Nova Southeastern University Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Avancerede sygeplejersker på Nova Southeastern University - Tilbydes online!

Sikre din karriere. Skift sundhedspleje. Vælg det bedste plejeprogram for dig.

Nye teknologier. Nyt plejeansvar. Nye sundhedspolitikker. Der har været så mange hurtige ændringer inden for sundhedssektoren i de senere år.

Fokus på evidensbaseret pleje er tydelig. For eksempel kræver den amerikanske sygeplejerskeforening (ANA) fra 2013, at 100% af sygeplejerskeforvaltere skal have en BSN eller højere for selv at kvalificere sig til deres "Magnet" -betegnelse. Institut for Medicinens "Vision 2020" anbefaler alle kliniske sygeplejersker at have en BSN, og ACN støtter deres anbefaling. Det betyder, at de bedste sundhedsorganisationer ikke overvejer at ansætte kliniske sygeplejersker uden mindst BSN-legitimationen. Avancerede sygepleje roller kalder for en kandidat eller ph.d.-niveau grad.

Som mange ting over tid har plejeindustrien udvidet ud over de færdigheder og viden, som en RN-legitimation alene giver. For at opretholde en livslang sygepleje karriere, eller at arbejde i en af de mange nye sygeplejestillinger, har du brug for en avanceret sygepleje grad.

Indstillinger for sygepleje

Hvis du spekulerer på, hvilket program der er bedst for dig, tænk over de ansvarsområder, du nyder som sygeplejerske, samt hvad du er naturligt interesseret i at lære. Hvad spænder dig mest om feltet? Vælg det program, der understøtter din passion.

Når du tager eksamen fra Nova, ved du præcis, hvordan du kan yde den bedste sundhedspleje i enhver indstilling i forbindelse med konstante industriændringer.

Hvorfor vælge sygepleje hos Nova?

Ofte er kerne af topkvalitet og innovation simpelthen en anden måde at se på en situation. Mens vi giver dig et forreste sæde til vores nuværende forskningsinitiativer, vil vi lære dig de bløde færdigheder og kreative tankeprocesser, som gør dig til en yndlings- og effektiv sygeplejerske.

Vi tilbyder også:

  • Højteknologiske simuleringslaboratorier, der fordyber dig i realistiske, kliniske situationer.
  • Små klasser til mere personlige læringsmuligheder.
  • Ekspertniveau fakultet - ingen undervisningsassistenter.
  • Seneste undervisningsteknologi og undervisningspraksis.
  • Fuld støtte: Skrive labs, 24/7 IT help desk, fakultet, finansiel bistand og akademiske rådgivere.

Placeringer

Lauderdalefortet

Address
3301 College Avenue
33314-7796 Lauderdalefortet, Florida, USA

Programmer

Denne skole tilbyder også: