Læs den officielle beskrivelse

Alt hvad du behøver at vide om karriereuddannelse fra Bryan University

Bryan University har leveret fokuserede, relevante karriereuddannelsesprogrammer til studerende siden 1982, og vi er lige så lidenskabelige og engagerede i vores studerendes succes nu, som vi var dengang. Bryan blev grundlagt på et urokkeligt ønske om at forbedre vores studerendes liv. Derfor er det en del af vores missionerklæring:

Vores mission er at forbedre vores studerendes, vores team og vores arbejdsgiveres liv. Vi udfører vores mission ved at tilbyde kvalitetsuddannelse i et miljø, der gør vores team i stand til at trives og vores studerende til at realisere deres potentiale og skabe en positiv indvirkning i vores samfund.

Mere end 30 år senere forbliver disse ting kernen i vores mål og mission som en karriereuddannelsesskole. Vi stræber efter at forbedre vores studerendes liv, uanset om de har en familie, er i militæret eller bare leder efter en ny start i livet.

118889_rsz_adobestock_61764258.jpg

BU. Vær dig.

På Bryan University er det vores primære fokus… dig!

Vores missionsmål er i fokus for vores engagement over for vores studerende:

 • At levere omfattende programmer og træningsmuligheder, der understøtter identificerede behov for arbejdsstyrkeudvikling i de samfund, vi betjener.
 • At skabe et udfordrende læringsmiljø, der hjælper studerende med at nå deres uddannelsesmæssige og karrieremæssige mål inden for en række relevante discipliner.
 • At give de studerende adgang til uddannelsesmæssige oplevelser ved hjælp af en række forskellige instruktionsleveringsmetoder.
 • At levere karriereydelser til studerende og kandidater.
 • At tilskynde til livslang læring og faglig vækst .
 • At støtte samfund gennem frivillighed og velgørende aktiviteter.

Fejrer vores rige historie, stræber efter en stor fremtid

Bryan Travel College. Sådan begyndte det hele. Ved grundlæggelsen i 1982 tilbød Bryan et campusbaseret, certifikatniveau-program til potentielle studerende, der ønskede at komme ind i rejsebranchen.

I dag tilbyder Bryan University karrieremuligheder til dem, der søger et diplom, en associeret, en bachelor eller en kandidatgrad. Hvilken transformation. Og vi ønsker, at vores studerende skal opleve den samme transformation gennem vores træningsprogrammer.

Ud over vores uddannelser tilbyder Bryan også over et dusin karriereuddannelsesprogrammer inden for en række forskellige erhvervsområder. Vi tilbyder ikke-kredit kortvarige uddannelseskurser, der afholdes på campus, online eller hybrid - alt sammen for vores studerendes bekvemmelighed. Vores ekspansionsindsats er udført med et entydigt fokus på vores engagement i studerendes præstation, udvikling af arbejdsstyrken og livslang læring.

Karriereforbindelser

Ja, på Bryan University får du den brancherelevante, praktiske karriereuddannelse, som du har brug for for at komme langt i din karriere. Men gæt hvad du ellers får? Karriereforbindelser .

Uvurderlig.

Når du har afsluttet dit program på Bryan, fortsætter vores engagement med dig. Vi hjælper dig og guider dig ind i din karriere. Vores karriereserviceafdeling er der for at hjælpe med din jobsøgning ikke kun som nyuddannet, men fortsat som en alumnus.

Det er rigtigt.

Når du har modtaget din uddannelse fra Bryan, forpligter vores karriereserviceafdeling sig løbende til at hjælpe dig med det, du har brug for for at gå videre i din karriere.

Uanset om du har brug for hjælp til at strukturere dit CV, skrive dit følgebrev, øve til en samtale eller søge efter ledige stillinger, er Bryan karriere tjenester forpligtet til at hjælpe dig.

118888_rsz_adobestock_254467474.jpg

En skole for anden chancer

På Bryan University tror vi, at det ikke handler om, hvor du starter, men om hvor du slutter. Det er aldrig for sent at gøre din fremtid bedre og lysere end din i går. Bryan udstyrer dig med karriereuddannelse til din fremtidige karriere og giver dig en uddannelsesmæssig oplevelse, som du kan tage med dig hele livet.

Hos Bryan er det mere end bare karriereuddannelse. Du får livsfærdigheder og karriereforbindelser, der kan fremme dig personligt og professionelt. Vi gør det hele for dig, fordi vi vil have dig til at lykkes!

 • Overkommelig uddannelse
 • Personlig træning
 • Relevant kursusarbejde
 • Dedikeret fakultet
 • Talrige karriereforbindelser
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Associate Degrees

Bryan University

Karriere inden for informationsteknologi vokser hurtigt, og du vil ikke gå glip af muligheden for at optjene din online Computer Information Systems - Networking-grad fra ... [+]

Karriere inden for informationsteknologi vokser hurtigt, og du vil ikke gå glip af muligheden for at optjene din online Computer Information Systems - Networking-grad fra Bryan University . Med en tilknyttet grad af informationsteknologi fra Bryan University kan du lære, hvad du har brug for at vide for at gå professionelt videre og skabe et solidt træningsgrundlag for din fremtidige it-karriere.

En on-campus eller online Associate of Applied Science-grad i computerinformationssystem-netværk fra Bryan University giver dig en bred vifte af færdigheder, du har brug for for at få succes. Med IT-kurser fra netværksskripting til administration af informationsteknologi er du klar til at finde den sti, der passer dig - og få ret til at arbejde. Vores instruktører har den førstehåndserfaring og tilbyder værdifuld indsigt og praktiske strategier designet til at hjælpe dig med succes.... [-]

USA Tempe
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
70 uger
Online
Læs mere på dansk

BSc

Bryan University

Har du allerede afsluttet et associeret program, men ønsker mere dybdegående uddannelse? I så fald er Bryan University Business Administration Bachelor of Science grad id ... [+]

Har du allerede afsluttet et associeret program, men ønsker mere dybdegående uddannelse? I så fald er Bryan University Business Administration Bachelor of Science grad ideel til dig.

Erhvervsadministrationsuddannelsen går langt ud over administrativ støtte. Det vil dække effektive ledelses- og forretningsprincipper samt guide dig gennem de økonomiske, teknologiske og teoretiske sider af virksomheden.

Bryans Business Administration Bachelor of Science-grad tilbydes online, så du kan gennemføre programmet, når det passer dig.

Bachelor of Science in Business Administration-uddannelsen er designet til at give avancerede uddannelsesmuligheder for studerende, der har afsluttet et associeret studium ved en akkrediteret post-sekundær institution.... [-]

USA Tempe
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
140 uger
Online
Læs mere på dansk

MBA

Bryan University

Klar til at tjene din MBA og realisere dine karriere ambitioner? Undrer du dig over, hvordan du muligvis kan passe det ind i din travle tidsplan? Bryan University gør det ... [+]

Klar til at tjene din MBA og realisere dine karriere ambitioner? Undrer du dig over, hvordan du muligvis kan passe det ind i din travle tidsplan? Bryan University gør det muligt at optjene din online Master of Business Administration grad på knap et år.

Hvis du har afsluttet en bacheloruddannelse fra en regionalt eller nationalt akkrediteret post-sekundær institution, tilbyder vores fleksible tilgang den avancerede grad, det tager for at skabe den fremtid, du søger.

Online Master of Business Administration-programmet kan afsluttes om cirka et år, så du kan gå videre i arbejdsstyrken med et færdigheds sæt, der vil gøre dig uvurderlig for din virksomhed. Bryan University 's karrierefokuserede uddannelse sikrer, at du skal dimittere med relevant viden og evnen til at anvende denne viden i et ægte forretningsmiljø. Ikke kun vil du være i stand til at tage nøjagtige beslutninger under pres og effektivt styre et team af medarbejdere, men du kan være sikker på din evne til at gå videre i din karriere.... [-]

USA Tempe
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk