The S.I. Newhouse School of Public Communications; The Newhouse School; Newhouse

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse


Newhouse School, verdens førende kommunikationsskole, tilbyder en online mastergrad i kommunikation til studerende overalt.

Newhouse historie

Den SI Newhouse School of Public Communications på Syracuse University Har længe været heralded som en af ​​de bedste skoler for kommunikation i landet. Med sine rødder i printjournalistik, der når tilbage til 1930'erne, tilbyder Newhouse School i dag bachelor- og kandidatprogrammer, der spænder over kommunikationsområdet - fra reklame til journalistik til fotografering til offentlig diplomati.

1934 - Syracuse University School of Journalism tilbyder klasser i trykte journalistik.

1934 - Syracuse bliver det første universitet for at tilbyde et college credit radio kursus.

1947 - Syracuse lancerer WAER, en af ​​landets første college-radiostationer.

1964 - En gave fra Samuel I. Newhouse muliggør opførelsen af ​​Newhouse 1, den prisbelønnede bygning, der huser Journalistikskolen. Bygningen er dedikeret af præsident Lyndon B. Johnson.

1971 - Journalistiske Skole fusionerer med Department of Television and Radio for at etablere SI Newhouse School of Public Communications.

1974 - Newhouse 2, skolens anden bygning, er dedikeret.

1984 - Newhouse fejrer 50 års journalistik.

1991 - Newhouse Network, vores online alumni samfund, er etableret.

2006 - Mirror Awards, der anerkender excellence inden for medieindustrien rapportering, er oprettet.

2014 - Gave fra Dick Clark Estate hjælper med at oprette Newhouse Studio og Innovation Center, med Dick Clark Studios og Alan Gerry Center for Media Innovation. Den nye facilitet er dedikeret af media mogul Oprah Winfrey.

2014 - Newhouse annoncerer sin første online mastergrad, Master of Science in Communications, som begynder klasser i 2015.

Akkreditering og placering

Newhouse School er akkrediteret af Association for Education in Journalism and Mass Communication. Newhouse er konsekvent rangeret som en af ​​de bedste skoler for kommunikation i verden.

Om Samuel I. Newhouse

I en alder af 13 år var Samuel I. Newhouse en "office boy" for en advokat i Bayonne, New Jersey. Klokken 15 var han advokatens kontorchef og revisor. Ved 16 var han udgiver af en lille daglig avis, som advokaten havde erhvervet ved betaling af en gæld. Ved 21 var han halvdagshaver af papiret og havde selv været advokat. I en alder af 30 år var han eneste ejer af Staten Island Advance og på vej til at blive en verdensmediejigant.

I hele sit liv var Newhouse dedikeret til medie- og kommunikationsprogrammerne i Syracuse. Han sponsorerede oprettelsen af ​​en studie på campus og forskellige bidrag fra Newhouse og hans familie har gennem årene støttet programmer og forbedringer af skolen og universitetet.

Newhouse døde i 1979 i en alder af 84 år. Selskabet han grundede Advance Publications fortsætter med at trives og ejer i dag aviser i 26 amerikanske byer samt Parade Publications, Fairchild Publications, American City Business Journal, Golf Digest Companies, Newhouse News Service, Religion News Service og Bright House Networks, Som serverer 2,4 millioner kabel system kunder i Florida, Californien, Michigan, Indiana og Alabama. Selskabet ejer også Advance Internet, som driver mere end 100 hjemmesider, der betjener sine trykte publikationer og kabelsystemer.

Familien Newhouse ejer også Condé Nast, som har 20 trykte og digitale medier, herunder Allure, Architectural Digest, Bon Appetit, Brides, Condé Nast Traveler, Detaljer, Epicurious, Glamour, Golf Digest, GQ, Lucky, New Yorker, Teen Vogue, Vanity Fair, Vogue, W og Wired. Familien investeres også i Oprah-nettet, som ejes af Discovery.

Newhouse har efterladt en varig arv på skolen, og til gengæld Master of Science i Communications program.

Placeringer

Syracuse

Address
Syracuse University
215 University Place

13244-2100 Syracuse, New York, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig