Læs den officielle beskrivelse

Oplev din fremtid med en online grad fra Faulkner University!


Vores mission er at uddanne højtuddannede, faglige og socialt engagerede grundskoleundervisere, der har indhold, pædagogisk og faglig viden, der understreger karakterintegritet, som bruger deres gaver til tjeneste for andre, og som demonstrerer faglig kompetence og lederskab på deres område.

Faulkner Universitet er en privat, kristen liberale kunst institution, der yder en exceptionel uddannelse til sine studerende i mere end 70 år. Vores online uddannelsesprogram giver et bredt udvalg af fremragende uddannelser overalt i landet. Vælg blandt en af ​​23 online grad programmer. Du er mere end et nummer hos Faulkner. Med fleksibel instruktion, der passer til hver elevs timeplan og en kristen arv, der er hædret i alt, hvad vi gør, leverer vores online uddannelsesprogrammer en individualiseret oplevelse for alle, der søger prestige og ekspertise i en Faulkner-grad.

Faulkner University Voksenuddannelse Invitation fra Faulkner University på Vimeo.


Online Education på Faulkner University

Faulkner University er en privat kristen liberale kunst institution med hjemsted i Montgomery, Alabama, der har tilbudt studerende en prestigefyldt, trobaseret uddannelse i det meste af et århundrede. For at supplere vores omfattende liste over on-campus-programmer er vi stolte over at tilbyde eleverne en bred vifte af uddannelser, der kan udfyldes helt online. Hvert program giver en fleksibel, individualiseret oplevelse, en dybtgående læseplan og den samme uddannelseskvalitet, som vores on-campus-programmer er kendt for.


Fordelene ved online kristne universiteter

Overvejer at studere online på Faulkner University? Der er mange grunde til at tilmelde dig i et af vores 23 online-uddannelser. Her er blot nogle af fordelene ved online kristne universiteter, herunder Faulkner University:

  • Programmerne tilbyder fleksibel, brugerdefineret planlægning, der passer til dine præferencer.
  • Mange programmer kan gennemføres hurtigere end på campus-alternativer.
  • Vi tilbyder konkurrencedygtige undervisningsrater, der passer til dit budget.
  • Hvis du har et job, er der ikke behov for at sætte det på bagbrænderen.
  • Campusbesøg er sjældent påkrævet (visse programmer har kurser på campus).
  • Du kan studere hvor du vil, hvordan du vil.
  • Studerende kan vælge fra en bred vifte af emner - vores programmer dækker alt fra bibelske studier til retlige administration.
  • Særlige fordele er tilgængelige for veteraner og nuværende militære medlemmer.


En kristen uddannelse

Faulkner Universitets online-programmer giver mere end bare en grad. Hver læreplan er inspireret af skolens mission og værdier, som er tro mod universitetets stolt kristne arv. Uanset hvilken slags emne dine kurser dækker, vil vores institutions dybe rotte kristne idealer blive indviet i hele.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Masters

Faulkner University - Online Programs

En Master of Education i Elementær Uddannelse Klasse A Certificering er den perfekte måde for nuværende lærere at forbedre deres færdigheder og omsættelighed eller omdiri ... [+]

Hvorfor tjene en Master of Education i Elementær Uddannelse klasse A certificering grad?

En Master of Education i Elementær Uddannelse Klasse A Certificering er den perfekte måde for nuværende lærere at forbedre deres færdigheder og omsættelighed eller omdirigere deres speciale til elementære ældre studerende. Udover klasseværelset arbejde åbner en højere grad i uddannelse døre på tværs af feltet, fra at skrive læseplaner og lærebøger til at blive hovedstol. For dem, der ønsker at øge deres certificeringsniveauer.

Dette program vil også kvalificere dig til at fortsætte for at tjene en uddannelsesspecialist grad.

Dette program kvalificerer pædagoger til at opnå avanceret løn.... [-]

USA USA Online
Kontakt skolen
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk
Faulkner University - Online Programs

Vores Master in Education program giver dig mulighed for at lære de færdigheder og værdier, der vil forbedre din karriere. Vores læseplan kombinerer professionelle kurser ... [+]

Hvorfor tjene en Master of Education i læseplan og instruktion grad?

Vores Master in Education program giver dig mulighed for at lære de færdigheder og værdier, der vil forbedre din karriere. Vores læseplan kombinerer professionelle kurser med undervisningsfelt kurser for en velafrundet læseplan. Som et resultat bliver du en mere effektiv, effektiv pædagog, med forbedrede evner til at føre klasseværelser og design skolelærer.

Formålet med studieordningen er at øge kandidatens viden inden for avanceret pædagogik og undervisning, vurdering og teknologi inden for rammerne af et indholdsområde. M.Ed. I læseplan og undervisning er der fem koncentrationsområder til rådighed og et generelt spor.... [-]

USA USA Online
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
Online
Læs mere på dansk