Læs den officielle beskrivelse

Teori, praksis, præstation

Disse elementer er kernen i Ithaca College oplevelsen - i dag og hver dag siden vores grundlæggelse for over 125 år siden.

Ithaca College begyndte som musik konservatorium i 1892, hvilket hjælper unge musikere til at skære deres talenter ind i professionelle kaliber færdigheder. I årtier siden er IC vokset til et boligkunstkunstkollegium med fem skoler og over 100-gradige programmer. Vores elever får viden og selvtillid gennem en kontinuerlig cyklus for at lære, prøve og gøre adgang til professionelle laboratorier, studier, udstyr og forskningsmuligheder.

Som et mellemstatsligt nationalt rangeret college tilbyder IC studerende muligheder for personlig opmærksomhed i hvert akademisk program og engagement i en bred vifte af campusaktiviteter. Studerende deltager i et indbydende fællesskab af 6.200 bachelor- og 470 kandidatstuderende, der tilbyder mere end 200 studieklubber og -organisationer.

IC-oplevelsen fortsætter efter eksamen, da alumni bliver en del af et voksende netværk af fagfolk-mentorer og eksperter over hele verden, som tager aktive roller i at hjælpe eleverne med at lykkes.

Hos IC er vores fakultet og medarbejdere dedikeret til uddannelse og vækst. De bringer et væld af viden og talent til vores campus og arbejder for at fremme deres respektive felter. Gennem forskning, projekter og involvering i deres lokalsamfund fortsætter de også med at lære og udvikle sig som fagfolk og tankeledere.

Ithaca College ligger på South Hill og har udsigt over hjertet af Ithaca, en blomstrende by fuld af kunst, kultur og aktivitet, omgivet af den naturlige skønhed i New Yorks Finger Lakes-region. Udover hovedcampuset har IC satellitprogrammer i New York City, Los Angeles og London.

Vision og Mission

Vision Statement

Vision Statement Ithaca College tilstræber at blive standard for ekspertise for studerende centrerede omfattende gymnasier, der fremmer intellekt, kreativitet og karakter i et aktivt og rummeligt boligindlæringssamfund.

Mission statement

Ithaca College er dedikeret til at skabe grundlag for en levetid for at lære, at fremme intellektuel vækst, æstetisk anerkendelse og karakterudvikling hos vores studerende. Ithaca College samfund trives på principperne om, at viden erhverves gennem disciplin, kompetence er etableret, når viden er hæmmet af erfaring, og karakter udvikles, når kompetence udøves til gavn for andre.

Et omfattende college, der siden starten har anerkendt værdien af at kombinere teori og ydeevne, giver Ithaca en stringent uddannelse blandet liberal arts og professionelle studieprogrammer. Vores undervisning og stipendium er motiveret af behovet for at blive informeret af og bidrage til verdens videnskabelige og humanistiske virksomheder. At lære i Ithaca strækker sig ud over klasseværelset til at omfatte en bred vifte af bolig-, professionelle og ekstracurriculære muligheder. Vores bachelor- og kandidatstuderende, fakultet, personale og alumner bidrager alle til læringsprocessen.

Ithaca College er forpligtet til at skabe et rummeligt miljø og tiltrække en forskelligartet krop af studerende, fakultet og personale. Alle medlemmer af kollegiums samfund opfordres til at opnå ekspertise på deres udvalgte områder og at dele ansvaret for statsborgerskab og service i det globale samfund.

Retningslinjer

IC-uddannelsen er fokuseret på udvikling af intellekt, kreativitet og karakter gennem læseplaner, co-curricular og campus livserfaringer. Studier inden for den liberale kunst er beriget af faglig praksis og andre læseplaner, og studier i de professionelle skoler er baseret på liberal arts tradition. Vi er engagerede i aktiv læring, der udvikler viden og færdigheder gennem en række erfaringer i klasseværelset, samfund, laboratorium og andre indstillinger.

  • Vi forbereder eleverne til succes på college og i livet. Vi mener, at intellektuel og personlig vækst når deres højeste potentiale i en atmosfære, der både er udfordrende og støttende.
  • Vi omfavner mangfoldighed som en integreret del af den uddannelsesmæssige erfaring og det samfund, vi skaber.
  • Vi stræber efter inklusivitet og ekspertise i vores uddannelsesmæssige og operationelle bestræbelser.
  • Vi forpligter os til ansvarlig og bæredygtig forvaltning af naturlige, menneskelige og økonomiske ressourcer.112751_112745_IthacaCollegeProgramPhoto.jpg

Oplev livet på IC

Folk kommer til Ithaca College fra hele verden for at leve med nysgerrighed, udforske deres potentiale og blive hvem og hvad de vil være. Find ud af, hvordan livet på IC vil ændre dig.

Den akademiske oplevelse

I IC udfordrer ekspertholdige dig til at tænke anderledes og inspirere dig til at udforske nye koncepter. Du lærer også ved at gennemføre praktisk erfaring på dit felt, samarbejde med klassekammerater og muligheder på professionelt niveau, der starter din første dag i klassen.

Boligliv

På denne boligkampus sker så meget læring og voksende uden for klasseværelset. Hver bolighal er et mini-samfund - nogle med fokus på akademiske eller kulturelle oplevelser - tilbyder arrangementer, aktiviteter og indbydende rum.

Klubber og aktiviteter

Find venner, der deler din passion for service, kultur, gaming-du hedder det i over 200 studenterorganisationer. Du kan endda starte din egen klub for at bringe din yndlingshobby eller frivillige mulighed til campus.

atletik

IC-studerende-atleter er ledere og champions på banen og i klasseværelset. Uanset om du konkurrerer i et af 27 Division III hold eller jubler fra mængden, er du en del af familien Ithaca College Bombers.

Studerende Support

IC vil udfordre dig - men en af de første lektioner, du vil lære her er, at du ikke behøver at tage udfordringer alene.

Akademisk støtte

Eksperter og rådgivere i Center for Academic Advancement hjælper dig med at planlægge de rigtige klasser for dit program og dine mål, få vejledning og indkvartering, når du har brug for dem, og hold dig på sporet.

Karrierevejledning

Office of Career Services hjælper dig med at etablere netværk, foretage forbindelser og tage de rigtige skridt til at lande din drømmepraktik og planlægge din karriere. Og det stopper ikke ved eksamen - det er en livslang ressource.

Sundhed

Den fysiske, mentale og følelsesmæssige sundhed og trivsel hos IC-studerende er altid en topprioritet. Vores medicinske, wellness- og mental sundhedspersonale og fitnessfaciliteter er her for dig.

Diverse og inkluderende fællesskab

I Ithaca stræber vi efter at være et inklusivt og indbydende fællesskab af mennesker med forskellige talenter og baggrunde. Et engagement i civilitet, gensidig respekt, social retfærdighed og fri og åben udveksling af ideer gør os stærkere.

Ithaca, NY

Ithaca er en by, der har alt-fra vandrestier og kunstgallerier til landmænd markeder og opstart inkubatorer. I en af de bedste college byer i USA kan du møde og blive inspireret af strålende mennesker hver dag.112752_112744_IthacaCollegeCOVERPHOTO.jpg

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Communications Innovation - Sarah Brylinsky '08, M.S. '15

Address
Danby Road,953
14850 Ithaca, New York, USA