Read the Official Description

Et program designet til dig

Online-programmet på McMurry University Online er designet med den faglige professionelle i tankerne. Vores virtuelle klasseværelse oplevelse giver dig fleksibilitet til at fuldføre din grad i et effektivt læringsmiljø - 100% Online.

Start din rejse med en online-grad fra McMurry Online-programmer.

Om programmet

McMurrys bacheloruddannelse i Criminal Justice er designet til at arbejde fagfolk og tilbyder bekvemmeligheden og fleksibiliteten ved at studere online. Forbedre din uddannelse med de virkelige erfaringer fra instruktører og kolleger, der deler et ønske om at forbedre samfundet gennem håndhævelse af lokale, statslige og føderale love. Få en konkurrencefordel, når du ansøger om stillinger i domstole, rettelser, retshåndhævelse, sikkerhed og prøvetid og parole systemer.

Akademiske rådgivere

Vores akademiske rådgivere er her for at hjælpe dig med at nå dine professionelle mål inden for strafferet. Vi er med dig fra start til slut. Fra ansøgningsprocessen til økonomisk støtte til kursusvalg er vi her for at sikre, at du lykkes.

Adgang og støtte

At gøre den akademiske og økonomiske forpligtelse til at forfølge din uddannelse kan være en udfordring. Vores Office of Admission og Financial Aid personale hjælper dig med at navigere adgangsprocessen, opnå de økonomiske ressourcer, du måtte have brug for, og lette din overgang til en akademisk rådgiver, når du tilmelder dig kurser.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

McMurry University - Online Programs

Uanset om du ønsker at flytte ind i en ny stilling, eller du bare vil have tilfredshed med at fuldføre din uddannelse mv. En online bachelorgrad i strafferet kan hjælpe d ... [+]

Bachelor i strafferet

Uanset om du ønsker at flytte ind i en ny stilling, eller du bare vil have tilfredshed med at fuldføre din uddannelse mv. En online bachelorgrad i strafferet kan hjælpe dig med at nå dine mål!

Næste program startdato2. juli 201827. august 201822. oktober 2018Hvorfor tjene en Bachelor of Criminal Justice Degree på McMurry University?

McMurry tilbyder en Bachelor of Science grad i strafferet for voksne elever, der ser færdiggørelsen som et fundament for karriereudvikling og personlig tilfredshed. Dette bachelorprogram giver nemhed og fleksibilitet i at studere online, og et fællesskab af studerende og instruktører, der har et fælles mål: forbedring af samfundet gennem retshåndhævelse på nationalt, statsligt og lokalt niveau.... [-]

USA USA Online
July 2019
Fuldtid
120 timer
Online
Læs mere på dansk