NYU Tandon Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Opfindelse, innovation og iværksætteri

Det er New York University Tandon School of Engineering grundlæggende måde at nærme akademikere og forskning ved at bevæbne fakultetet og de studerende med de redskaber og ressourcer til at vende deres inspiration til applikationer, produkter og tjenester, der tager flyvning mod markedet.

Online - Lær Anytime, Anywhere

NYU Tandon School of Engineering er en af ​​landets mest respekterede skoler for teknik, anvendte videnskaber, ledelse og teknologi. Nu, NYU Tandon Online (tidligere NYU-ePoly) giver mulighed for at tjene en avanceret kandidatgrad eller certifikat helt online.

Adgang til internettet har aldrig været nemmere, hurtigere eller mere økonomisk, hvilket gør det muligt at tage graduate klasser med NYU Tandon School of Engineering når og hvor du vil - på arbejdet, i hjemmet, fra 35.000 fod, som du flyve til møde en klient eller vender tilbage fra en hårdt tjente ferie.

Hvis du tror, ​​din tidsplan er for travlt til klassen, så tro om igen. Hvis dit arbejde eller tempoet i dit daglige liv forhindrer dig i at deltage klasse på campus, kan du nu trygt henvende sig til NYU Tandon Online at tjene din kandidat certifikat eller kandidatgrad i mere end et dusin online-programmer.

Placeringer

New York

Address
New York, New York, USA