Read the Official Description

For Concordia University Online Degree programmer , venligst klik her

Hvorfor Concordia University Chicago ?

Concordia University Chicago er førende inden for graduate og undergraduate uddannelse. Vores akkrediterede, højtrangerede, on-campus, cohort og online bachelor-, kandidat- og doktorgradsprogrammer kan hjælpe dig med at nå dine uddannelses- og karrieremål:

  • Concordia-Chicago blev grundlagt i 1864 og fejrer sit 150 års jubilæum for at bringe videregående uddannelse til verden.

  • Mere end 3.500 studerende er indskrevet i vores online, cohort og on-campus master og ph.d.-programmer.

  • Vi er den næst hurtigst voksende campus blandt nonprofit Masters degree-granting institutioner i USA for 2004-2009 (Chronicle of Higher Education, 2011 Almanac Edition).

  • Den Højere Læringskommission gav akkreditering til Concordia-Chicago for at tilbyde en doktor i filosofi (Ph.D.) i ledelse. Som følge heraf tilføjede Concordia Ph.D. til sin doktor i uddannelse (EdD) i ledelse med otte specialiseringer.

  • I 2010 tildelte Nationalrådet for Akkreditering af Læreruddannelse sin prestigefyldte "Fortsat akkreditering af alle uddannelsesprogrammer uden betingelser" på Concordias uddannelsesprogrammer.

Uddannelsesprogrammerne ved CUC er blevet akkrediteret siden 1962 af det nationale råd for læreruddannelse (NCATE) og NCATE's efterfølger Rådet for Akkreditering Uddannelsesprogrammer (CAEP). Både Advanced Endorsement Programmer og Initial Licensure Programmer er blevet tildelt denne meget eftertragtede anerkendelse af excellence givet til at vælge programmer over hele landet. CAEP er det eneste nationale akkrediteringsorgan for undervisningsmedarbejdere, som anerkender de sondringsprogrammer, der forbereder undervisere mod de strengeste standarder. På kandidatniveau omfatter nationalt anerkendte eksamensprogrammer Master of Arts i læseplan og instruktion med ESL-godkendelsen, læsepædagogik, master of arts i undervisning på elementære og sekundære niveau og uddannelsesledelse (principper).

Programs taught in:
Engelsk