Claremont Graduate University Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Claremont Graduate University (CGU) har tildelt masters og ph.d.-grader i næsten 100 år. Gennem vores nye online læringsformat er CGU's specialiserede kandidatuddannelser og verdensberømte fakultet nu tilgængelige for et bredere fællesskab af studerende, der søger en streng og relevant kandidatgrad.


Hvorfor CGU


Specialiserede, anerkendte programmer

Claremont Graduate Universitys online mastergradsprogrammer er tilpasset behovene hos nutidens arbejdsgivere og de nyeste branchetendenser, der giver eleverne praktisk viden, der straks kan anvendes på deres karriere. CGU tilbyder online mastergrad i Evaluering


Globalt berømte fakultet lærde

Studerende, der tjener deres kandidatgrad online fra Claremont Graduate University, har mulighed for at lære af de samme internationalt anerkendte professorer, der underviser på campus. CGU-fakultetets medlemmer er anerkendte eksperter på deres områder med forbindelser og ressourcer knyttet til brancher og organisationer over hele kloden. De bringer deres ekspansive og kritiske viden ind i klasseværelset for at instruere, samtidig med at de fortsætter med at gennemføre anvendt forskning, som hjælper med at påvirke verden. CGU-fakultetets medlemmer er tilgængelige og arbejder tæt sammen med alle elever for at hjælpe dem med at udvikle og udvide deres eget faglige omdømme.


Intim, samarbejde læring

Claremont Graduate University er engageret i kulturel og intellektuel mangfoldighed og fremmer interaktioner mellem studerende og fakulteter, der fører til innovative og kreative løsninger på de vigtige problemer, der står over for vores samfund i dag. Gennem små klassestørrelser og ugentlige virtuelle live-sessioner kan CGU online-studerende engagere, samarbejde og lære af deres professorer og klassekammerater på en meningsfuld måde, der er designet til at forbedre deres læringsresultater og føre til meningsfyldte karriere.


Kraftfuldt netværk

Som en Claremont Graduate University-studerende bliver du en del af et globalt læringssamfund bestående af modige personer, der er førende organisationer, påvirker samfundet og foretager positive ændringer verden over. Med et gennemført alumni netværk af mere end 22.000 medlemmer internationalt har CGU kandidater viden og forbindelser til at fremme deres karriere samtidig med at de påvirker verden.


Alle studerende, hele tiden

I næsten 100 år har Claremont Graduate University været leder inden for graduate education. CGU er det eneste forsknings omfattende universitet i nationen, der udelukkende er dedikeret til uddannelse på kandidatniveau, tildeling af kandidater og ph.d.-grader i 24 faglige og akademiske discipliner. Mens professorer på de fleste andre kandidatskoler er delt mellem kandidatstuderende og kandidatstuderende ansvar, er CGU dine professorer "graduate only", hvilket betyder, at de udelukkende er dedikeret til at studere studerende og de højeste niveauer af undervisning, stipendium og service.


Velkommen til virtuel læring i modsætning til alle andre.

Lev dit liv, mens du forbedrer din uddannelse på CGU. Du kan opnå samme respekterede grad i et onlineformat, der kombinerer fleksibiliteten i eLearning med realtidsinstruktion og personlig opmærksomhed fra lidenskabelige fagfolk.


Ugentlige live synkronforedrag fungerer som dit virtuelle klasseværelse

Deltag i ugentlige, leve, 90-minutters klasser. Mød dine professorer og jævnaldrende via webcam og engagere dig i real-time diskussioner. Der er endda virtuelle pauserum til en-til-en møder og gruppeprojekter.


Dedikerede og respekterede professorer med stor fagkundskab

Verdensberømte fakultet, bringe den nyeste ekspertise ind i klasseværelset gennem anvendt forskning og industri erfaring og tjene som lidenskabelige mentorer.


Asynkron instruktion og opgaver for nemhed og fleksibilitet

Oplev det bedste fra begge verdener, når du forpligter dig til ugentlige synkronundervisning og derefter vælger asynkron læring på et tidspunkt og sted, der er praktisk for dig.


Praktisk pensum designet til umiddelbar real-world applikation

Udnyt klasseværelset viden til straks at bruge i din karriere. Derefter bringe dine virkelige oplevelser tilbage i klasseværelset som interaktive case studies.


Samarbejdsmuligheder med ligesindede fagfolk

Start netværk med professorer og jævnaldrende i klassen og fortsæt gennem hele din karriere. CGU er tilknyttet hele Claremont University Consortium og dets legioner af alumner verden over.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Online MSc »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

Master of Science i Evaluering

Online Deltid 4 semestre September 2019 USA USA Online

MS i evaluering [+]

MS i evaluering

Vælg mellem en af ​​to koncentrationer i Uddannelsesvurdering eller Global Health Evaluation. Du vil gennemføre en samarbejdsorienteret forskning med CGU-fakultet mentorer, som er kendetegnende forskere og praktikere, der bidrager til ledende tidsskrifter, konsulterer branchens førende organisationer og holder fremtrædende roller på globale konferencer og internationale råd.

Du vil analysere, diskutere og bidrage til den løbende ekspanderende vidensbank om evaluering og anvendt forskning og derved opnå de færdigheder og forbindelser, der fører til lederskab roller i erhvervslivet, regeringen, uddannelse og meget mere.

Om CGU

I mere end 90 år har Claremont Graduate University været førende inden for graduate education. CGU blev grundlagt på den forudsætning, at uddannelsen trives i et miljø, hvor elever og fakulteter nøje engagerer i stipendium og forskning på et niveau, der fremmer en bred samtale og samarbejde. CGU er forpligtet til en tradition for undersøgelse og forskning på tværs af discipliner, der adresserer væsentlige sociale spørgsmål med akademisk rigor og forbereder kandidater til at påtage sig lederskab roller til at påvirke positive ændringer globalt. Universitetet forfølger dette mål med en human-centreret tilgang i et intimt, forskelligt, studentfokuseret miljø, der fremhæver både teoretisk og anvendt læring og forskning.... [-]


Master of Science i informationssystemer

Online Fuldtid Deltid 3 - 5 semestre September 2019 USA USA Online + 1 mere

MS i informationssystemer [+]

MS i informationssystemer

Vælg mellem en af ​​to koncentrationer i Data Science og Analytics eller IT Innovation og Design. Du vil gennemføre samarbejdsmæssig, industriorienteret forskning med CGU fakultet mentorer, som er kendetegnet IS

Om CGU

I mere end 90 år har Claremont Graduate University været førende inden for graduate education. CGU blev grundlagt på den forudsætning, at uddannelsen trives i et miljø, hvor elever og fakulteter nøje engagerer i stipendium og forskning på et niveau, der fremmer en bred samtale og samarbejde. CGU er forpligtet til en tradition for undersøgelse og forskning på tværs af discipliner, der adresserer væsentlige sociale spørgsmål med akademisk rigor og forbereder kandidater til at påtage sig lederskab roller til at påvirke positive ændringer globalt. Universitetet forfølger dette mål med en human-centreret tilgang i et intimt, forskelligt, studentfokuseret miljø, der fremhæver både teoretisk og anvendt læring og forskning.... [-]


Master of Science i Marketing Analytics (MSMKT)

Online Deltid 4 semestre September 2019 USA USA Online

MS i Marketing Analytics (MSMKT) online forbereder eleverne til krævende karriere i marketing analytics og forskning. [+]

MS i Marketing Analytics (MSMKT) online forbereder eleverne til krævende karriere i marketing analytics og forskning.

MSMKT-læseplanen er afrundet og understreger det seneste inden for branchetendenser, så læseplanen er tilpasset arbejdsgiverens behov. MSMKT er fleksibel for at imødekomme nylige universitetsstuderende og fagfolk, der ønsker at øge deres færdigheder. Du vil lære af berømte CGU-fakultet mentorer, som er kendetegnende evalueringsforskere og praktikere, der bidrager til førende tidsskrifter, konsulterer branchens førende organisationer og holder fremtrædende roller på globale konferencer og internationale råd. Kursusmateriale præsenteres ud fra et tværfunktionelt perspektiv og giver eleverne et 360-graders perspektiv. MSMKT studerende får praktisk viden, der kan anvendes til deres nuværende roller, fremtidige stillinger eller endda nye karrieremuligheder.... [-]