Læs den officielle beskrivelse

NSUs hovedcampus ligger i Greater Fort Lauderdale med steder omkring Florida og Puerto Rico. Vi er kernen i regionens akademiske og forskningscenter og kun få minutter fra nogle af verdens bedste strande. Med mere end 26.000 studerende og 152.000 alumni rundt omkring i verden finder du Shark Friends i hvert hjørne af landet - og videre.

Her er nogle af grundene til, at eleverne valgte NSU.

  1. Små klassestørrelser giver dig en-til-en adgang til professorer.
  2. Et livligt campusliv omfatter NCAA Atletik, sociale og faglige organisationer, kulturelle aktiviteter og velvære og fitness.
  3. Rangeret som top 200 bedste college blandt nationale universiteter i 2018.
  4. Prestigefyldte kandidatuddannelser i medicin, lov, psykologi, erhvervslivet, uddannelse, apotek, tandlæge og meget mere.
  5. En forskelligartet studentepopulation omfatter 1200 internationale studerende fra 116 lande fra fem kontinenter.
  6. State-of-the-art faciliteter omfatter den nyeste klasseværelseteknologi, avancerede laboratorier og de bedste forskningsbiblioteker.
  7. Mange af NSU-kandidater fortsætter med at tjene masters, doktorgrader eller faglige grader ved NSU eller andre universiteter. Undergraduate-studerende deltager i NSU-forskning inden for områder som medicin, oceanografi, cancer, psykologi, tandpleje og autisme.
  8. Studerende opbygger relationer ved at deltage i en lang række fællesskabshændelser, mange afholdt på NSU's campus. Vores smukke hovedcampus ligger kun få minutter fra Fort Lauderdale Beach, South Beach, Las Olas natteliv og Everglades.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Nova Southeastern University

De 36 kredit MS i National Security Affairs og International Relations er designet til at give de studerende teoretiske, forskning og anvendte færdigheder inden for det v ... [+]

Oversigt

De 36 kredit MS i National Security Affairs og International Relations er designet til at give de studerende en grundlæggende forståelse af kritiske spørgsmål, der informerer området for national sikkerhed i dag, herunder vurdering og analyse af truslen om terrorisme i USA og hinsides og analysen af efterretningsindsamling. Studerende vil også udvikle en dyb forståelse af den internationale kontekst, hvor amerikanske sikkerhedsspørgsmål er formet.

National Security Affairs er et af de hurtigst voksende erhverv med stillinger, der er åbne i den offentlige sektor i de føderale, statslige og lokale myndigheder og i den private sektor. Dette program er designet både for fagfolk og dem, der ønsker karriere på området, såvel som for studerende med en stærk faglig interesse i sikkerhedsspørgsmål og internationale relationer.... [-]

USA Fort Lauderdale
Kontakt skolen
Fuldtid
på universitet
Online
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Address
3301 College Avenue
33314 Fort Lauderdale, Florida, USA