Læs den officielle beskrivelse

For Concordia University Online Degree programmer , venligst klik her

Hvorfor Concordia University Chicago ?

Concordia University Chicago er førende inden for graduate og undergraduate uddannelse. Vores akkrediterede, højtrangerede, on-campus, cohort og online bachelor-, kandidat- og doktorgradsprogrammer kan hjælpe dig med at nå dine uddannelses- og karrieremål:

  • Concordia-Chicago blev grundlagt i 1864 og fejrer sit 150 års jubilæum for at bringe videregående uddannelse til verden.

  • Mere end 3.500 studerende er indskrevet i vores online, cohort og on-campus master og ph.d.-programmer.

  • Vi er den næst hurtigst voksende campus blandt nonprofit Masters degree-granting institutioner i USA for 2004-2009 (Chronicle of Higher Education, 2011 Almanac Edition).

  • Den Højere Læringskommission gav akkreditering til Concordia-Chicago for at tilbyde en doktor i filosofi (Ph.D.) i ledelse. Som følge heraf tilføjede Concordia Ph.D. til sin doktor i uddannelse (EdD) i ledelse med otte specialiseringer.

  • I 2010 tildelte Nationalrådet for Akkreditering af Læreruddannelse sin prestigefyldte "Fortsat akkreditering af alle uddannelsesprogrammer uden betingelser" på Concordias uddannelsesprogrammer.

Uddannelsesprogrammerne ved CUC er blevet akkrediteret siden 1962 af det nationale råd for læreruddannelse (NCATE) og NCATE's efterfølger Rådet for Akkreditering Uddannelsesprogrammer (CAEP). Både Advanced Endorsement Programmer og Initial Licensure Programmer er blevet tildelt denne meget eftertragtede anerkendelse af excellence givet til at vælge programmer over hele landet. CAEP er det eneste nationale akkrediteringsorgan for undervisningsmedarbejdere, som anerkender de sondringsprogrammer, der forbereder undervisere mod de strengeste standarder. På kandidatniveau omfatter nationalt anerkendte eksamensprogrammer Master of Arts i læseplan og instruktion med ESL-godkendelsen, læsepædagogik, master of arts i undervisning på elementære og sekundære niveau og uddannelsesledelse (principper).

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:


Concordia University Chicago

Concordia University Chicago 's Master of Arts i Grant Writing, Management og Evaluering er designet til professionelle og administrative arrangører, advokater, pædag ... [+]

Fremskynd dine faglige muligheder i tilskudsskrivning

Concordia University Chicago 's Master of Arts i Grant Writing, Management og Evaluering er designet til professionelle og administrative arrangører, advokater, pædagoger, forskere, konsulenter, ledere og udbydere, der ønsker at få viden og ekspertise inden for bevillingsskrivning, tilskud ledelse, forskning og evaluering.

Karrieremuligheder og industriudsigter

Antallet af organisationer, der kvalificerer sig til tilskudsmidler, er steget kraftigt i de sidste tre årtier. Næsten 90.000 trusts, stiftelser, offentlige myndigheder og andre organisationer yder mere end 40 milliarder dollar årligt i tildelte tilskud i USA, og mere end 240 milliarder dollar bidrager verden over af enkeltpersoner, arvinger, stiftelser og virksomheder (Foundation Center, 2008) . Det er derfor ikke overraskende, at US Bureau of Labor Statistics viser, at ansættelse af bidragsforfattere forventes at vokse med 16% mellem 2010 og 2020. For de fagfolk, der allerede er ansat i disse stillinger, er fremskridtsmuligheder mere tilbøjelige med erfaring og færdiggørelse af en kandidatgrad i marken.... [-]

USA Chicago
August 2019
Deltid
8 uger
på universitet
Online
Læs mere på dansk