Northwestern Kellogg School of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Siden 1908 har Kellogg School of Management været på forkant med at transformere erhvervsuddannelse.

Kellogg er en global handelsskole med et pulserende samfund af fakultet, personale, studerende og alumner, der former praksis for virksomheder og organisationer rundt om i verden. Kellogg bringer en blanding af teori og praksis til sin strenge akademiske erfaring, hvilket skaber dynamisk forskning og læringsmiljø.

Kellogg-formålet

At uddanne, udstyre og inspirere modige ledere, der bygger stærke organisationer og klogt udnytter markedernes magt for at skabe varig værdi.

Kelloggs vigtigste fakta

60,000+

Kellogg's ekspansive alumni-netværk inkluderer mere end 60.000 alumner i mere end 120 lande.

98%

98% af Kelloggs klasse i 2019 modtog et jobtilbud tre måneder efter endt uddannelse.

$ 476 +

Kelloggs nuværende kapitalkampagne har rejst mere end $ 476M.

75%

Mere end tre fjerdedele af Kellogg fuldtids- og aften- og weekendstuderende tager mindst en iværksætterklasse.

7 universiteter på verdensplan

Kellogg har syv campuser i sit førende udøvende MBA-netværk.

43%

Kellogg's klasse fra 2021 er 43% af kvinder.

138277_54e5d044495ba514f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c7c2b7cd09048c65d_1280.jpg

En rig arv af at transformere erhvervsuddannelse og forme fremtidige forretningsførere.

Kellogg er en global handelsskole med en mission om at uddanne, udstyre og inspirere modige ledere, der bygger stærke organisationer og klogt udnytter markedernes magt for at skabe varig værdi.

  • 1908 - Grundlagt som handelshøjskolen.
  • 1965 - Udvider gradsporteføljen ved at være den første handelsskole til at lancere et et-årigt MBA-program.
  • 1969 - Pionerer den teambaserede læringsmetode, der gør det muligt for studerende at løse problemer ved at udnytte de forskellige synspunkter fra deres jævnaldrende.
  • 1979 - Navngivet JL Kellogg Graduate School of Management med en donation fra John L. og Helen Kellogg Foundation.
  • 1979 - Åbner James L. Allen Center, et efteruddannelsescenter, der er det første af sin art og i dag er vært for mere end 6.000 ledere hvert år.
  • 1996 - Dean Don Jacobs begynder at så frøene fra det, der bliver Kelloggs førende udøvende MBA-globale netværk gennem et partnerskab med Recanati Graduate School of Business Administration ved Tel Aviv University.
  • 2007 - Lancerer Kellogg Insight, en digital publikation, der dækker den banebrydende forskning og forskellige perspektiver på Kellogg-fakultetet.
  • 2017 - Global Hub, en avanceret facilitet, der muliggør innovativ læring og nye niveauer af samarbejde, åbner sine døre på Evanston-campus.

Lav indflydelse på en global skala

Kelloggs globale rejsetilbud introducerer studerende til kultur- og erhvervsklimaet i næsten 70 lande om året.

Vores forpligtelse til ekspansiv tænkning og globale muligheder giver dig den fordel, du har brug for for at påvirke en kompleks markedsplads. Hvert af vores tilbud er designet til at skubbe dig ud af din komfortzone, så du nemt kan navigere i forretningsspørgsmål og interaktioner, der skærer over geografiske grænser og kulturer. Disse kurser, programmer og ture er beregnet til at inspirere til samtaler og integrere flere perspektiver for at skabe vækst og innovation.

Kellogg's verdensomspændende tilbud

Hos Kellogg har du muligheden for at tilpasse din internationale oplevelse baseret på dine mål og deltage i flere globale oplevelser i hele din tid som studerende.

Globale initiativer inden for ledelse

Mere end 250 studerende om året vælger at opleve internationale markeder personligt efter at have dybt dybt ned i en bestemt erhvervssektor i klasseværelset.

Fuldtidsudvekslingsprogrammer

Vores fuldtidsudvekslingsprogram tilbyder studier i udlandet til næsten 80 studerende på 25 partnerskoler, der spænder over 20 lande. Det er et af de største udvekslingsprogrammer blandt handelshøjskoler.

Aften- og weekendudvekslingsprogrammer

Bo og studere i udlandet, foretage uafhængig undersøgelse og rejse i et program, der er specifikt designet til at passe tidsplanerne for mere end 60 deltidsstuderende om året.

Global Lab

Bringe din tidligere arbejdserfaring, global eksponering og akademisk forskning til denne capstone-klasse, hvor du vil løse virksomheders aktuelle forretningsudfordringer i teams på 4-6. Det er den ultimative måde at gøre en global indflydelse på i din tid på Kellogg.

Kellogg Worldwide Exploration Student Trips

Den største af Kelloggs rejseprogrammer, KWEST er planlagt af studerende til studerende. Indkommende studerende rejser til næsten 40 lande under ledelse af andetår og skaber et inkluderende, åbent samfund uden for deres komfortzone.

Executive MBA Global Network

EMBA Global Network består af fem campusser i Asien, Canada, Europa og Mellemøsten, der giver studerende adgang til globale markeder for enestående studiemuligheder.

Globale muligheder på campus

Vores tilbud på campus inkluderer en række klubber, konferencer og begivenheder designet til at hjælpe dig med at lære mere om international forretning og markeder.

Ressourcer til internationale studerende

Kellogg tilbyder eksklusive ressourcer designet til at hjælpe internationale studerende med at udmærke sig i et nyt miljø.

Vores engagement

Vi opmuntrer, omfavner og opretholder forskellige stemmer fra enhver kultur, baggrund og samfund.

Hos Kellogg deler vi et urimeligt engagement i at skabe og bevare et mangfoldigt og inkluderende miljø. Dette økosystem opmuntrer og opretholder forskellige stemmer og forskellige perspektiver fra enhver baggrund og samfund. Det forbereder også studerende til klogt at lede globale organisationer og påvirke, hvordan komplekse problemer løses.

Vores mål er at fremme et samfund, der reflekterer verden omkring os; en, der omfavner og byder velkommen til mennesker fra alle kulturer, religiøse overbevisninger, etniske grupper, køn og seksuelle orienteringer.

For at sikre, at vores mål nås, investerer vi konsekvent i programmer, partnerskaber, initiativer og begivenheder, der udfordrer konventionel tænkning, udvider perspektiver og fremhæver den transformative magt af mangfoldighed og inkludering i Kellogg-samfundet.

Placeringer

Evanston

Address
2211 Campus Drive
Evanston, Illinois, USA