Læs den officielle beskrivelse

OM MOUNT MERCY

På Mount Mercy University tilbyder vi studerende af alle baggrunde en tilfredsstillende uddannelse og solid forberedelse til en verden i forandring og arbejdsstyrke. Vi betjener næsten 1.900 studerende på vores campus i Cedar Rapids, Iowa, og nu kan vi med vores online-uddannelser tjene tusindvis. Og uanset hvordan du får adgang til vores kursusarbejde, leverer vi top-notch akademisk instruktion, der altid er baseret på vores fem kritiske bekymringer: omsorg for jorden, indvandring, vold, racisme og kvinder.

Mount Mercys online-uddannelser går ud over det tidspunkt du bruger foran en computer. Online klasser tillader dig stadig at blive involveret i forskning og deltage i praktikophold med lokale og globale virksomheder og organisationer.

Vi lancerede vores fuldt online uddannelser i 2014, så studerende overalt kunne få den samme uddannelse af høj kvalitet som vores studenter på campus uden at ofre karriere eller familieforpligtelser.

VORES HISTORIE

Et kultursamfund i MERCY CHARISM

Grundlagt i 1928 med det formål at forene mennesker med mulighed gennem høj kvalitet, værdibaseret uddannelse, har Mount Mercy University et rigt fundament, som vi har opbygget vores on-campus og online-uddannelsesprogrammer.

Vi er vokset fra en junior college til et fireårigt universitet og i dag er Mount Mercy University glad for at tilbyde vores online akademiske programmer til en endnu større befolkning af elever i samme ånd fra vores grundlæggere.

VORES KATHOLISKE IDENTITET OG MERCY CHARISM

Uddannelse handler om mere end lærebøger og eksamener. En sand uddannelse forbereder dig til enhver arbejdsplads og adresserer hele personen. Mount Mercy University blev grundlagt som et katolsk universitet, bygget på Sisters of Mercys fem kritiske bekymringer, og vi fortsætter med at opretholde denne mission i vores online kurser lige så meget som vi gør med vores traditionelle on-campus-programmer.

Mount Mercy University tilstræber at leve op til de højeste standarder for katolsk intellektuel tradition, der fremmer de grundlæggende værdier af sandhed, respekt, ansvar, excellence og service og byder alle mennesker af alle baggrunde velkommen.

Vi er stolte tilhængere af vores sponsorer, Institute of the Sisters of Mercy of the Americas, gennem konferencen for Mercy Higher Education. Som en barmhjertig institution respekterer vi respektfuldt deres erklæring om katolsk identitet og barmhjertighedskarism.

VORES SUCCES

Mount Mercy-studerende kommer fra en lang række forskellige geografiske, etniske og økonomiske baggrunde. De er trygge, omsorgsfuldt, hurtige til at låne en hånd, tilfredse med hvem de er, og spændte på, hvor de skal hen. Vigtigst er, at Mount Mercy-studerende er ivrige efter at realisere deres fulde potentiale.

HVORFOR MOUNT MERCY STUDENTER SUCCEED

Mount Mercy University er klassificeret Iowa's bedste college på MONEY magasinets "2017 bedste kollegier" liste. Men den bedste måde at dømme et uddannelsesprogram på er at se på resultaterne fra de studerende, der tilmelder sig:

 • 66% af MMU-studerende har praktikophold eller andre karriererelaterede oplevelser, når de er færdige.
 • 96% af MMU-studerende er ansat eller på grundskolen inden for ni måneder efter eksamen.

DEDICERING TIL DEN FÆLLES GODE

Mount Mercy-studerende donerer mere end 15.000 timers samfundstjeneste hvert år. Vi tilbyder service og frivillige muligheder for alle elever.

VORES MISSION OG VÆRDIER

VORES MISSION

Mount Mercy er et katolsk universitet, der giver studentfokuseret uddannelse i Sisters of Mercy's ånd og glæder sig over mennesker af alle overbevisninger for at deltage i vores samfund i forfølgelsen af ​​baccalaureat og graduate uddannelse og medfølende service til dem i nød.

Vi stræber efter excellence i at udføre vores mission gennem fire indbyrdes afhængige mål:

 • Brug af reflekterende dom. Evnen til at tænke klart og omhyggeligt, argumentere sammenhængende og vurdere at konkurrere om sandhedskrav kritisk er grundlæggende for en universitetsuddannelse. Reflekterende dom kræver viden om grundfakta, undersøgelse og vurdering af antagelser; tilstrækkelig begrundelse for at trække en konklusion og forståelse konsekvenser af tegning den konklusion. Med disse færdigheder kan enkeltpersoner løse problemer kreativt og integrere viden på tværs af discipliner.
 • Engagere i strategisk kommunikation. Strategisk kommunikation kræver valg fra en række valgmuligheder for at opnå et valgt mål på en etisk måde. Disse muligheder omfatter konstruktion og fortolkning af meddelelser i skriftlig, mundtlig og æstetisk form ved hjælp af passende teknologi.
 • Betjener det fælles gode. Det fælles gode er kernen i katolsk social undervisning. Fordi personer er sociale af naturen, afhænger hver enkeltes gode nødvendigvis af det fælles gode, summen af ​​sociale forhold, der gør det muligt for alle mennesker at nå deres menneskelige potentiale mere fuldt ud. Det omfatter respekt for og etisk interaktion med hver person og det naturlige miljø og i Sønnen af ​​Barmhjertighedens ånd tjener for hele menneskehedens og handlingens velbefindende i verdens retfærdighedssag.
 • Fremme hensigtsmæssigt liv. En liberal uddannelse gør det muligt for personer at opnå en større grad af frihed, hvorpå de skal handle målrettet. Da udviklingen af ​​formål indebærer planlægning for livet baseret på en række prioriteter, giver Mount Mercy University muligheder for åndelig vækst, intellektuelt engagement, faglig klarhed, social udvikling, fysisk velvære, følelsesmæssig modenhed og ansvarlig samfunds ledelse.

Vore værdier

Som medlemmer af Mount Mercy University-samfundet, der er baseret på traditionen for barmhjertighedens søstre og vores katolske identitet, er vi forpligtet til at:

 • Livslang læring og uddannelse af hele personen
  Vi mener, at uddannelse er en livslang oplevelse, hvor læring giver hele mennesket intellektuelt, åndeligt, følelsesmæssigt og fysisk.
 • Forfølgelse af sandhed og værdighed
  Vi fremmer gratis henvendelse i en medfølende kultur, hvor vores engagement i tro, sandhed og barmhjertighed støtter hver persons værdighed i det menneskelige samfund.
 • Forpligtelse til studerende
  Vi anerkender og bekræfter, at vores elevernes behov er centrale for beslutninger, som påvirker samfundslivet.
 • Retfærdighed
  Vi fortaler for ligestilling ved aktivt at skabe lige og sunde forhold i vores læringssamfund og i vores globale samfund.
 • Taknemmelighed
  Vi fejrer med ydmyghed alle gaver og talenter, som Gud giver, og trofast deler disse velsignelser med det bredere samfund.
 • Gæstfrihed
  Vi udfører vores arbejde i Catherine McAuleys ånds nådighed og inddragelse, der byder alle mennesker og perspektiver velkommen.
 • Service
  Vi skaber en følelse af ansvar og omsorg, der opfordrer os til at tjene det fælles gode.
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BBA

Mount Mercy University Online

Mount Mercy Universitets online forretningsmæssige hoved giver eleverne mulighed for at parre teoretiske konstruktioner med praktisk virkelighed udenfor klasseværelset fo ... [+]

ONLINE BBA: VIRKSOMHED

Mount Mercy Universitets online forretningsmæssige hoved giver eleverne mulighed for at parre teoretiske konstruktioner med praktisk virkelighed udenfor klasseværelset for en høj kvalitet, velafrundet uddannelsesmæssig oplevelse.

Kandidater fra dette program vil lære at:

Brug en etisk argumentation til at evaluere situationer og forstå lederens rolle i etisk beslutningstagningFå et kendskab til kerneforretningens terminologi og koncepterBrug kritisk tænkning / problemløsning færdigheder i at analysere forretningssituationer og lave anbefalinger og beslutningerKunne analysere en industri ved hjælp af Porters fem-kræftmodelKommuniker effektivtGennemfør en omfattende SWOT-analyse ved hjælp af passende eksterne og interne ressourcerUdvikle passende strategier for data indsamlet til strategisk planlægningKursusformat... [-]
USA Cedar Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Online
Læs mere på dansk
Mount Mercy University Online

Mount Mercy University's human resource management program er godkendt af Society for Human Resource Management (SHRM), verdens største menneskelige ressourcer faglig ... [+]

ONLINE BBA: HUMAN RESOURCE MANAGEMENT

Mount Mercy University's human resource management program er godkendt af Society for Human Resource Management (SHRM), verdens største menneskelige ressourcer faglige samfund. Denne anerkendelse er baseret på programmets tilpasning til de læseplaner, der er oprettet af SHRM og Association for Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Derudover kan dette program også hjælpe eleverne med at forberede Human Resource Management Certification programmer (SHRM-CS og SHRM-SCP), der er tilgængelige via samfundet.

Kandidater fra dette program vil lære at:

Korrekt identificere og fortolke love, der påvirker arbejdskraft på arbejdspladsenBrug HR-metrics til at fremsætte anbefalinger og retfærdiggøre omkostningerne ved medarbejderprogrammerDemonstrere forståelse af kompensationsproblemer... [-]
USA Cedar Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Online
Læs mere på dansk
Mount Mercy University Online

Vores program udforsker de grundlæggende retsgrundlag, lederskab, regnskab og økonomi kombineret med en række valgfag inden for områder som risikostyring, investeringer, ... [+]

ONLINE BBA: MANAGEMENT

På Mount Mercy University kombinerer vi virkeligheden med en stærk læreplan for at skabe morgendagens fremragende ledere.

Vores Management grad går ud over grundlæggende diagrammer og tal-studerende får et solidt fundament i erhvervslivet gennem praktisk uddannelse, der inspirerer dem til at føre betydelige, modige liv.

Vores program udforsker de grundlæggende principper i juridik, lederskab, regnskab og økonomi kombineret med en række valgfag inden for områder som risikostyring, investeringer, iværksætteri, menneskelige ressourcer og international økonomi, hvilket gør vores grad ikke kun fleksibel, men også tilpasselig.

BBA i Management kandidater vil være velegnet til at komme ind på arbejdsstyrken med førende virksomheder, herunder TrueNorth, World Class Industries, United Fire Group, PepsiCo, Geonetric, ClickStop, Highway Equipment Company, Rockwell Collins, Transamerica, General Mills, Great America Financial, New York Life, Geico og Hy-Vee.... [-]

USA Cedar Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Online
Læs mere på dansk

MBA

Mount Mercy University Online

På Mount Mercy University er vores MBA designet til at arbejde fagfolk. Du kan arbejde på fuld tid, tilbringe tid sammen med familie og venner, og tjen din mastergrad. ... [+]

ONLINE MBA (MASTER OF BUSINESS ADMINISTRATION)

På Mount Mercy University er vores MBA designet til at arbejde fagfolk. Du kan arbejde på fuld tid, tilbringe tid sammen med familie og venner, og tjen din mastergrad.

Lær af erfarne fakulteter, mens du udvider dit nuværende netværk og viden for at fremme din karriere.

Du kan forfølge en traditionel MBA eller kan fokusere på vægt på Human Resources eller Quality Management.

Kursusformat

Klasser tilbydes online, i et accelereret 5- og 10-ugers kursusformat. Studerende kan afslutte i så lidt som 18 måneder med vores ikke-speciale MBA-program. Vi tilbyder seks starttider om året for optimal fleksibilitet. Ingen GMAT eller GRE kræves.... [-]

USA Cedar Rapids
Kontakt skolen
Engelsk
Online
Læs mere på dansk