Joseph Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Joseph Business School Mission Statement: Joseph Business School (JBS) er en verdensklasse institution, der uddanner iværksættere og enkeltpersoner ved hjælp af praktiske og bibelske principper for at rejse virksomheder og skabe rigdom for at forvandle øde steder til blomstrende samfund til Guds herlighed.

Joseph Business School Vision: At udrydde generationsfattigdom.

JBS16741_VP_SPRING CLASSES 2018_revised fra Caio Almeida på Vimeo.

JBS tilbyder iværksætteruddannelse fra et kristent verdensbillede; vi lærer at gøre forretninger Guds måde. Vores Business og Entrepreneurship Program indeholder praktisk læreplan for at sætte eleverne i stand til at opnå færdigheder og tankegang for at drive en vellykket forretning og blive ledere i deres branche.

Studerende er nedsænket i et strengt ni måneder omfattende kursus, der lærer praktiske forretningskoncepter og hvordan man hurtigt kan anvende dem på enhver iværksætterindsats.

Hver elev har adgang til et onsite SBDC center for at yde forretningsrådgivning og en-til-en-vejledning. Et unikt aspekt af skolen er, at eleverne også har støtte fra JBS Advisors, som er tildelt dem i løbet af skoleåret, for at hjælpe dem med at få succes med gennemførelsen af ​​programmet.

Vores læseplan integrerer både de praktiske aspekter af at drive en virksomhed og bibelske principper for at udstyre studerende til at opbygge en omfattende forretningsplan og lancere deres forretninger, mens de deltager i klasser. Vi tildeler eleverne et certifikat for færdiggørelse i slutningen af ​​programmet.

Vores tilgang til at kombinere forretningskoncepter med bøn og bibelske principper sikrer, at eleverne er rustede til at starte og drive deres virksomheder ved hjælp af kongeriges principper for at drive både vækst og rentabilitet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Online Kursus »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Iværksætteruddannelse

Online Deltid 9 måneder April 2019 USA Forest Park

JBS tilbyder iværksætteruddannelse fra et kristent verdensbillede; vi lærer at gøre forretninger Guds måde. Vores Business og Entrepreneurship Program indeholder praktisk læreplan for at sætte de studerende i stand til at få de færdigheder og tankegang at drive deres egne virksomheder og blive virksomhedsledere. Vores læseplan integrerer både praktiske forretningsmæssige og bibliske principper for at udstyre eleverne til at opbygge en omfattende forretningsplan og lancere deres forretninger, mens de deltager i klasser. Vi tildeler et færdiggørelsescertifikat i slutningen af ​​programmet. Vores tilgang til at kombinere bøn, bibelske værdier og forretningskoncepter sikrer, at eleverne er rustede til at starte og drive deres forretninger ved hjælp af kongerigebestemmelser til at drive vækst og rentabilitet. Et af de unikke aspekter af skolen er at yde løbende støtte til hver enkelt elev ved at tildele en rådgiver til at hjælpe dem gennem programmet til succesfuld gennemførelse. [+]

JBS16741_VP_SPRING CLASSES 2018_revised fra Caio Almeida på Vimeo.

JBS tilbyder iværksætteruddannelse fra et kristent verdensbillede; vi lærer at gøre forretninger Guds måde. Vores Business og Entrepreneurship Program indeholder praktisk læreplan for at sætte de studerende i stand til at få de færdigheder og tankegang at drive deres egne virksomheder og blive virksomhedsledere.

Immersion - et ni måneders omfattende kursus, der underviser i forretningskoncepter og hvordan man hurtigt kan anvende dem på en iværksætterindsats.Support - adgang til SBDC center på stedet for at give fokuseret forretningsrådgivning; en-til-en mentorskab med JBS Advisors.

Vores læseplan integrerer både praktiske forretningsmæssige og bibliske principper for at udstyre eleverne til at opbygge en omfattende forretningsplan og lancere deres forretninger, mens de deltager i klasser. Vi tildeler et færdiggørelsescertifikat i slutningen af ​​programmet. Vores læseplan er designet til at dyrke en åndelig tankegang for stewardship, rentabilitet og stor tænkning. Vi giver omfattende viden om erhvervsmæssige emner, der er nødvendige for at vurdere gennemførligheden, starte, vokse og opretholde din virksomhed. Studentens tilbagemeldinger og industriens krav kører innovationen af ​​vores læseplan.... [-]


Videoer

JBS16741_VP_SPRING CLASSES 2018_revised

Christian Entrepreneurship Classes at JBS - Apply Today!

Kontakt
Besøgsadresse
Joseph Business School
Admission Office
7600 W. Roosevelt Rd.

Forest Park, Illinois, 60130 US
Sociale medier