Læs den officielle beskrivelse

Overkommelig uddannelse for alle

Vi mener, at kvalitetsuddannelse skal være overkommelig og tilgængelig. CALIMT betragter det førende universitet for dem, der søger at forfølge deres ONLINE-studier i erhvervslivet med et internationalt fokus, og tjener vores internationale studentepopulation ved at tilbyde en innovativ læringsplatform og opbygge den næste bølge af virksomhedsledere! Vores unikke MBA

rawpixel.com / Pexels

Hvem vi er

Californien Institut for Ledelse

California Institut for Ledelse og Teknologi tilbyder online studieprogrammer inden for forretningsområdet, der spænder over forskellige brancher som fremstilling, teknik, uddannelse og regering.

Ved at tilbyde vores onlineprogrammer kan vi videresende besparelserne til vores studerende ved at skabe en innovativ læringsplatform, der afspejler klasseværelset, samtidig med at vores studerende kan tage klasser i deres eget hjem eller hvor som helst de kan være omkring globus.

Hvorfor CALIMT ?

 • Fleksibel læseplan - Designet til travle fagfolk
 • Akkrediteret amerikansk grad - skille sig ud blandt jeres jævnaldrende og fremme din karriere.
 • Lær at blive en leder - Det varer livet!
 • Overkommelige - Laveste undervisningsniveau blandt akkrediterede universiteter i USA
  • Rentefri betalingsplaner.
  • Stipendier.
  • Graduate gæld-fri
 • Uovertruffen Student Support - Lær for dig selv, men aldrig alene. CALIMT bryr sig!

Hvorfor CALIMT ? Vi er dedikeret til at hjælpe dig med at nå dine uddannelsesmæssige og karriere mål. Spørg dig selv dette ... Hvorfor ikke CALIMT ?

Kampagne Creators / Unsplash

Vores mission

Mission of California Institut for Ledelse og Teknologi er at tilbyde et dynamisk fjernundervisningsmiljø, der omhandler forretningsmæssige, økonomiske og sociale spørgsmål af global ledelse og karriereuddannelse med vægt på tværkulturel bevidsthed.

Vores mål

 1. Fremme kulturel følsomhed og bevidsthed om kulturelle forskelle for at hjælpe enkeltpersoner, når de gør forretninger i forskellige kulturer.
 2. Træn forretningsfolk til at være etiske og socialt ansvarlige ledere.
 3. Uddanne eleverne til at erhverve en forbedret forståelse af vigtige forretningsfunktioner, såsom regnskab, finansiering, human resource management, marketing og operations.

Vores mål

 1. Udbyde kerneforretningskurser, der er grundlæggende for succes på et stærkt konkurrencepræget globalt marked.
 2. Brug en unik blanding af traditionel ledelsesuddannelse, kulturstudier og mulighed for at engagere sig i samarbejde med dem fra andre kulturer.
 3. Indarbejde kulturelle aspekter af hvert kursus, så eleverne kan anvende et kursus indhold på flere kulturelle steder.
 4. Fremhæv virksomhedernes sociale ansvar (CSR) og forretningsetik i hele læseplanen.
 5. Fokus på lederskab i organisationer og udvikle effektive globale erhvervskommunikationsevner i studerende.
Kontaktoplysninger:
Tlf .: 1 949-872-2224
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BBA

CALIMT

CALIMT 's Bachelor of Business Administration (BBA) program introducerer fundamentale forretninger som regnskab, finansiering, markedsføring, drift og ledelse. ... [+]

CALIMT 's Bachelor of Business Administration (BBA) program introducerer fundamentale forretninger som regnskab, finansiering, markedsføring, drift og ledelse. Uanset om du ønsker at starte din bachelorgrad eller afslutte det, du startede, kan CALIMT evaluere og tildele op til 90 overførsler til vores bacheloruddannelse. Vi er her for at gøre en college grad en realitet.

Studerende har mulighed for at udforske disse færdigheder gennem vores tankevækkende læseplan samt gennem integration af deres viden i større projekter. BBA-programmet tilbydes med generel ledelse eller gæstfrihedsstyringsfokus.

Hvorfor CALIMT ?Fleksibel læseplan - Designet til travle fagfolk.Ingen SAT score kræves for optagelser .Akkrediteret amerikansk grad - skille sig ud blandt jeres jævnaldrende og fremme din karriere.Overførselskreditter accepteret - Der kan accepteres maksimalt 90 transferkreditter.Engelsk sprogfærdighed eksamen - CALIMT tilbyder engelsk sprog test muligheder via ACCUPLACER.Overkommelige - Laveste undervisningsniveau blandt akkrediterede universiteter i USARentefri betalingsplaner.Stipendier.Graduate gæld-friUovertruffen Student Support - Lær for dig selv, men aldrig alene. CALIMT bryr sig!... [-]
USA USA Online Irvine
Juli 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
Online
Læs mere på dansk

MBA

CALIMT

Bliv førende i dagens globale økonomi! Vores MBA-program fokuserer på at udvikle elevens lederskab og ledelsesevner - specielt dem, der erkender de multikulturelle udford ... [+]

Hvorfor CALIMT ?

· Fleksibel læseplan - Designet til travle fagfolk

· Akkrediteret U. S. grad - Skille sig ud blandt jeres jævnaldrende og fremme din karriere.

· Ingen GRE eller GMAT- score kræves for indlæggelser.

· Engelsk sprogfærdighedseksamen - CALIMT tilbyder engelsksprogede testmuligheder gennem ACCUPLACER.

· Global Focus - Vores programmer er designet med et verdenssynsperspektiv, der tager fat på vores forretningsmæssige, økonomiske og sociale spørgsmål på globalt plan. Vi tilbyder praktiske og virkelige oplevelser; vores instruktører er praktikere og eksperter på deres område.

· Overkommelige - Laveste undervisningsniveau blandt akkrediterede universiteter i USA... [-]

USA USA Online Irvine
Juli 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
Online
Læs mere på dansk
Address
USA Online, USA
Address
2361 Campus Dr., Suite 180
CA 92612 Irvine, Californien, USA