Læs den officielle beskrivelse

University of Arizona (UA) er et sted uden grænser - hvor undervisning, forskning, service og innovation slår sammen for at forbedre livet i Arizona og videre. Vi er ikke bange for at stille større spørgsmål for at få bedre svar.

Grundlagt i 1885 , University of Arizona , statens super land-grant universitet med to medicinske skoler, producerer kandidater, der er i virkeligheden klar gennem sit 100% engagement engagement. UA er anerkendt som en global leder, og er også en førende inden for forskning, der bringer mere end $ 606 millioner i forskningsinvesteringer hvert år og placerer 21st blandt alle offentlige universiteter. UA er fremme grænserne for tværfaglige stipendier og iværksætterpartnerskaber og er medlem af Association of American Universities , de 62 førende offentlige og private forskningsuniversiteter. Det gavner staten en forventet økonomisk effekt på 8,3 mia. Dollars årligt.

Vi er innovatører og opdagere.

Etablering af Arizona's første universitet midt i Sonoran-ørkenen var et dristigt træk. Men vores grundlæggere var frygtløse, og vi har aldrig mistet den ånd. Hidtil revolutionerer vi rumforskningsområderne, optik, biovidenskab, medicin, kunst og humaniora, business, teknologioverførsel og mange andre. Siden den blev grundlagt, er UA vokset til at dække mere end 380 acres i det centrale Tucson, en rig yngleplads til opdagelse.

Hvor ellers i verden kan du finde et astronomisk observatorium spejl lab under et fodboldstadion? Et helt økosystem under en glaskuppel? Hvem andre bringer tilbage prøver fra asteroider? Besøg vores campus kun en gang, og du vil hurtigt forstå, hvorfor UA er et universitet i modsætning til andre.

Engineering College blev grundlagt, da University of Arizona blev grundlagt i 1885 . I mere end 125 år har UA College of Engineering alumni udforsket, formet og gjort beboelig verden, faktisk universet, hvor vi bor.

I dag er kandidater af kollegiet er iværksættere, der udvikler højteknologiske virksomheder, skaber arbejdspladser, og forbedre vores livskvalitet. En ingeniøruddannelse giver forskningen til at opbygge nye industrier og viden til dem, der driver dem.

Om College of Engineering

Ingeniører hjælper mennesker, og ingeniøruddannelser på UA College of Engineering har enorme bredde og vidtrækkende sociale konsekvenser. Blandt mange andre ting udvikler eleverne og fakultetet nye retinas for beskadigede øjne, overkommelige vandrensningssystemer til tredjelande, der er ramt af tørke, miljømæssigt bæredygtige produktionsmetoder, hybridbiler og solenergisystemer, biosensorer, der opdager og holder folk ude af livet -drejende fare, optiske billeddannelsessystemer til kræftpåvisning, dataindsamling og beslutningsstøttesystemer til militæret og bygninger, der kan modstå jordskælv og andre større begivenheder.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

The University of Arizona College of Engineering Online
Address
1209 East 2nd Street, Room 100
AZ 85721 Tucson, Arizona, USA