Læs den officielle beskrivelse

MIT Professional Education giver en gateway til MIT ekspertise og viden til videnskab og teknik fagfolk rundt omkring i verden. Gennem MIT Professional Education programmer undervist af anerkendt fakultet fra hele instituttet har tekniske fagfolk mulighed for at få afgørende og rettidig viden inden for specialiserede områder, for at fremme deres karriere, øge deres organisatoriske ydeevne og bidrage til at gøre en forskel i verden.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

MIT Professional Education Online

Maskinindlæring har dybtgående virkninger i mange forskellige brancher, fra finansielle tjenesteydelser til detailhandel til reklame. Det er hurtigt ved at blive et grund ... [+]

OVERSIGT

Maskinindlæring har dybtgående virkninger i mange forskellige brancher, fra finansielle tjenesteydelser til detailhandel til reklame. Det er hurtigt ved at blive et grundlæggende redskab til at træffe bedre beslutninger i forretningsbeslutninger drevet af data, ikke gut følelser eller gætværk.

I dag har hver virksomhed adgang til data, uanset om det er operationelle data, kundedata, tredjepartsdata eller leverandørdata. Spørgsmål til beslutningstagere bliver: Hvordan kan jeg bruge disse data til at foretage informerede forudsigelser, handle og evaluere resultaterne til fremtidig beslutningstagning?

Massachusetts Institute of Technology (MIT) er i spidsen for forskning og praksis for dette nye felt inden for datalogi. Professor Devavrat Shah, som leder instituttet for statistik og datalogi ved MIT, tager eleverne et dybt dykke ind i, hvad der er muligt med maskinindlæring.... [-]

USA Cambridge
Kontakt skolen
Engelsk
2 måneder
Online
Læs mere på dansk