Læs den officielle beskrivelse

Om Wesleyan

Kentucky Wesleyan At-a-Glance

 • Beliggenhed: Vi er beliggende i Owensboro, Kentucky - en by på Ohio-floden. KWC ligger kun 40 minutter øst for Evansville, Indiana, 2 timer nord for Nashville, Tennessee, 2 timer vest for Louisville, Kentucky og 4 timer øst for St. Louis, Missouri. Daviess County er hjemsted for 94.000 indbyggere.
 • Akademikere: Kentucky Wesleyan College tilbyder 29 majors og 13 præ-faglige læseplaner. Vores forhold mellem elev og fakultet er 12: 1.
 • Gennemsnitlig Freshman Profile for efteråret 2015: ACT = 22, SAT = 980 (kritisk læsning og matematik), GPA = 3,27. Over en tredjedel rang i de øverste 25 procent af deres high school graduering klasse.
 • Fakultet: Mere end 88 procent af vores fakultet har en ph.d. eller terminal grad.
 • United Methodist Relationship: Kentucky Wesleyan College er godkendt af universitetssendaten for det generelle bestyrelsen for videregående uddannelser
 • Atletik: Kentucky Wesleyan Panthers konkurrerer i NCAA Division II og er medlemmer af Great Midwestern Athletic Conference . Intercollegiate mænds hold omfatter baseball, basketball, cross country, spor og felt, golf, fodbold og fodbold. Kvinder konkurrerer i basketball, langrend, sporvogn, golf, fodbold, softball, tennis og volleyball.

Vores mission

Her er vores mission statement: Kentucky Wesleyan College , i samarbejde med United Methodist Church, fremmer en liberal arts uddannelse, der nærer og forbereder eleverne intellektuelt, åndeligt og fysisk for at opnå succes i livet.

Så hvad betyder det? Det betyder, at vi i mere end 150 år har tjent elever i liberal arts tradition, og i de næste 150 år ved Kentucky Wesleyan lærer de at tænke kritisk, kommunikere effektivt og leve etisk i et komplekst, hurtigt skiftende verden.

Succesen for hver elev er vores højeste prioritet. Hvert kursus vi tilbyder, og alle erfaringer på campus fører dig til et mål - graduation.

Som ny studerende begynder du en personlig rejse på dagen du ankommer på campus. Vi hjælper dig med at oprette en unik køreplan for college succes med akademiske, sociale og ekstracurricular mål.

Indenfor og udenfor klasseværelset vil du opleve opmuntringen til et tæt sammenhængende samfund, der er dedikeret til dit velvære og langsigtede succes, og vores pulserende, indbydende campus vil tilbyde dig spændende sociale, service og ledelsesmuligheder.

Wesleyan Way

På Kentucky Wesleyan tror vi på en uddannelse, der går langt ud over lærebogen, computerskærmen eller den skriftlige eksamen. Ledere af den næste generation er dem, der er uddannet med et bredt overblik over, hvordan relationer betyder noget i vores globale succes.

Derfor tror vi på "Wesleyan Way" for at lære og leve. Wesleyan Way er baseret på fire principper, vi indarbejder i hver enkelt ting, som vi gør:

 1. Vi gør alt sammen med HONOR .
 2. Vi støtter altid hinanden.
 3. Vi vil konkurrere med integritet.
 4. Vi elsker hinanden i Kristus.

Lær mere om The Wesleyan Way.

Akkreditering

Kentucky Wesleyan College er akkrediteret af Southern Association of Colleges and Schools Commission på colleges at tildele baccalaureate grader.

Kontakt Kommissionen på Colleges, 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097, telefon 404-679-4500, på http://www.SACSCOC.org for spørgsmål om akkreditering af Kentucky Wesleyan College .

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Kentucky Wesleyan College

Bachelor of Arts i grafisk design online grad færdighed program er designet til at hjælpe med at imødekomme den stadigt stigende efterspørgsel efter kvalificerede og højt ... [+]

Om

Bachelor of Arts i grafisk design online grad færdighed program er designet til at hjælpe med at imødekomme den stadigt stigende efterspørgsel efter kvalificerede og højtuddannede fagfolk inden for grafisk design og andre relaterede felter. Studerende i dette program udfylder en nødvendig kerne af kunstkurser, hvor fundamentets principper for kunst og design studeres. Efter at have gennemført tegning og fundament design kurser, begynder studerende grafisk design kurser, der vil fokusere på typografi, branding design, publikation, webdesign, animation og andre avancerede projekter.

Grafisk Design Online GradskortI. Generel uddannelse [-]
USA Owensboro
September 2020
Engelsk
Online
Læs mere på dansk
Kentucky Wesleyan College

Bachelor of Arts i Religion online grad færdiggørelse program er designet til at hjælpe med at imødekomme den stigende efterspørgsel efter kvalificerede og højtuddannede ... [+]

Om

Bachelor of Arts i Religion online grad færdiggørelse program er designet til at hjælpe med at imødekomme den stigende efterspørgsel efter kvalificerede og højtuddannede fagfolk inden for ministeriet, nonprofit arbejde, business, journalistik og andre relaterede felter, samt forfølgelsen af ​​videreuddannelse . Religionsprogrammet ved Kentucky Wesleyan søger at dyrke en påskønnelse af religiøs mangfoldighed ved at gøre eleverne bekendte med udviklingen, overbevisningen og praksis af flere religiøse traditioner. Gennem religionsprogrammet anvender eleverne tværfaglige ressourcer for at genkende og engagere sig i religionens funktion i historie, samfund og kultur.

Fordi arv fra Kentucky Wesleyan College er United Methodist, erkender vi, at mange af vores elever kommer fra kristne traditioner. Samtidig opmuntrer religionsprogrammet på Kentucky Wesleyan som et program i en liberal kunststilling kritisk tænkning og samtale om trosforpligtelser. Et studieforløb i religion udvikler de nødvendige færdigheder til at analysere og forklare argumenter om religion og religiøse positioner samt evnen til at konstruere og præsentere et argument.... [-]

USA Owensboro
September 2020
Engelsk
Online
Læs mere på dansk

BSc

Kentucky Wesleyan College

Bachelor of Science i Business Administration forbereder eleverne til professionelle karriere inden for erhvervs- og / eller kandidatuddannelser. Dette forberedelse indeb ... [+]

Om

Bachelor of Science i Business Administration forbereder eleverne til professionelle karriere inden for erhvervs- og / eller kandidatuddannelser. Dette forberedelse indebærer en læseplan, der understreger analyse og kommunikation, teori og praksis som formet af det globale erhvervslivs behov. Etik og værdier lægges vægt på i læseplanen, samt teknisk effektivitet og ansvarlighed.

Kentucky Wesleyan College har modtaget specialiseret akkreditering for sine forretnings programmer gennem International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE) placeret på 11374 Strang Line Road i Lenexa, Kansas, USA. Erhvervsuddannelserne i følgende grader er akkrediteret af IACBE: Bachelor of Arts og Bachelor of Science i regnskab og erhvervsøkonomi.... [-]

USA Owensboro
September 2020
Engelsk
Online
Læs mere på dansk
Kentucky Wesleyan College

Kentucky Wesleyan College 's Bachelor of Science i generelle studier er et onlineprogram, der fremhæver de viden og evner, der kræves mest i dagens samfund: Mundtlig og s ... [+]

Om

Kentucky Wesleyan College 's Bachelor of Science i generelle studier er et onlineprogram, der fremhæver de viden og evner, der kræves mest i nutidens samfund: Mundtlig og skriftlig kommunikation, kritisk tænkning, problemløsning, effektiv brug af teknologi og global bevidsthed.

General Studies online-programmet giver dig fleksibilitet til at vælge kurser, der opfylder dine interesser og faglige mål inden for følgende "kerneområder": adfærdsstudier, erhvervsstudier, uddannelsesstudier, engelsk, humaniora og samfundsvidenskab. Som online studerende i General Studies programmet vil du arbejde med din online rådgiver for at lave en uddannelsesplan og studieforløb, der passer til dine behov.... [-]

USA Owensboro
September 2020
Engelsk
Online
Læs mere på dansk
Kentucky Wesleyan College

Bachelor of Science i psykologi online grad færdighed program giver eleverne viden om menneskelig adfærd, der er uvurderlig i enhver karriere. Studerende lærer om aspekte ... [+]

Om

Bachelor of Science i psykologi online grad færdighed program giver eleverne viden om menneskelig adfærd, der er uvurderlig i enhver karriere. Studerende lærer om aspekter af sig selv og andre som personlighed, opfattelse, følelser, motivation, tankeprocesser, børneudvikling og psykiske lidelser. En bachelorgrad i psykologi er god forberedelse til karriere inden for områder som erhvervsliv, lov og socialt arbejde. Den psykologi store giver også studerende en fremragende baggrund for at ansøge om at gå i skole i psykologi og i sidste ende blive en praktiserende psykolog.

Psykologi Online GradskortI. Generel uddannelse [-]
USA Owensboro
September 2020
Engelsk
Online
Læs mere på dansk
Kentucky Wesleyan College

Bachelor of Science i Kriminalitet og Kriminologi online grad færdiggørelse program er designet til at hjælpe med at imødekomme den stadigt stigende efterspørgsel efter k ... [+]

Om

Bachelor of Science i Kriminalitet og Kriminologi online grad færdiggørelse program er designet til at hjælpe med at imødekomme den stadigt stigende efterspørgsel efter kvalificerede og højtuddannede fagfolk inden for retshåndhævelse og andre relaterede felter. Læreplanen introducerer eleverne til undersøgelsen af ​​kriminel adfærd, strafferetlige systemer, social retfærdighed og lov fra et tværfagligt, liberalistisk kunstperspektiv. Studerende, der søger en grad i strafferet og kriminologi, vil studere kompleksiteten af ​​og forholdet mellem de juridiske, sociale, politiske, historiske og psykologiske påvirkninger, der påvirker kriminalitet, kriminelle og lovprocesser. Læreplanen er designet til at udvikle kritiske tænkningskompetencer og forberede eleverne på ledelsesroller på områder som retshåndhævelse, domstolsadministration, rettelser, juvenil retfærdighed, prøvetid og parole.... [-]

USA Owensboro
September 2020
Engelsk
Online
Læs mere på dansk
Kentucky Wesleyan College
Hjemmeside
Telefonnummer
800-999-0592