University of New Haven Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet i New Haven er grundlagt på Yale campus i 1920 og er et privat, coeducational universitet beliggende på kysten af ​​det sydlige New England. Det er et varieret og levende samfund af mere end 6.800 studerende, med campusser over hele landet og rundt om i verden.

Succes starter her

Inden for sine fem gymnasier fordyber de sig i en transformativ karrierefokuseret uddannelse på tværs af de liberale kunst og videnskaber, billedkunst, erhvervsliv, teknik, offentlig sikkerhed og offentlig service. Vi tilbyder mere end 100 akademiske programmer, der alle er baseret på en langvarig forpligtelse til samarbejde, tværfaglig, projektbaseret læring.

Her er oplevelsen af ​​læring både personlig og pragmatisk, styret af en fremtrædende fakultet, der bryr sig dybt om individuel studenters succes. Som ledere på deres område giver fakultetets medlemmer den inspiration og anerkendelse, der er nødvendig for, at eleverne kan opfylde deres potentiale og lykkes i hvad de vælger at gøre.

Vi kalder det vores elever - første filosofi

Fakultetets ekspertise og dedikation

Lær af professorer dedikeret til at fremme din personlige vækst og faglige udvikling. Denne ubevidste forpligtelse har styret den personlige og faglige succes for hver elev i næsten et århundrede.

En grundskoleundervisning

En gennemprøvet, målrettet uddannelse, der gennem professionelt fokuserede studieforløb uddanner eleverne med de kritiske færdigheder, viden og erfaring, der er afgørende for en meningsfuld karriere og produktiv liv.

Tværfaglig pensum

En pensum, der tilskynder til tværfaglig efterforskning, uddanne studerende, der vil lykkes i et globalt samfund, og sikre, at du er velforberedt til at forstå og navigere verden over.

Ubegrænsede akademiske og co-kurrikulære muligheder

En bred vifte af læringsmuligheder inden for de fem kollegier, uden for klasseværelset og i samfundet, giver dig mulighed for at forfølge din passion - eller opdag en ny.

Vibrant Campus Community

Et forlovet, pulserende campus-samfund - det er den rigtige størrelse - lille nok til at føle sig personlig og håndterbar, men alligevel stor nok til at tilbyde eleverne et bredt udvalg af akademiske, bolig-, atletiske og ledelsesmuligheder.

Ledere og præstationer

Stærk post-graduation succes, opretholdt af et engageret alumni netværk af mere end 57.000 på tværs af alle brancher. Mere end 91 procent af kandidater er ansat eller forfølger graduate grader et år ud, og 96 procent lykkes inden for deres område inden for seks år efter eksamen.

Mission statement

University of New Haven er et student-centreret omfattende universitet med vægt på excellence inden for liberal arts og faglig uddannelse. Vores mission er at forberede vores elever til at lede målbevidste og tilfredsstillende liv i et globalt samfund ved at yde den højeste kvalitet uddannelse gennem erfaring, samarbejde og opdagelsesbaseret læring.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Online MSc » Se Online Masters »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

Online Master of Science i Undersøgelser

Online Fuldtid Deltid 1 - 2 år January 2019 USA West Haven + 1 mere

På University of New Haven ved vi, hvad der kræves for at lykkes, og vi er glade for at tilbyde en helt online Master of Science i undersøgelser, den første grad af sin art i nationen. [+]

Tjek vores facebook nu!University of New Haven: Leading The Way i Undersøgelser

På University of New Haven ved vi, hvad der kræves for at lykkes, og vi er glade for at tilbyde dig en helt online Master of Science i undersøgelser, den første grad af sin art i nationen. Med vores 100 procent online masteruddannelse vil du være i stand til at uddybe din forståelse af undersøgelsesområdet, samtidig med at du forfølger en specialkoncentration i:

Strafferetlige undersøgelserUndersøgelser af økonomisk forbrydelserDigital Forensics Undersøgelser

Med denne 1-årige, 10-årige grad får du en dybdegående viden inden for undersøgelser, som ingen anden grad kan give. Programmet forener universitetets anerkendte akademiske ekspertise inden for strafferet og retskriminalitet og forbereder dig til en karriere som efterforsker i både offentlige og private organisationer.... [-]


Masters

Online Master i Emergency Management

Online Fuldtid Deltid 1 - 2 år January 2019 USA West Haven + 1 mere

Vores 100% Online Master i Emergency Management var det andet sådan program, der tilbydes i New England og fokuserer på katastrofeberedskab, afbødning, respons og genopretning. Derudover tilbyder programmet kurser om de forskellige katastrofers sociale virkninger, katastrofeberedskabets rolle og katastrofeberedskab i den offentlige og private sektor. [+]

Tjek vores facebook nu!Tag dit næste skridt, uden endda at træde udenfor

Vores Emergency Management-program var det andet sådanne program, der blev tilbudt i New England og fokuserer på katastrofeberedskab, afbødning, reaktion og genopretning. Derudover byder programmet på kurser om de sociale virkninger af forskellige katastrofetyper, katastrofeberedskabets rolle og katastrofeberedskab i den offentlige og private sektor.

Bliv leder. Lær at håndtere katastrofeberedskab, afbødning, respons og genopretning med forskningsbaserede principper.100% online. Klasser er helt på din tidsplan, og hver tager kun 6 til 7,5 uger for at fuldføre.Et kursus pr. Sigt. Der kræves kun ét kursus pr. Semester for maksimal balance mellem arbejde og liv.University of New Haven er en anerkendt leder inden for dette område, og en kandidatgrad fra University of New Haven styrker dit CV. University of New Haven's program er også en af ​​de få master-grader, der fuldt ud er i overensstemmelse med FEMA retningslinjer.Design en beredskabsplan. Du vil oprette din egen beredskabsplan for organisationer og offentlige enheder som en del af University of New Haven's kandidatgrad.Ifølge Bureau of Labor Statistics (BLS) er Emergency Management et af de hurtigst voksende karriereområder. Emergency Management Directors / Specialist occupations forventes at vokse hurtigst, med en forventet totalforøgelse på 22% fra 2008-2018. Den gennemsnitlige årlige indtjening for Emergency Managers er $ 59.770 pr. År, hvor den øverste 10% procent tjener over $ 107.810.Deltag i vores imponerende gruppe af alumnerUniversity of New Haven kandidater sætter deres viden til handling for arbejdsgivere landsdækkende, herunder:FEMAUS Department of Homeland SecurityBranford Fire DepartmentGaylord HospitalCT Department of Emergency Management... [-]

Online Master i Miljøteknologi

Online Fuldtid Deltid 1 - 2 år January 2019 USA West Haven + 1 mere

Baseret på den rige tradition for en anerkendt campus på Master of Science i miljøteknologi, tilbyder vi nu en spændende 30-credit-mastergrad i miljøteknologi, der kan udfyldes fuldt ud online. Vores online-program kombinerer det samme velafbalancerede læseplan og den samme verdensklasse fakultet som campusprogrammet, med nye instruktionsmetoder, der skaber det perfekte læringsmiljø for enkeltpersoner med travle tidsplaner. Det fuldt understøttede online læringsmiljø, hvor eleverne samarbejder med fakultet og klassekammerater over hele landet og kloden, tilbyder den traditionelle fornemmelse af klasseværelset til hele verden. [+]

Tjek vores facebook nu!University of New Haven: Leading the Way i miljøteknologi

Baseret på den rige tradition for en anerkendt campus på Master of Science i miljøteknologi, tilbyder vi nu en spændende 30-credit-mastergrad i miljøteknologi, der kan udfyldes fuldt ud online. Vores online-program kombinerer det samme velafbalancerede læseplan og den samme verdensklasse fakultet som campusprogrammet, med nye instruktionsmetoder, der skaber det perfekte læringsmiljø for enkeltpersoner med travle tidsplaner. Det fuldt understøttede online læringsmiljø, hvor eleverne samarbejder med fakultet og klassekammerater over hele landet og kloden, tilbyder den traditionelle fornemmelse af klasseværelset til hele verden.... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 300 Boston Post Road, West Haven, CT
06516 West Haven, Connecticut, USA