Georgetown University Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Georgetown University


Georgetown University er et privat, ikke-for-profit akkrediteret universitet beliggende i Washington, DC. Georgetown blev grundlagt i 1789 af John Carroll og er Amerikas ældste katolske og Jesuit Universitet. I dag er Georgetown et stort internationalt forskningsuniversitet. Det har ni skoler, et tilknyttet hospital og mange højtrangerede kandidatprogrammer.


Mission, Vision og Værdier

Georgetown mission og værdier afspejler Jesuit traditionen for at uddanne hele personen. Universitetet fremmer en indstilling, hvor eleverne kan udvikle sig gennem refleksion, service og forespørgsel.


Tilmelding, Tilstedeværelse, Graduation

Baseret på efteråret 2015 data var graduate-tilmelding godt over 10.500 studerende. Graduate attendance var som følger.

  • 31% deltidsstudent og 69% fuldtidsstuderende
  • 11% indskrevet i fjernundervisning
  • 1.800 bachelorgrader, 3.300 kandidatgrader, 950 ph.d.-grader


Økonomisk støtte

Georgetown University accepterer ansøgninger om finansiel støtte fra kandidatstuderende i løbet af det akademiske år. Studerende, der ansøger om føderal økonomisk støtte, skal indsende en FAFSA. Støtteberettigede studerende kan muligvis modtage lån eller tilskud. Georgetown University Graduate School kan tilbyde begrænset stipendier, assistentships og stipendier. Disse er baseret på akademiske kvalifikationer.

For at forblive i overensstemmelse med føderale VISA-regler er internationale studerende ikke berettiget til at tage kurser udelukkende online. Georgetown University er endnu ikke i stand til at tilbyde onlineformater i alle stater til alle onlineprogrammer.


Startdatoer

Programmer kan have bestemte startdatoer baseret på akademiske semestre. For eksempel starter MPS-uddannelserne i efterår, sommer og forårssemester.


Fakultet

Georgetown University har over 1.450 fuldtids- og 1.050 deltidsfakulteter. Blandt Georgetown's instruktører er tidligere diplomater, folkesundhedstjenestemænd, økonomer, forskere, administrerende direktører og andre industrieksperter. På tværs af disciplinerne holder fakultetets medlemmer avancerede grader fra ph.d. og JD til blandt andet MA, MBA og M.Ed.

Placeringer

Georgetown

Address
Georgetown, District of Columbia, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig