Læs den officielle beskrivelse

Dette universitet er IKKE et godt valg for dig.

Hvis du leder efter et fleksibelt og ikke dyrt universitet med høj uddannelse, kan Brentwood University være det bedste valg for dig. Ansøg venligst.

Brentwood Universitet Giver graduate business uddannelse programmer til kvalificerede elever. Instruktion leveres via programmer, der kan tilpasses de studerendes behov eller interesser.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

DBA

Brentwood University

DBA-programmet ved Brentwood University er den højeste akademiske grad, der er designet til studerende, der ønsker at forfølge en professionel karriere. DBA er fokuseret ... [+]

Programbeskrivelse

DBA-programmet ved Brentwood University er den højeste akademiske grad, der er designet til studerende, der ønsker at forfølge en professionel karriere. DBA er fokuseret på både teori og anvendt forskning og vil hjælpe den studerende til at erhverve ledelsesmæssige færdigheder som en executive, konsulent eller iværksætter. På Brentwood University fremhæver vi international viden og erfaring. Programmet er designet til fagfolk med en nuværende ansættelsesstilling eller virksomhedsejer.

Dette program tilbydes helt online.

Programmål

Studerende, der med succes gennemfører ph.d.-uddannelsen, erhverver følgende kompetencer:... [-]

USA Irvine
September 2020
Engelsk
Deltid
16 måneder
Online
Læs mere på dansk

Deltids-MBA

Brentwood University

MBA-programmet på Brentwood University er designet til professionelle af alle oplevelsesniveauer, hvoraf nogle måske ser ud til at gå videre i deres karriere og andre til ... [+]

Programbeskrivelse

MBA-programmet på Brentwood University er designet til professionelle af alle oplevelsesniveauer, hvoraf nogle måske ser ud til at gå videre i deres karriere og andre til at skifte ind i erhvervsområdet fra andre felter. Endnu vigtigere er MBA-programmet på Brentwood University et forberedelse for studerende, der ønsker at starte og drive deres egen virksomhed. Efter afslutningen af kernekredit kurser har eleverne mulighed for at udvide deres uddannelse med en specialisering ved at gennemføre yderligere to specialiseringskurser.

Dette program tilbydes helt online.

Programmål

Studerende, der har gennemført kandidatuddannelsen, vil erhverve følgende kompetencer:... [-]

USA Irvine
September 2020
Engelsk
Deltid
12 måneder
Online
Læs mere på dansk
Location address
15615 Alton Pkwy
Suite #450

Irvine, Californien, 92618 US