Northwestern Kellogg School of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Kellogg School of Management ved Northwestern University er dedikeret til at uddanne og inspirere modige ledere, der bygger stærke organisationer. Vækst er en udfordring for enhver leder og organisation, der konfronteres - på tværs af sektorer, markeder, lande og økonomier. Gennem en karakteristisk tilgang til forretningstænkt lederskab og levende samfundsstyret kultur udvikler Kellogg modige, drevne og støttende ledere, der klogt gearer markedernes magt for at skabe varig værdi.

Kellogg School of Management ved Northwestern University samarbejder med GetSmarter for at skabe en bedst i klassen online-uddannelseserfaring: fra design af programmer, der leverer verificerbare kompetencer til den personaliserede, folkemedierede supportstuderende får.

Rækken af onlineprogrammer ledes af det anerkendte Northwestern Kellogg-fakultet og en række industrieksperter med en markant tværfaglig tilgang til forretningstankenes ledelse. Efter en vellykket afslutning af et program, går de studerende væk med et officielt certifikat, der vil hjælpe med at skille dem fra hinanden i det konkurrenceprægede arbejdsmiljø.

work flow

programmer

Kellogg School of Management ved Northwestern University tilbyder også:

  • Digital Operations Management
  • Forretningsret for ledere
  • Strategisk Change Management

Kontakt

+1 847 440 3906
northwesternkellogg@getsmarter.com

Placeringer

Evanston

Address
2211 Campus Drive
Evanston, Illinois, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig