Læs den officielle beskrivelse

Om Master of Project Academy

Hjalp 50.000 fagfolk i 180 lande til at forbedre deres færdigheder og fremme deres karriere. I deres tempo på deres sted!

Vores historie

Master of Project Academy blev født ud af repetitioner af Resit Gulecs projektledelse kurser leveret på universitetet for undergrad og MBA studerende. Disse repetitioner kørte den stadig voksende interesse for fagfolk i mere end 170 lande. Nu vokser vi med nye instruktører, og medarbejderne tiltræder vores team. Vores mission er at gøre karriereforøgende præmiekurser let tilgængelige og overkommelige for professionelle.

Vores vision

Vores vision er at være det ultimative sted for professionelle, hvor de fremmer deres karriere med vores premium og livskørende online kurser.

Vores mission

Vores mission er at forberede og offentliggøre overkommelige og premium kurser til de professionelle, som de vil have brug for til en bedre karriere. Udvidelse af videndeling med vores voksende og lærende samfund. Hjælper fagfolk til at forbedre deres færdigheder. Gør præmie og faglig uddannelse til overkommelig pris og tilgængelig på fagpersoners eget sted i deres tempo.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Master of Project Academy

PMP®-certificering er en af ​​de mest værdifulde aktiver, du kan få, hvis du planlægger at fremme din karriere inden for projektledelse. Med PMI's Talent Gap Report f ... [+]

35 Kontakt timer PMP Certificering Online Training, 300 Forelæsninger, 750 PMP Practice Spørgsmål, Prøve PMP Certificering eksamen, PMP snydeark og meget mere.kursus beskrivelse/>

Globalt anerkendt og garanteret at fremme din karriere har PMP® certificeringstræningen fra Master of Project Academy succesfuldt certificeret over 50.000 studerende verden over. Vores praktiske træningstilgang gør det muligt for dig at forstå de 5 procesgrupper og 10 videnområder som foreskrevet af PMI®. Vi garanterer at du vil gå væk med al den forberedelse og tillid, der er nødvendig for at erobre eksamen og tjene PMP®-certificeringen i dit første forsøg.

Funktioner/>99,6% pass rate35 Kontakt timer PMP træning300 Forelæsninger30-dages pengene tilbage garanti!100% onlineKursuscertifikatHvad får jeg?/>35 PDU (Kontakt timer) krævet af PMI for at tilmelde sig i PMP eksamenKlar forståelse af teoretiske begreber med real-world projekt eksemplerHurtig kommunikation og assistance fra vores 24/7 ekspert support teamOnline modereret PMP peer forum for at deltage i aktive diskussionerDownloadbare højkvalitets PMP undersøgelsesværktøjer (flashkort, snydeark osv.)750 PMP praksis spørgsmålØv spørgsmål efter vidensområde og rationalerOnline real-world praksis PMP eksamen til test learnings i sidste endeTrin-vej vejledning om, hvordan man ansøger om PMP eksamenMålgruppe/>... [-]
USA USA Online
Engelsk
Deltid
35 timer
Online
Læs mere på dansk

Master of Project Academy