University of Colorado Denver Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Dit travle liv bør ikke være en hindring for at nå dine mål. Uanset hvor du er i din uddannelsesrejse, hvor som helst du er i verden, har vi et program til dig. Undersøg fleksible grader og certificeringsmuligheder på hele webstedet, der passer ind i dit liv på dine vilkår og på din valgte enhed. Og det bedste er ... Du lærer fra samme CU-fakultet og tjener samme CU-grad som dine på-campus klassekammerater, men med den fleksibilitet, du har brug for.

111222_50_b2.jpg 111223_best.jpg 111224_student.jpg

50 grader

Uanset om du ønsker at afslutte en grad, tilføj certificeringer for at komme videre i din karriere eller opnå en avanceret grad - vi har mere end 50 fuldt online tilbud på nettet.

Rangeret 5th i Colorado

Vejledningen til online-skoler placerede CU Denver femte i Colorado i 2018 for overkommelig pris, baseret på undervisning og akademisk styrke, pr. Standardiseret eksamens score totaler.

Vi

Vores navigationsteam støtter campuselever under deres CU-rejse. Dette dedikerede team forbinder eleverne med faglig support og karriereydelser.

Vælg din egen tidsplan

Hvad gør CU Denver's online program anderledes (og slags awesome) er, at du kan vælge din tidsplan.

Ikke kun mellem online og på campus (hvilket gør CU Denver unikt).

Men i stedet kan du vælge din tidsplan for at afbalancere skolen med arbejde og familieforpligtelser. Uden at skulle opgive:

  • Kvalitet (det samme fakultet lærer online, der underviser på campus)
  • Valg (450 online kurser og over 20 fuldt online grader)
  • Succes (studerende, der tager en online-klasse er 1,5 gange mere tilbøjelige til at blive uddannet)
  • Omdømme (om du tager klasser online, på campus eller begge, får du samme CU-grad)

Hvis du tager dine online kurser i Colorado eller overalt i verden, modtager du de relevante viden og færdigheder, du har brug for, samtidig med at du holder den tidsplan, du vil beholde.

Afslut din uddannelse online

Hvis du har taget mindst ét kursus på et fællesskabskollegium eller en fireårig institution, er du berettiget til at ansøge som overførselsstuderende. Med mange programmer tilgængelige online, er du sikker på at finde en, der hjælper dig med at skifte eller fremme din karriere. Overførselsstuderende skal indsende transkripter fra tidligere institutioner sammen med udfyldelse af onlineapplikationen.

Du kan lære mere om overførselsprocessen, snakke med en admissionsrådgiver eller lære om adgangskrav fra vores adgangskontor. Derudover kan du tilmelde dig en gratis transferology-konto for at få en ide om, hvordan dine kreditter vil overføre. Bemærk: Kun adgangskontoret kan give en officiel overførselsevaluering.

Placeringer

Denver

Address
Larimer Street,1201
80204 Denver, Colorado, USA

Akkrediteringer

AACSB Accredited