Læs den officielle beskrivelse

Lynn University lille størrelse og frygtløse mennesker lader os gøre ting, som de store skoler kun ønsker at kunne. Oplev grænseløse klasseværelser med iPad-drevet læring. Forbind dig med potentielle arbejdsgivere så tidligt som dit første semester. Få et globalt tankegang med jævnaldrende fra hele verden. Graduate ved kædehastighed med accelererede uddannelser.

Mission

Lynn har til opgave at yde uddannelse, support og miljø, der gør det muligt for de enkelte studerende at realisere deres fulde potentiale og forberede sig på succes i verden.

Lynn er et af de mest innovative, internationale og individualiserede små universiteter i landet. Universitetet kapitaliserer på sin størrelse, placering og tætte studenter- og fakultetsobligationer som en forløberinstitution, et uafhængigt universitet fra det 21. århundrede, der er beregnet til at forberede eleverne til fremtiden. For at gøre det er Lynns strategi at:

  • Forbliv forholdsvis lille, med ca. 2.400 bachelor- og 600 kandidatstuderende, og 500 eller flere voksne indskrevet årligt for at opretholde et multifacet, coeducational, primært bolig-universitet med en lille college-atmosfære.
  • Indrømme en lang række forskellige studerende, fra dem med læring forskelle til de begavede, og dem fra mange lande i verden og stater over hele landet.
  • Grundlægges i den liberale kunst, men indeholder en samling af kollegier orienteret mod nye professionelle muligheder, som hver især har overordnet undervisning, anvendt læring og internationalt fokus og oplevelser.
  • Indeholde et kendetegnende elevudviklingsprogram, der skelner hver elevs styrker, mangler og særlige behov for at hjælpe med at udvikle hans eller hendes fulde evner.

Fokuserede akademiske tilbud

Lynn har intensiveret fokuset på sine akademiske tilbud og udviklet en unik og nationalt anerkendt kerneplan, kaldet dialogerne.

Studentdiversitet

Alle stilarter velkommen. Lynn-studerende kommer fra alle verdenshjørner og bringer med dem forskellige interesser og evner. Se, hvordan vores programmer hjælper dem med at lykkes.

Kompetent fakultet

Vores professorer er fokuserede på lærereglerne for at gøre gode studerende gode og store studerende bemærkelsesværdige. Se hvordan Lynn inspirerer fakultetet til at levere en helt ny form for undervisning og læring.

State-of-the-art campus design

Lynn's campus er designet til at passe til alle former for undervisning og læring. Vores nye bygninger vedtager bedste praksis fra Silicon Valley til Wall Street, med samarbejdsområder og de nyeste teknologier. Se vores nyeste tilføjelser til campus.

Kultur af støtte

Alumni, studerende, forældre og venner af Lynn University ved, at vi aldrig sidder stille. Vi forestiller os den bedst mulige fremtid for vores studerende og for vores samfund, og vi bestræber os løbende på at forbedre, bygge og investere i den vision.

Mission LYNNpossible

I vinter fejrer Lynn den tidlige afslutning af sin strategiske plan, der erklærede en dristig vision for Lynn University : "at blive anerkendt som et af Amerikas mest innovative, internationale og individualiserede små universiteter."

Præsident Kevin Ross på 2017 Mission LYNNpossible-themed State of University-adressen fremhævede den ekstraordinære støtte og arbejde, der drev os to år forud for planen.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Lynn University

Lynn MBA er et velrenommeret program, bedømt Top 10 i regionen ved South Florida Business Journal, nationalt rangeret af US News og World Report, og anses for at være et ... [+]

Lynn MBA er et velrenommeret program, bedømt Top 10 i regionen ved South Florida Business Journal, nationalt rangeret af US News og World Report, og anses for at være et af de bedste online MBA-programmer i Florida. Lær af credentialed, opmærksomme fakultet med virkelige erhvervserfaring i et samarbejde, praktisk og fleksibelt onlineformat.

Vælg en af ​​ni specialiseringer, der brænder din appel i en stadigt skiftende, evigt personlig markedsplads. Da du får de ledende færdigheder, du har brug for at forfølge lederstillinger, vil du deltage i diskussioner i en lille virtuel klasseværelse på i gennemsnit 10-15 studerende, tegning af personlige og faglige erfaringer.

... [-]
USA Boca Raton
September 2019
Engelsk
Deltid
1 - 4 år
Online
Læs mere på dansk
Lynn University Online
Address
3601 N. Military Trail
FL 33431 Boca Raton, Florida, USA