Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Gennem Krieger School of Arts and Sciences tilbyder de avancerede akademiske programmer forskellige online læringsmuligheder, der viser både kandidatbeviser og kandidatuddannelser, der spænder over forskellige brancher med det formål at levere en verdensklasse Johns Hopkins-uddannelse i deltidsformat.

 • Fleksibilitet - Online-studerende pendler ikke til et fysisk klasseværelse. I stedet arbejder de inden for et kursushåndteringssystem for at gennemføre opgaver og interagere med instruktører og klassekammerater. Der er forfaldsdatoer for kursusarbejde, men eleverne kan logge ind på kursusstyringssystemet til deres bekvemmelighed.

 • Fremragende instruktører - Alle AAP-kurser undervises af højtuddannede instruktører, der er kendt for stipendier og praktik af deres discipliner. Online kurser tillader AAP at udvide vores fakultetspool ud over DC / Baltimore-området, og giver eleverne chancen for at arbejde med fremragende instruktører fra hele landet og verden.

 • Høje niveauer af interaktion - Online studerende kommunikerer med deres instruktører og klassekammerater gennem diskussionsfora, gruppearbejde og lejlighedsvis live online begivenhed. Studerende siger ofte, at online-miljøet giver dem mulighed for at lære så meget fra deres klassekammerater, som de gør fra deres instruktører og opgaver.


Studieretninger

Missionen til Johns Hopkins University Advanced Academic Programs er at tilbyde afgangskurser, certifikater og uddannelser af høj kvalitet, der indeholder en blanding af teori og praksis, der tjener nuværende og langsigtede behov hos nutidens voksne elever. AAP's mål er at skabe nye og innovative uddannelser, stipendier, certifikater og akademiske og sociale arrangementer, der giver vores elever den struktur og muligheder de har brug for at fremme i en personlig og faglig kapacitet.

 • Bioteknologi
 • Regering
 • Sikkerhed
 • Teknologi
 • Videnskab
 • Liberal Arts
 • Museumstudier
 • Miljøvidenskab
 • Økonomi
 • Meddelelse


JHU AAP Generelle Adgangskrav

Adgangskrav varierer afhængigt af det program du søger om. For mere specifik information om dit program af interesse, kontakt os eller læs den relevante programside. Imidlertid omfatter universitetsbredde adgangskriterier følgende:

 • Bacheloruddannelse fra et regionalt akkrediteret amerikansk college eller universitet (eller nuværende tilmelding i sidste semester af bacheloruddannelser). AAP's Post-Masters certifikater kræver også fuldførelse af en kandidatgrad eller tilsvarende.
 • Ansøgere, der har fået deres bachelorgrad i et land uden for USA, skal give en kursus-til-kursus-legitimationsvurdering og TOEFL eller IELTS-score, hvis engelsk ikke er deres førstesprog.
 • Minimum GPA på 3,0 på en 4,0 skala. (Opfyldelse af minimum GPA krav garanterer ikke adgang.)
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se Online Certificates » Se Online MA » Se Online MSc » Se Online Masters » Se Health MSc » Se Health Certificates »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Post-Bachelor's Certificate in Biotechnology Education

Online Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Johns Hopkins-certifikatet inden for bioteknologiuddannelse består af fem kandidatniveauer, der indeholder undersøgelsesorienterede tilgange og integrering af teknologi inden for biovidenskabelig uddannelse. Programmet udfordrer dig også til at analysere ny forskning inden for biovidenskab uddannelse, reflektere over din læring og praksis, og udvikle undervisningsværktøjer og evalueringsstrategier til at engagere dine studerende i biovidenskab-relaterede problemer og forespørgsler. [+]

Johns Hopkins-certifikatet inden for bioteknologiuddannelse består af fem kandidatniveauer, der understreger undersøgelsesorienterede tilgange og integrering af teknologi inden for biovidenskabelig uddannelse.

Programmet udfordrer dig også til at analysere ny forskning inden for biovidenskab uddannelse, reflektere over din læring og praksis, og udvikle undervisningsværktøjer og evalueringsstrategier til at engagere dine studerende i biovidenskab-relaterede problemer og forespørgsler. Certifikatet udnytter Johns Hopkins Universitets ekspertise inden for bioteknologi og lærer forberedelse til at hjælpe lærere udvikle effektive nye tilgange til at bringe disciplinen til liv i dagens klasseværelse. Efter at have afsluttet certifikatet inden for bioteknologiuddannelse kan du tælle nogle kreditter mod en cand.merc. I bioteknologi.... [-]


Post-Bachelor's Certificate in Biotechnology Enterprise

Online Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Dette Johns Hopkins-certifikat inden for bioteknologi Enterprise giver mulighed for at lære kritiske aspekter af produktudvikling inden for bioteknologi, herunder hvordan man skaber en ny virksomhed, finansiering, markedsføring og andre områder af kommercialisering. Dette certifikat er ideelt for studerende, der planlægger at engagere sig i bioteknologi inden for videnskaben. [+]

Dette Johns Hopkins-certifikat inden for bioteknologi Enterprise giver mulighed for at lære kritiske aspekter af produktudvikling inden for bioteknologi, herunder hvordan man skaber en ny virksomhed, finansiering, markedsføring og andre områder af kommercialisering. Dette certifikat er ideelt for studerende, der planlægger at engagere sig i bioteknologi inden for videnskaben.

Dette uddannelsesprogram udstiller forskere med de værktøjer og viden, der er nødvendige for at markedsføre deres produktideer og / eller forvalte en bioteknologisk organisation. Kandidater vil være velegnede til en række jobmuligheder, især ledelses- og lederroller inden for bioteknologi.

[-]

Post-Bachelor's Certificate in Digital Curation

Online Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Johns Hopkins Universitetscertifikat i Digital Curation, der tilbydes gennem online graduate-programmet i Museum Studies, fremmer uddannelsen og uddannelsen af ​​museumspersonale verden over på dette nye felt. [+]

Johns Hopkins Universitetscertifikat i Digital Curation, der tilbydes gennem online graduate-programmet i Museum Studies, fremmer uddannelsen og uddannelsen af ​​museumspersonale verden over på dette nye felt.

Dette certifikat tilbyder en specialiseret læseplan, der er kritisk på museumsområdet. Det vil forberede nuværende og håbende museumspersonale til at klare det voksende volumen og udvalg af digitale data om langsigtet værdi, som museer nu producerer, erhverver, lagrer og deler med forskere, pædagoger og offentligheden. Det vil træne eleverne til at arbejde med digitale samlinger, udstillinger og forskningsdata, der sikrer lang levetiden af ​​vores globale kulturarv, som museer er stewards. Studerende i dette certifikatprogram vil også bidrage til den nye faglige litteratur på området.... [-]


Post-Bachelor's Certificate in Government Analytics

Online Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Johns Hopkins-certifikatet i regeringsplanlægningen giver studerende grundlæggende grundlæggende færdigheder inden for statistisk analyse og mulighed for at udvikle ekspertise inden for et specialeområde, herunder avanceret statistik, geospatial analyse, politisk adfærd og offentlig politisk analyse og offentlig forvaltning. [+]

Johns Hopkins-certifikatet i regeringsplanlægningen giver studerende grundlæggende grundlæggende færdigheder inden for statistisk analyse og mulighed for at udvikle ekspertise inden for et specialeområde, herunder avanceret statistik, geospatial analyse, politisk adfærd og offentlig politisk analyse og offentlig forvaltning.

Ingen forudgående kurser i kvantitative metoder er nødvendige. Programmet glæder sig over studerende fra forskellige akademiske baggrunde, der er forpligtet til at erhverve ekspertise inden for analytics.

Vores studerende kommer fra forskellige akademiske og faglige baggrunde, med op til 90 procent, der arbejder heltid på Capitol Hill, for offentlige myndigheder og i den private og non-profit sektor. Certificate in Government Analytics gør det muligt for mange af vores elever at gøre en dyb og spændende indvirkning på deres karriere - og det politiske system.... [-]


Post-Bachelor's Certificate in Intelligence

Online Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Johns Hopkins Certificate in Intelligence er designet til studerende, der er interesseret i intelligens, hvad enten de er nationale sikkerhedspersonale eller som borgere og skattepligtige. Det er især nyttigt for folk, der søger arbejde i Intelligence Community eller som allerede er i det og ønsker at positionere sig selv for fremskridt. [+]

Johns Hopkins Certificate in Intelligence er designet til studerende, der er interesseret i intelligens, hvad enten de er nationale sikkerhedspersonale eller som borgere og skattepligtige. Det er især nyttigt for folk, der søger arbejde i Intelligence Community eller som allerede er i det og ønsker at positionere sig selv for fremskridt.

Programmet giver eleverne en forståelse af de måder, hvorpå USA praktiserer intelligens; de formål, som det giver intelligens til grænserne for intelligens - praktisk, juridisk, etisk og teoretisk; og de vigtige debatter om emnet. Fakultetet er forskere og praktikere med mange års erfaring på området.

Kandidater fra programmet vil være højt kvalificerede, og underretningseksperter forberedt på vigtige stillinger i Intelligence Community.... [-]


Post-Bachelor's Certificate in Science Writing

Online Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Johns Hopkins certifikat i Science Writing er et fleksibelt deltidsprogram af online klasser og ansigt til ansigt residens, indfødt med prestige, kvalitet og værdi af Johns Hopkins University. [+]

Johns Hopkins certifikat i Science Writing er et fleksibelt deltidsprogram af online klasser og ansigt til ansigt residens, indfødt med prestige, kvalitet og værdi af Johns Hopkins University.

Den innovative Hopkins-grad er baseret på overbevisningen om, at dagens succesfulde videnskabelige forfattere har brug for et kendskab til forskellige færdigheder, fra journalistik og kommunikation til multimedier og litterære kunst. Studerende fokuserer først og fremmest på journalistiske og kreative skrivnings- og redigeringsmetoder til at fremstille lokkende og forståeligt prosa for digitale eller printlokaler, fra magasiner og bøger til sociale medier og hjemmesider til virksomheder, foreninger, agenturer eller andre. Undervejs erhverver de studerende kommunikationsfærdigheder til at fremme synspunkter eller skrive til kunder, og de udvikler multimediekompetencen til at trives i det stadigt skiftende digitale univers. Alle Hopkins forfattere og redaktører udfordres også til at overvåge videnskaben selv, for at oplyse, hvordan forskning kan falde, vildlede eller blive misbrugt.... [-]


Post-Bachelor Certificate i Anvendt Forskning for Kommunikation

Online Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Post-Baccalaureate Certificate i Anvendt Forskning for Kommunikation giver en banebrydende pensum undervist af eksperter instruktører. Studerende vil erhverve færdigheder forbundet med at gennemføre original forskning og vil have mulighed for at forbinde med mentorer og andre fagfolk i branchen, der vil hjælpe dem med at fortsætte deres uddannelse gennem resten af ​​deres professionelle karriere inden for forskning. [+]

Post-Baccalaureate Certificate i Anvendt Forskning for Kommunikation giver en banebrydende pensum undervist af eksperter instruktører. Studerende vil erhverve færdigheder forbundet med at gennemføre original forskning og vil have mulighed for at forbinde med mentorer og andre fagfolk i branchen, der vil hjælpe dem med at fortsætte deres uddannelse gennem resten af ​​deres professionelle karriere inden for forskning.

Certifikatet i Anvendt Forskning for Kommunikation er for studerende, der arbejder i en lang række job. For eksempel kan en vicepræsident for strategisk planlægning og forskning hos et PR-firma administrere undersøgelser, der hjælper kommunikationsklienterne med at identificere målgrupper, sætte kampagnemål, oprette meddelelser og identificere kanaler. En markedsundersøgelsesdirektør i en brancheforening kan overvåge forskning for brand, produkt og forretningsudvikling samt markedsføring, reklame og socialmedieevaluering. En ledepolitisk analytiker hos et advokatfirma kan overvåge studier, der styrer kommunikation om lobbypolitik og reform.... [-]


Post-Bachelor Certificate i Geografiske Informationssystemer

Online Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Johns Hopkins Online-certifikat i Geografiske Informationssystemer giver dig et videnskabeligt fundament i rumlig datamodellering, analyse og visualisering. Programmet er gearet til deltids fagfolk og fokuserer på geospatial data analyse og visualisering i et web-baseret miljø. Fuld tilgængelig online, vil den give dig en bekvem, interaktiv platform til at udforske GIS og dets rolle i det hurtigt voksende felt af cloud computing. [+]

Johns Hopkins Online-certifikat i Geografiske Informationssystemer giver dig et videnskabeligt fundament i rumlig datamodellering, analyse og visualisering. Programmet er gearet til deltids fagfolk og fokuserer på geospatial data analyse og visualisering i et web-baseret miljø. Fuld tilgængelig online, vil den give dig en bekvem, interaktiv platform til at udforske GIS og dets rolle i det hurtigt voksende felt af cloud computing.

Programmet tager en meget innovativ og unik tilgang til GIS-uddannelse, hvor du lærer dig de seneste tendenser inden for rumlig databehandling, analyse og visualisering ved hjælp af en multimedieleveringsordning. Du får også uvurderlig erfaring med GIS Web-baseret applikationsudvikling i et cloud computing-miljø, hvilket giver dig større forståelse for software design, software livscyklusstyring, databasesikkerhed og webarkitektur.... [-]


Post-Bachelor Certificate i Science, Technology og International Security Studies

Online Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Certifikatet inden for videnskab, teknologi og international sikkerhed tilbyder elevernes ekspertise og forståelse for den brede vifte af trusler mod USA's sikkerhed i vores nye århundrede. Certifikatet inden for videnskab, teknologi og international sikkerhed trækker på eksperter i regeringen, internationale relationer, biovidenskab og militære anliggender for at give eleverne værktøjerne til at analysere trusler, der udfordrer amerikansk sikkerhed i ind-og udland. [+]

Certifikatet inden for videnskab, teknologi og international sikkerhed tilbyder elevernes ekspertise og forståelse for den brede vifte af trusler mod USA's sikkerhed i vores nye århundrede. Certifikatet inden for videnskab, teknologi og international sikkerhed trækker på eksperter i regeringen, internationale relationer, biovidenskab og militære anliggender for at give eleverne værktøjerne til at analysere trusler, der udfordrer amerikansk sikkerhed i ind-og udland.

Professionelt er Johns Hopkins certifikat inden for videnskab, teknologi og international sikkerhed den perfekte legitimation for dem, der ønsker at kapitalisere på dette vitale og voksende felt. Læreplanen kuraterer kurser fra hele Johns Hopkins Universitets discipliner, der giver dig en dynamisk, flerperspektiv grundforbindelse i nationale sikkerhedsemner. Kurser skærer den politiske, teoretiske og videnskabelige analyse af sikkerhedsproblemer og giver viden om, at du vil kunne anvende direkte på arbejde på tværs af det nationale sikkerhedskarriere spektrum.... [-]


Post-Bachelor Certificate Non-Profit Management Certificate

Online Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Johns Hopkins certifikat i nonprofit management er et fuldt online akkrediteret kandidatprogram designet til at skærpe dine analytiske og ledelsesmæssige færdigheder, uanset om du antager en ledende rolle i et nonprofit, aspireret til en eller håber at få en større forståelse for en vigtig og levende sektor med hvilken du interagerer ofte. Alle kurser har et globalt perspektiv for relevans i nutidens verden af ​​sammenknyttede økonomier og kommunikation. [+]

Johns Hopkins certifikat i nonprofit management er et fuldt online akkrediteret kandidatprogram designet til at skærpe dine analytiske og ledelsesmæssige færdigheder, uanset om du antager en ledende rolle i et nonprofit, aspireret til en eller håber at få en større forståelse for en vigtig og levende sektor med hvilken du interagerer ofte. Alle kurser har et globalt perspektiv for relevans i nutidens verden af ​​sammenknyttede økonomier og kommunikation.

Nonprofit-miljøet er blevet stadig mere komplekst, da organisationer opfordres til at betjene større dele af samfundet både i Amerika og i udlandet. Certifikatet i Nonprofit Management giver fagfolk på området en fordel i forhold til deres jævnaldrende, især dem, der søger at hjælpe med at positionere deres organisationer for at få større indflydelse i det globale samfund.... [-]


Post-Master's Certificate i kvantitative metoder i anvendt økonomi

Online Deltid September 2019 USA Washington

Avanceret økonomisk modellering, prognoser, analyse af hurtigt indgående data og økonometri er blevet rygraden i beslutninger truffet i regeringer, internationale organisationer og virksomheder. [+]

Avanceret økonomisk modellering, prognoser, analyse af hurtigt indgående data og økonometri er blevet rygraden i beslutninger truffet i regeringer, internationale organisationer og virksomheder.

[-]

MA

Kandidatuddannelsen i Kulturarvsledelse

Online Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Online Master of Arts i Kulturarvsledelse fra Johns Hopkins Advanced Academic Programs fordyber studerende i en bred sammenhæng med kulturarvsproblemer, herunder sociale, miljømæssige og økonomiske tendenser, og forbereder de studerende til at påtage sig ledende roller i kulturarvssektoren. [+]

Online Master of Arts i Kulturarvsledelse fra Johns Hopkins Advanced Academic Programs fordyber studerende i en bred sammenhæng med kulturarvsproblemer, herunder sociale, miljømæssige og økonomiske tendenser, og forbereder de studerende til at påtage sig ledende roller i kulturarvssektoren.

Dette 10-kursus program tilbyder en innovativ læseplan, der fokuserer på emergent teknologi og dens indvirkning på bevarelse, bevarelse og engagement; sammen med integrerede tilgange til ledelse og partnerskaber og interessenter. Programmet lægger vægt på en tværfaglig tilgang, der giver eleverne mulighed for at skræddersy kurser til hans eller hendes unikke karriere mål og bane. Studerende vil også have adgang til virtuelle feltture og globale ressourcer samlet på nye og spændende måder.... [-]


Kandidatuddannelsen i offentlig forvaltning

Online Fuldtid Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington + 1 mere

Kandidatuddannelsen i offentlig forvaltning kombinerer strenge akademikere og strategiske færdigheder, udfordrende studerende til at anvende den nyeste teori, videnskabelige resultater og nye ledelsesmetoder til at hjælpe med at løse virkelige styreformer og politiske spørgsmål. Gode ​​offentlige ledelsesevner er afgørende for en vellykket beslutningstagning, især på et tidspunkt, hvor regeringer og nonprofits på alle niveauer forventes at gøre mere med mindre. [+]

Kandidatuddannelsen i offentlig forvaltning kombinerer strenge akademikere og strategiske færdigheder, udfordrende studerende til at anvende den nyeste teori, videnskabelige resultater og nye ledelsesmetoder til at hjælpe med at løse virkelige styreformer og politiske spørgsmål. Gode ​​offentlige ledelsesevner er afgørende for en vellykket beslutningstagning, især på et tidspunkt, hvor regeringer og nonprofits på alle niveauer forventes at gøre mere med mindre.

Johns Hopkins MA i offentlig forvaltning vil give dig mulighed for at blive mere strategisk og give dig grundlæggende principper i den offentlige forvaltning: politikanalyse og evaluering, økonomistyring, økonomi og finanspolitik samt offentlig politik og administration. MA i Public Management vil forberede nye ledere som at du står over for hårde udfordringer og træffer taktiske beslutninger, der involverer dagens mest komplekse spørgsmål.... [-]


Kandidatuddannelsen i Undervisningsskrive

Online Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Online Master of Arts i Undervisning Skrive på Johns Hopkins Advanced Academic Program forbereder lærere på alle niveauer og i alle discipliner til at blive masterlærere til at skrive, erhverve nye og innovative måder at undervise i at skrive til deres studerende. [+]

Online Master of Arts i Undervisning Skrive på Johns Hopkins Advanced Academic Program forbereder lærere på alle niveauer og i alle discipliner til at blive masterlærere til at skrive, erhverve nye og innovative måder at undervise i at skrive til deres studerende.

Udover at studere teorier og bedste praksis kan lærere samtidig forfølge deres eget skrift i et spændende og støttende online-fællesskab af lærere og forfattere. Dette ni-kursus program giver deltagerne mulighed for at løse individuelle situationer, behov og interesser, mens de lærer inden for et forskelligartet samfund.

Adgangskrav

Bacheloruddannelse fra et regionalt akkrediteret amerikansk college eller universitetAnsøgere, der har modtaget deres bachelorgrad i et land uden for USA, skal give en kursus-til-kursus-legitimationsvurdering og TOEFL-score, hvis engelsk ikke er deres første sprogEt minimumsklasse gennemsnit på 3,0 på en 4,0 skalaAfsluttet ansøgningGenoptagOfficielle transkripterErklæring om formålSkrivning af prøverValgfrit: Op til tre anbefalingsbreve... [-]

Master of Arts i Kommunikation

Online Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Kandidatuddannelsen i kommunikation tilbyder praktisk og anvendt viden, undervist af de samfundsvidenskabelige, der studerer effektiv kommunikation og de praktiserende brugere, der bruger den. Valgfag engagerer eleverne ved at få dem til at håndtere kommunikationsproblemer i virkeligheden, udvikle brugbare kommunikationsevner og opbygge en stærk portefølje. Og eksperter fra branchen bringer lektier, erfaringer og bedste praksis i klasseværelset i verden. [+]

Kandidatuddannelsen i kommunikation tilbyder praktisk og anvendt viden, undervist af de samfundsvidenskabelige, der studerer effektiv kommunikation og de praktiserende brugere, der bruger den. Valgfag engagerer eleverne ved at få dem til at håndtere kommunikationsproblemer i virkeligheden, udvikle brugbare kommunikationsevner og opbygge en stærk portefølje. Og eksperter fra branchen bringer lektier, erfaringer og bedste praksis i klasseværelset i verden.

Johns Hopkins MA i Kommunikation giver en banebrydende læseplan, der integrerer digital teknologi med innovativ strategisk kommunikation og stærke skrivefærdigheder. Programmet tilbyder koncentrationer i offentlige og medieforbindelser, politisk kommunikation, sundhedskommunikation, digital kommunikation og corporate / non-profit kommunikation.... [-]


Master of Arts i Museum Studies

Online Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Johns Hopkins MA i Museum Studies tilbyder et perspektiv på teori og praksis af museer i et skiftende teknologisk, socialt og politisk miljø. Geared for nuværende og fremtidige museet fagfolk, det understreger teknologiens kritiske rolle i dagens museum. Den undersøger også nye modeller for uddannelse, udstilling og forretningsstrategier, mens man udforsker museets rolle som agent for social forandring. [+]

Johns Hopkins MA i Museum Studies tilbyder et perspektiv på teori og praksis af museer i et skiftende teknologisk, socialt og politisk miljø. Geared for nuværende og fremtidige museet fagfolk, det understreger teknologiens kritiske rolle i dagens museum. Den undersøger også nye modeller for uddannelse, udstilling og forretningsstrategier, mens man udforsker museets rolle som agent for social forandring.

Vi byder velkommen til studerende fra hele verden, der er interesseret i alle typer museer, herunder historie, teknologi, videnskab, kunst, specialtema eller tematiske museer, historiske steder, nationalparker og zoologiske haver samt interesserede i udstillinger til virksomheder, offentlige myndigheder og private organisationer. .... [-]


Master of Arts i regeringen

Online Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Kandidatuddannelsen i regeringen giver eleverne redskaberne til at undersøge statslige og sociale institutioner i vores samfund, udforske reformområder, og vigtigst af alt, skabe forandring. Programmet kombinerer teori og praksis for regering, politik og politikdannelse. [+]

Kandidatuddannelsen i regeringen giver eleverne redskaberne til at undersøge statslige og sociale institutioner i vores samfund, udforske reformområder, og vigtigst af alt, skabe forandring. Programmet kombinerer teori og praksis for regering, politik og politikdannelse.

Johns Hopkins MA i regeringen blev designet til at arbejde voksne med specialiserede færdigheder inden for et bestemt område, men som ønsker et bredere perspektiv på regeringen til at placere dem for lederskab i politik og administration. Mens vores kurser er designet omkring den nyeste videnskabelige viden, er deres sande fokus at give dig de praktiske færdigheder, der er nødvendige for at løse problemer i regeringens, politiske og politiske problemer i dag.... [-]


Master of Arts i Science Writing

Online Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Kandidatuddannelsen i Science Writing er et fleksibelt deltidsprogram af online klasser og ansigt til ansigt residens, indfødt med prestige, kvalitet og værdi af Johns Hopkins University. [+]

Kandidatuddannelsen i Science Writing er et fleksibelt deltidsprogram af online klasser og ansigt til ansigt residens, indfødt med prestige, kvalitet og værdi af Johns Hopkins University.

Den innovative Hopkins-grad er baseret på overbevisningen om, at dagens succesfulde videnskabelige forfattere har brug for et kendskab til forskellige færdigheder, fra journalistik og kommunikation til multimedier og litterære kunst. Studerende fokuserer først og fremmest på journalistiske og kreative skrivnings- og redigeringsmetoder til at fremstille lokkende og forståeligt prosa for digitale eller printlokaler, fra magasiner og bøger til sociale medier og hjemmesider til virksomheder, foreninger, agenturer eller andre. Undervejs erhverver de studerende kommunikationsfærdigheder til at fremme synspunkter eller skrive til kunder, og de udvikler multimediekompetencen til at trives i det stadigt skiftende digitale univers. Alle Hopkins forfattere og redaktører udfordres også til at overvåge videnskaben selv, for at oplyse, hvordan forskning kan falde, vildlede eller blive misbrugt. MA i Science Writing er en del af de prestigefyldte avancerede akademiske programmer hos Hopkins, en division, der fokuserer på kandidatoplysninger for voksne.... [-]


MSc

Master of Science i Anvendt Økonomi

Online Deltid 1 - 2 år September 2019 USA Washington

MS i Anvendt Økonomi Program udvikler færdighed i økonomisk ræsonnement, og i konstruktion og estimering af økonomiske modeller ved brug af økonometri og andre kvantitative teknikker. Dette opnås ved en stringent og krævende læreplan og et talentfuldt og dedikeret personale af instruktører. Graden kan forfølges på deltid eller i fuld tid. Alle bachelorstuderende er velkomne. [+]

MS i Anvendt Økonomi Program udvikler færdighed i økonomisk ræsonnement, og i konstruktion og estimering af økonomiske modeller ved brug af økonometri og andre kvantitative teknikker. Dette opnås ved en stringent og krævende læreplan og et talentfuldt og dedikeret personale af instruktører.

Graden kan forfølges på deltid eller i fuld tid. Alle bachelorstuderende er velkomne.

Anvendt økonomi studerende skræddersy deres eget studium og kan forfølge et af følgende områder, eller blande og matche:

Offentlig politikFinansøkonomi og makroekonomiInternational økonomi og udviklingRumlig økonomi (også tilgængelig online)Miljøøkonomi (også tilgængelig online)Sundhedsøkonomi (også tilgængelig online)Økonomi National SecurityKvantitative metoder... [-]

Master of Science i bioinformatik

Online Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Johns Hopkins MS i Bioinformatics program vil fordybe dig i emner og anvendte metoder til beregningsmodellering, molekylærbiologi, systembiologi, strukturbiologi, proteomik, genomisk sekventering og genomisk analyse, mikroarrays og mikroarray analyse. Med udgangspunkt i Johns Hopkins 'bioteknologi og ingeniørfag skaber programmet en stringent bioinformatik, der samler de videnskabelige, biovidenskabelige og bioinformatiske discipliner. [+]

Som kandidat med MS i Bioinformatik har du det uddannelsesmæssige grundlag for at fortolke komplekse biologiske oplysninger, udføre analyse af sekvensdata ved hjælp af sofistikeret bioinformatiksoftware og programmel, når det er nødvendigt. Graden dækker ikke kun de teoretiske aspekter af feltet, men også den praktiske side af bioinformatik. Og det læres af Hopkins-fakultetets medlemmer, som aktivt udvikler disse spændende nye teknologier.

Designet til at arbejde voksne, tilbyder programmet kurser online og onsite. Du kan endda fuldføre graden helt online.

Studerende skal færdiggøre alt akademisk arbejde i en kandidatuddannelse eller certifikatprogram inden for fem år.... [-]


Master of Science i bioteknologi

Online Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Johns Hopkins er verdensledende inden for biologisk forskning og den globale bioteknologiske industri. Vi udfordrer eleverne med en stringent, tværfaglig pensum, som fuldt ud forbereder dem til at fremme deres karriere og forfølge deres akademiske ambitioner inden for bioteknologi. [+]

Johns Hopkins MS i bioteknologi tilbyder en omfattende udforskning af grundlæggende videnskab, anvendt videnskab og lab videnskab med en industri fokus. Programmet giver dig en solid jordforbindelse i biokemi, molekylærbiologi, cellebiologi, genomics og proteomics.

Vores pensum vil forberede dig til at engagere sig i forskning, lede laboratoriehold, træffe beslutninger om udvikling og planlægning, skabe og anvende forskningsmetoder til store projekter og tage højde for ledelses- og marketingbeslutninger.

Mange studerende kan lide den generelle grad af fleksibilitet; det giver dem mulighed for at skræddersy kurser til at opfylde deres individuelle karrieremål.

Programmet tilbyder også fem forskellige koncentrationer:... [-]


Master of Science i energipolitik og klima

Online Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Kandidatuddannelsen i energipolitik og klima vil forberede den næste generation af tværfaglige fagfolk til at imødegå de imponerende udfordringer, som klimaændringer udgør for menneskelige institutioner og økosystemer og de potentielt transformerende rolle bæredygtige energisystemer. Studerende udvikler en fast forståelse af klimaforandringer videnskab og de potentielle virkninger af klimaændringer i dette århundrede og derover. [+]

Kandidatuddannelsen i energipolitik og klima vil forberede den næste generation af tværfaglige fagfolk til at imødegå de imponerende udfordringer i klimaforandringer for menneskelige institutioner og økosystemer og den potentielt transformerende rolle bæredygtige energisystemer. Studerende udvikler en fast forståelse af klimaforandringer videnskab og de potentielle virkninger af klimaændringer i dette århundrede og derover. Desuden udvikler de en betydelig ekspertise inden for energilovgivning og politisk beslutningstagning samt en forstående forståelse af primære energiteknologier, herunder både fossile brændselsbaserede systemer og muligheder for vedvarende energi.

Kandidater fra MS i energipolitik og klima er godt positioneret til at lykkes i en af ​​de hurtigst voksende industrier i nation og verden. Da globale energibehov stiger i et stadigt hurtigere tempo, vil også behovet for dynamiske fagfolk være i stand til at styre den delikate balance mellem det ændrede miljø og vores energiafhængige samfund.... [-]


Master of Science i Food Safety Regulation

Online Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Master of Science i Food Safety Regulation er designet til at give de studerende en forståelse af de juridiske og regulerende kompleksiteter af fødevareproduktion, mærkning og distribution. Programmet vil give de studerende den viden, der kræves for virksomheder og organisationer, der vokser, behandler, distribuerer eller sælger fødevarer og drikkevarer, samtidig med at de overholder føderale og statslige lovbestemmelser for produktion, distribution og kommercialisering af fødevarer. [+]

Master of Science i Food Safety Regulation er designet til at give de studerende en forståelse af de juridiske og regulerende kompleksiteter af fødevareproduktion, mærkning og distribution. Programmet vil give de studerende den viden, der kræves for virksomheder og organisationer, der vokser, behandler, distribuerer eller sælger fødevarer og drikkevarer, samtidig med at de overholder føderale og statslige lovbestemmelser for produktion, distribution og kommercialisering af fødevarer.

Efter afslutningen af ​​Master of Science i Food Safety Regulation, vil eleverne:

Demonstrere en beherskelse af tekniske og kritiske tænkningskompetencer inden for fødevaresikkerhedsregulering indsendelser og vedtægterDesign, udvikle og implementere lovgivningsmæssige lovgivningsmæssige indlægAnalyser og vurder fødevaresikkerhedslovgivning, vedtægter, vejledning og vejledninger.... [-]

Master of Science i forskningsadministration

Online Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Johns Hopkins MS i Research Administration er designet til at gavne forskere, herunder dem, der i øjeblikket arbejder inden for videregående uddannelse, offentlige myndigheder og uafhængige fonde samt de, der søger at starte en karriere inden for forskningsadministration. Studerende vil undersøge, hvordan forskningsvirksomheden er organiseret og ledet over USA og internationalt. [+]

Johns Hopkins MS i Research Administration er designet til at gavne forskere, herunder dem, der i øjeblikket arbejder inden for videregående uddannelse, offentlige myndigheder og uafhængige fonde samt de, der søger at starte en karriere inden for forskningsadministration. Studerende vil undersøge, hvordan forskningsvirksomheden er organiseret og ledet over USA og internationalt. Både nonprofit og profit sektorer vil blive undersøgt for at fremhæve eventuelle ligheder og / eller forskelle. Studerende vil også lære om ledelsen af ​​sponsorerede forskningsprogrammer inden for økonomi, informationsteknologi og juridiske, etiske, lovgivningsmæssige og overholdelsesmæssige overvejelser.... [-]


Master of Science i Geografiske Informationssystemer

Online Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Johns Hopkins Online Master of Science i Geografiske Informationssystemer (GIS) tilbyder dig et videnskabeligt fundament i de fascinerende felter i rumlig datamodellering, rumlig dataanalyse, geo-visualisering og virksomheds GIS-arkitektur. [+]

Johns Hopkins Online Master of Science i Geografiske Informationssystemer (GIS) tilbyder dig et videnskabeligt fundament i de fascinerende felter i rumlig datamodellering, rumlig dataanalyse, geo-visualisering og virksomheds GIS-arkitektur. Online Master of Science i GIS er gearet til deltidsansatte og fokuserer på de vigtigste måder at ansætte inden for den næste generation af geospatial design, udvikling og analyse. Vores fakultet medlemmer er tanke ledere og innovatører i den nye datalogi, der er GIS. Vores kurser, der er tilgængelige online, giver en bekvem, interaktiv platform til at udforske geografiske informationssystemer som led i det dynamiske felt af cloud computing, stor dataanalyse og geografisk dataudvinding og modellering.... [-]


Master of Science i Geospatial Intelligence

Online Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Online Master of Science i Geospatial Intelligence på Johns Hopkins Advanced Academic Programs giver eleverne de begreber, modeller, erfaring og læring til at lede og forme denne nye disciplin. Dette 12-kursussprogram har kendetegnet fakultet, som har omfattende geospatial erfaring og publikationsoptegnelser, en innovativ læseplan og et omfattende udvalg af ressourcer, værktøjer og muligheder for studerende. [+]

Online Master of Science i Geospatial Intelligence på Johns Hopkins Advanced Academic Programs giver eleverne de begreber, modeller, erfaring og læring til at lede og forme denne nye disciplin. Dette 12-kursussprogram har kendetegnet fakultet, som har omfattende geospatial erfaring og publikationsoptegnelser, en innovativ læseplan og et omfattende udvalg af ressourcer, værktøjer og muligheder for studerende.

MS i Geospatial Intelligence-programmet kombinerer tre fagområder: Historien om geospatial intelligence, videnskaben og matematikken i digital geografi og dens relaterede databaser og kunsten at konvertere geospatiale data til skriftlig, talet og visuel intelligens. Studerende vil analysere historiske efterretningseksempler for at forstå udviklingen af ​​begreber og praksis bag indsamling, analyse, rapportering og teknologi. De vil også takle de nuværende udfordringer i branchen, herunder udfordringer ved nye sensorer og udvikling af nye ikke-statslige geospatiale samfund.... [-]


Master of Science i miljøvidenskab og politik

Online Deltid 1 - 5 år January 2019 USA Washington

Master of Science i miljøvidenskab og -politik er et springbræt til ledelse for miljøfolk. Programmet giver eleverne en stærk forståelse af, hvor videnskaberne overlapper og informerer politik, samtidig med at de får indsigt i, hvordan politikken implementeres og påvirker miljømæssige resultater. [+]

Master of Science i miljøvidenskab og -politik er et springbræt til ledelse for miljøfolk. Programmet giver eleverne en stærk forståelse af, hvor videnskaberne overlapper og informerer politik, samtidig med at de får indsigt i, hvordan politikken implementeres og påvirker miljømæssige resultater. Programmet er designet af akademiske ledere i Institut for Jord og Planetary Sciences på Johns Hopkins, i samarbejde med eksperter i anvendt videnskab på regionale og føderale institutter og agenturer. Fokus er på at studere de miljømæssige virkninger af nuværende brug på oprettelse, opdatering, regulering, kommunikation og håndhævelse af miljøpolitikken.

Kernens læseplan giver det stærke grundlag for grundlæggende miljøvidenskab og -politik, der kræves for at arbejde i spidsen for feltet. En bred vifte af valgfag giver kurrikulær fleksibilitet til at give eleverne mulighed for at skræddersy deres akademiske erfaring til at passe til personlige behov og interesser.... [-]


Master of Science i regeringsanalyse

Online Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Master of Science i Government Analytics forbereder eleverne til at blive ledere i datrevolutionen. Studerende vil udvikle ekspertise i analytiske metoder, der i stigende grad påberåbes af offentlige myndigheder, non-profit organisationer og den private sektor. Gennem brugen af ​​avancerede værktøjer og færdigheder vil de studerende kunne tage fat på nutidens politiske, politiske og styrelsesmæssige udfordringer. [+]

Master of Science i Government Analytics forbereder eleverne til at blive ledere i datrevolutionen. Studerende vil udvikle ekspertise i analytiske metoder, der i stigende grad påberåbes af offentlige myndigheder, non-profit organisationer og den private sektor. Gennem brugen af ​​avancerede værktøjer og færdigheder vil de studerende kunne tage fat på nutidens politiske, politiske og styrelsesmæssige udfordringer.

Johns Hopkins MS i Government Analytics-læseplan giver eleverne et bredt sæt af grundlæggende færdigheder i statistisk analyse og giver mulighed for at udvikle ekspertise inden for et specifikt analytisk område.

Studerende skal færdiggøre alt akademisk arbejde i en kandidatuddannelse eller certifikatprogram inden for fem år.... [-]


Master of Science i Regulatory Science

Online Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Johns Hopkins University MS i Regulatory Science program giver eleverne en karriere inden for regulatorisk videnskab med et specialiseret studieforløb med vægt på avancerede emner i de lovgivningsmæssige godkendelsesprocesser for globale og indenlandske biotekprodukter. Studerende kan specialisere sig i et aspekt af den lovgivningsmæssige videnskab af deres valg gennem tre valgfrie kurser, herunder et bredt udvalg af avancerede regulerende kurser. [+]

Johns Hopkins University MS i Regulatory Science-programmet giver eleverne en karriere inden for lovgivningsvidenskab med et specialiseret studieforløb, der understreger avancerede emner i de lovgivningsmæssige godkendelsesprocesser for globale og indenlandske biotekprodukter. Studerende kan specialisere sig i et aspekt af den lovgivningsmæssige videnskab af deres valg gennem tre valgfrie kurser, herunder et bredt udvalg af avancerede regulerende kurser. Ved at give eleverne et stærkt fundament i lovgivningsvidenskab og en praktisk introduktion til nuværende gode produktions-, laboratorie- og kliniske praksis samt produktudvikling, tilbyder programmet kandidater unikt instruktion til specialiserede job inden for lovgivningsvidenskab i føderale, akademiske og industri arbejde indstillinger.... [-]


Masters

Master i bioteknologi Virksomhed og iværksætteri

Online Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Johns Hopkins Master of Biotechnology Enterprise og Entrepreneurship-programmet er beregnet til bioteknologiprofessorer, der ønsker en karriere ud over laboratoriet inden for en eksisterende bioteknologisk organisation eller for dem, der drømmer om at starte en ny bioteknologisk virksomhed. [+]

Johns Hopkins Master of Biotechnology Enterprise og Entrepreneurship-programmet er beregnet til bioteknologiprofessorer, der ønsker en karriere ud over laboratoriet inden for en eksisterende bioteknologisk organisation eller for dem, der drømmer om at starte en ny bioteknologisk virksomhed.

Dette spændende nye program bringer sammen et stærkt videnskabsfundament med bioteknologisk virksomhed og iværksætteri, der giver et unikt uddannelsessted for videnskabsmænd til bedre at forstå hele bioteknologibedriften og emner, der er unikke for branchen.

Læreplanen vil give dig det tværfaglige grundlag for at løse de organisatoriske og organisatoriske udfordringer organisationer står overfor i bioteknologibranchen. Dette program udruster videnskabsmænd med de værktøjer og viden, der er nødvendige for at markedsføre deres produktideer og / eller styre en bioteknologisk organisation. Kandidater vil være velegnede til en række jobmuligheder, især ledelses- og lederroller inden for bioteknologi.... [-]


Master of Liberal Arts

Online Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Grundlagt i 1962, har Johns Hopkins Master of Liberal Arts (MLA) Program fået national anerkendelse for kvaliteten af ​​sin undervisning og bredden af ​​sine kursustilbud. Johns Hopkins Master of Liberal Arts (MLA) er en unik, ikke-traditionel kandidatgrad. Mens de fleste kandidatprogrammer beder dig om at blive mere og mere specialiserede, forventer MLA, at du både udbreder og uddyber din pædagogiske oplevelse. [+]

Grundlagt i 1962, har Johns Hopkins Master of Liberal Arts (MLA) Program fået national anerkendelse for kvaliteten af ​​sin undervisning og bredden af ​​sine kursustilbud.

Johns Hopkins Master of Liberal Arts (MLA) er en unik, ikke-traditionel kandidatgrad. Mens de fleste kandidatprogrammer beder dig om at blive mere og mere specialiserede, forventer MLA, at du både udbreder og uddyber din pædagogiske oplevelse.

Som MLA-studerende arbejder du med en rådgiver til at skræddersy programmet til dine egne faglige og intellektuelle interesser, udforske områder, herunder historie, religion, litteratur, filosofi, statsvidenskab, humaniora, musik, kunsthistorie og scenekunst . Programmet består af ti kurser og omfatter en capstone oplevelse, der involverer et kandidatprojekt, praktikophold eller portefølje mulighed. Du vil udforske en verden af ​​viden ved at tage din egen vej og udvikle din egen måde at kende på.... [-]


Kontakt