Spartanburg Methodist College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Spartanburg Methodist College er South Carolinas eneste regionalt akkrediterede toårige private boligskole. Vi tilbyder Associate Degrees inden for Arts, Science, Criminal Justice, Business, Fine Arts og Religious Studies.


SMC er forpligtet til at levere programmer og muligheder, der fremmer akademisk ekspertise, intellektuel udforskning, social bevidsthed og karakterudvikling. Vi har bygget på denne tradition for at tilbyde vores 100% online-program.


Uddannelsesmentorer

Vores rådgivere er her for at hjælpe dig med at nå dine professionelle mål. Vi er med dig fra start til slut. Fra ansøgningsprocessen til økonomisk støtte til kursusvalg er vi her for at sikre, at du lykkes.


Finansiel bistand

Et af de mest stressende elementer i at påbegynde et kollegeprogram er at sikre, at du har ressourcerne til ikke kun at starte, men også færdiggøre programmet. Vores rådgivere er her for at guide dig gennem den økonomiske bistandsproces for at hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger, når du vælger finansielle hjælpekilder.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Online Associate Degrees »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Associate Degrees

Associate in Criminal Justice Degree

Online Fuldtid Deltid 18 måneder July 2019 USA Spartanburg + 1 mere

Uanset om du søger at flytte ind i en ny stilling eller bare vil have tilfredshed med at fuldføre din grad ... en online Associate in Criminal Justice grad kan hjælpe dig med at nå dine mål! Spartanburg Methodist College 's online strafferetlige program giver dig fleksibilitet og mulighed for at fuldføre dine studier når som helst og hvor som helst. [+]

En online-associeret i Criminal Justice grad vil hjælpe dig med at lære færdigheder, der kan føre til højere betalende job og salgsfremmende muligheder, og sætte dig adskilt fra konkurrencen. Dette program blev designet med den faglige professionelle i tankerne. Vores virtuelle klasseværelse oplevelse giver dig fleksibilitet til at fuldføre din grad i et effektivt læringsmiljø - 100% Online. Kurser er designet og undervist af ledende fagfolk, der arbejder inden for området og omfatter: Introduktion til Criminal Justice System, Politiadministration, Introduktion til Kriminologi, Kriminalforsøg og Procedurer, Introduktion til Kriminel Lov, Juvenile Relationer, Introduktion til Rettelser og Introduktion til Retskriminalitet Videnskab.... [-]