Read the Official Description

Rutgers School of Management og Labor Relations (SMLR) er den førende kilde til ekspertise i verden af arbejde, opbygning af effektive og bæredygtige organisationer og det ændrede ansættelsesforhold. Skolen består af to afdelinger - en fokuseret på alle aspekter af strategisk human resource management og den anden dedikeret til samfundsvidenskabelige specialiteter relateret til arbejdsstudier og ansættelsesforhold - med fakultet fra en bred vifte af disciplinære baggrunde.

Human Resources Management er fokuseret på alle aspekter af strategisk human resource management, herunder forståelse af menneskelige ressourcer til at bestemme individuel og organisatorisk succes og forvalte menneskelige ressourcer i en global sammenhæng. Arbejdsstudier og Beskæftigelsesafdelingen undersøger og underviser om alle aspekter af arbejde og ansættelsesforhold og især hvordan kollektiv repræsentation og offentlig politik kan forbedre arbejdstagernes trivsel.

Derudover giver SMLR mange efteruddannelses- og certifikatprogrammer undervist af forskere fra verdensklasse og ekspertpraktikere.

Historie

SMLR blev oprindeligt etableret ved en lov fra New Jersey-lovgiver i 1947 som Institut for Forvaltning og Arbejdsforhold (IMLR). Ligesom sine kolleger, der blev skabt i de andre store industristater på samme tid, blev instituttet chartret for at fremme nye former for samarbejde om arbejdsledelse efter den industrielle uro i slutningen af Anden Verdenskrig. Det blev officielt en skole på flagskibs universitetet i New Jersey i New Jersey i New Brunswick / Piscataway i 1994. Klik her for at læse om historieuddannelsen hos Rutgers og IMLR.

Hvorfor SMLR

SMLR giver en unik lærerfaring, hvor du kan:

  • Lær af højt citeret og offentliggjort fakultet.
  • Oplev innovative undervisningsmetoder.
  • Netværk med branchens ledere.
  • Få beskæftigelsesmuligheder.

Ved første øjekast

  • Studerende: 1.597 (fuldtids og deltid majors)
  • Fakultet: 50 (fuld tid)

Funktioner

  • Der tilbydes tre bacheloruddannelser med forskellige fokuser, to BA-programmer i samarbejde med School of Arts and Sciences og et BS-program, som kan udfyldes online. Udforsk hvilke der passer til dine behov og interesser.
  • Skolen tilbyder to højt respekterede kandidatgrader: MHRM og MLER Fakultetet administrerer også en ph.d. grad i industrielle relationer og menneskelige ressourcer, med kandidater fortsætter til forskning og akademiske stillinger.
  • Forskning, der udforsker og forventer arbejdspladsens skiftende karakter, er en vigtig del af skolens mission.
  • Flere centre og programmer, der fokuserer på ledende forskning og forbedring af arbejdsstyrken. Fortsatte uddannelsesprogrammer omfatter Labor Education and Research Now (LEARN) og Rutgers 'Executive Education.110883_pexels-photo-1595391.jpeg
Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Masters

Rutgers University

Programmet tilbyder dybdegående human resource management viden og færdigheder, der vil skelne deltagere fra deres jævnaldrende og sætte dem i stand til at kommunikere ef ... [+]

Programoversigt

Rutgers online-professionelle masteruddannelse i Human Resource Management (MHRM) -programmet er designet til medarbejdere fra personale og ledere / ledere med 4 års erfaring, der ser frem til at fremme deres karriere til senior HR eller ledelsesstillinger.

Programmet tilbyder dybdegående human resource management viden og færdigheder, der vil skelne deltagere fra deres jævnaldrende og sætte dem i stand til at kommunikere effektivt med andre ledere på regional, national og global skala. Kandidater fra Rutgers MHRM-programmet er HR-fageksperter med stor evne til at forbinde og anvende HR-funktionen og dens praksis til organisationsstrategi inden for deres organisationer.... [-]

USA Piscataway Township
September 2019
Fuldtid
Deltid
18 - 60 måneder
Online
Læs mere på dansk
Address
94, Rockafeller Rd
08854 Piscataway Township, New Jersey, USA