Læs den officielle beskrivelse

Oversigt

Vi er Noble Manhattan Coaching Americas - Leading Coach Training Company i USA og Canada.

Som led i Noble Manhattan Coaching, verdens førende træningsvirksomheder, tilbyder vi træningsprogrammer og coaching certificeringer af høj kvalitet. Vores mange forskellige tjenester hjælper ledere og ledere med at dyrke deres forretninger.

Vi styrer vores mission på den forudsætning, at en opfyldt individ kan påvirke andre til at tage ansvaret for deres liv. Derfor træner vi fantastiske trænere og ledere til at starte sommerfuglseffekten af ​​personlig transformation i deres samfund.

Stor fleksibilitet

Vores blanding af fjernundervisning med ansigt til ansigt oplevelse giver dig mulighed for at gå gennem et coaching kursus i din egen fred. Desuden tilbyder vi skræddersyede kurser efter behov.

Finansiel støtte

Mest bemærkelsesværdige, vi sørger for, at tilmelding til vores programmer ikke vil forlade dig konkurs. Derfor tilbyder vi den bedste løsning, fra rabatkuponer til stipendier.

Top kvalitet

Vores bedste mester trænere design og levere vores programmer. Således vil du opleve høj kvalitet indhold og praksis med vores coaching kurser.

Studerende

Vi ønsker at sikre, at din coaching-rejse er glat og vellykket. Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Netværksforenkling

Fordi netværk er yderst vigtigt for en vellykket træner, leverer vi ikke kun træning, vi hjælper dig med at forbinde med ligesindede, professionelle og potentielle kunder.

International akkreditering

Vi tilbyder internationalt akkrediterede træneruddannelser.

Vores mission

Vores mission er at uddanne fantastiske træner, hjælpe dem med at opbygge deres forretning og øge bevidstheden om fordelene ved coaching. Også gennem coaching har vi forpligtet os til at hjælpe virksomhederne med at trives.

Ikke alene tilbyder vi kurser, der er akkrediteret og godkendt af 2 internationale organer, men vi sørger for, at vi placerer vores studerende og trænere inden for et stort netværk af fagfolk og kunder.

Derudover skaber vi muligheder for vækst og tilbyder løbende support. Når folk kommer i vores familie, forlader de aldrig. Her finder de mentorer, venner og en bred vifte af ressourcer til at starte og forbedre deres coachingsvirksomhed.

Filosofi

Ved at træne folk til at blive træner følger vi forudsætningen for sommerfugleffekten. Ved at organisere vores virksomhed under en B-Corporation struktur, en større formål organisation. På grund af vores levering af fremragende coaching kurser og coaching support systemer, "skaber vi en pusterum for socialt og økonomisk udfordrede familier for at skabe stabilitet og håb."

Hver coaching-indtægt dollar vil give 10% umiddelbart til vores formål. Ved udgangen af ​​hvert regnskabsår vil vi også tildele en procentdel af nettoindkomsten. De leverede midler brænder "OUR HOME" Foundation. Således vil en adopteret familie drage fordel af vores kærlighed i form af boliger, jobassistance, mad, børnepasning og uddannelse for at arbejde deres vej tilbage til et selvbærende medlem af vores samfund.

Kerneværdier

Coaching er baseret på høje standarder og principper. Men for os er det vigtigt at påpege disse værdier i alt, hvad vi gør. Derfor værdsætter og anvender vi ærlighed, integritet, tillid og bidrag i alt, hvad vi gør. Vi lover træning, selvudvikling og forretningsbygning. Og vi leverer, hvad vi lover!

Vi tror på alles magt til at føre dristigt. Vi baserer også vores praksis på den forudsætning, at du har alle de nødvendige ressourcer til at være det bedste liv eller leder. Således giver vores kurser dig viden om at bygge din coaching færdigheder. Og vores team er omsorgsfuldt og støttende, så du når dine mål i din egen fred.

Noble Manhattan Coaching International i figurer

Noble Manhattan Coaching blev etableret i 1993, på Storbritanniens sydkyst, hvor et dedikeret team er til din tjeneste. Alt, hvad vi gør, er designet til at træne storslåede træner og hjælpe dem med at opbygge deres forretning. Desuden ønsker vi at øge global bevidsthed om fordelene ved coaching.

  • Noble Manhattan Coaching har 24 års erfaring med at yde træneruddannelse til enkeltpersoner og virksomheder.
  • Vi er til stede i 28 lande rundt om i verden. Noble Manhattan Coaching Americas er hovedkvarter for USA og Canada.
  • Fordi vores mission er at lette videreuddannelse, backup og support af vores elever og trænere over hele verden, leverer vi kurser og support på 7 sprog.
  • Vi tilbyder 18 helt separate træneruddannelser, fra livscoaching til corporate og executive coaching.
  • Udover Noble Manhattan Coaching, vores prisbelønnede træningsskole, har vi 12 andre divisioner, der tilbyder support og løbende udvikling.
  • Vores coaching kurser er akkrediteret af International Institute of Coaching and Mentoring. Desuden er vi godkendt af Institut for Lederskab
Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Noble Manhattan Coaching Americas

Direktionen ... [+]

Professionel Coaching For En Organisatorisk Kontekst

Direktionen

Hvad er professionel coaching?

Kort sagt er professionel coaching et professionelt partnerskab, der understøtter, inspirerer og lærer virksomhedslederen eller lederen at maksimere deres faglige potentiale. Selvom man anerkender, at en senior eller junior virksomhedsleder er den sande ekspert på deres område eller disciplin, tilbyder en professionel coach en ekstern, uddannet professionel, der kan hjælpe deres coachee med at præcisere mål, fremme selvopdagelse, udvikle arbejdspladsstrategier og løsninger på udfordringer, og hold coachee ansvarlig for forbedret produktivitet og resultater.

Noble Manhattan Coaching Americas er et internationalt anerkendt professionelt coaching team, der fokuserer på coaching på arbejdspladsen for at fremme en coaching-kultur for både kortsigtet og langsigtet præstationsforbedring, øget investeringsafkast og bedre afkast på egenkapitalen.... [-]

USA Richmond
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk

Kursus

Noble Manhattan Coaching Americas

Life og Executive Coaching Foundations (LECF) repræsenterer skridtet til coaching. Det følger ICF Core Kompetence og tilbyder solid information sammen med praksis mulighe ... [+]

Life og Executive Coaching Foundations (LECF) oprettet af Noble Manhattan Coaching Americas er designet til at give den plan, vejledning og træning der er nødvendig for at anvende coaching i liv og forretning og drive resultater. Fordi NMCA ved, at coaching er et vigtigt engagement, blev dette kursus skabt som en skridt i retning af et fuldt certificeringsprogram. Dog udnytter den færdigheder, viden og praksis af ethvert fuldt godkendt program.

Det er et løfte om, at dette ikke kun er en introduktion til coaching. Det er det program, der får dig til at blive forelsket i coaching og aldrig vil stoppe.

På NMCA forstår vi, at udviklingen af ​​coaching færdigheder sæt og praksis muskler er ikke ofte nemt. Derfor er professionel coaching fra credentialed trænere med adgang til teknikker, forskning og værktøjerne så vigtige. Ved at lette personlig og professionel vækst, der fører til forbedret ydeevne, erhvervelse af nye færdigheder og viden samt den overordnede udvikling af coachee, giver vores professionelle træner mulighed for, at andre gør det samme.... [-]

USA Richmond
Åben tilmelding
3 - 6 måneder
Online
Læs mere på dansk
Noble Manhattan Coaching Americas

Practitioner Coach Diploma (PCD) baner vejen til din succesrige liv coaching virksomhed. Det rige indhold, praktiske coaching-sessioner, mentorskab, sammen med den fortsa ... [+]

Oversigt

Practitioner Coach Diploma (PCD) baner vejen til din succesrige liv coaching virksomhed. Det rige indhold, praktiske coaching-sessioner, mentorskab, sammen med den fortsatte støtte fra vores omsorgspersonale, vil omdanne dig til en fuldt akkrediteret, professionel livschef.

Diplom-niveauet er en fuld certificering og tager sigte på studerende, der ønsker at gøre livet coaching deres karriere.

Det kan behandles som et kursus alene eller som et mellemtrin mellem Life and Executive Coaching Foundations og Executive og Corporate Coaching Diploma. Uanset hvad det er, er det meget fleksibelt og fleksibelt, så det passer til dine behov og travle timeplan.

Hvad skiller os fra hinanden:... [-]

USA Richmond
September 2019
6 - 24 måneder
Online
Læs mere på dansk

PhD

Noble Manhattan Coaching Americas

Ph.d. i Professional Coaching er designet til at understøtte og integrere den faglige udvikling af praktikere i ledelse og corporate coaching og at bringe fordele til den ... [+]

Om

Ph.d. i Professional Coaching er designet til at understøtte og integrere den faglige udvikling af praktikere i ledelse og corporate coaching og at bringe fordele til den organisation, hvor de arbejder. Det sigter mod at forbedre og forbedre professionel praksis ved at give praktikere en række forskningsmæssige færdigheder, værktøjer og strategier, der kan bruges til at støtte praksisbaseret forskning. Derfor omfatter potentielle ansøgere erfarne fagfolk inden for coaching, HR, ledelse, der ønsker at bidrage til både viden og praksis.

Dette innovative program tilbydes af Noble Manhattan i samarbejde med Canterbury University på afstand for at drage fordel af et bredt netværk af internationale akademikere og partnerskaber.... [-]

USA Richmond
Åben tilmelding
Deltid
Online
Læs mere på dansk