Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1986 tilbyder Charles M. Reeves Business School og akkrediterede bachelor- og kandidatuddannelser på tværs af en bred vifte af forretningsdiscipliner. Over 700 studerende er i øjeblikket indskrevet fra 29 stater og 17 lande. methodist102 Formålet med Reeves Business School er at formode og pleje ånden i iværksætteri og kreative økonomiske bestræbelser. Det gør det ved at udvikle i studerende en forståelse af den moderne amerikanske økonomi, en anerkendelse af dens magt og institutionelle struktur og en evne til at fungere effektivt i den. Den drivende kraft i USA's økonomi er iværksætterånden. Uden denne innovative og kreative kraft, uanset om det er et større selskab eller en mindre virksomhed, vil økonomien stagnere. Værdien af ​​iværksætterånden er ikke begrænset til erhvervslivet. Innovation, kreativitet og etisk ansvarlig risikovurdering er nødvendige i regeringen, militæret, uddannelsen og kirken. Reeves Business School er dedikeret til udviklingen af ​​denne iværksætterånd.

Akkreditering

acbspReeves Business School er nationalt akkrediteret af Accreditation Council for Business Schools og Programmer (ACBSP) for at tilbyde følgende grader: Den Professionelle Master Of Business Administration (MBA) med fokus i Organisatorisk Ledelse og Lederskab, Bachelor of Science (BS ) i regnskab, business administration, iværksætteri, finansiel økonomi, ledelse, markedsføring og sport ledelse. Derudover er en mindre i regnskabsføring; Forretningsadministration; iværksætteri; Finansiel økonomi; Human Resource Management; International forretning; Ledelse; Marketing; Professionel Tennis Management; Resort, Club og Hospitality Management; og Sports Management er akkrediteret. Endelig en bachelorgrad i regnskab, business administration, finansiel økonomi eller markedsføring med en PGA Golf Management Concentration; Professionel Tennis Management; Resort, Club og Hospitality Management; og Sports Management Concentration er akkrediteret./>

Mission statement

Reeves Business School stræber efter at udvikle eleverne til at imødekomme virksomhedernes krav og at dyrke etiske ledere, som vil skabe økonomisk og social værdi for et globalt samfund.

Vision Statement

Reeves Business School søger at være en anerkendt leder blandt business schools, inspirerende excellence, innovation og iværksætteri.

Værdier erklæring

  • Etik: Opmuntre eleverne til at udvikle en personlig kodeks for værdier og etik og holde sig til moralske og etiske principper, herunder dem baseret på faglige etiske koder
  • Professionalisme: Giv eleverne mulighed for at tilmelde sig faglige koncentrationer
  • Engagement: Fremme erfaringsmæssige og anvendte læringsmuligheder, herunder praktikophold, samarbejdsarfaringer, projekter, praktiske erfaringer og serviceindlæring.
  • Lederskab: Forbered eleverne til succes i deres efterfølgende faglige og / eller akademiske karriere
  • Globalt: Giv student muligheder og oplevelser, som vil tilskynde deres deltagelse i vores globale samfund.

methodist104

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også: