Læs den officielle beskrivelse

Reinhardt University tilbyder voksne studerende fleksibiliteten til at optage en bachelor of Business Administration eller Bachelor of Criminal Justice grad fra et fuldt akkrediteret College, der har de højeste akkrediteringsstandarder. Kurser undervises af fremtrædende fagfolk, der har erfaring i deres ekspertise og er engagerede i din uddannelse og succes.

RETTIGHEDER, HVORFOR ATTENDING REINHARDT VIL HJÆLPE DIG REALISERER DIN FREMTID.

 • Kandidater fremskridt deres karriere for at nå både faglige og personlige mål.
 • Kurser designet og undervist af ledende fagfolk, der arbejder inden for deres fagområder.
 • En institutionel historie, der understøtter faglige samfundets uddannelsesmæssige / akademiske behov.
 • Overførselskreditter accepteret fra regionalt akkrediterede gymnasier, universiteter og tekniske gymnasier.
 • Programformatering designet til at arbejde voksne.
 • Fleksibel grad færdiggørelse 100% online.
 • Undervisning omfatter E-lærebøger og en bærbar computer. (Strafferet
 • Brugen af ​​et læringsstyringssystem designet til at understøtte lærerens uddannelsesbehov ved at kombinere dynamisk interaktion med traditionelt kerneindhold.

Reinhardt University er forpligtet til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Vi kan hjælpe dig med din oprindelige interesse, hele vejen igennem til eksamen og videre. Det kan være en skræmmende opgave at selv begynde at tænke på at tjene en grad, og på Reinhardt University er vi dedikeret til at hjælpe dig med at lykkes i hvert trin på vejen, så du kan fokusere på de vigtige ting: at lære og nå dine mål.

EKSEMPLER PÅ VÆGTER VORES STUDENTSUCCESS-COACHER KAN HJÆLPE DIG:

 • Sørg for, at din ansøgningspakke er færdig
 • Informere dig om tilgængelige studerendes ressourcer relateret til din succes
 • Sikre din tillid til klasseværelset teknologi
 • Forbinder dig med alt passende personale vedrørende din finansiering og akademikere
 • Vejlede dig gennem gradueringskravene
 • Maksimerer din motivation for at lykkes gennem hyppige kvalitetsinteraktioner
 • Mentorere dig gennem hindringer for din færdiggørelse

Vi er tilgængelige for at chatte i telefonen eller svare på et hurtigt spørgsmål via email. Fra komplekse spørgsmål til enkle spørgsmål er vi tilgængelige for at støtte dig på din rejse.

Du vil også have adgang til gratis undervisning vejledning.

 • Alle Reinhardt online studerende har adgang til gratis on-demand vejledning gennem Brainfuse, som omfatter et skrivelab og læringsressourcer til flere emner som matematik og videnskab.
 • Brainfuse tjenester er tilgængelige gratis online, når som helst.
 • Adgang til Brainfuse er tilgængelig via din online klasseværelsessider side, og du kan kontakte din Student Succesrådgiver for detaljer.

SACSCOC Akkreditering

Reinhardt University er akkrediteret af Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges for at tildele associerede, baccalaureate og kandidatuddannelser.

Akademisk certificering

Reinhardt har et fundament i branchen med et politiakademi på campus, der er certificeret af Georgia Peace Officer Standards and Training Council. Vi er autoriserede til at levere Basic Law Enforcement Training Course sammen med avanceret, specialiseret og efteruddannelse. På grund af vores mangeårige erfaring inden for denne industri, ved vi, at der er et voksende behov blandt politimyndigheder for at udvide uddannelsen for at forblive konkurrencedygtige og nuværende i området. Vi ved også, at fagfolk har travlt med både deres faglige og personlige forpligtelser.
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Associate Degrees

Reinhardt University - Online Programs

Nye studerende accepteres til Associate of Business Administration program hver otte uger. Hvert efterår og forårssemester består af seksten uger og er opdelt i to otte u ... [+]

Nye studerende accepteres til Associate of Business Administration program hver otte uger. Hvert efterår og forårssemester består af seksten uger og er opdelt i to otte ugers sessioner. Sommersemester er 14 uger og er opdelt i to syv ugers sessioner. Studerende vil tage to klasser hver session for i alt fire klasser (12 semesterkreditter) pr. Semester.

60-timers ABA-uddannelsesprogram kan afsluttes i så lidt fem semestre og tager 12 kredit timer pr. Semester. Op til 30 semester timer overførsel kredit kan anvendes på dette uddannelsesprogram. Kurser vil blive undervist 100% online.

RHU 101 kræves i første semester af tilmelding og skal udfyldes med en karakter på "C" eller bedre at forblive indskrevet i programmet.... [-]

USA Waleska
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
Online
Læs mere på dansk
Reinhardt University - Online Programs

Reinhardt Universitets online strafferetlige program giver dig fleksibilitet og mulighed for at fuldføre dine studier når som helst og hvor som helst. ... [+]

Reinhardt Universitets online strafferetlige program giver dig fleksibilitet og mulighed for at fuldføre dine studier når som helst og hvor som helst.

Nye elever accepteres hvert år i associeret videnskab i strafferetligt program. Hvert efterår og forårssemester består af seksten uger og er opdelt i to otte ugers sessioner. Sommersemester er 14 uger og er opdelt i to syv ugers sessioner. Studerende vil tage to klasser hver session for i alt fire klasser (12 semesterkreditter) pr. Semester.

60-timers ACJ-uddannelsen kan afsluttes i så lidt fem semestre, der tager 12 kredit timer pr. Semester. Op til 30 semester timer overførsel kredit kan anvendes på dette uddannelsesprogram. Kurser vil blive undervist 100% online.... [-]

USA Waleska
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
Online
Læs mere på dansk

BBA

Reinhardt University - Online Programs

Vi hører igen og igen fra vores elever, at de har nået en blindgyde i deres karriere, fordi de mangler en grad. Reinhardts online grader muligheder kan hjælpe dig med at ... [+]

Bachelor of Business Administration fra Reinhardt University er designet til at arbejde fagfolk med forskellig faglig baggrund for at samarbejde og færdiggøre graden online.

Nye studerende accepteres til online-programmer hver otte uger. Hvert efterår og forårssemester består af seksten uger og er opdelt i to otte ugers sessioner. Sommersemesteret er fjorten uger og er opdelt i to syv ugers sessioner. Studerende vil tage to klasser hver session for i alt fire klasser pr. Semester, hvis en studerende ønsker fuld tidsstatus.

Den 51-timers BBA Major Program kurser kan afsluttes om 16 måneder, forudsat at den studerende har de relevante General Education og Free Elective kreditter, når de træder i programmet.... [-]

USA Waleska
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk

Bachelor

Reinhardt University - Online Programs

Bachelor i strafferet fra Reinhardt Universitet er designet til den faglige professionelle og er optjent helt online. ... [+]

Bachelor i strafferet fra Reinhardt Universitet er designet til den faglige professionelle og er optjent helt online.PROGRAMFORMAT

Nye studerende accepteres til online-programmer hver otte uger. Hvert efterår og forårssemester består af seksten uger og er opdelt i to otte ugers sessioner. Sommersemesteret er fjorten uger og er opdelt i to syv ugers sessioner. Studerende vil tage to klasser hver session for i alt fire klasser pr. Semester, hvis en studerende ønsker fuld tidsstatus.

Beløn ​​dig selv med en grad. Ønsker du at fremme din karriere og flytte til ledende og kommandostyrede stillinger? I stigende grad er en grad i strafferetlig nøglen nøglen til at komme videre.

Criminal Justice grad på Reinhardt University blev designet af fagfolk på retshåndhævelsesområdet. Vores kurser udgør et fundament i Criminal Justice og sikrer samtidig, at de er aktuelle med behovene i et globalt samfund. At være konkurrencedygtig i arbejdsstyrken er at opnå en grad et vigtigt skridt i opbygningen af ​​din karriere.... [-]

USA Waleska
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk