Indiana University Bloomington - School of Public and Environmental Affairs (SPEA Connect)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Bliv en leder, gøre en forskel

Verden i dag er forskellig fra den verden, som tidligere generationer indtastet. De niveauer af kompleksitet, indbyrdes afhængighed, og systemiske risici er ekstraordinære. En Master of Public Affairs (MPA) eller graduate certifikat i offentlige anliggender, forbereder kandidater i School of Public og Environmental Affairs (SPEA) at konfrontere fremtidens udfordringer med den viden og færdigheder til at løse problemer og føre. Vores kandidater bruger, hvad de ved på tværs af alle sektorer i samfundet-offentlig, nonprofit, og privat.

SPEA tilbyder en virkelig tværfaglig uddannelse i offentlige anliggender. Vi fokuserer på styrende, styring, og førende. Vi forbereder eleverne til at løse de komplekse problemer, der står over for samfundet i dag-spørgsmål én fagområde alene kan ikke løse.

SPEA Connect skaber muligheder for nonprofit og public affairs fagfolk på en måde uforlignelig af andre højt klassificeret forskerskoler. Vores online-programmer appellerer til erfarne fagfolk, der ikke kan tilmelde i vores bolig program-enten fordi de ønsker at bo i dit nuværende job, er jonglering flere ansvarsområder, eller er udstationeret i udlandet. Vi mener, at du bør være i stand til at forbedre din karriere gennem de samme nationalt klassificeret programmer, der tilbydes på campus.

Vælg SPEA Connect online-programmer, og:

  • Lær af dygtige fakultet medlemmer, der er førende forskere, praktikere og undervisere.
  • Engager med andre passionerede og innovative personer, som er dedikeret til at tjene samfundet.
  • Udvikle problemløsning, teamwork, og kommunikationsevner i en række forskellige discipliner.

Vi er rangeret # 1 i nationen

Logo US News and World Report rangerer SPEA s MPA som toppen kandidatuddannelse i offentlige anliggender.

SPEA tilbyder også top klassificeret specialiteter, eller fokusområder, i online MPA, herunder:

  • Nonprofit Management (# 1)
  • Offentlig Finance & budgettering (# 1)
  • Public Management & Administration (# 3)

Online MPA og certifikat programmer designet til bearbejdning af fagfolk

Spea online-graduate grad og certifikat programmer er både alsidig og værdifulde. Vores programmer er designet til at forberede dygtige fagfolk til at tage deres karriere til det næste niveau, mens han studerede, hvor og når det er mest praktisk. Med SPEA Connect, kan du slå din erhvervserfaring i kandidat kredit-og kandidatniveau hurtigere, og til en lavere pris. Hvis du er medlem af den militære samfund, kan du også optjene kredit i erkendelse af din tjeneste.

Placeringer

Bloomington

School of Public & Environmental Affairs

Address
1315 East Tenth Street, A304
IN 47405 Bloomington, Indiana, USA
Telefonnummer
+1 812-855-2840