CALIMT

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvem vi er

California Institut for Ledelse og Teknologi tilbyder innovativ blanding af online og blandet læseplan, der spænder ledelsesgrader til karriereuddannelsesattester i gæstfrihedsdrift og paralegalstudier. Vores unikke MBA

CALIMT blev grundlagt i Orange County, Californien, USA i 2010 og er akkrediteret af Distribution Education Accreditation Commission (DEAC). DEAC anerkendes af US Department of Education (USDE) og Rådet for Higher Education Accreditation (CHEA).

Ved at tilbyde vores programmer online og i klasseværelset, er vores programmer både tilgængelige og overkommelige globalt.

Hvad vi tilbyder

CALIMT blev grundlagt til at tilbyde kvalitetsprogrammer med et globalt, tværkulturelt fokus og en vægt på virksomhedernes sociale ansvar. Ved at tilbyde vores onlineprogrammer, har CALIMT formål at gøre sine programmer både tilgængelige og overkommelige til en forskelligartet global studerende. Vi tilbyder fleksible currculum designet til travle arbejdende fagfolk og velkommen transfer studerende, der ønsker at forfølge deres grad på en akkrediteret amerikanske institution. Vores programmer fokuserer på at forberede vores studerende til en vellykket karriere i det globale erhvervsmiljø.

Vores mission

Mission of California Institut for Ledelse og Teknologi er at tilbyde et dynamisk fjernundervisningsmiljø, der omhandler forretningsmæssige, økonomiske og sociale spørgsmål af global ledelse og karriereuddannelse med vægt på tværkulturel bevidsthed.

Vores mål

  1. Fremme kulturel følsomhed og bevidsthed om kulturelle forskelle for at hjælpe enkeltpersoner, når de gør forretninger i forskellige kulturer.
  2. Træn forretningsfolk til at være etiske og socialt ansvarlige ledere.
  3. Uddanne eleverne til at erhverve en forbedret forståelse af vigtige forretningsfunktioner, såsom regnskab, finansiering, human resource management, marketing og operations.

Vores mål

  1. Udbyde kerneforretningskurser, der er grundlæggende for succes på et stærkt konkurrencepræget globalt marked.
  2. Brug en unik blanding af traditionel ledelsesuddannelse, kulturstudier og mulighed for at engagere sig i samarbejde med dem fra andre kulturer.
  3. Indarbejde kulturelle aspekter af hvert kursus, så eleverne kan anvende et kursus indhold på flere kulturelle steder.
  4. Fremhæv virksomhedernes sociale ansvar (CSR) og forretningsetik i hele læseplanen.
  5. Fokus på lederskab i organisationer og udvikle effektive globale erhvervskommunikationsevner i studerende.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Online BBAs » Se Online MBA » Se Certificates »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BBA

Bachelor of Business Administration

Online Fuldtid Deltid 2 - 4 år September 2019 USA USA Online Irvine + 2 mere

CALIMT BBA-program introducerer fundamentale forretninger som regnskab, finansiering, markedsføring, drift og ledelse. Studerende har mulighed for at udforske disse færdigheder gennem vores tankevækkende læseplan samt gennem integration af deres viden i større projekter. [+]

CALIMT BBA-program introducerer fundamentale forretninger som regnskab, finansiering, markedsføring, drift og ledelse. Studerende har mulighed for at udforske disse færdigheder gennem vores tankevækkende læseplan samt gennem integration af deres viden i større projekter. BBA-programmet tilbydes med generel ledelse eller gæstfrihedsstyringsfokus.

Hvorfor CALIMT ?

Overkommelige: Mindre end $ 10K i undervisning og nulinteresse betalingsplaner til rådighed. Graduate gæld-fri!Akkrediteret: CALIMT er akkrediteret af DEAC og anerkendt af US Department of Education .Overførselskreditter accepteret: Overfør op til 90 point mod graden.Engelsk sprog - CALIMT tilbyder engelsksprogede testmuligheder gennem Accuplacer.Fleksibel læseplan: Designet til travle fagfolk - vores program giver vores studerende mulighed for at afbalancere deres studier med familie og arbejde.Små klassestørrelser: En-til-en-interaktion med vores professorer.... [-]

MBA

MBA

Online Fuldtid Deltid 1 - 3 år September 2019 USA USA Online Irvine + 2 mere

Bliv førende i dagens globale økonomi! Vores MBA-program fokuserer på at udvikle elevernes lederskab og ledelsesevner - specielt dem, der erkender de multikulturelle udfordringer i at drive forretning i en global økonomi. Vores program bygger på fundamentale forretninger som regnskab, finansiering, marketing, drift og HR management. Studerende har mulighed for at øve disse færdigheder gennem real-world case studies samt gennem integration af deres viden i egentlige arbejdsprojekter. Endelig giver vores vægt på etisk og socialt ansvarlig beslutningstagning eleverne mulighed for at forstå, hvad der kræves for at blive ansvarlige globale forretningsledere i morgen. CALIMT MBA-program tilbydes 100% online, hvilket muliggør en geografisk og kulturelt mangfoldig læringserfaring for studerende. [+]

Bliv førende i dagens globale økonomi! Vores MBA-program fokuserer på at udvikle elevernes lederskab og ledelsesevner - specielt dem, der erkender de multikulturelle udfordringer i at drive forretning i en global økonomi. Vores program bygger på fundamentale forretninger som regnskab, finansiering, marketing, drift og HR management. Studerende har mulighed for at øve disse færdigheder gennem real-world case studies samt gennem integration af deres viden i egentlige arbejdsprojekter. Endelig giver vores vægt på etisk og socialt ansvarlig beslutningstagning eleverne mulighed for at forstå, hvad der kræves for at blive ansvarlige globale forretningsledere i morgen. CALIMT MBA-program tilbydes 100% online, hvilket muliggør en geografisk og kulturelt mangfoldig læringserfaring for studerende.... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 USA Online, USA

Adresse, linje 1 2361 Campus Dr., Suite 180
CA 92612 Irvine, California, USA