Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor Averett?

Det er så meget mere end en GRAD

Et læringsmiljø DESIGNET TIL DINE BEHOV

I over 25 år har vores Graduate og Professional Studies division (GPS), der tilbydes efteruddannelse specielt til erhvervsaktive voksne. Mere end 8.000 Averett GPS alumner har draget fordel af vores fremskyndet uddannelser at udvikle de redskaber, de har brug for succes-i deres karriere og i deres liv. De har tjent forbedrede karrieremuligheder. De har fortjent respekt for sig selv, og retten til at kalde sig en rollemodel for andre. De har tjent så meget mere end en grad. Og så kan du.

1. Accelereret kursus levering

 • Tjen din grad i så lidt som to år

2. Konstrueret til bekvemmelighed

 • Ingen realtid deltagelse kræves, og ugentlige opgaver og forfaldsdatoer er udstationeret før kurset begynder

3. Affordable programmer

 • Averett er under gennemsnittet, når det kommer til samlede udgifter til MBA-grad. Den samlede undervisning omkostninger for en MBA på Averett er under $ 30.000 USD.

4. "Market-ready" pensum

 • Indhold i vores uddannelser er udviklet med et internationalt fokus. Der er en fuld kursus om international business, og du kan tilpasse nogle af dine opgaver til at omfatte et internationalt perspektiv.

5. Personlig opmærksomhed

 • Den studerende-fakultet forholdet i vores GPS-programmer er 19: 1; den gennemsnitlige klassestørrelse 15

6. Projekt teams

 • Grupper på 3-5 studerende yde supplerende støtte og motivation

7. Dedikerede instruktører

 • Vores branchespecifikke erfarne fakultet medlemmer har avancerede grader i deres områder og er forpligtet til din succes

8. Støttende personale

 • Indlæggelser og personale finansiel støtte er parat til at hjælpe dig med at nå dine mål

Degree Programs Bygget til dig

Vi tilbyder vores GPS studerendes læring oplevelser, der afspejler virkelige situationer. Dette betyder at du kan sætte aftenens lektion på prøve under morgendagens arbejdsdag.

Du vil få indsigt i små klasser ledet af branchens erfarne instruktører. Og med vores Project Teams, du deltage i en peer-gruppe, der motiverer hinanden til at lykkes-through eksamen og videre.

Endelig gør vores online kursus formater balancere arbejde, familie, og videregående uddannelser mere praktisk:

 • Ingen realtid deltagelse kræves
 • Ugentlige opgaver og forfaldsdatoer er udstationeret før kurset begynder
 • Log ind på kurset til enhver tid hver uge for at fuldføre opgaver
2

Averett MISSION

Averett University forbereder eleverne til at tjene og lede som katalysatorer for positiv forandring. Averett opfylder denne mission ved at uddanne studerende fra forskellige baggrunde, kulturer og nationer gennem liberale kunst-baserede bachelor-og kandidatuddannelser i en personlig, kollegialt, tværfagligt miljø.

Averett'S VISION

Averett Universitet vil være en premier elevcentreret universitet kendt for innovativ undervisning og engageret læring.

Averett kerneværdier

5.

Integritet

Vi praktiserer de højeste etiske standarder.

Innovation

Vi opfordrer og omfavne innovativ undervisning og læring i og uden for klasseværelset.

Engagement

Vi fremmer global bevidsthed, service og ledelse.

Opdagelse

Vi fremmer en ånd af opdagelse, problemløsning og kritisk tænkning og indarbejde liberale kunst med professionel forberedelse i vores undervisning og læring.

Mangfoldighed

Averett University hilser alle studerende, fakulteter og personale til en akademisk fællesskab, der fremmer bevidsthed, rummelighed, egenkapital og service, mens opfylde vores mission og vision. Averett fejrer individuelle unikke og værd med respekt forskelle i et sikkert og nærende miljø. Ethvert medlem af Averett Fællesskabet deler ansvar at gennemføre selv etisk og som gode borgere, og fremme udbredelsen af ​​færdigheder og intellektuelle og følelsesmæssige vækst. Vi værdsætter mangfoldighed, for kun ved at se og bygge på de bedste i hver elev kan vi hjælpe dem med at udvikle i morgendagens ledere.

Tradition

Vi omfavner Averett jødisk-kristne arv ved at ære den søgen efter sandhed og åndelig formation.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Averett University Online

Placer dig selv at bygge produktive teams, udvikle solide strategier og give næring til en vindende arbejdspladskultur med Averett Master of Business Administration med e ... [+]

MBA - Lederskab Koncentration

Placer dig selv at bygge produktive teams, udvikle solide strategier og give næring til en vindende arbejdspladskultur med Averett Master of Business Administration med en koncentration i Ledelse (MBA-LDR). Online eller på campus, vil du lære effektive lederevner til det 21. århundrede.

Mål og Kursus emner

Leadership færdigheder til nutidens globale, tværkulturelt forretningsmiljø er anderledes end for blot få år siden. Du skal forstå teoretiske begreber og være i stand til at anvende dem i realtid - selv som betingelser skifter omkring dig. Den MBA-LDR hjælper med at forberede dig til næste trin i dit lederskab karriere.

... [-]
USA Danville
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk
Averett University Online

Løft din markedsføring færdigheder til at holde trit med nutidens globale forretningsmæssige udfordringer med en online MBA i Marketing. Tjen en Master of Business Admini ... [+]

MBA - Marketing Koncentration

Løft din markedsføring færdigheder til at holde trit med nutidens gbal forretningsmæssige udfordringer med en online MBA i Marketing. Tjen en Master of Business Administration med en koncentration i Marketing (MBA-MKT). Den online MBA i Marketing grad vil forberede dig til at tage det næste skridt i din marketing management karriere.

Mål og Kursus emner

Hvis dit job indebærer at identificere nye produktmuligheder, analysere forbrugeradfærd og / eller kommunikere din virksomheds produkter og ydelser, vil Marketing MBA-program tage din ekspertise til det næste niveau, og tillader dig at tage online marketing kurser. Marketing MBA-kandidater har evnerne til at udvikle evidensbaserede strategier for markedsføring for globale publikum.... [-]

USA Danville
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk
Averett University Online

Tag føringen i menneskelige ressourcer (HR) forvaltning med en Master of Business Administration med en koncentration i Human Resources (MBA-HR). Denne online eller på ca ... [+]

MBA - Human Resource Management Tag føringen i menneskelige ressourcer (HR) forvaltning med en Master of Business Administration med en koncentration i Human Resources (MBA-HR). Denne online eller på campus program dækker executive-niveau emner i business administration, med et modul af specialiserede kurser med fokus på HR-funktionen.

Mål og Kursus emner

Forvaltning af menneskelige ressourcer er en af ​​de mest afgørende funktioner i dagens konkurrencepræget erhvervsklima. Vi hjælper dig med at udvikle avanceret viden i arbejdsret, forhandlinger, kompensation struktur og organisatorisk adfærd, som giver dig mulighed for at forfølge chef-niveau HR roller.

... [-]
USA Danville
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk
Averett University Online

Forbered dig på dagens dynamiske globale erhvervsklima med vores 41-kredit Master of Business Administration (MBA) program. Online eller på campus, vil du få executive-ni ... [+]

mba

Online MBA programmer

Forbered dig på dagens dynamiske globale erhvervsklima med vores 41-kredit Master of Business Administration (MBA) program. Online eller på campus, vil du få executive-niveau viden om centrale forretningsfunktioner og hvordan man anvender det i den virkelige verden.

Mål og Kursus emner

Effektive ledere har stærke ledelsesmæssige ræsonnement og kvantitative analyse færdigheder, kan anvende faglige begreber i dagligdags arbejdssituationer og demonstrere urokkelige etik. Vi hjælper dig med at udvikle disse færdigheder og kvaliteter og udstyre dig til at lede organisationer af enhver størrelse.

Online MBA programmer markedsføring Online Lederskab MBA Human Resource Management ... [-]
USA Danville
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk