Læs den officielle beskrivelse

Texas Tech University

eLearning

Texas Tech University eLearning

Worldwide eLearning

Online og Afstand

Texas Tech University Studenter

Du behøver ikke bo i Lubbock for at forfølge din uddannelse gennem Texas Tech University. Med over 100 uddannelser, der er tilgængelige online, og syv unikke regionale undervisningssteder i hele staten, der tilbyder en traditionel klasseværelseoplevelse, kan dine uddannelsesmæssige mål opnås overalt.

Regionale steder af Texas Tech University

Du behøver ikke være i Lubbock for at få en uddannelse. Med syv steder i regionen kan du få en uddannelse lige fra dit lokalsamfund!

TTU K-12

"Et globalt uddannelsesfællesskab"

TTU K-12 tilbyder en Texas Education Agency (TEA) og NCAA-akkrediteret, print og online studieplan til børnehave-12th grade elever i særlige og ikke-traditionelle livsforhold, hvis uddannelsesmæssige behov ikke bliver opfyldt af traditionelle skole distrikter. Vores program er lige så unikt som hver af vores studerende.

At tilbyde et fuldtidsuddannelsesuddannelsesprogram samt supplerende deltidsoptioner, vi tjener studerende, der ønsker at arbejde videre, har brug for at lave mislykkede kreditter, afbalancere en travl timeplan eller se på homeschooling.

Begynd når som helst med året rundt tilmelding!

Akademiske partnerskaber

Akademiske partnerskaber i Texas Tech administrerer hændelsesregistrering til en bred vifte af universitetsbegivenheder, overvåger efteruddannelsesprocessen for dem, der søger at tjene ikke-akademisk kredit og afdelinger, der ønsker at tilbyde videreuddannelsesmuligheder og skaber institutionelle akademiske aftaler i Texas og videre for at gøre overførselsprocessen så sømløs som muligt for fremtidige Red Raiders.

OLLI ved Texas Tech University

Osher Lifelong Learning Institute (OLLI) er et unikt læringssamfund for voksne elever i alderen 50 år. Ingen test, ingen karakterer, ingen papirer - kun mulighed for at udforske spændende emner og forfølge nye interesser.

Fakultet og personalestøtte

Worldwide eLearning er forpligtet til at hjælpe instruktører udnytte flere muligheder for at engagere studerende online og vi giver vores fakultet en nødvendig uddannelse og ressourcer til at sikre undervisningssucces.

Blackboard Learn 9.1 er læringsstyringssystemet udnyttet af Texas Tech University. Vi kan hjælpe instruktører med at udforske Blackboard-funktioner med grundlæggende til avanceret ansigt-til-ansigt træning og fejlfinding, samt vores tekniske support på 24/7 Blackboard-fakultet.

Det verdensomspændende eLearning Instructional Design (ID) Team er dedikeret til at understøtte kvalitetsstandarder i kursusproduktion. Som specialister i bedste praksis til online og blended kursus design og udvikling kan vores ID Team yde support i indholdsorganisation, kommunikationsværktøjer, ADA compliance, forelæsningsteknologier og meget mere.

Vores Online Accessibility Lab (OAL) giver instruktører værktøjerne til at skabe tilgængelige undervisningsmaterialer. Instruktører kan få hjælp til undertekster og transkripsioner, anmode om en evalueringsevaluering og modtage træning på tilgængelighedssoftware.

Opdag Texas Tech: Worldwide eLearning

Du har brug for graderingsmuligheder?

Texas Tech har dem.

Uanset om du er en ny high school graduate eller en tilbagevendende ikke-traditionelle universitetsstuderende, kan du opnå en bachelor-, kandidat- eller ph.d.-grad i dit ønskede studieområde på afstand. Det er let at finde det rigtige program til dig, leveret som du foretrækker at lære.

Få den uddannelse du har brug for at nå toppen af ​​dit felt.

Vores verdensomspændende eLearning-kurser undervises af det samme prisbelønnede, bredt offentliggjorte fakultet med forskelligartede forskningsinteresser, der lærer vores ansigt-til-ansigtskurser. Og vi tilbyder mere ph.d.-programmer på afstand end nogen anden institution i Texas. Tier One og prestigefyldte: det er TTU Worldwide eLearning.

Testimonial

Fremskynd din karriere og forbedre dit liv.

"Samtidig med at jeg har fået min bacheloruddannelse, har jeg aldrig måttet opleve fordelene ved at gennemføre et kursus online, men lige siden jeg er begyndt at forfølge en online mastergrad, har jeg fået at lære gennem en endnu mere effektiv måde. Ved at forfølge min grad online, Jeg er ikke begrænset til et enkelt rum for at fuldføre mit arbejde længere. Jeg er i stand til at fokusere på mit arbejde uden forstyrrelser i et klasseværelse, og jeg føler mig mere engageret, når jeg kan arbejde i et behageligt område, som jeg kender til. i retning af min online grad har hjulpet med at udvikle min professionelle karriere ved at give mig fleksibilitet til bedre at dele min opmærksomhed mellem min uddannelse og mit faglige arbejde. "

Joshua Blount '19, Master of Arts i Teknisk Kommunikation

Afslut hvad du har startet.

Vores fuldt online-programmer giver dig fleksibiliteten til at tage kun en klasse pr. Semester, være en fuldtidsstuderende eller noget imellem. Vi tilbyder også transfer stipendier til community college studerende, der ønsker at afslutte deres grader på Texas Tech.

Testimonial

Livet sker.

"Jeg tog eksamen med min kandidatkandidat i universitetsstudier med koncentrationer i humanudvikling og familiestudier, kommunikationsstudier og sociologi. Min favorit del var de forbindelser, jeg har lavet. Jeg har haft mulighed for virkelig at kende mine professorer og Jeg tror ikke, det var noget, jeg ville have kunnet gøre i en stor campus-indstilling. Jeg begyndte at arbejde for Texas Tech University i Waco som administrativ assistent. Jeg vidste, at jeg ville arbejde for TTU i Waco snart efter at jeg startede programmet fordi jeg så potentialet, som det har og tror på, vil det fortsætte med at vokse, hvilket vil hjælpe folk med at nå deres akademiske mål. At være en ikke-traditionel studerende ved jeg, hvor svært det kan være at starte noget nyt, især når du har andre forpligtelser. Jeg gik tilbage til skolen og færdig for min datter. "

Alana Schaeper '17, Universitetsstudier

GI fuldt udbytte af GI Bill.

Texas Tech's Military and Veterans Program er et af de bedste i nationen, som det fremgår af vores priser. Lad os hjælpe dig med at bruge dine veteraners fordele til at fuldføre din grad.

Testimonial

Vi sætter pris på din service.

"Jeg deltager i Texas Tech University Higher Education Teaching Site i Waco og tjener min bachelor i universitetsstudier med områder af studier i kommunikation, statsvidenskab og public relations. Jeg ønskede at deltage i et fantastisk universitet, der var kendt uden at skulle skifte mit liv og flytte til et nyt sted Jeg elsker at besøge Lubbock og deltage i mange studentarrangementer i byen, men Waco er bare en meget bedre mulighed for min søn og mig. Jeg har for nylig interneret hos Texas Repræsentanternes Hus under deres tidligere lovgivningsmæssige session og blev tilbudt en fuldtidsstilling efter sessionen.Jeg vil også arbejde på Capitol i løbet af den særlige session.Jeg tror min grad fra Texas Tech vil tillade mig at nå mine karrieremæssige ambitioner som advokat for veteraner og deres familier i det centrale Texas område. "

Jade Cabrero-Doss, United States Air Force Veteran, '17, University Studies

Leder du efter en ændring af landskabet?

Vi tilbyder overkommelige muligheder for at få den uddannelse, du har brug for til at starte noget nyt. Globalt eLearning-studerende betaler Texas in-state undervisningspriser uanset sted. Det betyder, at du vil tjene din grad online til en pris, der er meget konkurrencedygtig, uanset om du bor på tværs af byen eller over hele landet.

Testimonial

Skift din karriere.

"Jeg elsker den fleksibilitet, som TTU Worldwide eLearning giver mig! At arbejde for en online-grad ved Texas Tech (i universitetsstudier med koncentrationer i Personal Finance, Organizational Leadership, and Psychology) har givet mig mulighed for at forfølge dansetræningsprogrammer på tværs af nationen og starte en professionel karriere Jeg kan forfølge en uddannelse og en karriere i dans på samme tid! Jeg danser 9-5 på hverdage og har mulighed for at forfølge min uddannelse omkring træning, øvelser og shows. Jeg har været i stand til at følge min passion omkring USA i San Francisco, Portland, Chicago, Dallas og New York City. Uden TTU Worldwide eLearning ville jeg ikke kunne leve min drøm om at være en professionel danser! "

Shannon Oleson '17, University Studies

Med vores 24/7 chat og online support kan enhver online- og fjernstuderende nå frem til hjælp med økonomisk støtte, kontosaldoer, it-support og mere til enhver tid. Du kan få hjælp hver gang - og hvor som helst! - du har brug for det. Vi gør det nemt at være en rød raider!

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Texas Tech University Worldwide eLearning

Studerende, der søger den 120-timers kandidatuddannelsen Bachelor of Applied Arts and Sciences (BAAS), skal først opnå en associeret grad fra en godkendt institution. Den ... [+]

Bachelor of Applied Arts

Studerende, der søger den 120-timers kandidatuddannelsen Bachelor of Applied Arts and Sciences (BAAS), skal først opnå en associeret grad fra en godkendt institution. Denne grad kræver 60 timers kursus på Texas Tech University ud over de første 60 timer overført fra en godkendt samarbejdende institution.

Programmet administreres af Provosts kontor, og interesserede studerende skal kontakte studietjenestesenteret i Universitetsstudier (806.742.7100).

Gradskrav1. Hours Required og General / College krav

Mindst 120 semester timer, hvoraf 40 skal være på junior / senior niveau og opfyldelse af gradskrav til kandidatuddannelsen Bachelor of Applied Arts and Sciences som specificeret i "Generelle krav" i Undergraduate Academics sektionen i dette katalog.... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
120 timer
Online
Læs mere på dansk

BSc

Texas Tech University Worldwide eLearning

Bachelor of Science i Early Child Care på Texas Tech forbereder dig til at arbejde i tidlige barndomsindstillinger med små børn, hvis familiemedlemmer er meget mobile. ... [+]

Bachelor of Science i Early Child Care

Bachelor of Science i Early Child Care på Texas Tech (opført som Early Childhood Education i et mobilforening på GPIDEA-webstedet) forbereder dig til at arbejde i barndomsindstillinger med småbørn, hvis familiemedlemmer er meget mobile. Når du er færdig med programmet, vil du være kvalificeret til at arbejde i en række programmer, der tilbyder tidlig pleje og uddannelse til børns fødsel - 8 år og især dem med meget mobile befolkninger som militære installationer.

Om programmet

Bachelor of Science i Early Child Care forbereder dig til at arbejde i tidlige barndomsindstillinger med unge børn, hvis familiemedlemmer er meget mobile. Når du er færdig med programmet, vil du være kvalificeret til at arbejde i en række programmer, der tilbyder tidlig pleje og uddannelse til børns fødsel - 8 år og især dem med meget mobile befolkninger som militære installationer.... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Bachelor of Science i Human Sciences er designet til studerende, der ønsker at forfølge flere fagområder inden for Human Sciences College. Det giver fleksibilitet for ele ... [+]

Bachelor of Science i Human Sciences

Bachelor of Science i Human Sciences er designet til studerende, der ønsker at forfølge flere fagområder inden for Human Sciences College. Det giver fleksibilitet for eleverne at udforske specifikke områder af interesse, arbejde hen imod karrieremål eller forberede sig på kandidatuddannelse eller faglig studie. Studerende er forpligtet til at vælge tre koncentrationsområder, der ligner et mindreårigt indhold.

Hver koncentration består af mindst 18 semester timer i alt 54 min. Timer. To koncentrationer skal være i College of Human Sciences og kan vælges fra vanedannende sygdomme og genopretningsstudier; beklædning design og fremstilling; samfunds-, familie- og afhængighedsvidenskab; menneskelig udvikling og familie studier; indretning; ernæringsmæssige videnskaber; personlig økonomisk planlægning restaurant, hotel og institutionel ledelse; butiksadministration; personalekonomi, ungdomsudvikling og familie- og forbrugeruddannelsesuddannelse.... [-]

USA USA Online
June 2019
Fuldtid
Deltid
120 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's Institut for Plante- og Jordvidenskab gør det muligt for eleverne at gøre en kærlighed til planter og frisk luft til en lukrativ karriere ved ... [+]

Bachelor of Science i Plant og Jordvidenskab

Texas Tech University's Institut for Plante- og Jordvidenskab gør det muligt for eleverne at gøre en kærlighed til planter og frisk luft til en lukrativ karriere ved at forfølge en bachelor of science i plante- og grundvidenskab. Administrer golfbaner og atletiske marker. Egen din børnehave. Giv miljømæssig rådgivning. Udvikle skygge-tolerante græsstammer. Design miljøvenlige beplantninger til byområder. Administrer en kommerciel frugtplantage, drivhus eller botanisk have. Design, installer og vedligehold interiørformer. Mulighederne er uendelige.

Programoversigt120 kredit timerKurset gennemføres primært online. Nogle kurser, som lab videnskaber, kan ikke undervises online og skal tages ansigt til ansigt på et kollegium eller universitet i dit område.Forudsætning: gymnasiet eller GEDStuderende er ikke forpligtet til at tilmelde sig et bestemt antal kurser hvert semester, så færdiggørelsestid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserede kurser kører med den akademiske kalender i Texas Tech University. Nye studerende kan tilmelde sig i starten af ​​en af ​​de fire årlige sessioner.Ansøgningsproces... [-]
USA USA Online
June 2019
Fuldtid
Deltid
120 timer
Online
Læs mere på dansk

Bachelor

Texas Tech University Worldwide eLearning

Den 120-timers Bachelor of General Studies er en udfordrende og givende mulighed for studerende, der ønsker en større grad af fleksibilitet i deres studium. Som tværfagli ... [+]

Bachelor of General Studies, BGS

Den 120-timers Bachelor of General Studies er en udfordrende og givende mulighed for studerende, der ønsker en større grad af fleksibilitet i deres studium. Som tværfaglig grad er den ikke baseret på en bestemt major eller mindre. I stedet består den studerendes læseplan af kurser fra tre studieområder, som skal vælges fra etablerede mindreårige, der er anerkendt i Texas Tech Catalog. To af de tre studieområder skal administreres af College of Arts

En veldesignet BGS-grad kan hjælpe en studerende med at forberede sig på at forfølge en bestemt intellektuel interesse, en professionel ambition eller en kandidatstudie. De tre studieområder udgør en sammenhængende specialisering, der ikke er tilgængelig andetsteds i universitetet som en organiseret studieplan.... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
120 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Universitetsstudier er en tværfaglig hovedfag, der fremmer nye områder for læring og opdagelse ved at lette studerendeindlæring på tværs af afdelinger og universitetsområ ... [+]

Bachelor of Arts eller Videnskab i Universitetsstudier (BUS)

Universitetsstudier er en tværfaglig hovedfag, der fremmer nye områder for læring og opdagelse ved at lette studerendeindlæring på tværs af afdelinger og universitetsområder. Administreret af Division of Undergraduate Education and Student Affairs inden for Provost's kontor, tilbyder en kandidatuddannelse eller bachelor of science i universitetsstudier et unikt uddannelsesforløb, der giver eleverne fleksibilitet i at vælge tre forskellige studieområder. Hvert område betegnes som en "koncentration". Selv om de tre koncentrationer findes som separate programmer inden for universitetet, er de normalt ikke tilgængelige som en kombination af kurser i et eksisterende uddannelsesprogram. For eksempel kan en studerende fokusere på en specialisering inden for miljøjournalistik med koncentrationer i journalistik, plante- og jordvidenskab og miljømæssige toksikologi. Hvert område findes i forskellige gymnasier som en del af separate uddannelser, men kun en hovedstudie i universitetsstudier giver eleverne mulighed for at studere de tre koncentrationer som en enhed.... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
120 timer
Online
Læs mere på dansk

Certificate

Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's online Beskyttelsescertifikat dækker emner, herunder genetisk modificerede afgrøder, plantepatologi, skadedyr og pesticider. Studerende kan fo ... [+]

Beskyttelsescertifikat

Texas Tech University's online Beskyttelsescertifikat dækker emner, herunder genetisk modificerede afgrøder, plantepatologi, skadedyr og pesticider. Studerende kan forfølge certifikatet uafhængigt eller samtidigt med en relateret kandidatuddannelse.

Programoversigt12 kredit timerDe fleste kurser tilbydes online Men nogle kurser tilbydes kun ansigt til ansigt i Lubbock.Forudsætning: bachelorgradStuderende er ikke forpligtet til at tilmelde sig et bestemt antal kurser hvert semester, så færdiggørelsestid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserede kurser er i overensstemmelse med Academic Calendar of Texas Tech University. Nye studerende kan tilmelde sig i begyndelsen af ​​et af de fire semestre i løbet af året.Ansøgningsproces... [-]
USA USA Online
June 2019
Fuldtid
Deltid
12 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Kurser for et online Døv og Hard of Hearing Graduate Certification Preparation Program er tilgængeligt både som et selvstændigt certifikat eller et fokusområde med Master ... [+]

Døv og hård høring Certificering Forberedelse Program

Kurser for et online Døv og Hard of Hearing Graduate Certification Preparation Program er tilgængeligt både som et selvstændigt certifikat eller et fokusområde med Masters of Education in Special Education. Graden planen indeholder alle læseplaner kræves til Texas State Board of Education Certification Døv og hardhørt EC-12 Undervisning Certifikat. Certificering kræver også en bestået score på TExES eksamen og en kandidatgrad.

Programoversigt27 kredit timerCertifikatprogrammer kan forfølges uafhængigt eller samtidigt med et kandidatuddannelse.De fleste kurser tilbydes online Men nogle kurser tilbydes kun ansigt til ansigt i Lubbock.Forudsætning: bachelorgradAfslutningstid varierer. Studerende kan tage op til tre klasser hvert semester og to hver sommer session, hvilket gør færdiggørelsen varierer afhængigt af den enkelte.Semesterbaserede kurser er i overensstemmelse med Academic Calendar of Texas Tech University. Nye studerende kan tilmelde sig i begyndelsen af ​​et af de fire semestre i løbet af året.Ansøgningsproces... [-]
USA USA Online
June 2019
Fuldtid
Deltid
27 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online familie- og forbrugeruddannelsesuddannelsescertifikatforberedelsesprogram administreres gennem Family Education and Consumer Sciences Allian ... [+]

Familie- og Forbrugervidenskab Uddannelse Læreruddannelse Certificeringsforberedelsesprogram

Texas Tech Universitys online familie- og forbrugeruddannelsesuddannelsescertifikatforberedelsesprogram administreres gennem Family Education and Consumer Sciences Alliance. FCS Alliance er et statewide interinstitutionelt system, der samarbejder, tilbyder og giver adgang til webbaserede fjernundervisningskurser for at forberede personer til certificering til at undervise i familie- og forbrugeruddannelse i Texas. Følgende universiteter deltager i FCS Alliance som en del af deres lærerforberedelsesprogram:

Lamar UniversitySam Houston State UniversityStephen F. Austin State UniversityTarleton ... [-]
USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's online Fibers and Biopolymers Certificate adresserer emner i forbindelse med de 400.000 amerikanske job i forbindelse med produktion og behand ... [+]

Fibre og biopolymerer certifikat

Texas Tech University's online Fibers and Biopolymers Certificate adresserer emner i forbindelse med de 400.000 amerikanske job i forbindelse med produktion og behandling af bomuld. Studerende kan forfølge certifikatet uafhængigt eller samtidigt med en relateret kandidatuddannelse. Programmet giver fagfolk en mulighed for at forstå betydningen og kompleksiteten af ​​bomuldsproduktion og -forarbejdning og dens indflydelse på industrielle bomuldsprodukter.

Programoversigt12 kredit timerDe fleste kurser tilbydes online Men nogle kurser tilbydes kun ansigt til ansigt i Lubbock.Forudsætning: BacheloruddannelseStuderende er ikke forpligtet til at tilmelde sig et bestemt antal kurser hvert semester, så færdiggørelsestid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserede kurser er i overensstemmelse med Academic Calendar of Texas Tech University. Nye studerende kan tilmelde sig i begyndelsen af ​​et af de fire semestre i løbet af året.Ansøgningsproces... [-]
USA USA Online
Juli 2019
Fuldtid
Deltid
12 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's College of Education tilbyder den nødvendige læseplan for Texas State Board for Uddannelse Certificering Visual Impairment Supplerende Certifi ... [+]

Forberedelsesprogram for visuelt nedsættelsescertificering

Texas Tech University's College of Education tilbyder den nødvendige læseplan for Texas State Board for Uddannelse Certificering Visual Impairment Supplerende Certifikat EC-12 online. Certificering kræver også en vellykket gennemførelse af to TExES-undersøgelser. Præparationsprogrammet for visuel nedsættelse er tilgængelig både som et selvstændigt certifikat eller et fokusområde med undervisningsuddannelserne i specialundervisningen.

Programoversigt24 kredit timerCertificeringsprogrammer kan forfølges uafhængigt eller samtidigt med en kandidatuddannelse.De fleste kurser tilbydes online Dog kræver tre kurser en weekend hver af campus instruktion i Lubbock eller Austin, Texas.Forudsætning: bacheloruddannelse og indledende undervisningsbevis i almen eller specialundervisningAfslutningstid varierer. Studerende kan tage op til tre klasser hvert semester og to i løbet af sommeren, hvilket gør færdiggørelsestid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserede kurser er i overensstemmelse med Academic Calendar of Texas Tech University. Nye studerende kan tilmelde sig i begyndelsen af ​​et af de tre semestre i løbet af året.Ansøgningsproces... [-]
USA USA Online
June 2019
Fuldtid
Deltid
24 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's online Horticultural Landscape Management Certificate dækker emner, herunder træforvaltning, planteskoleforvaltning, turfgrass science og land ... [+]

Horticultural Landscape Management Certificate

Texas Tech University's online Horticultural Landscape Management Certificate dækker emner, herunder træforvaltning, planteskoleforvaltning, turfgrass science og landskabsarkitektur. Studerende kan forfølge certifikatet uafhængigt eller samtidigt med en relateret kandidatuddannelse.

Programoversigt12 kredit timerNødvendige klasser gennemføres online. Nogle valgfrie klasser kan være tilgængelige kun ansigt til ansigt.Forudsætning: bachelorgradStuderende er ikke forpligtet til at tilmelde sig et bestemt antal kurser hvert semester, så færdiggørelsestid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserede kurser er i overensstemmelse med Academic Calendar of Texas Tech University. Nye studerende kan tilmelde sig i begyndelsen af ​​et af de fire semestre i løbet af året.Ansøgningsproces... [-]
USA USA Online
June 2019
Fuldtid
Deltid
12 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Efter en vellykket gennemførelse af online Jord Management Certificate, vil studerende blive tildelt et Jord Management Certificate fra Texas Tech University, der gør dem ... [+]

Jord Management Certificate

Efter en vellykket gennemførelse af online Jord Management Certificate, vil studerende blive tildelt et Jord Management Certificate fra Texas Tech University, der gør dem i stand til at blive certificeret jord videnskabsmand. Kursusarbejdet, herunder emner som jordkemi, fysik og klassificering, opfylder uddannelseskravene til The Natural Resource Conservation Service. Dette certifikat kan forfølges uafhængigt eller samtidigt med en kandidatuddannelse.

Programoversigt12 kredit timerNødvendige klasser gennemføres online. Nogle valgfrie klasser kan være tilgængelige kun ansigt til ansigt.Forudsætning: bachelorgradStuderende er ikke forpligtet til at tilmelde sig et bestemt antal kurser hvert semester, så færdiggørelsestid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserede kurser er i overensstemmelse med Academic Calendar of Texas Tech University. Nye studerende kan tilmelde sig i begyndelsen af ​​et af de fire semestre i løbet af året.Ansøgningsproces... [-]
USA USA Online
June 2019
Fuldtid
Deltid
12 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Gør det muligt for enkeltpersoner, der arbejder inden for landbrugskommunikation, at øge deres forståelse for de mere komplekse og dynamiske kommunikationsstrategier som ... [+]

Landbrugskommunikation Lederskab Certifikat

Gør det muligt for enkeltpersoner, der arbejder inden for landbrugskommunikation, at øge deres forståelse for de mere komplekse og dynamiske kommunikationsstrategier som krisekommunikation, vidensstyring og effektiv onlinemedieudnyttelse. Øger elevernes forståelse af lederskab og de mennesker, som de interagerer med hver dag, så de kan udføre deres faglige opgaver mere effektivt og effektivt.

Programoversigt12 kredit timerDe fleste kurser tilbydes online Men nogle kurser tilbydes kun ansigt til ansigt i Lubbock.Forudsætning: bachelorgradStuderende er ikke forpligtet til at tilmelde sig et bestemt antal kurser hvert semester, så færdiggørelsestid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserede kurser er i overensstemmelse med Academic Calendar of Texas Tech University. Nye studerende kan tilmelde sig i begyndelsen af ​​et af de fire semestre i løbet af året.Ansøgningsproces... [-]
USA USA Online
June 2019
Fuldtid
Deltid
12 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Kurserne til orienteringsprogrammet for orientering og mobilitetscertificering kan forfølges uafhængigt eller som et fokusområde med kandidatuddannelserne i specialunderv ... [+]

Orientering og mobilitetscertificering forberedelsesprogram

Kurserne til orienteringsprogrammet for orientering og mobilitetscertificering kan forfølges uafhængigt eller som et fokusområde med kandidatuddannelserne i specialundervisningen. De kurser, der tilbydes til at opfylde den nødvendige læseplan for The Academy for Certification of Vision Rehabilitation

Programoversigt27 kredit timerDe fleste kurser er afsluttet online. Dog tilbydes to krævede kurser kun på campus i Lubbock, Texas i sommermånederne. Derudover kræver to kurser en weekend hver af campus instruktion.Forudsætning: bachelorgradStuderende er ikke forpligtet til at tilmelde sig et bestemt antal kurser hvert semester, så færdiggørelsestid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserede kurser er i overensstemmelse med Academic Calendar of Texas Tech University. Nye studerende kan tilmelde sig i begyndelsen af ​​et af de fire semestre i løbet af året.Ansøgningsproces... [-]
USA USA Online
June 2019
Fuldtid
Deltid
27 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Institut for Computer Science tilbyder certifikatet i Software Engineering for dem, der ikke har brug for eller ønsker at have en fuld graduate grad i software engineerin ... [+]

Oversigt

Institut for Computer Science tilbyder certifikatet i Software Engineering for dem, der ikke har brug for eller ønsker at have en fuld graduate grad i software engineering eller computer science. Specielt er certifikatet rettet mod arbejdende fagfolk og kandidatstuderende i ikke-datalogiske majors, der er interesserede i systematisk softwareudvikling. GRE er ikke påkrævet for certifikatet.

Certificate Degree Plan

Certifikatuddannelsesplanen angiver oplysninger, som f.eks. De kurser, der skal tages. Certifikatuddannelsesplanen skal indsendes i løbet af det første semester af studiet i Institut for Datalogi.

Gradplanen kan modificeres senere ved at udfylde graden af ​​planændringsformularen. Ændringer skal udfyldes før det semester, hvor certifikatet er afsluttet.... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Overgangen fra skole til beskæftigelse, postsekretær uddannelse eller uafhængig levevis kan være svært for alle, især personer med handicap. De kurser, der kræves for Tex ... [+]

Special Education Transition Certificate Program

Overgangen fra skole til beskæftigelse, postsekretær uddannelse eller uafhængig levevis kan være svært for alle, især personer med handicap. De kurser, der kræves for Texas Tech Universitys online Graduate Certificate i Special Education Transition er designet til at forberede folk til at hjælpe personer med handicap gøre denne overgang.

Programoversigt15 kredit timerKurset er afsluttet onlineForudsætning: bachelorgradAfslutningstid varierer. Studerende kan tage op til tre klasser hvert semester og to hver sommer session, hvilket gør færdiggørelsen varierer afhængigt af den enkelte.Semesterbaserede kurser er i overensstemmelse med Academic Calendar of Texas Tech University. Nye studerende kan tilmelde sig i begyndelsen af ​​et af de fire semestre i løbet af året.Ansøgningsproces... [-]
USA USA Online
June 2019
Fuldtid
Deltid
15 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Graduate Certificate in Grants and Proposals (CG ... [+]

Bevillinger

Graduate Certificate in Grants and Proposals (CG

Programoversigt

Studerende i dette program vil øge deres skrift og redigering færdigheder, lære strategier for at komponere professionelle tilskud forslag, og opnå professionelle legitimationsoplysninger fra Texas Tech's verdensklasse Teknisk Kommunikation og Retorik program. Studerende fuldfører G

Texas Techs tekniske kommunikations- og retorikprogram tilbyder

Et veletableret uddannelsesprogram og fakultet inden for teknisk kommunikationEn klassifikation som det repræsentative MA-program i hele landet inden for uddannelse i videnskabelig og teknisk kommunikation: Akademiske programmer, der arbejder, ed. Michael L. Keene (Samfund for Teknisk Kommunikation, 1997). Kapitel 3.National lederskab i computere og skrive pædagogikEn oversigt over elevers præstation og jobplaceringEt program "kultur", der understreger personlig opmærksomhedEt prisvindende kapitel i Society for Technical CommunicationAnsøgningsproces... [-]
USA USA Online
August 2019
Fuldtid
15 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Kurser for Uddannelsesdiagnostiker Certificering Forberedelse Programmet kan forfølges uafhængigt eller som et fokusområde med Master of Education i Specialundervisning. ... [+]

Uddannelsesdiagnostiker Certification Preparation Program

Kurser for Uddannelsesdiagnostiker Certificering Forberedelse Programmet kan forfølges uafhængigt eller som et fokusområde med Master of Education i Specialundervisning. På nogen måde er klasserne helt online, hvilket gør det muligt at fremme din karriere i uddannelse uden at gå ind i et klasseværelse.

Programoversigt36-39 kredit timerSkal bo i Texas3,0 eller højere GPA *Kurset er afsluttet online.Forudsætning: bachelorgrad, gyldigt undervisningsbevisEn kandidatgrad og to års undervisningserfaring er påkrævet for at tage statscertificeringstest for uddannelsesdiagnostiker.Studerende er ikke forpligtet til at tilmelde sig et bestemt antal kurser hvert semester, så færdiggørelsestid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserede kurser er i overensstemmelse med Academic Calendar of Texas Tech University. Nye studerende kan tilmelde sig i begyndelsen af ​​et af de fire semestre i løbet af året.... [-]
USA USA Online
June 2019
Fuldtid
36 - 39 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Vores certifikat inden for vindenergi tilbyder professionelle post-baccalaureat niveau træningsmuligheder i seks emneområder, der er relevante for branchen. Du kan vælge ... [+]

Wind Energy Certificate Program

Vores certifikat inden for vindenergi tilbyder professionelle post-baccalaureat niveau træningsmuligheder i seks emneområder, der er relevante for branchen. Du kan vælge at tage individuelle kurser eller færdiggøre fem af de seks tilbud og få et professionelt certifikat i vindenergi. Programmet er specielt designet til ikke-tekniske fagfolk, der ønsker at påtage sig ledelsesmæssige ansvar inden for vindenergi.

Programoversigt

Alle kurser er udviklet af eksperter fra TTU Wind Science and Engineering Research Center (WISE). Hvert kursus svarer til 38 timers undervisningstid og kan udfyldes uafhængigt inden for en fire til seks ugers tidsramme.

... [-]
USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk

Doctor of Education

Texas Tech University Worldwide eLearning

Vil du gerne forfølge en ph.d.-grad, hvor du end måtte være? Det er muligt, hvis du søger en doktor i uddannelse i landbrugsuddannelse gennem et fælles program, der tilby ... [+]

Fælles doktor i uddannelse i landbrugsuddannelse

Vil du gerne forfølge en ph.d.-grad, hvor du end måtte være? Det er muligt, hvis du søger en doktor i uddannelse i landbrugsuddannelse gennem et fælles program, der tilbydes af Texas A

Programoversigt

Dette unikke, innovative og første-of-its-kind fælles program blev godkendt af Texas Higher Education Coordinating Board (THECB) i 2000 med induktion af 20 mid-karriere fagfolk fra Texas. Vi har indledt individer fra forskellige lande og mange stater i USA som Arizona, Californien, Georgien, Indiana, Montana, New Mexico, Nevada, Georgien, South Carolina, Tennessee og Texas. Kandidater er i en række forskellige undervisnings-, tilsyns- og administrative stillinger på tværs af uddannelses- og erhvervsuddannelserne. Vi gennemfører nu studerende fra den sjette kohorte.... [-]

USA USA Online
August 2019
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Programmets primære fokus er forberedelsen af ​​ledere, der er reflekterende fagfolk, der udvikler syn og erhverver færdigheder til at reformere, forny og forbedre skoler ... [+]

Lægeuddannelse i undervisningsledelse

Texas Tech University's Doctor of Education i undervisningsledelse er designet til at forberede nøgle ledere i skole distrikter og college eller universitet fakultet. Programmets primære fokus er forberedelsen af ​​ledere, der er reflekterende fagfolk, der udvikler syn og erhverver færdigheder til at reformere, forny og forbedre skoler og skolesystemer, der dyrker demokratiske læringssamfund, der værdsætter social retfærdighed og retfærdighed.

Programoversigt

Programmet er udformet til at forberede ledere fra førende skolere, der kan identificere og implementere forskningsbaserede løsninger til at udnytte de praktiske problemer i praksis inden for en PreK-12-skoleområdet. I en treårig rækkefølge af definerede kurser, der afsluttes med et problem med praksisafhandling, vil deltagerne uddybe deres evner til at lede instruktionsændringer, identificere problemer med praksis og gennemføre interventioner i deres lokale uddannelsesorganisationer for at forbedre elevers præstationer.... [-]

USA USA Online
Januar 2020
Fuldtid
96 - 99 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Ed.D. i videregående uddannelse med en koncentration i Community College Administration eller Higher Education Administration er det eneste overvejende online-program til ... [+]

Lægeuddannelse i Videregående Uddannelse

Ed.D. i videregående uddannelse med en koncentration i Community College Administration eller Higher Education Administration er det eneste overvejende online-program til rådighed inden for Texas offentlige universiteter i programmet område af videregående uddannelse. Texas Tech gør det muligt at fortsætte din uddannelse, uanset hvor "her" er.

Programoversigt60 kredit timer over kandidatuddannelsenForudsætninger: Bacheloruddannelse, kandidatgrad og mindst tre års fuldtids erhvervserfaring i enten en offentlig eller privat toårig eller fireårig videregående uddannelsesinstitution eller et statsligt eller føderalt uddannelsesinstitut med højere uddannelse. Ansøgere skal vise en klar forbindelse til videregående uddannelse. Erhvervserfaring defineres som at holde en mid-level administrator position (minimumsniveau for koordinator eller specialist) eller højere i en institution eller et højere uddannelsesinstitut. Adjungerende undervisning og arbejde som studerende, mens man søger en uddannelse, udgør ikke professionel, fuldtidserfaring. Fuldtids fakultetstillinger udgør professionel erfaring.Leveringsmetoder... [-]
USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk

Graduate Certificate

Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's College of Education tilbyder et online uddannelsescertifikat, der er designet til at opfylde de BCBA®-programmatiske krav. Kurset er tilgænge ... [+]

Anvendt Behavior Analysis Graduate Certificate

Acceptere nye studerende til efterår 2018 og forår 2019

Texas Tech University's College of Education tilbyder et online uddannelsescertifikat, der er designet til at opfylde de BCBA®-programmatiske krav. Kurset er tilgængeligt som et selvstændigt certifikat eller som et fokusområde med en online uddannelsesuddannelse i specialundervisning.

Programoversigt18 kredit timerKurset afsluttes onlineForudsætning: BacheloruddannelseGennemførelsestid er ca. et år. Studerende skal færdiggøre EDSP 5303, før de tager yderligere kurser i sekvensen. Der må ikke tages mere end to kurser i sekvensen samtidigt.Når de er indrømmet, vil de blive tildelt en kohorte for at gennemføre kursets rækkefølge.Ansøgningsproces... [-]
USA USA Online
August 2019
Fuldtid
1 år
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Kurser for et certifikat i autisme er tilgængelige både som et selvstændigt certifikat eller et fokusområde med Master of Education in Special Education. På nogen måde er ... [+]

Autism Graduate Certificate Program

Kurser for et certifikat i autisme er tilgængelige både som et selvstændigt certifikat eller et fokusområde med Master of Education in Special Education. På nogen måde er klasserne helt online.

Programbeskrivelse

Graduate certifikater er beregnet til at opfylde supplerende efter-bacheloruddannelse behov hos fagfolk. Et kandidat certifikat program er et sæt kurser, der giver dybdegående viden om et emne. Sættet af kurser giver en sammenhængende vidensbase.

Programoversigt15 kredit timerKurset er afsluttet onlineForudsætning: bachelorgradAfslutningstid varierer. Studerende kan tage op til tre klasser hvert semester og to hver sommer session, hvilket gør færdiggørelsen varierer afhængigt af den enkelte.Semesterbaserede kurser er i overensstemmelse med Academic Calendar of Texas Tech University. Nye studerende kan tilmelde sig i begyndelsen af ​​et af de fire semestre i løbet af året.Coursework kan parres med en Master of Education i Special EducationAnsøgningsproces... [-]
USA USA Online
June 2019
Fuldtid
Deltid
15 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's Graduate Certificate i Boghistorie og Digital Humanities hjælper med at opfylde det klare behov for uddannelse i digitale humaniora og histori ... [+]

Boghistorie og digitale humaniora

Texas Tech University's Graduate Certificate i Boghistorie og Digital Humanities hjælper med at opfylde det klare behov for uddannelse i digitale humaniora og historie af bogen for kandidatstuderende på tværs af studieplanen; for fagfolk i arbejdsstyrken og for at studere seniorer i humaniora, der ønsker at udvide deres jobmuligheder. Studerende kan tilmelde sig kurser for at forberede sig på en karriere inden for udgivelse, civil service, industri, digital humaniora, biblioteksvidenskab eller akademiet; udvikle nye færdigheder på arbejdspladsen eller supplere eksisterende færdigheder lære bedste praksis for at omdanne kulturelle artefakter til digital form forstå forholdet mellem printkultur, boghistorie og tekstkritik; og udvikle eller forbedre pædagogiske eller teknologiske færdigheder.... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
15 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Kurser for Døvblinde Graduate Certificate er tilgængelige både som et selvstændigt certifikat eller et område med vægt med Master of Education i Special Education. ... [+]

Døvblind Graduate Certificate

Kurser for Døvblinde Graduate Certificate er tilgængelige både som et selvstændigt certifikat eller et område med vægt med Master of Education i Special Education. En weekend med undervisning på campus fungerer som et supplement til din online uddannelse, der sikrer, at du får det bedste ud af begge verdener: et program du kan gennemføre, uanset hvor du er, og et personligt forhold til instruktører og andre studerende.

Programbeskrivelse

Graduate certifikater er beregnet til at opfylde supplerende efter-bacheloruddannelse behov hos fagfolk. Et kandidat certifikat program er et sæt kurser, der giver dybdegående viden om et emne. Sættet af kurser giver en sammenhængende vidensbase.... [-]

USA USA Online
June 2019
Fuldtid
Deltid
15 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Det 12-timers Graduate Certificate in Essentials of Business giver værktøjer til en bred vifte af forretningsområder, herunder regnskab, finansiering, ledelse, ISQS og ma ... [+]

Essentials of Business Graduate Certificate

Det 12-timers Graduate Certificate in Essentials of Business giver værktøjer til en bred vifte af forretningsområder, herunder regnskab, finansiering, ledelse, ISQS og marketing. Kurser i dette certifikat kan udnyttes til MBA-graden ved accept og kan bruges som valgfag i andre uddannelser.

Graduate Certificates

Rawls College of Business erkender, at mange kvalificerede personer gerne vil opnå avanceret viden, men ikke kan forpligte sig til et fuldt uddannelsesprogram. Et certifikat viser et individs ønske om at mestre sit felt eller at søge ny viden om et bestemt interesseområde. Viden opnået kan forbedre jobpræstationen. Et certifikat kan forbedre et CV og hjælpe den enkelte til at skille sig ud på et konkurrencedygtigt arbejdsmarked.... [-]

USA USA Online
June 2019
Fuldtid
Deltid
12 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Vores 12-timers kandidat certifikat program i digitale og sociale medier er designet til at indføre erfarne kommunikations fagfolk til teknologi, der ændrer kommunikation ... [+]

Graduate Certificate in Advanced Digital

Vores 12-timers kandidat certifikat program i digitale og sociale medier er designet til at indføre erfarne kommunikations fagfolk til teknologi, der ændrer kommunikationsansigt i et stadigt voksende, globalt samfund. Vores program tilbydes udelukkende online for at imødekomme vores elever, hvoraf de fleste er kommunikationspersonale. Vores studerende har travlt arbejde og personlige liv - de kræver adgang til et kvalitetsuddannelsesprogram med den mest fleksible, bekvemme leveringsmetode til rådighed.

Programoversigt12-timers kandidat certifikat program (1 obligatorisk kursus og 3 valgfag)Forudsætning: Bacheloruddannelse og 3,0 GRABemærk: Studerende med mindre end en 3,0 bacheloruddannelse GPA er forpligtet til at tage GRE.Studerende er ikke forpligtet til at tilmelde sig et bestemt antal kurser hvert semester, så færdiggørelsestid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserede kurser er i overensstemmelse med Academic Calendar of Texas Tech University. Nye studerende kan tilmelde sig i begyndelsen af ​​et af de fire semestre i løbet af året.Ansøgningsproces... [-]
USA USA Online
June 2019
Fuldtid
Deltid
12 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Det 15-timers Graduate Certificate in Teacher Leadership øger lederskab færdigheder i data-drevet beslutningstagning, instruktionsledelse, kommunikation og mentoring for ... [+]

Lærerledelse Graduate Certificate

Det 15-timers Graduate Certificate in Teacher Leadership øger lederskab færdigheder i data-drevet beslutningstagning, instruktionsledelse, kommunikation og mentoring for lærere, der stræber efter at udføre lærer lederskab opgaver mere effektivt. Certifikatet kan udføres inden tiltrædelsen af ​​kandidatuddannelsen eller som en del af kandidatuddannelsen.

AdgangskravHold en lærer certifikatDemonstreret rekord af elevforbedringBachelorgrad

EDLD-fakultetet lover at lære eleverne at være lærerledere, der:

Arbejd med andre for at skabe skoleforbedring i instruktion afAt skabe en forbedringskultur gennem kommunikationIdentificere områder af forbedrings- og implementeringsudfordringer gennem data og kommunikation af dataDyrkning højtydende lærere og lærerhold.Ansøgningsproces... [-]
USA USA Online
September 2019
Fuldtid
15 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Graduate Certificate in Mathematics er et online 18-timers certifikat designet til alle med en kandidat- eller ph.d.-grad, der ønsker at øge masteruddannelsen af ​​matema ... [+]

Matematik

Graduate Certificate in Mathematics er et online 18-timers certifikat designet til alle med en kandidat- eller ph.d.-grad, der ønsker at øge masteruddannelsen af ​​matematik, især i-service lærere, der ønsker at undervise dobbelt kredit i gymnasiet eller undervise på en junior college.

Programoversigt18 kredit timerDe fleste kurser tilbydes online Men nogle kurser tilbydes kun ansigt til ansigt i Lubbock.Forudsætning: Master eller Doktorgrad og har udført Calculus 1, Calculus 2 og Linear Algebra med bestået karakter.Studerende er ikke forpligtet til at tilmelde sig et bestemt antal kurser hvert semester, så færdiggørelsestid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserede kurser er i overensstemmelse med Academic Calendar of Texas Tech University. Nye studerende kan tilmelde sig i begyndelsen af ​​et af de fire semestre i løbet af året.Ansøgningsproces... [-]
USA USA Online
June 2019
Fuldtid
Deltid
18 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Graduate Certificate i Undervisning Teknisk Kommunikation, der tilbydes af Department of English, hjælper studerende, der søger at opbygge deres legitimationsoplysninger ... [+]

Undervisning Teknisk Kommunikation Graduate Certificate

Graduate Certificate i Undervisning Teknisk Kommunikation, der tilbydes af Department of English, hjælper studerende, der søger at opbygge deres legitimationsoplysninger som lærere af teknisk kommunikation. Specielt er det designet til at tjene studerende, der ønsker at omlægge deres engelske grader til at udvikle undervisningsekspertise inden for teknisk kommunikation og til at støtte internationale institutioner, der har brug for at give fakultet og studerende instruktion om, hvordan man underviser i teknisk kommunikation. Certifikatet kræver mindst 15 timer af enten online eller onsite kurser, herunder to kurser i de teoretiske grundlag for teknisk kommunikation og retorik og et tredje kursus om undervisning teknisk og faglig kommunikation. Studerende vælger to valgfrie kurser i det Tekniske Kommunikations- og Retorikprogram for at afslutte certifikatet-en fra de avancerede teori kurser og den anden fra avancerede kurser.... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
15 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Ungdoms Program Management Graduate Certificate er designet til at hjælpe unge fagfolk til at træne individer i det andet årti med livet med de nødvendige færdigheder til ... [+]

Ungdoms Program Management Graduate Certificate

Ungdoms Program Management Graduate Certificate er designet til at hjælpe unge fagfolk til at træne individer i det andet årti med livet med de nødvendige færdigheder til en vellykket overgang til voksenalderen. Målgruppen er fagfolk, der enten arbejder direkte med unge og unge voksne eller er involveret i uddannelse og forskning relateret til ungdom. Great Plains IDEA er den eneste alliance af offentlige universiteter til at tilbyde et ungdomsspecifikationscertifikat helt online. Programmet omhandler behovet for avanceret uddannelse i ungdomsproblemer og gør det gennem en styrketræning.

Programoversigt

Dette program er den eneste online-grad, der udelukkende fokuserer på ungdomsprogramstyring. Studerende vil blive nedsænket i en styrketræning, en tilgang, der er i høj efterspørgsel landsdækkende, og lærer en metode, der støtter ungdommen, så de kan blive socialt, følelsesmæssigt og kognitivt kompetente voksne.... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Ungdomsudviklingsspecialist Graduate Certificate er designet til at hjælpe unge fagfolk til at træne individer i det andet årti med livet med de nødvendige færdigheder ti ... [+]

Ungdomsudvikling Graduate Certificate

Ungdomsudviklingsspecialist Graduate Certificate er designet til at hjælpe unge fagfolk til at træne individer i det andet årti med livet med de nødvendige færdigheder til en vellykket overgang til voksenalderen. Målgruppen er fagfolk, der enten arbejder direkte med unge og unge voksne eller er involveret i uddannelse og forskning relateret til ungdom. Great Plains IDEA er den eneste alliance af offentlige universiteter til at tilbyde et ungdomsspecifikationscertifikat helt online. Programmet omhandler behovet for avanceret uddannelse i ungdomsproblemer og gør det gennem en styrketræning.

Programoversigt

Dette program er den eneste online-grad, der udelukkende fokuserer på ungdomsudvikling. Studerende vil blive nedsænket i en styrketræning, en tilgang, der er i høj efterspørgsel landsdækkende, og lærer en metode, der støtter ungdommen, så de kan blive socialt, følelsesmæssigt og kognitivt kompetente voksne.... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's graduate certifikat i velgørende finansiel planlægning er beregnet til dem, der ønsker at udvikle en specialitet inden for planlagt udgivelse, ... [+]

Velgørende finansiel planlægning

Texas Tech University's graduate certifikat i velgørende finansiel planlægning er beregnet til dem, der ønsker at udvikle en specialitet inden for planlagt udgivelse, herunder komplekse teknikker, der involverer private fonde, velgørende restitutioner, velgørende ledende trusts, donor rådgivet midler, livsforsikring og resten interesser. Studerende vil også gennemgå og diskutere den seneste akademiske forskning om velgørende motiver og fundraising strategier.

Programoversigt12 kredit timerForudsætning: bachelorgradAlle kurser kan udfyldes online, ingen campusbesøg er påkrævet. Afslutningstid varierer. Sekvensen på fire kurser vil typisk blive tilbudt hvert akademisk år, selvom eleverne ikke behøver at gennemføre hele programmet inden for et enkelt akademisk år.Ansøgningsproces... [-]
USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Deltid
12 timer
Online
Læs mere på dansk

Kursus

Texas Tech University Worldwide eLearning

Kurser i Human Resource Development programmet trækker på teori fra de sociale og adfærdsmæssige videnskaber samt organisatorisk lederskab. ... [+]

Udvikling af menneskelige ressourcer

Human Resource Development (HRDV) læseplan fokuserer på de færdigheder og viden, der er nødvendig for at interagere med mennesker i forskellige arbejdsindstillinger.

Programoversigt

Kurser i Human Resource Development programmet trækker på teori fra de sociale og adfærdsmæssige videnskaber samt organisatorisk lederskab. HRDV kurser er designet til at hjælpe eleverne med at forstå og løse problemer, der konfronterer både individer og organisationer. Coursework fokuserer på emner på arbejdspladsen som menneskelige relationer og kommunikation, uddannelse og udvikling, bemandingsfærdigheder og strategier og ledelse på arbejdspladsen.

Ansøgningsproces... [-]
USA USA Online
September 2019
Fuldtid
18 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Integrative studier er en tilgang til at besvare spørgsmål, løse problemer og løse nutidige sociale spørgsmål ud fra flere perspektiver. ... [+]

Integrative studier

Integrative studier er en tilgang til at besvare spørgsmål, løse problemer og løse nutidige sociale spørgsmål ud fra flere perspektiver.

Programoversigt

Integrative studier Elever udvikler de intellektuelle værktøjer, der er nødvendige for at bygge broer på tværs af akademiske discipliner og anvende deres kompetencer, innovationer og viden inden for forskellige faglige og praktiske rammer. I kerneklasser udvikler elever porteføljeartefakter, der viser deres individuelle færdigheder, interesser og talenter. Denne portefølje og den anvendte læringserfaring giver hver studerende værdifulde ressourcer til fleksibel, individualiseret karriereplanlægning og udvikling.... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's online minor i landbrugsledelse tilbydes af Department of Agricultural Education ... [+]

Mindre i landbrugsledelse

Texas Tech University's online minor i landbrugsledelse tilbydes af Department of Agricultural Education

Programoversigt

Landbrugsforvaltning forbereder eleverne til at deltage i en bred vifte af karrierer enten i den offentlige sektor (lovgivende assistenter, landbrugsagenturer) eller den private sektor (uddannelse og udvikling, ledelse eller salg inden for landbrugs-, fødevare- og naturressourcer)

Ansøgningsproces

For at forfølge en minor i landbrugsledelse bør eleverne først kontakte deres akademiske rådgiver. Både den akademiske rådgiver og rådgivere i Studentercentret for Universitetsstudier vil samarbejde med den studerende om at gennemføre den proces, der er nødvendig for at erklære en mindreårig.... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
18 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Sæt dig selv op for succes ved at inkludere en Personal Finance mindre i dit uddannelsesprogram, så du kan realisere dine egne økonomiske mål og undgå unødvendig risiko o ... [+]

Personlig økonomi

Sæt dig selv op for succes ved at inkludere en Personal Finance mindre i dit uddannelsesprogram, så du kan realisere dine egne økonomiske mål og undgå unødvendig risiko og gæld.

Programoversigt

Hvad hvis du kunne starte din karriere med færdighederne til at træffe gode beslutninger om din personlige indkomst, og bruge de samme færdigheder til at forbedre din beskæftigelsesegnethed? Vælg en Personal Finance-minor, og du vil have mulighed for at lære de færdigheder, du har brug for til at klare din personlige økonomi, hjælpe andre og forbedre dine karrieremuligheder. (Denne mindre giver uddannelse krav til AFC ® (Accredited Financial Counselor) betegnelsen.)... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
18 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Hvert erhverv kræver kommunikationsfærdigheder. Mennesker med fremragende kommunikationsfærdigheder får job og kampagner. En mindre i Teknisk Kommunikation kan hjælpe dig ... [+]

Mindre i Teknisk Kommunikation

Hvert erhverv kræver kommunikationsfærdigheder. Mennesker med fremragende kommunikationsfærdigheder får job og kampagner. En mindre i Teknisk Kommunikation kan hjælpe dig med at lære de færdigheder, du behøver for at lykkes, uanset hvor dit professionelle liv tager dig.

Programoversigt

Uanset din store, kan en mindre i Teknisk Kommunikation:

Lær dig til at skærpe alle former for skriftlig kommunikation - og for at give den den størst mulige indvirkning på verden.Giv dig værktøjer til at kommunikere med mennesker fra alle samfundslag og fra hele verden.Fremhæv din evne til at arbejde i et hold.Vis dig hvordan du bruger teknologi til at opbygge forståelse.Giv dig mulighed for at lære fra verdensklasse fakultet.Ansøgningsproces... [-]
USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Den mindreårige i vindenergi (18 kredit timer) er også tilgængelig som et koncentrationsområde for studerende, der forfølger en bachelor i generelle studier. ... [+]

Wind Energy Minor Program

Den mindreårige i vindenergi (18 kredit timer) er også tilgængelig som et koncentrationsområde for studerende, der forfølger en bachelor i generelle studier.

Programoversigt

Denne mindre består af 18 timers grundkursusvindkurser. Alle kurser skal godkendes af en vind energi rådgiver, og en klasse C eller bedre opnået i hvert kursus. Vindenergi er et tværfagligt felt, og nogle begreber vil kræve en baggrund i beregning og fysik.

Ansøgningsproces

For at forfølge en minor i vindenergi skal du færdiggøre Wind Energy Minor Form og omdanne den til UC Advising Center, når du har modtaget godkendelse fra din rådgiver. Bemærk: Studerende, der ikke har fået adgang til Texas Tech University, skal først ansøge om Texas Tech før de tilmelder sig i kurser.... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
18 timer
Online
Læs mere på dansk

MA

Texas Tech University Worldwide eLearning

Kandidatuddannelsen i strategisk kommunikation og innovation, der tilbydes af Kollegiet for Medier og Kommunikation, er fokuseret på at forberede eleverne på ledende stil ... [+]

Kandidatuddannelsen i strategisk kommunikation og innovation

Kandidatuddannelsen i strategisk kommunikation og innovation, der tilbydes af Kollegiet for Medier og Kommunikation, er fokuseret på at forberede eleverne på ledende stillinger som strategiske kommunikatorer i dagens globale og digitale miljø.

Programoversigt

Vores program tilbydes udelukkende online for at imødekomme vores elever, hvoraf de fleste er kommunikationspersonale. Vores studerende har travlt arbejde og personlige liv - de kræver adgang til et kvalitetsuddannelsesprogram med den mest fleksible, bekvemme leveringsmetode til rådighed.

30 timers kandidatuddannelse (7 obligatoriske kurser og 3 valgfag)Kurset er afsluttet online.Adgangskrav: bacheloruddannelse og 3.0 undergraduate GPABemærk: Studerende med mindre end en 3,0 bacheloruddannelse GPA er forpligtet til at tage GRE.Studerende er ikke forpligtet til at tilmelde sig et bestemt antal kurser hvert semester, så færdiggørelsestid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserede kurser er i overensstemmelse med Academic Calendar of Texas Tech University. Nye studerende kan tilmelde sig i begyndelsen af ​​et af de fire semestre i løbet af året.AnsøgningsprocesSelvom der ikke er ansøgningsfrist, opfordres de potentielle studerende til at indsende alle ansøgningsmaterialer mindst tre måneder før den forventede indledende tilmelding.Ansøg på Texas Tech University's Graduate School som kandidatstuderende.Når du bliver bedt om at vælge en major, skal du sørge for at vælge "Strategisk kommunikationUdfyld kandidatprogrammet.$ 60 indledende ansøgningsgebyr eller $ 50 for hver efterfølgende ansøgning (herunder ændringer af indtastningsdato, tilføj / skift programanmodninger eller anmodninger om tilbagetagelse).Internationale studerende skal også aflægge en test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) score til Graduate School. Scores skal være mindre end to år på ansøgningstidspunktet.Ansøg på Texas Tech University's College of Media and... [-]
USA USA Online
June 2019
Fuldtid
Deltid
30 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online master of arts i teknisk kommunikation, som udbydes af Institut for Engelsk, er en fantastisk måde at vise din mestre på tekniske kommunikat ... [+]

Master of Arts i teknisk kommunikation

Texas Tech Universitys online master of arts i teknisk kommunikation, som udbydes af Institut for Engelsk, er en fantastisk måde at vise din mestre på tekniske kommunikationsevner for branchens positioner inden for teknisk skrivning, skrivning, redigering og ledelse - eller til videreuddannelse. Specifikke studieretninger omfatter kendskab til historie, teori, forskning, genrer, principper, teknikker og praksis inden for teknisk kommunikation.

Programmet lægger vægt på fem store stipendier i sit stipendium, kursusarbejde og initiativer:

Retorik, Sammensætning og TeknologiTeknisk kommunikationRetorik for videnskab og sundhedsplejeTeknologi, kultur og retorikVisuel retorik, New Media og User-Centered Design.... [-]
USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Tværfaglige studier på Texas Tech University giver kandidatstuderende friheden til at designe en grad, der integrerer områder og kurser fra de eksisterende kandidatskoler ... [+]

Master of Arts i tværfaglige studier

Texas Tech University's Master of Arts i tværfaglige studier tilbydes af Graduate School. Tværfaglige studier på Texas Tech University giver kandidatstuderende friheden til at designe en grad, der integrerer områder og kurser fra de eksisterende kandidatskoler og -programmer. Formålet med denne integration gør det muligt for eleverne at oprette et program, som bedst passer til deres interesser og karriereforhørelser, som måske ikke defineres i traditionelle disciplinære grænser.

Programoversigt

Online Master of Arts i tværfaglige studier er et uddannelsesprogram beregnet til studerende, der ønsker at fortsætte uddannelsen på kandidatniveau, men søger ikke specialundervisning koncentreret i et traditionelt stort område. Dette program er ikke en erstatning for en traditionel kandidatgrad; Det er snarere designet til studerende med bredere interesser på flere områder eller for dem, hvis karrieremål ikke passer helt sammen med en enkelt identificerbar akademisk enhed eller afdeling. Der lægges vægt på fortsat intellektuel og kulturel udvikling i et konstant skiftende samfund, hvor nye karriereinteresser kan strække sig over flere traditionelle specialiseringer.... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Kandidatuddannelsen i engelsk er designet til at give bred generel viden om litteratur og sprog samt kendskab til principper og teknikker på området. ... [+]

Master of Arts på engelsk

Online Master of Arts-program på engelsk, der tilbydes af Institut for Engelsk, er det samme som onsite-programmet med en anden leveringsform (elektronisk versus ansigt til ansigt). Kravene til MA online vil være de samme som for studerende på campus. Ansøgningsprocessen er den samme. Admitted MA studerende kan tage kurser enten online eller ansigt til ansigt.

Programoversigt

Kandidatuddannelsen i engelsk er designet til at give bred generel viden om litteratur og sprog samt kendskab til principper og teknikker på området. Gennem dedikeret studie og vores faglige udviklingskursus hjælper vi vores elever med at udvikle og demonstrere vigtige kommunikationsevner. Studerende, der søger Master of Arts i engelsk, skal afslutte 36 semester timer studie, herunder følgende krav:... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitets online mastergrad i familie- og forbrugeruddannelser Uddannelse er muliggjort gennem et konsortium af universiteter kaldet Interactive Distance Ed ... [+]

Master of Science i familie- og forbrugeruddannelse

Texas Tech Universitets online mastergrad i familie- og forbrugeruddannelser Uddannelse er muliggjort gennem et konsortium af universiteter kaldet Interactive Distance Education Alliance (GPIDEA). Flere universiteter er samlet for at tilbyde online post-baccalaureate-programmer til studerende, hvis familier eller karriere har forhindret dem i at fuldføre en uddannelse på campus. Konsortieaftalen giver eleverne mulighed for at tage kurser udbudt af flere institutioner til en standardundervisning for at gennemføre et program.

Programoversigt38 - 41 kredit timer over en treårsperiodeSelvom eleverne kan tage kurser fra flere institutioner, er uddannelsesinstitutionen ansvarlig for at placere studerende til praktik- og praktikophold.Kurset er afsluttet online.Forudsætning: bacheloruddannelse i familie- og forbrugerfaglig indholdsspecialisering eller et beslægtet områdeProgrammet opfylder kravene til de studerende, der søger initial lærer certificering / licensure i Family and Consumer Sciences Education.Studerende er ikke forpligtet til at tilmelde sig et bestemt antal kurser hvert semester, så færdiggørelsestid varierer fra enkeltperson.Ansøgningsproces... [-]
USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Deltid
3 år
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

I løbet af dette program vil de studerende fokusere på udfordringer og praksis inden for genetik og avl, forplantning, bioteknologi, produktion, styring, håndtering og op ... [+]

Master of Science i Havebrug

I løbet af dette program vil de studerende fokusere på udfordringer og praksis inden for genetik og avl, forplantning, bioteknologi, produktion, styring, håndtering og opbevaring, markedsføring og udnyttelse af prydplanter i både det indre og det ydre landskab. Texas Tech Universitetets online Master of Science i Havebrug giver eleverne den uddannelsesmæssige erfaring, de har brug for til at udmærke sig i både kurser og karriere.

Programoversigt36 kredit time minimum, en afhandling mulighed er tilgængeligKurset er afsluttet online.Forudsætning: bachelorgradStuderende er ikke forpligtet til at tilmelde sig et bestemt antal kurser hvert semester, så færdiggørelsestid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserede kurser er i overensstemmelse med Academic Calendar of Texas Tech University. Nye studerende kan tilmelde sig i begyndelsen af ​​et af de fire semestre i løbet af året.Ansøgningsproces... [-]
USA USA Online
June 2019
Fuldtid
Deltid
36 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Master of Science i landbrugskommunikation er designet til at forberede kandidater til optagelse i eller fremskridt i en række massemedier, marketing og public relations ... [+]

Master of Science i Landbrugs-kommunikation

Master of Science i landbrugskommunikation er designet til at forberede kandidater til optagelse i eller fremskridt i en række massemedier, marketing og public relations stillinger. Dette program giver også udvikling af faglige kommunikationsevner til relaterede karriere inden for agribusiness, regerings service, uddannelse og udvidelse. Kandidatuddannelsen i landbrugskommunikation giver et fleksibelt program, som kan skræddersyes til at opfylde hver enkelt elevs unikke situation. Specialisering områder som markedsføring, massemedier og PR er også tilgængelige gennem samarbejde med College of Media and Communication.

Dette uddannelsesprogram er primært beregnet til studerende, der indgår med en bachelorgrad i landbrugskommunikation, journalistik, landbrugskommunikation / journalistik, reklame, radio, public relations eller relaterede felter. De studerende, der går uden en landbrugskommunikationsrelateret grad, skal tage nyhedsskrivning som et af deres valgfrie kurser. Men studerende med en bachelor grad uden for disse områder kan stadig forfølge denne grad.... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Deltid
36 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Uddannere, ansatte i statslige og føderale agenturer, udvidelsesagenter og ansatte i private virksomheder: Texas Tech University's College of Agricultural Sciences an ... [+]

Master of Science i landbrugsuddannelse

Uddannere, ansatte i statslige og føderale agenturer, udvidelsesagenter og ansatte i private virksomheder: Texas Tech University's College of Agricultural Sciences and Natural Resources tilbyder en online Master of Science i landbrugsuddannelse designet til at give dig de nødvendige færdigheder til at gå videre til et lederskab position.

Master of Science i landbrugsuddannelse er designet til at forberede kandidater til undervisning, forskning, udvidelse, ledelse og administrative stillinger i den offentlige og private sektor. Programmet ligner den på campus Master of Agricultural Education grad. Studerende i kandidatuddannelsen fokuserer på en kerne af landbrugsuddannelseskurser sammen med vægt i at designe uddannelses- / træningsprogrammer, faglig præsentationsforbedring, ledelsesudvikling, undervisning / træningsmetoder og interpersonel kommunikation.... [-]

USA USA Online
June 2019
Fuldtid
Deltid
36 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Plante- og jordvidenskab omfatter undersøgelsen af ​​plantegenetik, avl, bioteknologi, molekylærbiologi, fysiologi, biokemi, ukrudtsbekæmpelse og afgrødehåndtering som an ... [+]

Master of Science i plante- og jordvidenskab

Plante- og jordvidenskab omfatter undersøgelsen af ​​plantegenetik, avl, bioteknologi, molekylærbiologi, fysiologi, biokemi, ukrudtsbekæmpelse og afgrødehåndtering som anvendt til effektiv og økonomisk produktion af markafgrøder. Texas Tech Universitys online mastergrad i plante- og grundvidenskab giver eleverne mulighed for at studere, hvordan man bruger og styrer anvendelsen af ​​biologiske, kemiske og fysiske videnskaber med hensyn til naturlige og menneskelige ramte miljøer.

Programoversigt36 kredit timers minimum, ikke-afhandling grad programKurset er afsluttet online.Undersøgelse kræves under eksamen semester.Forudsætning: bachelorgradStuderende er ikke forpligtet til at tilmelde sig et bestemt antal kurser hvert semester, så færdiggørelsestid varierer fra enkeltperson. Lær mere om forskellen mellem deltids- og fuldtidsstuderende ..Semesterbaserede kurser er i overensstemmelse med Academic Calendar of Texas Tech University. Nye studerende kan tilmelde sig i begyndelsen af ​​et af de fire semestre i løbet af året.Specialisering områder omfatter:Crop ScienceBeskyttelsesbeskyttelseJordvidenskabFiber og BiopolymererAnsøgningsproces... [-]
USA USA Online
June 2019
Fuldtid
Deltid
36 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitets online mastergrad i software engineering giver eleverne et solidt fundament i definitionen, udviklingen og vedligeholdelsen af ​​komplekse softwar ... [+]

Master of Science i Software Engineering

Texas Tech Universitets online mastergrad i software engineering giver eleverne et solidt fundament i definitionen, udviklingen og vedligeholdelsen af ​​komplekse software systemer ved hjælp af traditionelle engineering proces metoder.

Gradplanen specificerer oplysninger, som for eksempel masterprojektplanen: Specialeafgrænsningsudvalget, afhandlingens titel og de kurser, der skal tages. Graduatet kræver, at graden planlægges i løbet af første semester af studiet. Det tjener også som ansøgning om optagelse til kandidatur. Se undervisningen

For afhandlingsplanen skal eleverne gøre alt for at finde en eksamensrådgiver i et forskningsområde, der er foreneligt med deres interesser så hurtigt som muligt. Specialerådgivere kan kræve, at eleverne tager visse kurser for at forberede den studerende til forskning; Derfor skal eleverne tillade specialeafdelingen at bistå i udvælgelsen af ​​kurser til deres uddannelsesplan.... [-]

USA USA Online
June 2019
Fuldtid
Deltid
36 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitetets online Master of Science i Systems and Engineering Management er designet til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter ledere med stærk te ... [+]

Master of Science in Systems

Texas Tech Universitetets online Master of Science i Systems and Engineering Management er designet til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter ledere med stærk teknik, videnskab og teknisk baggrund samt en solid grunding i ledelsesmæssige og økonomiske spørgsmål.

Programmet, der fører til Master of Science i System og Engineering Management (MS SEM) gennem industrien Engineering afdeling er designet til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter tekniske ledere med stærke tekniske, videnskabelige og tekniske baggrunde samt en solid grounding i ledelse og finansielle problemer. MS SEM programmet har et professionelt fokus og giver mulighed for studerende med en ikke-IE bachelor grad at opnå kandidatuddannelse i deres speciale områder og til at modtage engineering management uddannelse på samme tid.... [-]

USA USA Online
June 2019
Fuldtid
Deltid
30 timer
Online
Læs mere på dansk

Masters

Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online-master i civilingeniør tilbydes af Institut for Byggeri og Anlæg. En studerende i Civilingeniør i Civilingeniør vil i første omgang speciali ... [+]

Civilingeniør

Texas Tech Universitys online-master i civilingeniør tilbydes af Institut for Byggeri og Anlæg. En studerende i Civilingeniør i Civilingeniør vil i første omgang specialisere sig i den primære underdisciplin inden for bygningsingeniør eller byggekonstruktion og ledelse i dette uddannelsesprogram. Der er tre forskellige muligheder til rådighed: en afhandling mulighed, en rapport mulighed og en kursus kun mulighed.

Programoversigt

Fra design af moderne skyskrabere til at sikre rent drikkevand påvirker civile og miljømæssige ingeniører livskvalitet og offentlig sikkerhed.

Texas Tech fakultet har ekspertise inden for design af bygninger, krisecentre og broer; reduktion af vindstødskader vedvarende vindenergisystemer; spildevandsbehandling, behandling af farligt affald, oversvømmelse og forvaltning af vandressourcer.... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Masters of Education i læseplan og undervisning, der tilbydes af College of Education, giver eleverne mulighed for at søge en avanceret grad i en række specialiseringer. ... [+]

Master of Education i læseplan og undervisning

Masters of Education i læseplan og undervisning, der tilbydes af College of Education, giver eleverne mulighed for at søge en avanceret grad i en række specialiseringer. Programmet fokuserer på faglige emner som et felt for efterforskning og udvikler styrker inden for forståelse og adressering af de komplekse og flere spørgsmål, der påvirker læseplanteori, design, udvikling, levering, vurdering og evaluering.

Programoversigt36 timers kandidatuddannelse med eller uden afhandling3 timers forskning3 timers kollegium fundamenter15 timer fra specialiseringskoncentrationen15 timer CSpecialeopsætning: 9 timer CKurset er afsluttet online.Forudsætning: bachelorgradStuderende er ikke forpligtet til at tilmelde sig et bestemt antal kurser hvert semester, så færdiggørelsestid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserede kurser er i overensstemmelse med Academic Calendar of Texas Tech University. Nye studerende kan tilmelde sig i begyndelsen af ​​et af de fire semestre i løbet af året.Ansøgningsproces... [-]
USA USA Online
June 2019
Fuldtid
Deltid
36 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's Mastergrad i Uddannelse i Uddannelsesledelse og Principal Professionel Certificering Forberedelse Programmet er designet til at arbejde lærere ... [+]

Kandidatuddannelsen i uddannelsesledelse og hovedfaglig faglig certificering forberedelse program

Texas Tech University's Mastergrad i Uddannelse i Uddannelsesledelse og Principal Professionel Certificering Forberedelse Programmet er designet til at arbejde lærere interesseret i at forfølge karriere som grundskole eller gymnasier i Texas.

Uddannelsesledelse Masters

Uddannelsesledelsesprogrammet fakultetet er involveret i en række igangværende "universitet - K-12 skole partnerskab" aktiviteter til direkte at tjene lederskab udvikling af regionale K-12 pædagoger, herunder: EDLD Summer Leadership Institute; og det nye LISD - TTU Principal Fellows Program.

Opmærksomhed Nye uddannelsesledelse kandidatansøgere: Den nye TExES Principal 268-test vil indeholde både multiple-choice og konstrueret respons-elementer og blive i drift i december 2018. Kandidater vil også blive forpligtet til at afslutte præstationsvurderingen for skoleledere (PASL) i 2019. Som forberedelse til den nye TExES Principal Assessment udrulning, vil uddannelsesledelsesprogrammet ikke acceptere ansøgninger til forår 2018-semesteret.... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Master of Education online-programmet på Højere Uddannelse (M.Ed.), der tilbydes af College of Education, giver mulighed for personer, der søger karriere i mellemledelse ... [+]

Master of Education in Higher Education

Master of Education online-programmet på Højere Uddannelse (M.Ed.), der tilbydes af College of Education, giver mulighed for personer, der søger karriere i mellemledelse og lederstillinger på samfundskollegier og fireårige gymnasier og universiteter. Det toårige program består af 36 kandidat timer og tilbydes i en foreskrevet kohortmodel.

Kvalificerede ansøgere skal fortrinsvis have erfaring med at arbejde i eller have direkte adgang til enten en offentlig eller privat toårig eller fireårig højere uddannelsesinstitution eller et statsligt eller føderalt uddannelsesorgan, der tjener videregående uddannelse. Succesfulde ansøgere skal have direkte adgang til en højere uddannelsesinstitution for at kunne gennemføre udvalgte kursusopgaver.... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online uddannelsesuddannelse i undervisningsteknologi, der tilbydes af College of Education, er designet til pædagoger og undervisere, der ønsker a ... [+]

Master of Education in Instructional Technology

Online-undervisning på K-12-niveauet, i videregående uddannelse og i den private sektor uddannelse er en veletableret tendens. Texas Tech Universitys online uddannelsesuddannelse i undervisningsteknologi, der tilbydes af College of Education, er designet til pædagoger og undervisere, der ønsker at udvide deres viden og blive internetbaserede instruktører, instruktionsdesignere og ledere af fjernundervisningsprogrammer.

Programoversigt39 kredit timerKurser tilbydes over en toårsperiode. Studerende tager normalt to kurser per semester.Kurset er afsluttet online.Forudsætning: bachelorgradStuderende skal bestå en omfattende eksamen for at gennemføre programmet.Studerende er ikke forpligtet til at tilmelde sig et bestemt antal kurser hvert semester, så færdiggørelsestid varierer fra enkeltperson.Semesterbaserede kurser er i overensstemmelse med Academic Calendar of Texas Tech University. Nye studerende kan tilmelde sig i begyndelsen af ​​et af de fire semestre i løbet af året.Ansøgningsproces... [-]
USA USA Online
June 2019
Fuldtid
Deltid
39 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online uddannelsesuddannelse i specialundervisning, der tilbydes af College of Education, giver dig mulighed for at vælge mellem et af syv forskell ... [+]

Master of Education in Special Education

Texas Tech Universitys online uddannelsesuddannelse i specialundervisning, der tilbydes af College of Education, giver dig mulighed for at vælge mellem et af syv forskellige områder med vægt, der giver dig muligheder, der opfylder dine karrieremål og personlige interesser.

Programoversigt

OMRÅDER AF EMPHASIS:

Autisme

36 kredit timerForudsætninger: bachelorgradKurset er afsluttet online

Anvendt adfærdsanalyse

Acceptere nye studerende til efterår 2018 og forår 2019

36 kredit timerForudsætning: bachelorgradKurset er afsluttet online.Kontakt Behavior Analyst Certification Board, Inc., for information om nationale certificeringskrav. Kursets godkendelsesnummer for Texas Tech University er # 4111.... [-]
USA USA Online
September 2019
Fuldtid
36 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online-master of engineering, der tilbydes af Edward E. Whitacre Jr. College of Engineering, er et tværfagligt uddannelsesprogram designet til at p ... [+]

Master of Engineering

Texas Tech Universitys online-master of engineering, der tilbydes af Edward E. Whitacre Jr. College of Engineering, er et tværfagligt uddannelsesprogram designet til at praktisere ingeniører. Studerende kan vælge et af flere spor inden for de forskellige ingeniørdiscipliner eller designe deres eget studieprogram ved at kombinere kreditter fra flere forskellige ingeniørprogrammer, hvilket sikrer, at de studerende får en afrundet viden om teknikområdet.

Programmet, der fører til Master of Engineering (MEN) grad er en tværfaglig, ikke-afhandling grad. Mændene er primært designet til at praktisere ingeniører. For sådanne praktiserende ingeniører kan kredit for kandidatuddannelse afsluttet i bopæl på en anden akkrediteret kandidatskole accepteres i så meget som 15 timer af de 36 semestertimer krav til kandidatuddannelsen grad. Alt arbejde krediteret mod graden skal være afsluttet inden for ni kalenderår. Ud over reglerne for adgang til kandidatskolen kræves en bacheloruddannelse i ingeniørvidenskab eller tilsvarende for indgang til kandidatuddannelsen.... [-]

USA USA Online
June 2019
Fuldtid
Deltid
36 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Master of Science i industriel ingeniøruddannelse, der tilbydes af Institut for Industriel Engineering, forbereder kompetente industriingeniører og ingeniørledere til ind ... [+]

Master of Industrial Engineering

Master of Science i industriel ingeniøruddannelse, der tilbydes af Institut for Industriel Engineering, forbereder kompetente industriingeniører og ingeniørledere til industri, rådgivning, universitetsundervisning og forskning.

Programoversigt

Red Raider industrielle ingeniører har erfaring inden for de traditionelle industrielle applikationsområder inden for anvendt optimering, ingeniørledelse, forsyningskæde og logistik, transport, biobrændstoffer og ergonomi og menneskelige faktorer, men bygger videre på den viden til at integrere beslutningsstøttesystemer og færdigheder, der opnås gennem kursusprojekter, seniorprojekter og afdelingens unikke iværksættercertifikat. Afdelingen udvikler også forskning og kursusarbejde i nye områder af avanceret og additiv fremstilling integreret ved hjælp af en system tilgang.... [-]

USA USA Online
August 2019
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Med fokus på hands-on applikationer inden for videnskab og teknik - især gennem afdelingen specialiserede tre-kursus lab og software sekvens - maskinteknik bachelorstuder ... [+]

Master of Mechanical Engineering

Texas Tech Universitys online-maskiningeniør, der udbydes af Institut for Ingeniørvirksomhed i Whitacre College of Engineering, er et speciale inden for områderne (a) Materialer og Mekanik og (b) Design. Der er to valgmuligheder, der er tilgængelige, nemlig rapportoptionen og kurset kun mulighed.

Programoversigt

Med fokus på hands-on applikationer inden for videnskab og teknik - især gennem afdelingen specialiserede tre-kursus lab og software sekvens - maskinteknik bachelorstuderende har betydelige konsekvenser for industri og akademi ved ankomsten.

Graduate studerende får indsigt og hjælper med at fremme frontlinjen af ​​ingeniørvirksomhed gennem unikke kurser udviklet af fakultetets medlemmer og gennem eksternt finansieret forskning om presserende spørgsmål og teknologiske fremskridt.... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
36 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Den faglige videnskabelige mastergrad (PSM) inden for miljømæssig bærekraft og naturressourceforvaltning, der tilbydes af kandidatskolen, er en tværfaglig grad, der forbe ... [+]

Professional Science Master's Degree i miljømæssig bæredygtighed og naturressourceforvaltning

Den faglige videnskabelige mastergrad (PSM) inden for miljømæssig bærekraft og naturressourceforvaltning, der tilbydes af kandidatskolen, er en tværfaglig grad, der forbereder kandidater til videnskabs karrierer i erhvervsliv, regering eller nonprofit sektorer og fokuserer på bæredygtighedsvidenskab som det gælder for naturressourcer og miljøet.

Programoversigt

Den faglige videnskabelige mastergrad kombinerer kandidatuddannelse i videnskab med uddannelse i ledelse, teamwork, økonomisk forståelse, marketing begreber og kommunikationsfærdigheder, der er nødvendige for en vellykket erhvervskarriere.... [-]

USA USA Online
June 2019
Fuldtid
2 år
Online
Læs mere på dansk

PhD

Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University's online Doctor of Philosophy i familie- og forbrugeruddannelser Uddannelse tilbydes af Department of Family ... [+]

Doktor i Filosofi i Familie- og Forbrugeruddannelse

Texas Tech University's online Doctor of Philosophy i familie- og forbrugeruddannelser Uddannelse tilbydes af Department of Family

Tjen en en-of-a-kind grad-nationens eneste ph.d. i familie- og forbrugervidenskab

Texas Tech University tilbyder nationens eneste familie og forbruger videnskab ph.d. program.

Vi er forpligtet til at træne den næste generation af universitetsfakultetmedlemmer i familie- og forbrugervidenskab. Hvis du søger en akademisk karriere, giver Texas Techs ph.d.-program dig den mest avancerede akademiske uddannelse, det mest fremtrædende fakultet og det stærkeste faglige grundlag for ethvert program i landet.... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Målet med ph.d.-uddannelsen i specialundervisning er at forberede ledende medarbejdere til at hjælpe med at forme fremtiden for specialundervisningen. Programmet fokusere ... [+]

Doktor i Filosofi i Specialundervisning

Texas Techs online Doctor of Philosophy in Special Education tilbydes af College of Education. Målet med ph.d.-uddannelsen i specialundervisning er at forberede ledende medarbejdere til at hjælpe med at forme fremtiden for specialundervisningen. Programmet fokuserer på resultater, der vil forberede kandidater inden for forskning, læreruddannelse, programudvikling og evaluering.

Programoversigt

Specialuddannelsen giver mulighed for kurser i certificeringsområderne for generisk specialuddannelse, uddannelsesdiagnostik, synshandicap og døve uddannelse. Studerende i kandidatuddannelsen er parat til at arbejde sammen med handicappede i en række forskellige indstillinger, herunder offentlige skoler, videregående uddannelser og den private sektor.... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
90 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Online ph.d.-graden i system- og ingeniørledelse er designet til at forberede enkeltpersoner til succesfuld ledelse af ingeniører og projekter. Texas Tech University er i ... [+]

Doktor i Filosofi i Systemer

Online ph.d.-graden i system- og ingeniørledelse er designet til at forberede enkeltpersoner til succesfuld ledelse af ingeniører og projekter. Texas Tech University er i øjeblikket det eneste universitet i Texas, der tilbyder et online-program, hvilket gør det til et klart valg for personer, der søger ledelsesmuligheder inden for teknik og teknologi.

Programoversigt

Doktorsuddannelsen i System og Engineering Management (SYEM) er designet til at forberede ingeniørledere for nuværende og fremtidige lederroller. Præsidiet for arbejdsstatistikkens vækstrater for ingeniørledere for teknikledelse udarbejder, at disse roller vil stige med 30% i det næste årti.... [-]

USA USA Online
June 2019
Fuldtid
Deltid
72 timer
Online
Læs mere på dansk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech Universitys online doktor i filosofi i Teknisk Kommunikation og Retorik (TCR) studerende vil lære og øve metoderne til at foretage forskning inden for teknisk ... [+]

Doktor i Filosofi i Teknisk Kommunikation

Texas Tech Universitys online doktor i filosofi i Teknisk Kommunikation og Retorik (TCR) studerende vil lære og øve metoderne til at foretage forskning inden for teknisk kommunikation og retorik, samt få erfaring med at skabe online- og på-side-dokumenter ved hjælp af visuel og skriftlig kommunikation. Programmet giver en bred tilgang til teknisk kommunikation, der tilbyder klasser inden for områder som redigering, design, retorisk teori, online dokumentation, publikationsstyring og brugervenlighedstest.

Formål med uddannelsesprogram

Ph.d. kvalificerer folk til at udføre selvstændig forskning ved forskellige metoder og dermed bidrage til viden. Ph.d.-uddannelsen er som regel en kvalifikation for en professorstilling i et universitet. Formålet med studiet er bredt kendskab til litteraturen om teknisk kommunikation og retorik, specialiseret viden om et eller andet aspekt af teknisk kommunikation eller retorik som afspejlet i afhandlingsforskningen og evne til at gennemføre løbende uafhængig forskning ved hjælp af en eller flere metoder.... [-]

USA USA Online
September 2019
Fuldtid
60 timer
Online
Læs mere på dansk