Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse


Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology (GSEP) giver innovative akademiske programmer dedikeret til at bygge lærer-praktikere gennem praktisk lærer. Vi formen personer, der vil være katalysatorer til inspiration og forandring.

Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology (GSEP) er et innovativt læringssamfund, hvor fakultet, personale og studerende af forskellige kulturer og perspektiver arbejder sammen for at fremme akademisk ekspertise, socialt formål, meningsfuld service og personlig opfyldelse.

Som en kandidatskole inden for et kristent universitet forsøger GSEP at uddanne og motivere eleverne til at påtage sig ledende roller i erhverv, som forbedrer og beriger individers, families og samfunds liv.

På GSEP omslutter vi menneskelig mangfoldighed - som vi tror at være det naturlige udtryk for Guds skabelse - i vores arbejde for at fremme læring og service. GSEP udvikler, opretholder og taler for multikulturel færdighed.

Strategierne for at nå denne mission er:

  • Fremme diskurs der værdier hvert medlems baggrund, oplevelser og perspektiv;
  • Rekruttering, fastholdelse og fremme af forskellige studerende, personale og fakultet;
  • Udvikling af kurrikulære modeller til praksis i uddannelsesmæssige og psykologiske miljøer
  • Og nå ud til større samfund for at fremme forståelse og lette løsninger på mangfoldighed udfordringer.

Vores ånd, energi og handlinger vil være en inspiration for uddannelses- og psykologi-samfund.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Online MA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MA

Master of Arts i klinisk psykologi med vægt på ægteskab og familie terapi

Online Deltid September 2019 USA Los Angeles

Pepperdine Universitets online psykologi master program forbereder eleverne til meningsfyldte karriere i psykologi, menneskelige tjenester og beslægtede områder gennem en værdibaseret læseplan. [+]

Pepperdine Universitets online psykologi master program forbereder eleverne til meningsfyldte karriere i psykologi, menneskelige tjenester og beslægtede områder gennem en værdibaseret læseplan.

Psykologi @ Pepperdine er online psykologi masteruddannelsen fra Pepperdine University. Udformet til studerende, der ønsker at forbedre andres velfærd gennem en forståelse for menneskelig adfærd, lærer programmet psykologiens principper under anvendelse af samme studieplan som on-campus-programmet. Studerende modtager en stringent, værdibaseret uddannelse, da de lærer direkte fra Pepperdine-fakultetet, som er aktive praktikere og eksperter på deres områder.

Pepperdine University's online MFT master program forbereder eleverne til at forfølge licensure i Californien som LMFTs eller LPCCs, der hjælper enkeltpersoner, par og familier trives. ... [-]


Master of Arts in Psychology

Online Fuldtid September 2019 USA Los Angeles

Læreplanen forbereder kandidater til at forfølge doktorgradsstudier, licensure som klinisk psykolog eller en karriere inden for det menneskelige område. [+]

Pepperdine University tilbyder sin Master of Arts i psykologi program online, der gør det muligt for studerende over hele landet at modtage en pepperdinsk kandidatuddannelse uden at deltage i klasser på campus.

Programmet er designet til studerende, der ønsker at udvikle en grundig forståelse af menneskelig adfærd og psykologiske principper.

Financial Aid

Finansiel støtte, herunder lån og stipendier, tilbydes at hjælpe studerende med finansiering Psykologi @ Pepperdine-uddannelser . De fleste kandidater fra Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology (GSEP) ansøger om føderal støtte til studerende.

Privatuddannelseslån er til rådighed for studerende, som har brug for ekstra finansiel bistand, og eleverne opfordres også til at søge udenlandsk stipendium.... [-]


Kontakt