Læs den officielle beskrivelse

Tjen en britisk grad, fra hvor som helst

Over 30 grader, 100% online

Kvalitet Uddannelse

Propel din karriere, mens du studerer med verdenskendte eksperter og deltager i nationalt rangerede programmer.

Akademisk Excellence

Oplev den samme uddannelse af høj kvalitet som vores hjemmehørende studerende. Tegn på ressourcerne fra et flagskib universitet, der omfatter bachelor-, professionelle, medicinske og landbrugskollegier.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Masters

University of Kentucky Online

University of Kentucky's online MSW forbereder eleverne til at få indflydelse på professionelt socialt arbejde med enkeltpersoner, familier, grupper, organisationer og sa ... [+]

University of Kentucky's online MSW-program kombinerer fleksibel online-læring med en streng læseplan, der forbereder kandidater til avanceret socialt arbejde praksis. MSW-programmet lægger vægt på at engagere andre, bruger bevisinformerede interventionsstrategier, omfavner mangfoldighed og aspekter af retfærdighed, samtidig med at de uddanner eleverne til at forbedre samfundene gennem social forandring.

Valg til et avanceret program (30 studiepoints) og et 60-kredit regelmæssigt stående program giver erfarne socialarbejdere og lidenskabelige nytilkomne de praktiske færdigheder, der er nødvendige for at være effektive på området.

Program kandidater vil være i stand til at:... [-]

USA Lexington
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk