Medaille College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Dette er Medaille College

Medaille College er et privat, ikke-sekretærisk fireårigt college med campus i Buffalo, Rochester og online. Medaille fokuserer på din succes som studerende og som fremtidig professionel ved at tilbyde bachelor- og kandidatuddannelser i praktiske, praktiserende læringsmiljøer på campus og i det vestlige New York-samfund.

Hvorfor medaille?

Vi forbereder dig på en livslang forpligtelse til borgerbar bæredygtighed og professionel succes ved at give dig tidlig adgang til karriereuddannelse. Du gør mere end at lære af lærebøger. Du lærer ved at gøre. I stedet for at læse, hvordan man anvender psykoterapipraksis, observerer man ægte fagfolk på sessionen. I stedet for at studere gamle forretningsplaner, arbejder du med et team for at udvikle nye planer, der redder rigtige virksomheder i Buffalo.

Dit samfund er dit klasseværelse på Medaille College . Læring strækker sig langt ud over de fire vægge i en forelæsningssal. Du går ud i marken og løser virkelige problemer omkring dit lokalsamfund. Opret en algoritme, der bedre matcher mentorer med ungdom hos Big Brothers Big Sisters. Dette er, hvordan Medaille træner dig til at være et etisk, samfundsansvarligt individ i hele dit liv.

De forhold, du bygger på Medaille, varer også et helt liv. Du begynder at opbygge et professionelt netværk den dag, du ankommer til campus. Dine instruktører behandler dig mindre som en studerende og mere som en fremtidig kollega. Vores alumner vender altid tilbage til campus for specielle højttalerserier, paneldiskussioner eller bare for at sige, "Hej." Når du er blevet medlem af Medaille-familien, har du et support-system, der strækker sig ud over vores Buffalo-campus, da Medaille-grader gør forskelle over hele verden.

Du kan gøre en forskel ved at deltage i studerendes aktiviteter, klubber og organisationer og atletik. Medaille har en klub til næsten enhver karriereinteresse og akademisk program. Vær en holdspiller i samfundet eller i gymnastiksalen, mens Medaille markerer succesrige NCAA Division III atletiske hold for mænd og kvinder. Uanset hvad dine interesser er, spiller vi alle på det samme hold hos Medaille. Vi er alle Mavericks.

Uanset hvilken type studerende du er, forbereder Medaille College dig på, hvad der kommer næste. Medaille er hvor du er centrum for opmærksomheden. Det er her, vi fokuserer på din succes. Det er her college møder en karriere.

Mission

Opgaven til Medaille College er at uddanne og udvikle bemyndigede individer til akademisk præstation, karrieresucces og borgerligt engagement og derved bidrage til et sundt, mangfoldigt demokrati.

Vision

Medaille College vil være kendt som en førende inden for at give inspiration og mulighed for studerende, fakultet, personale, alumner og samfund ved at støtte akademisk udvikling, positiv personlig transformation og en stærk følelse af borgerbevidsthed.

Værdier

Nysgerrighed

Vi er forpligtet til at inspirere intellektuel nysgerrighed og undring som et fundament for akademisk, professionel og borgerlig præstation. Vi er dedikeret til at bevare og støtte et uddannelsesmiljø med kreativitet, lidenskab og innovation.

Excellence

Vi søger at opretholde og støtte en kultur for intellektuel og personlig vækst. Vi tilskynder til forfølgelse af de højeste niveauer af akademisk, borgerlig og personlig præstation.

Integritet

Vi er dedikeret til at skabe en atmosfære af tillid og vil aktivt engagere verden med ærlighed, respekt, ansvar, værdighed og medfølelse. Vi holder os til de højeste standarder for etik og personligt ansvar.

Fællesskab

Vi værdsætter samfund som en sammenkomst af forskellige individer, der bestræber sig på at skabe et inkluderende, støttende og samarbejdende samfund.

Hvor college møder karriere

Medaille studerende lærer ved at gøre. Du læser mere end hvordan du behandler sygdomme, du administrerer behandlinger på levende dyr i et avanceret laboratorium. Du skriver ikke bare et manus til en tv-udsendelse, du producerer et live i et studie. Medaille har interaktive laboratorier, der giver dig en uvurderlig praktisk oplevelse.

Hvilken bedre måde at forberede sig på din fremtidige karriere end ved at lære på arbejdspladsen sammen med rigtige fagfolk? Erfaringsmæssig læring er kernen i Medaille Advantage, når du er placeret i marken med praktikpladser, præfekturer og studerendes undervisningsopgaver. Yderligere berigelse kommer fra højttalerserier, team- og kohort-læringsmiljøer og observationer. Capstone-projektet er din mulighed for at opsummere det hele og skabe meningsfulde løsninger på reelle problemer på dit felt. Du vil være bedre forberedt på at lande dit drømmejob end din konkurrence, fordi du har oplevet, hvordan det er på arbejdspladsen og ved, hvordan du løser problemer i den virkelige verden.

At lære, der er praktiserende, studerende-centreret og oplevelsesmæssigt, gør Medaille til det sted, hvor college mødes karriere.123846_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg Dylan Gillis / Unsplash

Vores hjørnesten - studerendes succes

Den primære præstation, du arbejder for i videregående uddannelse, er en grad. Medaille College har et velprøvet system, der er med til at sikre din akademiske succes og rettidig eksamen. Det akademiske supportcenter, handicap-tjenester, rådgivningscenter og karriereplanlægning er søjler i Medaille's Student Success Center. Denne one-stop-shop fungerer mod det samme mål: Få dig den grad, du ønsker, så hurtigt som muligt.

Hvordan opnås dette? Gennem tæt mentorskab og vejledning. Fakultet og rådgivere hjælper dig med at udvikle akademiske succesplaner, få dig den støtte, du har brug for for at få succes i klasseværelset, hjælpe dig med klasseskemaer, hjælpe dig med at sætte opnåelige mål og dimittere dig til tiden. Medaille har de systemer på plads, der sætter dig i den bedst mulige position for at få succes. Du bliver aldrig tilbage uden nogen at henvende dig til for at få vejledning. Dine mentorer praktiserer stadig fagfolk. De giver dig indsigt i, hvad det kræver at realisere dit fulde potentiale på arbejdspladsen. Medaille sætter dig på vej til akademisk og professionel succes.

Uddannelsesmuligheder og mulighed

Medaille College får dig den grad, du vil have hurtigt og på en omkostningseffektiv måde. Lad ikke noget komme i vejen for, at du når dit fulde potentiale. Uanset hvor du er i livet, har Medaille en række uddannelsesmuligheder og muligheder. Du er i stand til at identificere en tidsplan og et format, der fungerer for dig. I slutningen af dagen arbejder vi alle mod det samme mål: Din eksamen.

Du tror måske, at der er meget lidt tid til din uddannelse. Vi forstår, at livet kan komme i vejen. Dette er grunden til, at Medaille leverer en række leveringsmetoder, der hjælper dig med at tjene den grad, du ønsker, mens du stadig tager dig af dit daglige ansvar. Medaille gør det nemt for dig at tilmelde dig undervisning og forberede dig til hvert kursus individuelt. Du ved nøjagtigt, hvad du kan forvente i hver enkelt af dine klasser. Der er ingen overraskelser. Hybriditeten ved en Medaille-uddannelse betyder, at du får den samme studentcentrerede, oplevelsesmæssige, praktiserende baserede læring, uanset om du tager undervisning på campus eller online.

Community er dit klasseværelse

De ting, du oplever og gør i samfundet, er med til at forme ikke kun din fremtid, men også andres fremtid. Medaille studerende lærer ud over de fire vægge i klasseværelset. Dit samfund er dit læringsmiljø. Gennem aktiv læring og EQUIP fokuserer Medaille College på borgerlig bæredygtighed. EQUIP lærer kandidater, hvordan man identificerer, vurderer og løser virkelige problemer i deres egne samfund. Hver studerende er i stand til stor forandring og fakultet forbinder læring på campus med den virkelige problemløsning. Det, du lærer i dag, bliver anvendt i morgen og får indflydelse i dit samfund. Din Medaille-uddannelse påvirker direkte dine omgivelser på positive måder.

For eksempel udviklede matematikstuderende kompatibilitetsalgoritmer for at hjælpe Big Brothers Big Sisters bedre med at matche frivillige og skabe stærkere bindinger. Master of Business Administration studerende udvikler forretningsplaner for nye eller kæmpende virksomheder i Buffalo. Osteria 166 er for eksempel nu en milepæl-restaurant i centrum takket være innovative Medaille-studerende, der udviklede en kreativ forretningsstrategi, der lancerede dens succes.

Rigtig succes er, når du indser, hvor indflydelsesrig du kan være. Medaille-studerende undervises i borgeransvar fra første dag. Udforsk dit samfund, forstå dit større, involver dig og producer ny viden. Sådan gør du en forskel i dit samfund i Medaille, hvor college mødes i en karriere.

Om Medaille Buffalo

Medaille College 's Buffalo campus sidder i hjertet af byen og deler Buffalo kulturelle mangfoldighed og ånd af genoplivning. Campus er bekvemt beliggende i krydset mellem Route 198 og Parkside Avenue og er kun fodspor væk fra Delaware Park, det store centrum af den berømte landskapsarkitekt Frederick Law Olmsteds verdenskendte parker og parkwaysystem.

Medaille ligger kun få minutter fra den professionelle sport, kunst og kultur i centrum af Buffalo. Uanset om du er ny i området eller har boet i det vestlige New York hele dit liv, er det let at drage fordel af alt det, College og Buffalo har at byde på.

Foruden Delaware Park ligger Buffalo campus ved siden af Buffalo Zoo og ligger nær Albright-Knox Art Gallery, Buffalo Museum of Science og korridorens revitaliserede havnefront, kendt som Canalside. Derudover ligger Niagara Falls og Toronto inden for 30 til 90 minutters kørsel.

Når du har udforsket Medaille's campus, vil du opdage endnu flere muligheder. Slap af ved at tage en kop kaffe på Commons Café, træne i det 3.000 kvadratmeter store Fitnesscenter eller studere i Fireside Lounge. Desuden er vores klasseværelser alle designet til at give dig de færdigheder og erfaringer, der er nødvendige for den virkelige verden succes.

Campus byder på rigelig parkering og er let tilgængelig med bil, bus eller Metro Rail. Medaille College betjenes af Humboldt-Hospital NFTA hurtige transitstation, og en cirkulationsbuss kører ofte mellem hjælpeparkering i Buffalo Zoo og campus.

Om Medaille Rochester

Medaille's Rochester-campus er bekvemt beliggende nær Rochester's Ytre Loop (I-390/590) i Brighton, designet til at give studerende de værktøjer og teknologi, der er nødvendig for akademisk succes.

Faciliteten har ni klasseværelser, hver med en kapacitet på 24 studerende og har sin egen teknologipakke. Klasseværelserne er udstyret med audiovisuelle hjælpemidler og er kablet til internetadgang. Hver gruppe af studerende har en postkasse i klasseværelsesvingen.

Et bibliotek på 700 kvadratmeter inkluderer computerarbejdsstationer og et flerbruksrum, der giver plads til møder og workshops på op til 60 personer. Tilgængeligt til studerendes brug før og efter klassesessioner, biblioteket tilbyder en række nyttige ressourcer, såsom aktuelle tidsskrifter, forretningsreferencesvejbøger og populære valg fra emner inden for ledelse, menneskelige ressourcer og ledelse.

Campusadministrationskontorer inkluderer studerendes tjenester, akademiske tjenester og optagelser.

Placeringer

Bøffel

Address
Agassiz Circle,18
14214 Bøffel, New York, USA

Rochester

Address
South Winton Road,1880
14618 Rochester, New York, USA