Colorado State University - Global

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Onlineuddannelse er ikke kun noget, vi laver, det er alt, hvad vi gør.

Fleksibilitet for den moderne lærer

 • Akkrediterede online grader
 • Ingen faste tider eller placeringer
 • Månedskurs starter (hver 4. uge)
 • Accelererede kurser (8-ugers kurser)

US News & World Report rangerer CSU Global blandt de bedste online bachelorprogrammer

Videregående uddannelser til en lavere pris

CSU Global bestræber sig på at gøre din uddannelse så overkommelig som muligt, uanset om du ønsker at optjene din bachelorgrad, kandidatgrad eller specialisering. Med overførselsmuligheder, vores undervisningsgaranti og pris pr. Kreditrate kan du nå dine akademiske mål uden at bryde banken.

Overførsler gøres let

 • Nå dine mål hurtigt og overkommeligt ved at anvende op til 90 overførselskreditter for bachelorstuderende og 9 overførselskreditter for kandidatstuderende.

Ingen stigning

 • Med vores undervisningsgaranti stiger din undervisningsrate ikke over tid! I stedet vil du nyde den samme lave sats i varigheden af din tilmelding hos CSU Global.

Pris pr. Kredit

 • Undergraduate grader og certifikater: $ 350 USD (pr. Kredit)
 • Kandidater og certifikater: $ 500 USD (pr. Kredit)
 • Ingen studerendes gebyrer eller skjulte omkostninger sammen med overkommelig pris pr. -Kreditundervisning gør det nemt at se nøjagtigt, hvor din investering går.

130765_people-woman-coffee-meeting.jpgStart Stock-fotos / Pexels

Personlige læringsstier

CSU Global forstår, at dine karrieremål og akademiske rejser er specifikke for den fremtid, du ønsker.

Tilpas din læringsoplevelse for at få det, du ønsker, med læringsmuligheder på kurset og en specialiseret karriereindgang. Med certificeringer, specialiseringer og andre stabelbare legitimationsoplysninger kan du fremvise din viden, før du optjener din fulde bachelor- eller kandidatgrad. Eller design din grad fra bunden i vores tværfaglige professionelle studier.

Live lokalt, lær Globally®

Som et af de hurtigst voksende online universiteter i nationen og det første uafhængige, 100% online statlige universitet i USA med 10+ år med 100% onlineoplevelse, er CSU Global unikt placeret for at give en tilpasset læringsoplevelse for hver studerende . Onlineuddannelse er ikke kun en anden ting, vi gør, det er alt, hvad vi gør.

Top online college placeringer

# 1: 2018 Gold School of Distinction

 • Af BestColleges.com, baseret på akkreditering, nonprofit-status og online programrangering.

# 4: 2019 Bedste Online Colleges i Nationen

 • Placeret som nr. 4 af Best Colleges baseret på akkreditering, akademisk kvalitet, overkommelige priser og online kompetence.

# 1: Top militærvenlige onlineskoler

 • Med vejledning til onlineskoler baseret på deltagelse i regeringen Tuition Assistance (TA) -programmet, stærke militære samfund og supportnetværk til militærtilknyttede fjernstudenter.

# 3: Bedste onlineskoler

 • Rangeret som nr. 3 af Good Financial Cents baseret på akkreditering og placering, overkommelige priser, gradsmuligheder og online support.

Vores universitet

CSU's globale forskel: Født fra tradition, udviklet sig for moderne elever

CSU Global er forpligtet til studerendes succes og hjælper moderne studerende med at nå deres akademiske mål og arbejdspladsmål gennem høj kvalitet, karriererelevant, billig uddannelse. Læs videre for mere information om vores offentlige model, ikke-for-profit-model, overkommelige undervisningsrater og fleksibel tidsplan.

Offentlig, ikke-for-profit

CSU Global har vores studerendes bedste interesser i tankerne. Som en offentlig, ikke-for-profit-statsinstitution (og en del af det fornemme Colorado State University System) er uddannelse vores første prioritet, og vores primære fokus er på støtte.

Fleksibel og praktisk

CSU Global-modellen tilbyder iboende både fleksibilitet og bekvemmelighed, så moderne studerende kan optjene en grad i deres eget tempo på deres egne vilkår. Vi forstår, at ikke alle studerende kan sætte sit liv på vent, når de tager beslutningen om at gå tilbage på college. Derfor er vores klasser 100% online på CSU Global uden faste tidsplaner.

Vi yder også støtte til hvert trin i den akademiske rejse, fra vores strømlinede optagelsesproces til vores kyndige studerendesuccesrådgivere, der er tilgængelige for at besvare spørgsmål. Undervisningen begynder hver fjerde uge, hvilket giver moderne elever mulighed for at gå på vej til akademisk succes med minimal forsinkelse.

overkommelighed

CSU Globals undervisningsrater er allerede lavere end mange sammenlignelige onlineuddannelser. Vi har heller ingen udenlandske studieafgifter eller ekstraomkostninger, og vores undervisningsrater har været de samme i de sidste syv år. Vores undervisningsgaranti låser også lave priser på plads, så de aldrig vil stige, så længe studerende forbliver tilmeldt.

Vores mål er at hjælpe moderne lærere med at tjene grader på en overkommelig måde og forberede sig på morgendagens job.

130766_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Hvorfor CSU Global?

Her er hvad der gør os forskellige - og bedre.

 • Vi er bygget op omkring dig, den moderne lærende! Vores studerende kan arbejde på fuld tid, tilbringe tid med familie og venner og stadig være en del af en streng grad eller certifikatuddannelse.
 • Vores 100% online læringsmiljø betyder, at du ikke behøver at sætte livet på vent for at gå efter en grad.
 • Vores mål er at producere succesrige fagfolk - ikke tomme løfter.
 • Som en del af Colorado State University System er vi en almennyttig skole, der er fuldt ud godkendt af Higher Learning Commission.

Vores mission, vision og kerneværdier

Vores mission

CSU Global er forpligtet til at fremme studerendes succes i et globalt samfund, investere i menneskelig kapital, udvide statsøkonomien og forbedre livskvaliteten for borgere i delstaten Colorado og videre ved at give adgang til dynamiske uddannelser, der er kendetegnet ved akademisk ekspertise, innovative leveringsteknologier og stærkt engagement i interessenter.

Vores vision

CSU Global er den førende udbyder af innovative muligheder for højere læring for utraditionelle studerende i Colorado og derover.

Kerneværdier

 • Mission-fokuseret: Vi driver studerendes succes i et globalt samfund gennem uddannelse, tjenester og support.
 • Innovativ tænkning: Vi identificerer løsninger, der letter studerendes og CSU's globale succes gennem utraditionelle industrimetoder og progressive løsninger, der er -effektive, effektive og innovative.
 • Ansvarlighed: Vi er ansvarlige for vores egne handlinger, for vores afdeling og for vores universitet, da vi stræber efter at være fantastiske.
 • Samarbejde: Vi snakker ikke kun om teamwork; vi udstiller det på den måde, vi interagerer, konsulterer hinanden, løser problemer og respekterer hinandens bidrag.
 • Læring og vækst: Vi er en lærende organisation, der altid udvikler sig og er forpligtet til løbende forbedringer.
 • Professionalisme: Vi behandler alle andre, som vi ønsker at blive behandlet, og som vi ønsker at blive defineret af andre.

CSU Global Way

CSU Global Way er de principper, hvorpå vi udfører vores kerneværdier:

 • Troværdighed: At handle i andres bedste og derved opbygge deres tillid til dig
 • Pleje: Behandling af hver person som individ og respekt for personalets, fakultetsets og studerendes behov og ønsker
 • Klarhed: Tilvejebringelse af oplysninger og processer på en klar, tilgængelig og rettidig måde.

Placeringer

Aurora

Address
585 Salida Way
CO 80011 Aurora, Colorado, USA

Programmer

BSc
Graduate Certificate