgte branche.

Vores stadigt skiftende verden

Med udfordrende, professionelt orienterede kurser i klasselokaleindstillinger udvikler de studerende hurtigt de nødvendige færdigheder til at levere banebrydende løsninger på komplekse miljøproblemer gennem en tværfaglig undersøgelse af miljøbeskyttelsesspørgsmål, vandkvalitet og -rensning, spildevandsrensning, håndtering af fast affald, lokalitetsrensning og emissionskontrol.

Små klasseværelsesstørrelser udstyret med avanceret teknologi giver kandidaterne en unik fornøjelig læringsoplevelse, mens et krævet projekt letter en dybdegående udforskning af moderne miljøspørgsmål, der udfordrer vores stadigt skiftende verden.... [-]

USA 300
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Address
300 BOSTON POST RD WEST HAVEN
300, Connecticut, USA