Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Oplev Diplomati

Blot få minutter fra New York City og i hjertet af Washington, DC, Seton Hall School of Diplomacy og internationale relationer er et ideelt sted at studere globale anliggender og praksis diplomati første hånd i en professionel, dynamisk og kulturelt rige omgivelser. Graduate kandidater kommer sammen fra hele USA og 25 lande rundt om i verden til både undersøgelse og anvende en tværfaglig læseplan, der lægger vægt på globale undersøgelser, konfliktløsning, international økonomi og ledelse.

Skolens dedikerede praktik og professionel service kontorer støtter elevernes karriereudvikling gennem en-til-en rådgivning, workshops, alumni mentorskab og vejledning med konkurrencedygtige praktik, fællesskab og karrieremuligheder i den offentlige service, business, jura og nonprofit sektor.

Gennem en unik alliance med De Forenede Nationers Association i USA, School giver de studerende en bred vifte af akademiske og faglige fordele, herunder en FN Summer Program i New York, Semester i Washington, DC, internationale seminarer og mere.

Blot 14 miles fra New York City, epi-center af internationale forbindelser, har Seton Hall faglige ekspertise blevet fremhævet for skelnen af ​​The Princeton Review, US News & World Report og Bloomberg BusinessWeek.

  • Deltag i en delegation på internationalt studietur
  • Diskuter kritiske globale bekymringer med verdens ledere
  • Komplette professionelle praktikophold, lokalt eller i udlandet
  • Påfør klasseværelse viden til den virkelige verden situationer
  • Antag vigtige lederroller på campus
  • Byg den tillid er nødvendig for at gøre en forskel inden for erhvervslivet, kommunikation, diplomati, regeringen, lov eller den almennyttige sektor
  • Udnyt fordelene ved vores alliance med De Forenede Nationers Foundation og FN-Forbundet

Den Diplomatskole favner Seton Hall mangeårige tradition for en værdibaseret uddannelse og dedikation til at udvikle tjenestepiger ledere til et globalt samfund. Grundlagt i 1856, Seton Hall er blandt de ældste katolske universiteter i USA. Universitetet er hjemsted for ti skoler tilbyder næsten 200 graduate og bachelor uddannelser til 10.000 elever af alle racer og religioner.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Online MSc » Se Certifikater efter bachelor (graduate) » Se Law Juris Doctor » Se MA » Se MSc » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:


Online Executive Master of Science i Internationale Anliggender

Online Fuldtid Deltid 1 år Åben tilmelding USA South Orange + 1 mere

Seton Hall Online Executive Master of Science i International Affairs-programmet er designet til fagfolk, der søger at udvikle yderligere færdigheder eller legitimationsoplysninger til at fortsætte i deres karriere, men kan ikke deltage i et traditionelt Executive Master of Science campus program for at gøre det. Gennem en serie på ti kurser vil de studerende bygge videre på deres viden og færdigheder inden for politikanalyse, forhandling og konflikthåndtering samt professionel skrivning, samtidig med at man udvikler en funktionel og / eller regional specialitet. [+]

Seton Hall Online Executive Master of Science i International Affairs- programmet er designet til fagfolk, der søger at udvikle yderligere færdigheder eller legitimationsoplysninger til at fortsætte i deres karriere, men kan ikke deltage i et traditionelt Executive Master of Science campus program for at gøre det. Gennem en serie på ti kurser vil de studerende bygge videre på deres viden og færdigheder inden for politikanalyse, forhandling og konflikthåndtering samt professionel skrivning, samtidig med at man udvikler en funktionel og / eller regional specialitet.

Online Diplomacy studerende drager fordel af adgang til universitetsbibliotekets store samling af online publikationer, herunder nyhedskilder som Financial Times, Economist, New York Times, Wall Street Journal, Washington Post og internationale aviser. Biblioteket giver også adgang til udenrigspolitik og verdenspolitisk gennemgang, blandt en række databaser, Top 50 Diplomacy Journal, e-bogtitler og referenceressourcer. Desuden er Seton Hall Library anerkendt som et officielt FN-depotbibliotek, som giver eleverne adgang til en bred vifte af FN-dokumenter og rapporter.... [-]


Videoer

Introduction to the School of Diplomacy

International Internship Scholarship Impact

Semester in Washington, D.C.

Seton Hall Diplomacy UN Summer Program

Kontakt

School of Diplomacy and International Relations

Adresse, linje 1 400 South Orange Avenue
07079 South Orange, New Jersey, USA
Hjemmeside http://www.shu.edu/diplomacy/
Telefon +1 (973) 275-2515