Læs den officielle beskrivelse

George Washington University , en uafhængig akademisk institution, chartret af USA's kongres i 1821, dedikerer sig til at fremme menneskers velbefindende. Universitetet værdsætter et dynamisk, studentfokuseret samfund stimuleret af kulturel og intellektuel mangfoldighed og bygger på et fundament af integritet, kreativitet og åbenhed til udforskning af nye ideer.

George Washington University , der er centreret i det nationale og internationale korsvej i Washington, DC , forpligter sig til at udmærke sig i skabelsen, formidlingen og anvendelsen af ​​viden.

For at fremme processen med livslang læring fra både globale og integrerende perspektiver giver universitetet et stimulerende intellektuelt miljø for sine forskellige studerende og fakulteter. Ved at fremme excellence i undervisning tilbyder universitetet fremragende læringserfaringer for fuldtids- og deltidsstuderende i bacheloruddannelser, kandidater og faglige programmer i Washington, DC , nationen og i udlandet. Som et center for intellektuel undersøgelse og forskning lægger universitetet vægt på sammenhængen mellem grundlæggende og anvendte stipendier og insisterer på, at den praktiske er baseret på viden og teori. Universitetet fungerer som katalysator for kreativitet inden for kunst, videnskab og erhverv ved at opmuntre til interaktion blandt elever, fakulteter, medarbejdere, alumner og de samfund, det tjener.

George Washington University trækker på det rige udvalg af ressourcer fra National Capital Area for at forbedre sine pædagogiske bestræbelser. Til gengæld bidrager universitetet gennem sine studerende, fakultet, personale og alumner med talent og viden til forbedring af livskvaliteten i storby Washington, DC

En uddannelse i modsætning til alle andre

Fire studerende taler ved Lincoln Memorial med Washington Monument i baggrunden

Siden vores hovedstadens første dage har folk rejst her af mange grunde. De kommer til at udforske fortiden og at kortlægge nye futures. De kommer til at stille spørgsmål og søge ekspert svar. De kommer til at starte diskurs og huske i stilhed. De kommer til at kræve forandring og at være den forandring. De kommer til at vokse. De kommer til at lære. De kommer til at lave historie og deltage i rækken sammen med mange fremtrædende GW alumni.

Vores studerende kommer til GW for mange af de samme grunde. De kommer til lidenskabelig fakultet, til forskellige studentegrupper, til Atletik i Division I, til praktikophold og til inspirerende service muligheder. GW, som mange universiteter, giver alt dette. Men vores elever kommer også til noget andet.

De ønsker ikke bare at lave et fællesskabstjenesteprojekt. De ønsker at mødes, og derefter overstige, en serviceudfordring fra USAs første dame.

De vil ikke bare se lysbilleder af kunst. De ønsker at debattere mesterværker i gallerierne i verdensklasse museer eller dans på stadierne af Kennedy Center.

Og de vil ikke bare tage en ingeniørkursus. De ønsker at udføre forskning i en fantastisk ny kerne lab facilitet med fakultet, der bogstaveligt talt forme morgendagens verden.

Indbygget i en by i modsætning til andre, får vores studerende en uddannelse i modsætning til alle andre. Hele byen er vores klasseværelse, og vores elever fremkommer ikke kun med et eksamensbevis, men med oplevelser, der kun kunne ske ved GW.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
School of Engineering & Applied Science Online
Address
800 22nd Street, NW
DC 20052 Washington, District of Columbia, USA