Læs den officielle beskrivelse

Purdue Polytechnic Institute

OM

Purdue Polytechnic Institute er en af ​​10 akademiske gymnasier på Purdue University, der tilbyder bachelor og kandidatgrader i en bred vifte af discipliner. Kollegiet omfatter syv akademiske skoler, afdelinger og divisioner:

 • Luftfart og transport teknologi
 • Ingeniørsteknologi
 • Computer og Informationsteknologi
 • Computer Graphics Technology
 • Konstruktionsteknologi
 • Militærvidenskab og teknologi
 • Teknologi Lederskab og Innovation

Udover Purdue Universitets hovedkampus i West Lafayette, Indiana, tilbyder Purdue Polytechnic udvalgte uddannelser i ni Indiana-samfund.

Kollegiet gennemgår en større transformation, der påvirker alle facetter af kollegiet. Det Polytechniske navn bestgør i høj grad karakteristika, elementer og filosofi for det transformerede college og repræsenterer let et særpræg, der fremhæver den unikke karakter af læringserfaringen.

De akademiske programmer kombinerer teoribaseret anvendt læring, teambaserede projekter, integrerede humanistiske studier, kompetencebaseret legitimation og en række erfaringsmæssige komponenter, såsom industrisponsorerede senior capstone-projekter, praktikophold, globale nedsænkninger og certificeringstekniske aktiviteter. Den teknologiske læringserfaring er designet til at producere kandidater, som ikke kun har dyb teknisk viden og anvendte færdigheder inden for deres valgte disciplin, men også besidder problemløsende, kritisk tænkning, kommunikation og ledelsesmæssige færdigheder efterspurgt af brancher og lokalsamfund.

Forskning inden for kollegiet fortsætter med at udvide og styrke med fem signaturområder, der driver kollegiet til den teknologiske og videnskabelige forkant:

 • Bio-inspireret bæredygtighed
 • Robotik, Produktion og Autonomi
 • Closed-Loop Healthcare
 • Innovativ STEM Uddannelse
 • Human Scale Computing

Om Purdue Polytechnic Institute leverer en transformeret læringserfaring til at producere industrielle færdige kandidater, der har evner til dagens økonomi eller udfører brugerinspireret forskning for at fremme udviklingen af ​​teknologi og løse virkelige udfordringer, søger Purdue Polytechnic Institute at være en global leder.

Purdue Polytechnic blev grundlagt i 1964 som Purdue University's School of Technology. Det blev omdøbt til College of Technology i 2005, og i 2015 godkendte bestyrelsen sit nuværende navn til støtte for collegeets transformation og som en del af præsident Mitch Daniels 'Purdue Moves-initiativ.

Purdue Polytechnic Institute

Mission, Vision og Værdier

Mission

At inspirere, uddanne og mentorere eleverne gennem lærings-og integrationsstudier, forbereder kandidater til succes som fremtidige teknologifornyere og branchens ledere; Og at fremme tværfaglig læring, engagement og brugsp inspireret forskning, der tager fat på vigtige statslige og globale udfordringer.

Vision

Vi er et transformationskollektiv ubegrænset af tradition ... Pionerer af lærings-og-brug-inspireret forskning.

Erklæring om integritet og adfærdskodeks

Ved Purdue og Purdue Polytechnic Institute er integritet uundværlig for vores mission. Vi handler med ærlighed og overholder de højeste standarder for moralske og etiske værdier og principper gennem vores personlige og professionelle adfærd. Vi demonstrerer vores forståelse for disse værdier og principper og opretholder dem i enhver handling og beslutning. Tillid og troværdighed går hånd i hånd med, hvordan vi udfører os selv, idet vi opretholder en kultur baseret på etisk adfærd. Vi forventer, at vores handlinger skal være i overensstemmelse med vores ord, og vores ord skal være i overensstemmelse med vores hensigter. Vi accepterer vores ansvar, deler lederskab i en demokratisk ånd og underlægger os de højeste standarder for offentlig tillid. Vi holder os ansvarlige for vores ord og vores handlinger. Vi opretholder de højeste standpunkter for retfærdighed, fungerer som ansvarlige borgere, respekterer lige mellem mangfoldighed, bevarer andres rettigheder og behandler alle enkeltpersoner med værdighed. For at opfylde vores mål som læringssamfund insisterer vi på, at målsætningerne for elevindlæring ikke er kompromitteret. Vi behandler alle studerende retfærdigt, og vores evalueringer af læringspræstationer er upartiske og udelukkende baseret på demonstreret akademisk præstation.

Som landstøtteinstitution viser vi vores reaktion på vores valgkredse og udvider dem adgang til vores vidensressourcer. Vi lover at gøre klog brug af vores ressourcer og være gode forvaltere af finansielle, kapitalmæssige og menneskelige ressourcer.

Polyteknisk læringsmiljø

Purdue Polytechnic Institute svarer på ændringerne i vores studerende og samfund - vi forvandler vores læringsmiljø til bedre at kunne betjene deres behov.

Purdue Polytechnics unikke læringsmiljø er defineret af en kombination af 10 nøgleelementer.

TEORI-BASERET ANVENDT LÆR

Vi starter med at studere teorien, så bruger vi den. . . Vi anvender det rigtigt. At lære ved at gøre er fundamentet for Purdue Universitets polytechniske læringserfaring. Det er en kraftfuld og bevist tilgang, som driver eleverne bedre til at forstå og bevare koncepter.

TEAM PROJECT-BASED LEARNING

Virksomheder og lokalsamfund er afhængige af teamwork for at opnå succes. Vi udøver det. Fra det første semester til sidst er teamprojekter en hjørnesten i Purdue Polytechnic-programmer, der udsætter eleverne for holddynamik, deadlines og problemløsningsteknikker.

MODERNISEREDE LÆREMETODER

Hvorfor skal klasser undervises af en instruktør foredrag foran et klasseværelse? De gør det ikke. Flere og flere af vores kurser anvender forskningsbevistede, state-of-the-art undervisningsmetoder kendt som aktiv læring. Det er anderledes, sjovt, udfordrende og mere effektivt.

INTEGRERET Lære-i-kontekstkursus

Studerende lærer lettere, når 1) de har en dyb forståelse for formålet med deres læring, 2) deres læring finder sted lige i tide, før det er nødvendigt, og 3) læringsresultaterne er bundet til praktiske erfaringer. Vores kurser følger disse søjler med formål, timing og praktisk.

INTEGRERET MENNESKER STUDIER

Integrationen af ​​teknologistudier med humaniora og samfundsvidenskabsstudier forbedrer den studerendes kritiske tænkning, kreativitet, logik og innovation. Polytekniske studerende gradueres med disse færdigheder og er velforberedte for en levetid på læring og succes.

KOMPETENCEKREDENTIALERING

Studerende demonstrerer styring af begreber og anvendte færdigheder (kendt som kompetencer), nyd fleksibilitet til at fokusere på deres interesser, mens de lærer i deres eget tempo og opbygge e-porteføljer for at vise deres evner. Purdue er førende inden for kompetencebaseret læring.

SENIOR CAPSTONE PROJEKTER

Reelle projekter med virkelige kunder nyder studerende, virksomheder og lokalsamfund. Purdue Polytechnic programmer omfatter senior capstone projekter, som giver eleverne mulighed for at anvende det, de har lært at løse de virkelige udfordringer udvalgt af virksomheder og fællesskabspartnere.

praktikophold

Vi opfordrer ikke blot eleverne til at forfølge praktikophold - vi indlejrer dem og andre medarbejderlignende aktiviteter i vores programmer. I sommeren eller i løbet af semesteret bruger eleverne disse muligheder for at udvide deres viden og færdigheder og danne grundlag for fremtidig beskæftigelse.

GLOBAL / CULTURAL IMMERSIONS

Verden krymper, mens vores globale og kulturelle muligheder vokser. Med et multikulturelt læringsmiljø fyldt med fakultet, personale og studerende fra mere end 100 lande tilbyder Purdue Polytechnic også et beriget perspektiv gennem studier i udlandet, internationale praktikophold og andre globale og kulturelle aktiviteter.

FAKULTET-TIL-STUDENT MENTORSHIP

College studerende er mere succesfulde, når de har en person, der er særlig interesseret i deres ambitioner og fremskridt. Vores studerende har den enestående mulighed for at få en fakultet medlem tildelt som deres mentor, styring dem til succes ved at yde professionel vejledning og støtte i hele skoleåret.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Graduate Certificate

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Få viden om grundlaget for byggeledelse. Denne viden vil hjælpe dig med at anvende teorier og principper for byggeledelse til effektivt at identificere, analysere og styr ... [+]

Accepterer applikationer nu til foråret 2019

Få viden om grundlaget for byggeledelse. Denne viden vil hjælpe dig med at anvende teorier og principper for byggeledelse til effektivt at identificere, analysere og styre byggeaktiviteter i din organisation.

Med et kandidatcertifikat fra Purdue University vil fagfolk lære at analysere teknikker til moderne byggepraksis, herunder regnskabsmæssig og finansiel praksis, juridiske forpligtelser, rettigheder og retsmidler vedrørende byggeselskabsbudgivning, kontrakter og konstruktionsændringer, risikostyring og marketingteori og behandle.

Læreplanen er designet til at forberede kvalificerede personer til ledende stillinger inden for byggebranchen med vægt på byggeri og virksomhedsledelse.... [-]

USA West Lafayette
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
Online
Læs mere på dansk
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Den Administrerende Information Technology Projects graduate certifikat program vil give kandidatstuderende indledende graduate-level uddannelse i de vigtige aspekter af ... [+]

Administrer din vej til en bedre karriere

Den Administrerende Information Technology Projects graduate certifikat program vil give kandidatstuderende indledende graduate-level uddannelse i de vigtige aspekter af ledende, planlægning, udførelse og kontrol af it-projekter. Dette certifikat program vil give forberedende niveau færdigheder til at understøtte succesen med komplekse, tværfunktionelle it-relaterede forretningsmæssige initiativer.

Online Graduate Certificate er især efterspurgt systemanalytikere, programmører og designere, projektledere og andre inden for administration af teknologiprojekter. Lær de nye og forbedrede it-projektstyringsværktøjer og teknikker, der anvendes i dagens teknologimarked.... [-]

USA West Lafayette
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 36 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

The Information Technology Business Analysis graduate certifikat program vil give kandidatstuderende indledende graduate-level uddannelse i de vigtige aspekter af Busines ... [+]

The Information Technology Business Analysis graduate certifikat program vil give kandidatstuderende indledende graduate-level uddannelse i de vigtige aspekter af Business Analysis.

Certifikatprogrammet vil give fagfolk viden om, hvordan man bestemmer forretningskrav, der driver IT-relaterede projekter. Derudover vil det hjælpe dem med at identificere, analysere og designe processer for at forbedre den samlede informationsstrøm inden for deres organisation.

Certifikatprogrammet vil give grundlæggende uddannelse på uddannelsesniveau til beskæftigelse for dem, der i øjeblikket arbejder som forretningsanalytiker eller dem, der er ansvarlige for eller søger at tage forretningsanalytternes ansvar.... [-]

USA West Lafayette
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 36 måneder
Online
Læs mere på dansk
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Hvis du ønsker at komme videre inden for den udfordrende, specialiserede verden af ​​luftfart, vil Purdues Graduate Certificate in Aviation Safety Management hjælpe dig m ... [+]

Rolling Admissions - Accept af applikationer nu

Hvis du ønsker at komme videre inden for den udfordrende, specialiserede verden af ​​luftfart, vil Purdues Graduate Certificate in Aviation Safety Management hjælpe dig med at få viden om at udvikle, lede og gennemføre effektive luftfartssikkerhedsprogrammer. Undervist af professorer med fremtrædende uddannelsesmæssige baggrunde og erhvervserfaring inden for civil luftfart, militær luftfart og statslige roller, vores branchespecifikke kurser vil forberede dig på talrige luftfart roller.

Økonomiske prognoser tyder på, at en jævn stigning i passager- og luftfragtbehov vil brænde en dramatisk udvidelse af luftfartsindustrien og kræve en fuldstændig omstrukturering af den eksisterende lufttransportsystemarkitektur. Denne vækst i industrien skaber en bred vifte af muligheder inden for luftfartsindustrien for personer, der besidder luftfarts- og luftfartsforvaltningskompetence som risikostyring, udvikling af sikkerhedssystemer og tilhørende tværfaglige færdigheder.... [-]

USA West Lafayette
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
Online
Læs mere på dansk

MSc

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Sæt dig selv adskilt med en overlegen legitimation med en MS i Construction Management. Construction Management (CM) anvender ledelsesprincipper og innovative teknologier ... [+]

Sæt dig selv adskilt med en overlegen legitimation med en MS i Construction Management. Construction Management (CM) anvender ledelsesprincipper og innovative teknologier til effektivt at lede, organisere og styre byggeprojekter af boliger, kommercielle og infrastrukturfaciliteter.

Gennem CM kan bygninger og infrastrukturfaciliteter konstrueres på en kontrolleret systematisk måde for at maksimere konstruktionens effektivitet og sikre højeste kvalitet.

Med en avanceret grad fra Purdue University, vil du blive udstyret med væsentlig viden og uddannelsesmæssig erfaring til at yde betydelige bidrag inden for byggeri. Den 100% online læreplan er designet til at forberede kvalificerede personer til ledende stillinger i byggebranchen. Fremhæv byggeri og virksomhedsledelse - fordelene ved en MBA, men med fokus på konstruktion. Dette program er for personer med en bachelorgrad i byggeledelse, civilingeniør eller et nært beslægtet felt fra et akkrediteret universitet.... [-]

USA West Lafayette
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
24 måneder
Online
Læs mere på dansk
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Sæt dig selv adskilt med en overlegen legitimation med en Master of Science (MS), fokuseret på IT Business Analysis. Denne 100% online MS har en IIBA® ... [+]

Sæt dig selv adskilt med en overlegen legitimation med en Master of Science (MS), fokuseret på IT Business Analysis. Denne 100% online MS har en IIBA®

Erhvervsanalytikere spiller en afgørende rolle at overbygge forretnings- og it-funktioner i en organisation. Deres evne til at forstå forretningsdomenet og oversætte disse behov til tekniske mennesker, hvad de kan forstå, er afgørende for succesen af ​​ethvert projektinitiativ.

Læreplanen forbedrer din viden inden for struktur, politikker og operationer i en organisation. Lær at arbejde som en forbindelse mellem organisatorisk lederskab og it-afdeling for at hjælpe dem med at forstå organisationens behov og hvordan IT kan hjælpe med at nå sine mål. Udvikle færdigheder til at identificere, dokumentere og implementere it-krav til eventuelle forretningsmæssige hindringer. Anvend den erhvervede viden, der er opnået for at kunne videregive IIBA®... [-]

USA West Lafayette
Åben tilmelding
Engelsk
1 - 5 år
Online
Læs mere på dansk
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Administrer din vej til en bedre karriere med en Master of Science, der er fokuseret på IT Project Management, for at imødekomme industri / erhvervskrav i dette dynamiske ... [+]

Administrer din vej til en bedre karriere med en Master of Science, der er fokuseret på IT Project Management , for at imødekomme industri / erhvervskrav i dette dynamiske felt. Lær værktøjer og teknikker, du kan anvende til alle faser af projektets livscyklus. Dette 100% onlineprogram indeholder materiale indeholdt i Knowledge of Body, udviklet af Project Management Institute (PMI®) - herunder kravopdagelse og ledelse, planlægning af udvikling og ledelse, porteføljestyring og styring af outsourcede ressourcer.

Læreplanen forbedrer din viden inden for omfang, tid, omkostninger og kommunikation

Som et 100% online MS-program kan du få din grad i dit eget tempo, hvor som helst i verden, vælge tidspunkter for klassearbejde og studier, der passer til din livsstil. Kurser tilbydes i et otte uger format for større fleksibilitet, så du kan gennemføre de 34 studie timer (30 hvis du allerede er PMP certificeret) i 12 måneder til 5 år.... [-]

USA West Lafayette
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
11 måneder
Online
Læs mere på dansk
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Hvis du ønsker at komme videre inden for den udfordrende, specialiserede verden af ​​luftfart, vil Purdues MS i luftfart og luftfartsstyring hjælpe dig med at udvikle vig ... [+]

Hvis du ønsker at komme videre inden for den udfordrende, specialiserede verden af ​​luftfart, vil Purdues MS i luftfart og luftfartsstyring hjælpe dig med at udvikle vigtige ledelses- og ledelsesmæssige færdigheder.

Undervist af professorer med fremtrædende uddannelsesmæssige baggrunde og erhvervserfaring inden for civil luftfart, militær luftfart og regeringsroller, vores branchespecifikke kurser vil forberede dig på talrige luftfartsforvaltningsroller.

Økonomiske prognoser tyder på, at en jævn stigning i passager- og luftfragtbehov vil brænde en dramatisk udvidelse af luftfartsindustrien og kræve en fuldstændig omstrukturering af den eksisterende lufttransportsystemarkitektur. Denne vækst i industrien skaber en bred vifte af ledelsesmuligheder inden for luftfartsindustrien for personer, der har flyve- og luftfartsstyringsfærdigheder som operationel analyse, udvikling af sikkerhedssystemer, projektstyring, systemintegration, miljømæssig bæredygtighed og relaterede tværfaglige færdigheder.... [-]

USA West Lafayette
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
11 måneder
Online
Læs mere på dansk

Uniquely qualified: employers describe Purdue Polytechnic graduates

Location address
Purdue University - Purdue Polytechnic Institute, 401 N Grant Street, West Lafayette, IN 47907
West Lafayette, Indiana, US
Social Media